Δεν χρειάζεται να είμαστε καχύποπτοι. Εμπιστεύομαι το Koh Gen Do όσο και το βαμβάκι του φαρμακείου - αν το ψάξεις, το ότι είναι οργανικό (όχι μόνο το βαμβάκι, αλλά οτιδήποτε) δεν σου εξασφαλίζει και κάτι ιδιαίτερο σε θέματα υγείας. Με την ίδια λογική, δεν σημαίνει ότι ντε και καλά το "man made mineral fibers" είναι και επικίνδυνο και ενδεχομένως αυτή η βαμβακερή ταινία που έχουν να είναι φτιαγμένη από... οργανικό βαμβάκι ;-)
Φυσικα το "οργανικο" δεν μου λεει και πολλα. Δεν εμπιστευομαι το kgd περισοτερο απο το οδοντιατρικο βαμβακι ή το συνθετικο βαμβακι των εργοστασιακων κεφαλων. Ειναι αντιστοιχα υλικα. Βολευει βεβαια για τις κεφαλες αυτες γιατι ερχεται σε pads.
Και τα τρια αυτα βαμβακια εχουν τεραστια διαφορα απο το απλο φαρμακειου γιατι ειναι ουδετερα στη γευση και αρα χωρις χημικα καταλοιπα. Οσο λοιπον δεν τα καις φανταζομαι ειναι απο τα ασφαλεστερα υλικα, με βαση τις ως τωρα γνωσεις μας.
Το συνθετικο βαμβακι τους μαλιστα το θεωρο ισως ασφαλεστερο απο τα φυσικα βαμβακια γιατι δεν εχει φυτοφαρμακα η χημικη επεξεργασια λευκανσης, για παραδειγμα, μιας και ειναι φτιαγμενο στο εργαστιριο. Δεν ειναι αυτο το προβλημα μου.
Το προβλημα μου ειναι η ανειλικρινια. Τα man made mineral fibers ειναι επιβλαβη, καρκινογονα σε πολλες μορφες τους. Η joyetech υσχιριστικε οτι εχουν οργανικο βαμβακι. Εχουν συνθετικο που ειναι οσο οργανικο ειναι και το κατουρο μου. Επισεις "ξεχασαν" τα mmmf. Τωρα ισχυριζονται οτι τα mmmf τους ειναι σε μη καρκινογονα μορφη και ασφαλη.
Πολλα λαθη, πολλες ανακριβιες για να μην ειμαι καχυποπτος. Τις ιδιες καφριλες εκανε και η aspire.
Περα απο αυτο, τα mmmf υπαρχουν για να μην καψεις το βαμβακι και παρεις dry burn. Αλλα απο την εμπειρια μου ως στιγμης αυτο δεν δουλευει τοσο καλα. Οποτε και εγω απορω γιατι δεν χρησιμοποιησαν σκετο βαμβακι σε καλυτερη σχεδιασμενες κεφαλες. Θα πετυχαιναν πραγματι το απολυτο εργοστασιακο μηχανιμα τοτε.
Για να φυγω απο αυτο τωρα και να συμπληρωσω τις συμβουλες του φιλου demuder και να βοηθησω σε καποιες απορειες ...
Οι κεφαλες ειναι απο επικαλυμμενο μπρουτζο. Θα συνηστουσα να παρεμβαλετε κατι μεταξυ της κεφαλης και του μυτοτσιμπιδου για να μην τραυματισετε την επιστρωση
Ο ατμοποιητης του με την 1oμ κεφαλη δουλευει καλα με το istick 20. Δεν εχω βρει το sweet spot του οποτε με γεματη την μπαταρια του one περνω καλυτερη αποδωση απο το istick. Εαν θελετε ενα vw mod ομως αντι για κατι σαν "semi-mechanic" ειναι ενας εφηκτος και αξιοπρεπης συνδιασμος. Δεν γνωριζω την aspire vv αλλα φανταζομαι και με αυτη θα παιξει.
Η μπαταρια του one για εμενα ειναι μια σε μια δικη της κλαση. Για εμενα αξιζει η αγορα της ασχετος ατμοποιτη. Την ευχαριστιεμαι και με τον gs16s οσο περιμενω τους επισκευασιμους να τη γωνατισω.
Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Για οσους εχουν προβληματα πλημμυρισματος...
Παρατηρησα οτι ο ατμοποιητης συνηθως μου πλημμυριζει οταν τον εχω στην τσεπη του μπουφαν ή οταν τον εχω παρατησει σε οριζοντια θεση στο γραφειο.
Και ξαφνικα μου ηρθε επιφωτιση!
Την παρατηρισα μερικες μερες ακομα και ειδα οτι οταν πλημμυριζει συχνα βλεπω υγρο και στο μεταλικο πλεγμα. Σε τετοιες φασεις μου εχει κανει ακομα και ψιλοεγκαυματα στη γλωσσα απο υγρο που ανεβαινε πανω καθως τραβουσα τζουρα.
Καταληγω λοιπον στο συμπερασμα οτι το o-ring στο πανω μερος της κεφαλης δεν εχει το ιδανικο παχος και εχει διαρροη υγρου απο εκει!
Δεν εχω o-rings σε αυτη τη διασταση διαθεσημα να επιβεβαιωσω τη θεωρια μου αλλα βιαζομουν να το μοιραστω μαζι σας μπας και καποιος εχει να το δοκιμασει