vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

254 επισκέπτες, 8 χρήστες
Buliwyf, Mulder, I.P, dvelev, 2Fdeal, ThioVag, grag, manoslykos

Παραγωγή υγρών άτμισης απο το Πανεπιστήμιο Πατρών (Liquidom eliquids)

Αποσυνδεδεμένος pngtszs1976

• 3449
  • ὓβρις→ἂτη→νέμεσις→τίσις
εχω δοκιμασει κι εγω τα υγρα nobacco και δεν εχω να πω και τα καλυτερα

Αποσυνδεδεμένος persefoni

• **
  • 118
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: Παραγωγή υγρών άτμισης απο το Πανεπιστήμιο Πατρών (Liquidom eliquids)
« Απάντηση #136 στις: Φεβρουαρίου 05, 2015, 18:51 »
Καλησπέρα. Μηπως ξερετε αν ισχυει η εκπτωση του 20% για αυτά τα υγρα για αγορες από το site της νομπακο?

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗ

• 2186
« Απάντηση #137 στις: Φεβρουαρίου 05, 2015, 19:02 »
Άσχετο το bravo :eyesplash:
Στην τελευταία επικοινωνία με τη nobacco, μου είπαν ότι δεν ισχύει επίσημα κάποια έκπτωση στα προϊόντα της, ίσως αν απευθυνθείς σαν πελάτης σε συγκεκριμένο κατάστημα. Κάνε κι εσύ ένα τηλεφώνημα και αν μάθεις κάτι διαφορετικό, γράψε, γιατί με ενδιαφέρει. :bye:

• **
  • 118
« Απάντηση #138 στις: Φεβρουαρίου 05, 2015, 19:04 »
τι εννοεις ότι δεν ισχυει επισημά καποια εκπτωση? Τους ειπες ότι εισαι μελος του φορουμ? Για τα συγκεκριμενα υγρα ρώτησες η γενικα?

• 2186
« Απάντηση #139 στις: Φεβρουαρίου 05, 2015, 19:08 »
Εννοώ, ότι δεν ισχύει έκπτωση ειδικά για τα μέλη του forum για κανένα προϊόν. Την ερώτηση την είχα κάνει πριν να παραχθούν τα συγκεκριμένα υγρά. Δοκίμασε μια επικοινωνία κι εσύ. :dontknow:

• **
  • 118
« Απάντηση #140 στις: Φεβρουαρίου 05, 2015, 19:12 »
 :( :confused1:  Θα πρεπε να εχει αφαιρεθεί τοτε από τον πινακα  των εκπτωσεων  στα μελη η νομπακο.

• 2186
« Απάντηση #141 στις: Φεβρουαρίου 05, 2015, 19:15 »
Το είχα αναφέρει, αλλά μάλλον δεν έγινε αντιληπτό.

Αποσυνδεδεμένος acupuncturist

• **
  • 242
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #142 στις: Φεβρουαρίου 05, 2015, 22:57 »
εχω δοκιμασει κι εγω τα υγρα nobacco και δεν εχω να πω και τα καλυτερα
μαζι σου κι εγω

Αποσυνδεδεμένος romanos23

• *
  • 30
« Απάντηση #143 στις: Φεβρουαρίου 07, 2015, 03:16 »
 :thumpdown: δεν μ άρεσαν κανένα όλα τους είναι πολύ απαίσια κ δεν μοιάζουν με υγρά αναπλήρωσης αλλά σαν διακοπές με την μάγια τη μέλισσα....  :thumpdown:

Αποσυνδεδεμένος gstriftos

• **
  • 200
  • Παλιά έστριβά τσιγάρα,τώρα αντιστάσεις..

Nέο υγρο,κατά τα γνωστά της υπόλοιπης σειράς σε περιεκτικότες,σύσταση,μέγεθος και τιμή.

Γευστικά τώρα...ωχ!

Καπνικό στο τετράγωνο με νότες μελιού  και μιά υπόνοια από ξηροκάρπια(φουντούκια;) στο τελείωμα.Στη μύτη επικρατούν τα γλυκά στοιχεία ενώ η επίγευση είναι αρκούντως ικανοποιητική σε διάρκεια και καπνική.
Γιατί καπνικό στο τετράγωνο;Πόσοι κάνατε Old Horlbon μπλε;Το θυμάστε;
Ε,θα το ξαναβρείτε εδώ,διανθισμένο με τα λοιπά που είπα.
Προσωπικα...ένα δάκρυ κύλησε με τις θύμησες από τις παλιές κακές συνήθειες.

To κακό;
Δεν είναι και το διακριτικότερο(sic) άρωμα στο χώρο.
Οι απόψεις ήταν από φανταροκάλτσα,τασάκι,τσιγαρίλα μέχρι ...ποιός μ...ς καπνίζει(η συγκεκριμένη ατάκα ανήκει σε μύτη φανατικής αντι/γενικώς).
Εντάξει εδεν συγκρίνεται με την παστουρμαδίλα του Grandmaster αλλά και πάλι..φάουλ ΙΜΗΟ.

Υ.Γ.Σε συνατμιστή θύμισε το EL Toro Puros Dark όσον αφορά το καπνικό μέρος.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 08, 2015, 10:56 από gstriftos »

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Πανορατμίξ
offtopic
γράψε εδώ δύο λόγια για το δυσάρεστο άρωμα που αφήνει στο χώρο να τα έχουμε όλα μαζεμένα σε ένα νήμα.

Αποσυνδεδεμένος spykal1

• 980
Ποσο κανουν τα 10 μλ?

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• 2958
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
Καπνικό στο τετράγωνο με νότες μελιού  και μιά υπόνοια από ξηροκάρπια(φουντούκια;) στο τελείωμα.Στη μύτη επικρατούν τα γλυκά στοιχεία ενώ η επίγευση είναι αρκούντως ικανοποιητική σε διάρκεια και καπνική.
Γιατί καπνικό στο τετράγωνο;Πόσοι κάνατε Old Horlbon μπλε;Το θυμάστε;
Δυστυχώς... θα μου αρέσει. Και βλέπω να με στέλνουν στο μπαλκόνι!  :))

Δοκίμασα και πήρα το secret skies, πολύ καλό. Ωραίο υγρό για μετά το φαί και σε εξόδους αλλά και σχεδόν όλη τη μέρα.  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Εξατμιστής

• **
  • 117
  • http://www.deeptechno.fm/
μαζι σου κι εγω
Μία από τα ίδια. Με αποκορύφωμα το usa mix. Ένοιωσα να γίνομαι ένα με το αρωματάκι του αυτοκινήτου.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360513 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1044 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114422 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450880 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 111001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375568 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328567 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1100 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6477 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15348 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29421 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 100010 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F