vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

623 επισκέπτες, 2 χρήστες
Tem, thanos1071

Joyetech eGo ONE

Αποσυνδεδεμένος 314

• **
  • 131
Απ: Joyetech eGo ONE
« Απάντηση #150 στις: Μαρτίου 22, 2015, 14:33 »
Φίλε 314 είσαι σχετικά νέος στο χώρο. Με τον καιρό θα καταλάβεις ότι δεν ταιριάζουν όλοι οι ατμοποιητές σε όλους.
Χρησιμοποιούμε διαφορετικά υγρά, τραβάμε τζούρα πιο δυνατά ή απαλά, μακρόσυρτα ή κοφτά, απανωτές τζούρες ή μία την ώρα. Ρυθμίζουμε διαφορετικά τον αέρα ή τα βατ.
Ποτέ δεν μπόρεσα για παράδειγμα να κάνω τον evod να δουλέψει σωστά. Ή πλημμύρα ή καμένο. Όμως άλλοι χρήστες πίνουν νερό στο όνομά του. Αν έχεις αποκλείσει το ενδεχόμενο προβληματικής κεφαλής (ή ελαττωματικής παρτίδας κεφαλών), όταν πέσεις σε τέτοιο ατμοποιητή απλά προσπερνάς. Δεν σημαίνει όμως ότι επειδή δεν δούλεψε σε σένα είναι defacto ότι δεν δουλεύει σε κανένα.

Συγνωμη αλλα δεν μπορω να δεχτω οτι μπορει de facto να εχεις προβληματα με εναν ατμοποιητη γιατι δεν σου ταιριαζει. Εχω χρησιμοποιησει ως τωρα 4 κεφαλες απο την ιδια 5αδα με διαφορετικα αποτελεσματα με την καθε μια. Καποιες δεν μου εβγαλαν ημερα απροβληματιστα. Αλλες τις κρατησα μεχρι και 3+ μερες χωρις προβλημα. Περα απο αυτες εχω χρησημοποιησει αλλες 3 με αναμεικτα αποτελεσματα. Εχω χρησιμοποιησει υγρα 100% vg, 50% pg/50%vg και 70% pg-30% vg σε αυτες τις κεφαλες. Αυτα ειναι περα απο τις δοκιμες και πειραματα που εκανα με επισκευασμενες κεφαλες, κατι που δεν ηταν επιλογη μου αλλα υπο αυτες της συνθηκες το ατμισμα θα μου εβγαινε εξαιρετικα πιο κοστοβορο απο το καπνισμα, απο χρηματικης αποψης βεβαια, οχι υγειας.

Αυτο το διαστημα δεν εχω τι δυνατοτητα να αγοραζω ατμοποιητες μεχρι να βρω καποιο με τον οποιο να μην εχω προβληματα. Ουτε θεωρω αρκετα φθηνο το ego one ωστε να πω δεν πειραζω το πεταω και παω σε κατι αλλο. Υπο αυτες της συνθηκες προσπαθησα να βρω τις ιδιοτροπιες του και να προσαρμοστω σε αυτο ωστε να μην αποβει ασκοπη η "επενδυση" μου. Δεν τα καταφερα οπως και αρκετοι αλλοι. Εαν αυτο συνεβαινε με ΟΛΕΣ τις κεφαλες που δωκιμασα τοτε θα δεχομουν την αποψη σου. Με καποιες ομως δεν ειχα προβλημα αρα δεν βλεπω πως μπορει να φταιω μονο εγω σε αυτο. Μου λεει οτι κατι ειναι λαθος στη σχεδιαση ή εστω στην εκτελεση.

Αν σου φαίνονται τρομακτικά αυτά που γράφονται για τον πετροβάμβακα, διάβασε και για το silica wick που χρησιμοποιούσαμε στην αρχή και χρησιμοποιούμε ακόμη και σήμερα. Όμως ο πετροβάμβακας και το silica ΔΕΝ καίγονται σε αντίθεση με το βαμβάκι. Αλλεργίες μπορεί να εμφανίσει κάποιος ότι υλικό κι αν χρησιμοποιήσει. Εγώ για παράδειγμα αποδείχτηκα αλλεργικός στο βαμβάκι (κοινό, φαρμακευτικό ή οργανικό). Κατά περίεργο λόγο δεν με πειράζει το ιαπωνικό ή το cotton wick. Πράγμα που με κάνει να αναρωτιέμαι ποιες πιστοποιήσεις περνάει ένα "οργανικό" βαμβάκι.

Μέχρι να γίνουν μελέτες και να καταλήξουμε σε "ασφαλή" υλικά, ατμίζουμε με ιδία ευθύνη και αποφασίζει ο καθένας αυτό που νομίζει ασφαλέστερο.
Σίγουρα πάντως αυτό που νομίζω εγώ καλύτερο δεν σημαίνει ότι είναι καλύτερο και για σένα ή το αντίστροφο.

Εχεις δικιο σε αυτο. Γνωριζω οτι και το βαμβακι με dry hits μπορει να ειναι πολυ πιο επιβλαβες για την υγεια απο τον πετροβαμβακα και το silica. Απο οσα εχω διαβασει ως τωρα ομως (και φυσικα μπορειτε να με διορθωσετε σε αυτο) οσο αποφευγεις τα dry hits ειναι *μαλλον* πιο υγιεινο. Το οτι πολυς κοσμος οταν προτοξεκινισε δεν ειχε καποια αλλη επιλογη και ή το θεωρουσαν ασφαλες δεν μου λεει κατι. Το ιδιο iσχυε και με το DDT ή τον αμιαντο για παραδειγμα ή ακομα και με το κανονικο τσιγαρο.

edit: Και εστω,δεν γνωριζουμε για κανενα υλικο ποσο ασφαλες ειναι. Περα απο την εμφανιση και τις τεχνικες προδιαγραφες του one ενας απο τους κυριωτερους λογους που το επελεξα ηταν γιατι θεωρω το οργανικο βαμβακι πιο ασφαλες. Προσωπικη αποψη, ενδεχομενος εσφαλμενη. Τοσο το site της joyetech οσο και στο μαγαζι απο οπου το αγορασα, καθως και ολοι οι reviewers και παρουσιαστες με διαβεβαιωναν οτι οι κεφαλες του εχουν οργανικο βαμβακι. Μεχρι που την ανοιξα και διαπιστωσα οτι αυτο δεν ηταν αληθεια. Εαν γνωριζα τι εχουν μεσα θα επελεγα κατι αλλο. Ειναι θεμητη ή πρεπουσα αυτη η εξαπατηση?

Περα απο αυτα και βγαινοντας τελευταια φορα εκτος θεματος, ξακολουθω να μην βλεπω πως ο delta ii ειναι καλυτερη επιλογη απο τον subtank mini ή καποιον αλλο ή η πρωτη προταση προς καποιο χρηστη που ενδιαφερεται για αλλαγη και ουτε να μπλεξει με subohm θελει ουτε να φτιαχνει αντιστασεις...
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 22, 2015, 14:59 από 314 »

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #151 στις: Μαρτίου 23, 2015, 00:21 »
314, είσαι πολύ λίγο καιρό στον χώρο, αλλά έχεις πολύ ισχυρή άποψη για πολλά θέματα.
Να ξέρεις πάντως ότι αυτά που σου γράφουν έμπειρα μέλη, δεν είναι απαραίτητα βασισμένα στη δικιά σου ή τη δικιά τους λογική, αλλά στην εμπειρία.
Γι΄αυτό μη βιάζεσαι να τα αναθεματίσεις.
Ξέρεις πόσα υπέροχα καλούδια πετάξαμε όλοι μας μέχρι να βρούμε κάποια που μας άρεσαν; κι αυτά τα κάποια μετά από κάποιο καιρό σταμάτησαν να μας αρέσουν;
Εχει δίκιο ο camber όταν σου λέει ότι δεν ταιριάζουν όλοι οι ατμοποιητές σε όλους.
Θα δεις σε όλα τα νήματα ατμοποιητών ότι μέλη και όχι reviewers υπερθεματίζουν κάποιο προιόν, παρόλα αυτά κάποια μέλη βρίσκουν το προιόν εντελώς ακατάλληλο για τους ίδιους κι αν διαβάσεις εμπειρίες, θα νομίσεις ότι μιλάνε για διαφορετικό προιόν. Και το αντίστροφο βέβαια. Δεν λένε κάποια μέλη ψέματα, αλλά επιβεβαιώνουν αυτό που σου είπε ο camber.

Σίγουρα κανείς δεν έχει διάθεση να πετάει 30ρια και 40ρια για ατμοποιητές. Αλλά, ξέρεις, οι αρχάριοι είθισται να ξεκινούν με απλά μοντέλα των 6-10 ευρώ.
Εσύ πήρες κάτι ακριβό, αν δεν σου κάνει, σε λίγο καιρό μπορείς να το πουλήσεις.
Να ξέρεις πάντως, ότι κι αυτό το περίεργο συμβαίνει με το η.τ.
Σε σένα μπορεί 4 στις 5 κεφαλές να έχουν θέμα, χωρίς να φταις εσύ. Σε κάποιον άλλο να είναι προβληματική η 1 στις 5.
Αν με καλή διάθεση συνεχίσεις το ψάξιμο, θα βρεις αυτό που σου ταιριάζει.

Αποσυνδεδεμένος maddoghellas

• **
  • 120
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #152 στις: Μαρτίου 23, 2015, 00:47 »
Εγώ για παράδειγμα αποδείχτηκα αλλεργικός στο βαμβάκι (κοινό, φαρμακευτικό ή οργανικό). Κατά περίεργο λόγο δεν με πειράζει το ιαπωνικό ή το cotton wick. Πράγμα που με κάνει να αναρωτιέμαι ποιες πιστοποιήσεις περνάει ένα "οργανικό" βαμβάκι.

Φίλε camber, έχεις αποκλείσει την πιθανότητα να σου προκαλεί αλλεργική αντίδραση το οξυζενέ, που χρησιμοποιείται σε αυτά τα βαμβάκια για λεύκανση?
Εχεις "δουλέψει" απροβλημάτιστα κάποιο άλλο υλικό που λευκάνθηκε με οξυζενέ, πχ fiber freaks?
Ρωτάω γιατί εικάζω από τα γραφόμενα σου, ότι δεν είσαι σίγουρος για αλλεργία, στο βαμβάκι συγκεκριμένα.

Συγγνώμη για το off topic, μπορείτε να το σβήσετε και άμεσα, αφού το παιδί είναι γενικός συντονιστής και μάλλον θα μπορεί να το διαβάσει και σβησμένο.

Αποσυνδεδεμένος 314

• **
  • 131
« Απάντηση #153 στις: Μαρτίου 23, 2015, 01:05 »
Τι να πω, μπορει πραγματι να ειμαι τοσο ατυχος. Ο καιρος θα δειξει. Δεν μου πολυ κολαει βεβαια που με καλες κεφαλες ή σωστα φτιαγμενες ειμαι καλα αλλα τελος παντον, ευχομαι καλη τυχη και στους υπολοιπους χρηστες του one. Δεν ξανα-αναθεματιζω, ο καθενας θα δει απο μονος του

Προς το παρον παντος τον igo w4 του tsiv τον εχω λιωσει και με τις βασεις της pink mule δεν εχω βαλει τσιγαρο πια στο στομα μου εδω και μερες οποτε κατι καλο βγηκε
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 23, 2015, 01:11 από 314 »

Συνδεδεμένος Tem

• 9652
« Απάντηση #154 στις: Μαρτίου 23, 2015, 01:09 »

Αποσυνδεδεμένος 314

• **
  • 131
« Απάντηση #155 στις: Μαρτίου 23, 2015, 01:54 »
Tem, τι προγραμμα χρησημοποιει για τις μετρισεις, ξερουμε?

Αποσυνδεδεμένος camber

• 3884
    • camber
« Απάντηση #156 στις: Μαρτίου 23, 2015, 02:26 »
Παλμογράφο

Αποσυνδεδεμένος 314

• **
  • 131
« Απάντηση #157 στις: Μαρτίου 23, 2015, 02:35 »
Χρησιμοποιει παλμογραφο και βιντεοσκοπει την οθονη του? Δεν χρησημοποιει καποιο προγραμμα με τις συσκευες συνδεδεμενες μεσο usb? Εαν ειναι το δευτερο, γνωριζεις το ονομα του συγκεκριμενου προγραμματος? Ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος camber

• 3884
    • camber
« Απάντηση #158 στις: Μαρτίου 23, 2015, 03:03 »
O παλμογράφος του - αν δεν κάνω λάθος - είναι ο AKTAKOM ADS-2031 και χρησιμοποιεί το αντίστοιχο software που τον συνοδεύει.
Αλλά τι σχέση έχει αυτό με το eGo One;

Αποσυνδεδεμένος 314

• **
  • 131
« Απάντηση #159 στις: Μαρτίου 23, 2015, 09:45 »
Καμια, απλα ημουν περιεργος για κατι αλλο που σκεφτομουν. Για να μην βγει off-topic και αυτο το ποστ ομως ας βαλω κατι σχετικο πoυ δυστυχως ειχα δει αλλα λεω μιας και δεν θα κανω subohm ας το αγνοησω, μαλλον θα ειναι μονο για τις 0.5ohm....

[youtube]1SP0Jpob9Ro[/youtube]

Εαν ενδιαφερεται καποιος να διαβασει και τα σχολια η σελιδα ειναι
Ο ιδιος εχει και ενα παρομοιο για τον Delta II αλλα αυτο δεν αρμοζει εδω
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 23, 2015, 10:08 από 314 »

Αποσυνδεδεμένος mindtrapper

• 1374
« Απάντηση #160 στις: Απριλίου 01, 2015, 19:19 »
Προσοχή στις πτώσεις! Έπεσε από μισό μέτρο πάνω σε χαλί και τσούλησε λίγο πάνω στο πάτωμα και μετά είχα διαρροές. Νόμιζα ότι έφταιγε η κεφαλή αλλά τελικά η διαρροή ήταν από το τζαμάκι.

Πήγα να το βγάλω μήπως μπορούσα να βάλω κανένα χοντρό λάστιχο γύρω γύρω για να το σώσω αλλά κατά τη διάρκεια της επέμβασης ανακάλυψα ότι είναι όλο γυαλί μέσα, όχι μόνο εκεί που βλέπουμε. Να αφαιρεθεί όλο το γυαλί είναι σχεδόν αδύνατον, δεν υπάρχει καθόλου καλή πρόσβαση και δεν θα εμπιστευόμουν ότι δεν έχει μείνει τίποτα. Οπότε πέταμα, 8€ προς το παρόν δεν δίνω για το ανταλλακτικό και δεν έχει και απόθεμα το eCig.  Κρατάω βάση και drip tip και ίσως αργότερα πάρω κανένα μπλε tube, όταν βγουν.

Καθόλου δεν βοηθάει το μέταλλο πάντως, αφού το έβαλαν που το έβαλαν το γυαλί όλο μέσα, ας το έκαναν διάφανο να βλέπουμε τι μας γίνεται και από υγρά...

Αποσυνδεδεμένος panosnm

• **
  • 476
« Απάντηση #161 στις: Απριλίου 05, 2015, 00:00 »
Πηρα μονο τον ατμοποιητη και τον χρησιμοποιώ με αντισταση στα 1.0 ohm. Πολυ καθαρή γευση,καλο χτύπημα και αυτο που μου αρεσε περισσοτερο ειναι το μικρο του μέγεθος για ολα αυτα που προσφέρει! Ταιριάζει τοσο ομορφα με το iStick! Το μονο αρνητικό που πραγματικα με κούρασε ειναι που δε μπορω να δω ευκολα τη στάθμη του υγρού ειδικα αν ειναι σκοτεινά! Κατα τα αλλα άψογος! :D

Συνδεδεμένος Tem

• 9652
« Απάντηση #162 στις: Απριλίου 08, 2015, 14:57 »
Διαθέσιμo πλέον το eGo ONE και στους νέους χρωματισμούς στο www.ecig.gr

Αποσυνδεδεμένος medkostas

• 4
« Απάντηση #163 στις: Απριλίου 09, 2015, 12:14 »
Έχω ένα θέμα αν μπορείτε να βοηθήσετε στον πρώτο μήνα χρήσης του ego one δεν βιδώνει ο ατμοποιητης στην μπαταρία είναι σαν να κολυμπάει ενώ στην μπαταρία βιδωνουν άλλοι ατμοποιητες και ο ατμοποιητης του one βιδώνει σε άλλες μπαταρίες ποιο είναι το πρόβλημα στον ατμοποιητη η στην μπαταρία?

Συνδεδεμένος Tem

• 9652
« Απάντηση #164 στις: Απριλίου 09, 2015, 13:09 »
Θα μπορούσε να οφείλεται είτε στην μπαταρία είτε στον ατμοποιητή. Προσωπικά θα δοκίμαζα μια νέα βάση.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2124 351372 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 02:27
από antiklitos140
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104190 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96272 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321448 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602290 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11599 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3103 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609825 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 154976 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1161967 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4357 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17722 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias