vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

620 επισκέπτες, 5 χρήστες
Tem, Milarepa, manoslykos, billythekid, Blackwolf

Παραγωγή υγρών άτμισης απο το Πανεπιστήμιο Πατρών (Liquidom eliquids)

Αποσυνδεδεμένος johnper

• **
  • 297
  • Φύλο: Άντρας
  • Heavy vape industry
Vg  ή Pg για καλύτερη γεύση??

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• 5632
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
 :dontknow:
Ξέχασα να αναφέρω πριν. Εγώ τα πήρα σε PG. Δε δοκίμασα VG.

Αποσυνδεδεμένος eliaspage

• **
  • 264
Vg  ή Pg για καλύτερη γεύση??
Συνήθως η vg τις "πνίγει" τις γεύσεις στα υγρά πάντα με κάποιες εξαιρέσεις. Για μένα pg καλύτερα  ;) [size=78%]    [/size]

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• 5632
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
Επίσης με την PG έχεις και περισσότερο χτύπημα με λιγότερα mg νικοτίνης.  :)

Παραγωγή υγρών άτμισης απο το Πανεπιστήμιο Πατρών (Liquidom eliquids)
« Απάντηση #109 στις: Νοεμβρίου 18, 2014, 15:24 »
Κ εγω secret skies κανω που περιγράφεται ως καφέ βανίλια σοκολάτα κ το εχω καταπιεί!! Εκανα κ το 7 queens που το περιγράφουν ως motion χυμό κ δν έχουν αδικο αλλα το secret skies ειναι κόλλημα!!!!! Το dragon tail ειναι κάπως spicy καπνός αν κ ωραίος δν ειναι του γούστου μου. Το silent poem που ειναι καπνός αγριοκερασο ίσως ειναι η επόμενη επιλογή μου ενω το mystic seas ειναι καπνός με κανέλα οποτε Δν μου κανει κ τοσο να ατμισω φανουροπιτα. Να προσθέσω οτι το sacred armor ειναι γεύση πούρου αλλα οχι τοσο ενοχλητικό σε γεύση κ οσμή.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• 5632
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
Σοκολάτα ε; Τώρα που το λες, μάλλον έχεις δίκιο. Δεν μπορούσα να το προσδιορίσω εύκολα και είπα για καραμέλα και κάτι σαν καρύδι. Ναι, όντως, σοκολάτα είναι, γιατί αυτή τη στιγμή αυτό κάνω. Κυριαρχεί ο καφές πάντως, τα άλλα απλά δένουν (όπως τα νιώθω εγώ).

Συνδεδεμένος Tem

• 9656
To 7Queens είναι ροδάκινο χωρίς άλλα επιπρόσθετα αρώματα.

Αποσυνδεδεμένος johnper

• **
  • 297
  • Heavy vape industry
Είχατε δεν είχατε το ανάψατε το φυτίλι. Άιντε παμε για αγορες - στο τέλος θα στήσω πάγκο να πουλάω υγρά.

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• 5632
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
Δοκίμασε επιτόπου αν μπορείς, μη σε πάρουμε και στο λαιμό μας.  :)) Γούστα είναι αυτά.
Αλλά αν δεν μπορείς να δοκιμάσεις και σου αρέσουν αυτού του είδους οι γεύσεις, το βρίσκω απίθανο να μη σου αρέσει.

Αποσυνδεδεμένος johnper

• **
  • 297
  • Heavy vape industry
 Είπατε την μαγική λέξη "καφές" που αυτό το διάστημα έχω φάει κόλλημα οπότε αυτό ασυζήτητη.
 Και μια δοκιμή σε όλα τα υπόλοιπα με την κανέλα να βάζει υποψηφιότητα.

Αποσυνδεδεμένος agialas

• 700
τελικα οταν κραζεις..  μερικες φορες ισως κατι σωστο βγαινει  :D

να περασει μερικος καιρος να δεσουν..και να αρχισουμε το κραξιμο για της τιμες  ;D
γιατι αυτες οι τιμες ηταν, οταν ηταν και το μονοπωλιο  ::)   

Βασικά βερύκοκο κ οχι ροδάκινο θα έλεγα. Αλλα ναι ειναι ερωτας ο καφές σοκολάτα βανίλια!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗ

• 2186
  • Φύλο: Γυναίκα
Και για να φτάσουμε την τιμή του κανονικού τσιγάρου που ακούστηκε παραπάνω θα πρέπει να θυμηθούμε απλά το κόστος του πακέτου που έφτανε τα 4+ ευρώ χ πόσα πακέτα έκανε ο καθένας την ημέρα οπότε υπάρχει αρκετός ακόμα δρόμος στο να φτάσουν εκεί οι τιμές.

Φυσικά, ο καθένας αποφασίζει για το κόστος που μπορεί και θέλει να πληρώσει. Πάντως, το κόστος (ενός πακέτου τσιγάρα την ημέρα) το υπολόγισα μαζί με τα υπόλοιπα αναλώσιμα... :bye:

Αποσυνδεδεμένος eliaspage

• **
  • 264
Αν τα υπόλοιπα αναλώσιμα θεωρούνται η αντίσταση που το κόστος της φτάνει τα 2,5 με 3 ευρώ και την κρατάς υπό φυσιολογικές συνθήκες 3- με 5 μέρες και πάλι δεν νομίζω να προσθέτει κάτι τραγικό στο ημερήσιο κόστος του ατμίσματος  ;)
Απλά μην αποφεύγουμε στο βασικότερο όλων που είναι η υγεία μας η οποία δεν έχει κόστος.       

Αποσυνδεδεμένος spykal1

• 980
Θα μπορουσαν να πουλιουνται σε λογικοτερη τιμη, αφου παραγονται εδω.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359876 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114237 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450071 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110712 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374777 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328159 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1069 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6433 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15289 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29355 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99926 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F