vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

389 επισκέπτες, 2 χρήστες
periptero, manoslykos

Παραγωγή υγρών άτμισης απο το Πανεπιστήμιο Πατρών (Liquidom eliquids)

Ας πουμε οτι η σειρά mystique της Nobacco εχει 4.5€ το αγοράζει απο Γαλλία 2€; Ε να βγάλει η εταιρία να βγάλει κ η χονδρική- λιανική. Εδω πρέπει να βγάλει κ το πανεπιστήμιο Πάτρας ομως! Οποτε έχουμε συν ενα σύνδεσμο μεχρι να ερθει στα χέρια μας. (Δν ξερω αν ειναι σωστη η λογική μου)αλλα μου φαίνεται νορμαλ τιμή απ τη στιγμη που γνωρίζω κιόλας οτι ασχολούνται επιστήμονες με τα υγρα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος TRIKALA

• **
  • 373
  • Φύλο: Άντρας
Μια ερωτηση ετσι απο περιεργεια.
Σε περιπτωση προβληματος (χτυπα ξυλο μακρυα απο εδω,Οτιδηποτε προβλημα δεν παιζει ρολο) η ευθυνη ποιον βαραινει;
Την Nobacco ή το Πανεπιστημιο;
Θα πει βεβαια καποιος σε αγνωστα υγρα που φερουν μονο το ονομα του καταστηματος η ευθυνη που παει;
Λογικα στο μαγαζι.
Αλλα πχ οταν υπαρχει εργοστασιακο προβλημα σε αυτοκινητο λογικο ειναι να μην φταιει η αντιπροσωπεια για αυτο αλλα το εργοστασιο.
Οπως και σε αυτη την συνεργασια που υπαρχει η φιρμα της nobacco λογικα η ευθυνη πηγαινει σε αυτη (nobacco)
Αλλα το οτι κατασκευαζονται εξ ολοκληρου στο Πανεπιστημιο αρα μονο τα εμπορευεται μεταθετει οποια ευθυνη προκυπτει;
Η το σκεφτομαι πολυ συνομοσιολογικα το ολο θεμα;

Χμμμ....η Nobacco Δν εχει πουθενά την φίρμα της. Απλα τα εχει στο site κ στα φυσικά καταστήματα οποτε απλα το εμπορεύεται (αντιπροσωπεία) αρα μαλλον το πανεπιστήμιο βαραίνει όλη η ευθύνη.

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
Υπάρχουν άλλα δύο ονόματα που εμπλέκονται και φαίνεται να έχουν φυσική παρουσία: "The Liquidom" και "The Aquarius Project".

Το πρώτο έχει και έδρα.

Το δεύτερο ειναι θυγατρική της νομπακο αν Δν κανω λάθος.

Το πρωτο ειναι απλα η ονομασία των υγρών!

Συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 19, 2014, 19:28 από camber »

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• 5632
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
Προχτές άρχισα ένα μπουκαλάκι Silent Poem το οποίο το τελείωσα χτες. Και αυτό μου άρεσε πάρα πολύ!
Είναι φρουτένιο και λίγο καπνικό. Δεν είχα κοιτάξει την περιγραφή του, λέει για φρέσκο κεράσι με καπνό. Τώρα που το διάβασα καταλαβαίνω ότι δεν μπορώ να εντοπίσω εύκολα τις γεύσεις,  :tongue_smilie: Εγώ νόμιζα ότι είναι κάτι "σαν" ροδάκινο. Πάντως ό,τι και να 'ναι, είναι φρουτένιο με ολίγον καπνό και ατμίστηκε πολύ ευχάριστα.

Αυτή τη στιγμή έχω το Mystic Seas σε έναν Kanger Protank. Σε αυτόν είχα και το προηγούμενο.
Καλό είναι, δε λέω αλλά δεν είναι τόσο τραβηχτικό όσο τα άλλα δύο που μου άρεσαν και δεν μπορώ να το περιγράψω εύκολα. Το νιώθω καπνικό ξερό αλλά έχει κι ένα απροσδιόριστο άρωμα. Στο site της Nobacco νομίζω ότι είναι το μοναδικό χωρίς περιγραφή! Ίσως αντιμετώπισαν την ίδια δυσκολία μ' εμένα.  :))

Ως τώρα λοιπόν έχω δοκιμάσει:

*Secret Skies (καφές, σοκολάτα, βανίλια), το οποίο θα ξαναπάρω σίγουρα
*Silent Poem (φρουτένιο, κεράσι, καπνικό) το οποίο θα ξαναπάρω επίσης πιο σίγουρα. Είναι και πιο απαλά στον λαιμό μου από το προηγούμενο.
*Dragon Tail (ξινό καπνικό). Δεν το ξαναπαίρνω.
*Mystic Seas (καπνικό περίεργο). Ίσως το ξαναπάρω.

Θα τα δοκιμάσω όλα της σειράς μάλλον.

Το mystic seas ειναι καπνός με κανέλα ενω το dragon tail ειναι πικαντικος κάπως δλδ πρέπει να εχει καρικευματα μεσα. Πολυ ιδιαίτερη γεύση. Secret skies=αγαπη!! Το εχω σκισει!

Αποσυνδεδεμένος 30SmokingYears

• 1731
  • Everything you can imagine is real (Pablo Picasso)
Παιδιά, το Dragon Tail είναι η πίστη μεταφορά , σε υγρό αναπλήρωσης, του γαρυφαλλέλαιου του οδοντίατρου μιας άλλης εποχής. Από εμένα, δαγκωτό μαύρο...
Στο Mystic Seas δεν νομίζω ότι κυριαρχεί η κανέλλα, παρότι υπάρχει μέσα στο μίγμα μπαχαρικών που χαρακτηρίζει το συγκεκριμένο υγρό. Ένα πολύ ωραίο και γλυκό μπουκέτο, αλλά κατά βάση καπνικό.

Οι δοκιμές έχουν γίνει σε Kayfun Lite plus, και οι εντυπώσεις είναι υποκειμενικές.

Αποσυνδεδεμένος mindtrapper

• 1374
Μου είχαν τελειώσει τα υγρά, εκτός από την καβάτζα μιξ βανίλια/Turkish tobacco που έχω πάντα στο αμάξι για επείγουσες καταστάσεις. Ήμουν σε περιοχή που είχε μόνο nobacco, και ύστερα από ένα γρήγορο scan στο φόρουμ πήγα και πήρα το secret skies.

Συνέχισα το μηλαράκι που είχα στο τανκ και Σάββατο βράδυ μου τελείωσε όταν ήμουν σε βραδινή έξοδο. Πήγα όλο χαρά να γεμίσω και το μπουκαλάκι δεν έσταζε με τίποτα... Υποτίθεται ότι πρέπει να το κόψω με ψαλίδι το τιπάκι ή απλά μου έτυχε ελαττωματικό; Με κρέμασε απλά... Έβγαλα το τιπ και το έριξα έτσι χύμα μέσα στο τανκ, από τα νεύρα μου και το σκοτάδι στο μαγαζί έφυγε υγρό και στην καμινάδα, χαμός έγινε, σκούπιζα μετά...

1 στα 1 αστοχία υλικού, τι να πω, με ξενέρωσε. Το υγρό καλό, αλλά αν δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις, μάταιο... Λίγο προσοχή στην ποιότητα δεν βλάπτει, 6.5€ τα 10ml δίνουμε... Αν πάλι το κάνουν επίτηδες να πρέπει να το κόψεις τότε απλά απαράδεκτο...

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9656
Πιθανότατα σου έτυχε ελαττωματικό μπουκαλάκι. Σε όσα έχω δοκιμάσει δεν είχαν αυτό το πρόβλημα. Δεν αποκλείεται βέβαια να κυκλοφορούν διαφορετικά μπουκαλάκια  :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος mindtrapper

• 1374
Και να έτυχε, πολύ άσχημη πρώτη εντύπωση. Για 6.5€ τα 10ml δε θα ξαναπάρω...

Αποσυνδεδεμένος Milarepa

• **
  • 327
Πήρα κι εγώ σήμερα το secret skies και μπορώ να πω ότι πρόκειται για εξαιρετικό υγρό!!

Αποσυνδεδεμένος Ηλιας34

• *
  • 27
καπακι ασφαλειας εινα...κοβεις τα κλιπακια και τραβας...

Αποσυνδεδεμένος oaksmoke

• **
  • 276
Δοκίμασα το mystic seas  12mg pg/vg. Η γεύση του λίγο υποτονική για μένα,  και το χτύπημα κάτω   από αυτό που περίμενα για 12mg pg/vg.  Δεν θα σταθώ ιδιαίτερα στη γεύση του που είναι υποκειμενική, και δεν έχω ατμίσει    αλλά τις σειράς αυτής για να έχω γενικότερη άποψη,  αλλά στο ότι μετά από 10ml σε αντίσταση mc  1.2Ω  με μηχανικό mod το φυτίλι  ήταν πεντακάθαρο. Ξεκίνησα   να ατμιζω με μπαταρία πλήρως φορτισμένη στα 4.1 V.  Συνήθως μετά από 10 – 12 ml αλλάζω αντίσταση,  αυτή ήταν σαν να έχω κάνει τις πρώτες τζούρες. Μου έκανε εντύπωση και γι΄ αυτό το μεταφέρω, όταν ατμίσω και κάποια άλλα τις σειράς θα έχω καλύτερη άποψη.

Αποσυνδεδεμένος dimicoco

• *
  • 83
Είχα πληροφορηθεί από υπάλληλο της nobaco γιαυτή τη δημιουργεία κ περίμενα πως κ πως να βγουν να τα δοκιμάσω! Τελικά τα δοκίμαςα..Τα αρώματα δε με ενθουσιάσαν όπως κ το χτύπημα.. Φαίνεται όντως προσεγμένο κ καθαρό προϊόν κ με ωραία συσκευασία! Περίμενα να είναι καλύτερα κ να βρω γεύση κ άρωμα να μου κάνουν.. Μπράβο πάντως!

Sent from my iPad using Tapatalk

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360489 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1041 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114419 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450872 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110992 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375539 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328563 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1097 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6476 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15345 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29419 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 100005 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F