Off center είναι το τζαμάκι, όχι η κεφαλή. Έτσι είναι και δεν βλέπω σε τι επηρεάζει τη λειτουργία του eGrip. Αν η κεφαλή δεν ήταν κεντραρισμένη θα είχες διαρροές.
Δεν ευθυγραμμίζονται όλες οι κουκίδες με το φωτάκι.
Μα εχω διαρροες! Δεν μιλαω για το τζαμακι. Μου εκανε εντυπωση οταν το εβγαλα απο το κουτι που η βαση της κεφαλης εξειχε της βασης της συσκευης. Η πρωτη μου σκεψη ηταν "θα ειναι χαλαρα βιδωμενο" προσπαθησα να το βιδωσω και αλλο, οπισθοχωρωντας πρωτα μια στροφη για να νοιωσω τι αντισταση στο βιδωμα ειχε και να μην βαλω υπερβολικη δυναμη. Ομως εκει που ηταν σταματημενο απο τη μαμα του ενοιωθα οτι τερματιζε.
Πρωτα σκεφτηκα "ετσι θα εξεχει αυτο? Θα το βαζω ορθιο και θα φοβαμαι οτι θα πεσει?" Μετα διαβασα για το φιλο που ειχε προβλημα με το λαστιχακι της κεφαλης και μου ηρθε η ιδεα οτι ο σωληνας εισροφησης ειναι off center.
Εβγαλα λοιπον το λαστιχακι απο την κεφαλη και την "ερριξα" μεσα. Μετα με 1 τσιμπιδακι την εβαλα πανω στο σωληνα εισροφησης ετσι ωστε η προεξοχη της κεφαλης να μπαινει μεσα στο σωληνα.
Η φωτο ειναι τραβηγμενη με την κεφαλη να "καθεται" πανω στο σωληνα.
Φαινεται καθαρα οτι ειναι off center.
Α, και οι δικες σας κουκιδες δεν ευθυγραμμιζονται...
Και ολος ο τροχος επιλογης κουνιεται σαν δοντι που ειναι ετοιμο να βγει?
Τι στο ##$$%%, δεν ηταν και φτηνο.
Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
drgt το κουτί ήταν σφραγισμένο με πλαστικό/σελοφάν όταν το αγόρασες? Αν είχε το τζαμάκι υγρό όπως λες τότε μάλλον χρησιμοποιημένο είναι και καλά κάνεις να το επιστρέψεις πίσω.
Παιδια σας λεω, οτι το πλαστικο ηταν ΑΘΙΚΤΟ (rewrapping machines υπαρχουν) αλλα ειχε τουλαχιστον 1 μερικο αποτυπωμα και σταγονιδια στις βολτες της κεφαλης και της συσκευης, και συμπυκνωση υδρατμων στο τζαμακι.