vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

200 επισκέπτες, 5 χρήστες
sv8swi, haris231, dvelev, lounik, Buliwyf

Joyetech eGo ONE

Αποσυνδεδεμένος Demuder

• *
  • 32
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Joyetech eGo ONE
« Απάντηση #225 στις: Ιουνίου 10, 2015, 13:59 »
Ναι, πρέπει να φέρανε επιτέλους
http://gr.joyetech.com/index.php?route=product/product&path=148_164&product_id=198

Αποσυνδεδεμένος dikos

• 690
  • Δεν έχω χόμπι το Η.Τ.
« Απάντηση #226 στις: Ιουνίου 10, 2015, 14:22 »
Παιδιά καλημέρα, η μπαταρία του έχει ρυθμιζόμενο πόλο;
Υπάρχει σε Ελληνικό κατάστημα για αγορά σκέτη μπαταρία; Δεν με ενδιαφέρει ο ατμοποιητής του.

Δεν άντεξα και το αγόρασα απο zerobacco.gr σε εκπληκτική τιμή όπως πάντα :thumpup: .

Ρυθμιζόμενο πόλο δεν έχει.

Το μοντάκι ήταν φορτισμένο, έβαλα επάνω τον The Dripper pro και χέστηκα  :respect:  πολύ δυνατό. Με τον ατμοποιητή του θα ασχοληθώ αργότερα...

Αποσυνδεδεμένος Georgechalkida

• 1047
« Απάντηση #227 στις: Ιουλίου 19, 2015, 15:38 »
Καλησπέρα παιδιά.

Έχει πάρει κανείς το Mega να μας πεί εντυπώσεις..?? Πώς αποδίδει και πώς πέφτει η μπαταρία και τα σχετικά..??

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #228 στις: Ιουλίου 23, 2015, 23:59 »
Από την Τρίτη είμαι ευτυχής κάτοχος του νέου ego one mini 850mah της Joyetech, το οποίο κέρδισα στην κλήρωση της Heaven Gifts και τους ευχαριστώ πολύ.
Δεν θα μακρηγορήσω αυτή τη φορά, μια και το concept ego one είναι γνωστό.
Το Ego one mini είναι πραγματικά ένα πολύ μικρό η.τ. με ύψος σχεδόν 11 εκατοστά και διάμετρο 16 χιλιοστά, ελάχιστα πιο παχύ από μια ego (14χιλ)
Η μπαταρία του είναι τα 6 εκατοστά και τα υπόλοιπα 5 είναι ο ατμοποιητής με το 510 ντριπ τιπ.
Kυκλοφορεί σε 4 χρώματα, διαφορετικά από του ego one 1100

Εννοείται ότι διάλεξα το ροζάκι. Το φινίρισμα της βαφής εξαιρετικό.
Ο ατμοποιητής του είναι ο γνωστός ego one, στην πιο λεπτή παραλλαγή του. 1,8μλ χωρητικότητας σύμφωνα με την εταιρία, στην πράξη τόσο χωράει ο 19ρης ego one, αυτός είναι 16ρης με το ίδιο ύψος, οποτε πρέπει να χωράει λίγο κάτω από 1.5 μλ.

Γεμίζει εύκολα ξεβιδώνοντας τη βάση, χωρίς να ζορίζεται στο σφίξε-ξεσφίξε. Μόνο λίγη προσοχή στο γέμισμα λόγω των κλασικών joyetech παραθύρων του μεταλλικού housing, που προστατεύει το πυρέξ τανκ και δίνει χρώμα στον ατμοποιητή, αλλά περιορίζει την ορατότητα του περιεχομένου του.
Ο ατμοποιητής δέχεται τις CL κεφαλές της σειράς ego one,  μισού ομ για πνευμονικές και 1 ομ για νορμάλ εισπνοές. Εχει ρύθμιση αέρα στη βάση του ατμοποιητή.
Δέχεται και CLR επισκευάσιμες κεφαλές, που πωλούνται έτοιμες στημένες με 1 ομ αντίσταση και βαμβάκι και στη συνέχεια επισκευάζονται από τον χρήστη .
Στο κουτάκι με το στάρτερ κιτ θα βρείτε τον ατμοποιητή (βάση, tube) ένα ντριπ τιπ, την μπαταρία, μάνουαλ, αυτοκόλλητο ελέγχου γνησιότητας, καλώδιο usb, φορτιστή 1Α και τις δυο CL κεφαλές, μια 0.5 ομ και μια 1.0 ομ.

H μπαταρία φορτίζει από το πλάι και λειτουργεί και ως passthrough

ΑΠΟΔΟΣΗ
Ως ατμοποιητής της φιλοσοφίας λίγο απ΄όλα, δεν είναι κορυφαίος σε ένα από αυτά, αλλά αποτελεί ένα πολύ καλό σύνολο για το μέγεθός του, χωρίς να έχει κακές επιδόσεις σε τίποτε από αυτά που κάνει.
Ατμισμα στο μισό ομ: Δεν είναι Ατλαντίδα, αλλά τις ώρες που θέλετε παραπάνω χτύπημα και πολύ ντουμάνι, δύσκολα θα πιστέψουν οι γύρω σας ότι βγαίνει από το μικρό αυτό η.τ.
Ατμισμα στο ένα ομ: Προτιμότερο για το δικά μου δεδομένα. Και πάλι το ντουμάνι είναι αναλογικά πολύ. Σε καμιά περίπτωση η απόδοσή του δε θυμίζει κλασικό εργοστασιακό σε ego μπαταρία, που ουσιαστικά αυτό είναι.
Επισκευάσιμη κεφαλή: δεν τη δοκίμασα ακόμη, σίγουρα το μέγεθος και η αρχιτεκτονική της δεν τη βοηθούν να κερδίσει στα σημεία έναν καυφούν ή έναν φαινόμενον, αλλά και μόνο η δυνατότητα αυτή σε ένα μίνι εργοστασιακό η.τ. είναι από μόνη της αρκετή. Θα επανέλθω σε λίγες μέρες με παρουσίαση της επισκευάσιμης.
Μπαταρία: εξεπλάγην με τη διάρκειά της. Δεν ξέρω πόσο κρατάει ακριβώς με το ένα ομ, διότι μόλις πέσει λίγο η απόδοσή της, τη βάζω στη φόρτιση μια ωρίτσα. Ένα δίωρο με επίμονο άτμισμα το βγάζει άνετα. Με πιο χαλαρό, βγάζει 3-4 ώρες. Με το μισό ομ υπολογίζετε ένα 40% περίπου μείωση διάρκειας της μπαταρίας.
Διάρκεια εργοστασιακής κεφαλής: δεν είμαι το καταλληλότερον των ατόμων. Οι εργοστασιακές κεφαλές (εκτός του Gemini mini) με βλέπουν και καίγονται από μόνες τους. Στους επισκευάσιμους μπορεί να πάρω μαύρο βαμβάκι μέσα στη μέρα. 4 μέρες τώρα, εναλλάξ με άλλα η.τ. μια πτώση απόδοσης την έχει η κεφαλή του ego one mini. Μικρή βέβαια, αλλά το 20μελο ακόμη δεν το έκανα. Αν η διάρκειά της είναι σταθερά στα 30 περίπου μλ, θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο.
Γεύση: πολύ καλή για εργοστασιακό
Χτύπημα: Με το μισό ομ ισχυρό. Με το ένα ομ καλό έως πολύ καλό.
Ντουμάνι: τα είπαμε.
Να το πάρω; Να μην το πάρω;
Να το πάρεις καλέ, αν μπορείς… είναι ένα ωραιότατο και διακριτικότατο η.τ. εξόδου για τον παλαιό. 4 μέρες που το κυκλοφορώ άκουσα "ααααα..... μα τι κουκλί που είναι" (από ατμιστές) και "επιτέλους, ένα φυσιολογικό ματσούκι" (από μη ατμιστές)
Θα μπορούσε με δεύτερη μπαταρία να αποτελεί και ένα ωραιότατο κύριο η.τ. για ατμιστές των 3 μλ ημερησίως που δεν αναζητούν το μάξιμουμ της απόδοσης (σε σχέση με επισκευάσιμους-μοντ) αλλά πολύ καλή απόδοση με μίνιμουμ όγκου. Με την επισκευάσιμη κεφαλή, το κόστος λειτουργίας του διατηρείται χαμηλά.
Για τον νέο είναι ψυχολογικά μεγάλο βοήθημα να έχει η.τ. στο μέγεθος περίπου του κ.τ. και να δουλεύει και σωστά.

Ιδού και ένα μικρό βίνδεον 3 λεπτών

[youtube]dz-r_Z9rd5g[/youtube]

Αποσυνδεδεμένος t@sos

• **
  • 327
« Απάντηση #229 στις: Ιουλίου 24, 2015, 00:21 »
Καλησπέρα παιδιά.

Έχει πάρει κανείς το Mega να μας πεί εντυπώσεις..?? Πώς αποδίδει και πώς πέφτει η μπαταρία και τα σχετικά..??

καλησπερα.το ego one mega ηταν το πρωτο,με αυτο αρχισα,ειμαι στο ατμισμα σχεδον 2 μηνες.προσωπικη μου αποψη,παντα,ειναι καλο αλλα οχι για πολλα,εχει παρα πολυ καλη γευση με 1 ωμ,εμενα μου κραταγε σχεδον 1 μερα με ατμισμα περιπου 6-7 μλ.βασικα οπως το βλεπω ειναι αναλογα το ποσο καπνιζες,αν ησουν κατω απο το 1,5-2 πακετα τη μερα ισως και λεω ισως σου κανει.και επαναλαμβανω ειναι προσωπικη μου αποψη

Αποσυνδεδεμένος vageniko

• **
  • 205
« Απάντηση #230 στις: Ιουλίου 24, 2015, 11:48 »
έχω το ego mega για δεύτερο μοντάκι, όπου δεν χρειάζεται να κουβαλάω το sx mini. με αντιστάσεις μισού ωμ, περνάω περίπου 8 ώρες ατμίσματος, καταναλώνοντας περίπου 8 μλ. αξιοπρεπέστατο ...:)

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
« Απάντηση #231 στις: Αυγούστου 03, 2015, 23:24 »
Kλείνω 2 βδομάδες με το μικρό και τρομερό ego one mini.
Πριν λίγες μέρες άλλαξα αντίσταση στην επισκευάσιμη κεφαλή (CLR) που έφερε η ecig και αγόρασα από το κατάστημα Θεσσαλονίκης.

εντυπώσεις.

Με την εργοστασιακή η επισκευάσιμη κεφαλή ήταν πολύ καλή, αλλά κράτησε λιγότερο από την απλή μη επισκευάσιμη CL

Μικρό το κακό, την έλυσα, έβαλα 6 σπείρες 30ρι σε οδοντογλυφίδα (1.2ομ) και συναρμολόγησα όπως προτείνει η joyetech. Ανάμεσα στον πόλο και την βάση της κεφαλής υπάρχει ένα "ποτηράκι" σιλικόνης. Το ένα σύρμα μπαίνει από μέσα, το άλλο από έξω. Θέλει προσοχή μετά να κουρευτεί σύριζα το σύρμα, αλλιώς δε βιδώνει η κεφαλή στη βάση του ατμοποιητή.

Το μινι δουλεύει άψογα, σχεδόν σαν μεγάλο μοντ με μεγάλο επισκευάσιμο. Πραγματικά υπάρχει επιτέλους ένα cigarette look η.τ. με πολύ καλές επιδόσεις. Ατμοποιητή και μπαταρίας. Τα σπειρώματα παντού στον ατμοποιητή είναι πολύ ευκολοβίδωτα. Πραγματικά βαριέμαι με κάποιους ατμοποιητές που θέλουν χαρτομάντηλα και δύναμη για να ξεβιδώσουν. Το μινι δεν με ταλαιπωρεί.

Σχετικά με την απορία μου για χρήση ν-ρ-ν σύρματος, δεν χρειάστηκε τελικά. Είδα και την αντίσταση της joyetech πάνω στην επισκευάσιμη κεφαλή, δεν είχε νον σύρμα και δεν είδα σημάδια από κάψιμο ούτε στη σιλικόνη, ούτε στο σύρμα που περνούσε κάτω από τη σιλικόνη.

Πολύ γρήγορη κι εύκολη η αντικατάσταση της αντίστασης.
Πλέον με βεβαιότητα λέω πως πολλοί είναι αυτοί που θα το ευχαριστηθούν ως διακριτικό η.τ. εξόδου, χωρίς να χρειαστεί να το πετάξουν άρον άρον πίσω στην τσέπη και να ξαναβγάλουν το ογκώδες η.τ.

Αποσυνδεδεμένος izamel

• 818
  • ΜΑΡΙΑ
« Απάντηση #232 στις: Αυγούστου 05, 2015, 01:09 »
Σκέτη η μπαταρία συνδυαστικά με kayfun lite και με αντισταση στο 1.5 ομ , λέει ή μπα;
Δεν πειράζει που θα προεξέχει ο καυφουνης.
Το είδε ο άντρας μου και του άρεσε εμφανισιακά, αλλά δεν αντέχει καθόλου τον ατμοποιητή του σετ.

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9652
« Απάντηση #233 στις: Αυγούστου 05, 2015, 01:21 »
Από άποψη αισθητικής δεν ταιριάζει. Εκτός φυσικά αν αναφέρεσαι στην μπαταρία με διάμετρο 22.0mm (eGo ONE Mega).

Αποσυνδεδεμένος izamel

• 818
  • ΜΑΡΙΑ
« Απάντηση #234 στις: Αυγούστου 05, 2015, 01:26 »
Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να αποδίδει στο 1.5 ομ και να ψιλοκραταει.  Την 2200 θέλει. Αυτή είναι η mega;

Στάλθηκε από το IdeaTabA1000-F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
« Απάντηση #235 στις: Αυγούστου 05, 2015, 01:32 »
Οπτικα θα ταοριαζει. Αλλα θελει αντιστασεις ενα ομ. Βαρια βαρια 1.2
1.5 οχι.. Ααααα και ψιλα συρματα. Μη βαλει 30ρι

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9652
« Απάντηση #236 στις: Αυγούστου 05, 2015, 01:35 »
Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να αποδίδει στο 1.5 ομ και να ψιλοκραταει.  Την 2200 θέλει. Αυτή είναι η mega;

H Mega είναι 2600mAh. Η 2200 είναι η eGo ONE με διάμετρο 19 mm. Κατά την προσωπική μου άποψη, εφόσον δεν τίθεται θέμα αισθητικής, η απάντηση είναι μάλλον καταφατική στο ερώτημα που έθεσες αρχικά.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 05, 2015, 01:41 από Tem »

Αποσυνδεδεμένος izamel

• 818
  • ΜΑΡΙΑ
« Απάντηση #237 στις: Αυγούστου 05, 2015, 01:43 »
Ωραία. Ευχαριστώ πολύ!

Αποσυνδεδεμένος modivin

• 3672
« Απάντηση #238 στις: Αυγούστου 05, 2015, 01:59 »
H Ego ONE είναι 2200mah και 19mm διάμετρος. Η Ego ONE Mega είναι 2600mah και 22mm διάμετρος.

Με την Mega θα είναι και αισθητικά ταιριαστό.

Κατά τα άλλα η μπαταρία όπως έχει ειπωθεί ξανά, δουλεύει περίπου σαν μηχανικό μοντάκι αλλά προσφέρει τις προστασίες του ηλεκτρονικού.

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
« Απάντηση #239 στις: Αυγούστου 05, 2015, 06:05 »
Το μεσαιο ego one ειναι 1100 μαχ και 19 χιλ

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2124 351475 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 02:27
από antiklitos140
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104387 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96392 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321594 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602378 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11646 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3136 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609915 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 155032 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162066 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4410 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17774 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias