Περίμενα κάνα μήνα να το πάρω σε Wood και τελικά τώρα που ήρθε μπερδεύτηκα στην παραγγελία και πήρα το ασημένιο.
Το έχω από το μεσημέρι. Μου αρέσει αυτό το "όλα σε ένα" και το καταπληκτικά μικρό του μέγεθος, λαμβάνοντας υπόψιν την αυτονομία που έχει και σε υγρό (3,6 ml) και σε μπαταρία (1500 mah), σύμφωνα με το βιβλιαράκι της συσκευασίας που είναι και στα ελληνικά.
Παράπονο έχω για τον περιστρεφόμενο διακόπτη, που θέλω πολύ καλές συνθήκες φωτισμού για να δω τις ενδείξεις του. Εμένα είναι αυτός ο διακόπτης με ένα "20" και με τελείες διαφορετικής διαμέτρου. Ευτυχώς τουλάχιστον δεν περιστρέφεται εύκολα κατά λάθος.
Με το που ήρθε τον γέμισα και τον δοκίμασα σχεδόν αμέσως. Δεν πρόσεξα όμως ότι η βάση της κεφαλής δεν ήταν βιδωμένη και έγινα... πατούρα! Δεν πειράζει, βίδωμα σωστό, δεύτερο γέμισμα με PG υγρό και άρχισα να το δοκιμάζω.
Και ο ατμός και το χτύπημα πάρα πολύ καλά. Βασικά ατμίζω στην πρώτη ή δεύτερη σκάλα. Παραπάνω μου φάνηκε πολύ ζεστός για τα γούστα μου αλλά έτυχε να έχω μια υποψία καμένου σε μερικές τζούρες στη σκάλα πριν το 20. Δε θα τις χρειαστώ όμως γιατί στις πρώτες σκάλες που ατμίζω με υπερκαλύπτει και σε χτύπημα και σε ατμό.
Για τις κεφαλές του είναι νωρίς να βγάλω συμπεράσματα, αλλά το concept και το μέγεθός του τα λάτρεψα γιατί είναι... λιλιπούτειο μπροστά σε ό,τι άλλο κυκλοφορεί. Είναι όμως και πολύ βαρύ για το μέγεθός του, μάλλον γι' αυτό και πολύ στιβαρό.