vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Παραγωγή υγρών άτμισης απο το Πανεπιστήμιο Πατρών (Liquidom eliquids)

Αποσυνδεδεμένος pngtszs1976

• 3450
  • ὓβρις→ἂτη→νέμεσις→τίσις
εχω δοκιμασει κι εγω τα υγρα nobacco και δεν εχω να πω και τα καλυτερα

Αποσυνδεδεμένος persefoni

• **
  • 118
  • Φύλο: Γυναίκα
Καλησπέρα. Μηπως ξερετε αν ισχυει η εκπτωση του 20% για αυτά τα υγρα για αγορες από το site της νομπακο?

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗ

• 2200
Άσχετο το bravo :eyesplash:
Στην τελευταία επικοινωνία με τη nobacco, μου είπαν ότι δεν ισχύει επίσημα κάποια έκπτωση στα προϊόντα της, ίσως αν απευθυνθείς σαν πελάτης σε συγκεκριμένο κατάστημα. Κάνε κι εσύ ένα τηλεφώνημα και αν μάθεις κάτι διαφορετικό, γράψε, γιατί με ενδιαφέρει. :bye:

• **
  • 118
τι εννοεις ότι δεν ισχυει επισημά καποια εκπτωση? Τους ειπες ότι εισαι μελος του φορουμ? Για τα συγκεκριμενα υγρα ρώτησες η γενικα?

• 2200
Εννοώ, ότι δεν ισχύει έκπτωση ειδικά για τα μέλη του forum για κανένα προϊόν. Την ερώτηση την είχα κάνει πριν να παραχθούν τα συγκεκριμένα υγρά. Δοκίμασε μια επικοινωνία κι εσύ. :dontknow:

• **
  • 118
 :( :confused1:  Θα πρεπε να εχει αφαιρεθεί τοτε από τον πινακα  των εκπτωσεων  στα μελη η νομπακο.

• 2200
Το είχα αναφέρει, αλλά μάλλον δεν έγινε αντιληπτό.

Αποσυνδεδεμένος acupuncturist

• **
  • 242
  • Φύλο: Άντρας
εχω δοκιμασει κι εγω τα υγρα nobacco και δεν εχω να πω και τα καλυτερα
μαζι σου κι εγω

Αποσυνδεδεμένος romanos23

• *
  • 30
 :thumpdown: δεν μ άρεσαν κανένα όλα τους είναι πολύ απαίσια κ δεν μοιάζουν με υγρά αναπλήρωσης αλλά σαν διακοπές με την μάγια τη μέλισσα....  :thumpdown:

Αποσυνδεδεμένος gstriftos

• **
  • 200
  • Παλιά έστριβά τσιγάρα,τώρα αντιστάσεις..

Nέο υγρο,κατά τα γνωστά της υπόλοιπης σειράς σε περιεκτικότες,σύσταση,μέγεθος και τιμή.

Γευστικά τώρα...ωχ!

Καπνικό στο τετράγωνο με νότες μελιού  και μιά υπόνοια από ξηροκάρπια(φουντούκια;) στο τελείωμα.Στη μύτη επικρατούν τα γλυκά στοιχεία ενώ η επίγευση είναι αρκούντως ικανοποιητική σε διάρκεια και καπνική.
Γιατί καπνικό στο τετράγωνο;Πόσοι κάνατε Old Horlbon μπλε;Το θυμάστε;
Ε,θα το ξαναβρείτε εδώ,διανθισμένο με τα λοιπά που είπα.
Προσωπικα...ένα δάκρυ κύλησε με τις θύμησες από τις παλιές κακές συνήθειες.

To κακό;
Δεν είναι και το διακριτικότερο(sic) άρωμα στο χώρο.
Οι απόψεις ήταν από φανταροκάλτσα,τασάκι,τσιγαρίλα μέχρι ...ποιός μ...ς καπνίζει(η συγκεκριμένη ατάκα ανήκει σε μύτη φανατικής αντι/γενικώς).
Εντάξει εδεν συγκρίνεται με την παστουρμαδίλα του Grandmaster αλλά και πάλι..φάουλ ΙΜΗΟ.

Υ.Γ.Σε συνατμιστή θύμισε το EL Toro Puros Dark όσον αφορά το καπνικό μέρος.
« Τελευταία τροποποίηση: Απρ 08, 2015, 10:56 από gstriftos »

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• Γιάννης ο Vapeστής
  • 6435
  • Πανορατμίξ
offtopic
γράψε εδώ δύο λόγια για το δυσάρεστο άρωμα που αφήνει στο χώρο να τα έχουμε όλα μαζεμένα σε ένα νήμα.

Αποσυνδεδεμένος spykal1

• 980
Ποσο κανουν τα 10 μλ?

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• Βρε, βρε! Μια
  • 2968
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
Καπνικό στο τετράγωνο με νότες μελιού  και μιά υπόνοια από ξηροκάρπια(φουντούκια;) στο τελείωμα.Στη μύτη επικρατούν τα γλυκά στοιχεία ενώ η επίγευση είναι αρκούντως ικανοποιητική σε διάρκεια και καπνική.
Γιατί καπνικό στο τετράγωνο;Πόσοι κάνατε Old Horlbon μπλε;Το θυμάστε;
Δυστυχώς... θα μου αρέσει. Και βλέπω να με στέλνουν στο μπαλκόνι!  :))

Δοκίμασα και πήρα το secret skies, πολύ καλό. Ωραίο υγρό για μετά το φαί και σε εξόδους αλλά και σχεδόν όλη τη μέρα.  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Εξατμιστής

• Hi Tech doumanis
  • **
  • 117
  • http://www.deeptechno.fm/
μαζι σου κι εγω
Μία από τα ίδια. Με αποκορύφωμα το usa mix. Ένοιωσα να γίνομαι ένα με το αρωματάκι του αυτοκινήτου.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 186 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 317 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20379 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1155 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878608 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 363082 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 468079 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1913001 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 521795 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1651 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 376704 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 703150 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ