Χαιρετω ολη τη παρεα για αλλη μια φορα ειπα να το γυρισω στο egrip και το ατμισμα κανοντας την αρχη απο σημερα μιας και τοσο καιρο αποχης απο αυτο με εχει ζημιωσει αρκετα το καπνισμα και στη τσεπη αλλα και εδω και 1 μηνα δεν κοιμαμε απ το βηχα ακομα και τωρα που γραφω, απο οτι ειχατε διαβασει απο τα μηνυματα μου ειχα γενικως απαγοητευτει με τις διαρροες κτλπ αν και το παλευα το ειχα βαλει και σε αγγελια μεχρι που το δικο μου τελικα βγηκε ελλατωματικο γιατι μετα απο ενα διαστημα ειχε ξεκωλησει πισω η υποδοχη που μπαινει το usb για να φορτισει, φυσικα μου το αντικατεστησαν αμεσα και ευχαριστω τη Joyetech και μεσα απο 'δω, αγορασα κι εγω λοιπον τις επισκευασιμες, ατμιζω πιπιλα εδω και καμποση ωρα για να κανω ενα crash test και μπορω να πω πως εχω εντυπωσιαστει, απιστευτη αποδοση γευσης σε υγρο 100% vg με μηδενικη νικοτινη και με λιγα watt, πραγματικα ατμιζω green apple και απλα δε θες να το αφησεις, αλλα παλι εχω μπουρμπουληθρες την ωρα που τραβαω τζουρα κατι που πριν RBA εποχης συνευενε διαρκως και κατεληγε με φουλ διαροη και υγρα στο στομα και οταν το αφηνω για κανα 5λεπτο στρωνει αν και συνηθως αυτο συνεβει μετα απο απανωτες τζουρες τις περισοτερες φορες τουλαχιστον, διαρροη δεν εχω μεχρι τωρα αλλα ρε παιδια ειναι φυσιολογικες αυτες οι μπουρμπουληθρες την ωρα που ρουφαω εντονα? Μηπως συμβαινει αυτο επειδη εχω βουλωσει τη τρυπα με ενα λαστιχακι για να σφιξει η τζουρα με αποτελεσμα να μην ατμοιποιει σωστα ή επειδη ατμιζω πολλες απανοτες καμια φορα?
Ειναι 100% ασφαλες αυτο με το βουλωμα της τρυπας να ξερω αν ειναι να τη ξεβουλωσω δε τρεχει κατι βολευομε και με την αερατη αν ειναι να καταστρεψω καμια αντισταση αδικα.
Απλα εχει μπει αρκετα μεσα το κομματακι ελπιζω να μην ειναι προβλημα αυτο οριστε και η φωτο τη παραθετω στο τελως του post.
Σορυ για τις απανοτες ερωτησεις παιδια αλλα ειστε οι μονοι που μπορειτε να ξεμπερδεψετε λιγο τα πραματα απ το κεφαλι μου και να βοηθησετε εναν ''ασχετο'' ειδικα οι πιο πεπηραμενοι στο ατμισμα.
Τελως θα ηθελα να παρακαλεσω θερμα καποιον να μου στειλει ενα link με ενα βιντεο σχετικα με το πως τοποθετουμε την ετοιμη αντισταση
http://gr.joyetech.com/index.php?route=product/product&path=148_163&product_id=189Ξερω πως ειναι πανευκολο αλλα ειμαι σε τοσο μεγαλο βαθμο ασχετος με αυτα που ουτε την ετοιμη παιζει να μη μπορω να τοποθετησω, δε το συζηταω δεν υπαρχει πιθανοτητα να κατσω να φτιαξω μονος μου, μονο που διαβαζω καποια σχολια σχετικα με τη κατασκευη αγχωνομε, μεχρι χθες δεν ηξερα τη σημαινει επισκευασιμος