vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Provari P3 by Provape (Προεπισκόπηση)

Αποσυνδεδεμένος Εktelonistrator

• **
  • 369
  • I'm Mr.Nobody,a man who does not exist.
Απ: Provari P3 by Provape (Προεπισκόπηση)
« Απάντηση #60 στις: Αυγούστου 12, 2014, 17:50 »
Provari λέμεεεε. Κλειστά 2 χρόνια απρόσκοπτης καθημερινής ολοήμερης λειτουργίας!

:happy_roll_01: :happy_roll_01:
 :happy_roll_01: :happy_roll_01: :happy_roll_01:

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #61 στις: Αυγούστου 12, 2014, 17:54 »
πω πω ερωτησεις... και λες δεν εχεις την μυγα... ;D

Σε ολο σου το ποστ #57 για το οικονομικο μιλας γιαυτο εγραψα για την τελευταια μου φραση για την τιμη.. δεν με απασχολει αν προσωπικα μπορεις ή οχι να το παρεις...και ποσα ξοδεψες στο η.τ.

Για την αξιοπιστια κλπ.. νομιζω οτι οι περισσοτεροι θα σου πουν οτι ναι..εχει δειξει την μεγαλυτερη αξιοπιστια στον χωρο.. (και αν δεν στο πουν οι περισσοτεροι..ειναι η δικη μου γνωμη anyway..)

Α! και το dna νομιζω δεν ειναι μοντ.. ειναι? βαζεις πανω του ατμοποιητη και ατμιζεις..?
Μια απο τις πλακετες ειναι και αν το Χ μοντ που την χρησιμοποιει ειναι αξιοπιστο τοτε μπραβο στο μοντ..θα μεινει χρονια στην αγορα. Αλλα μιλαμε για μοντ εδω.. οχι για κομματια τους..

Δεν με ενοχλει καθολου να λες την γνωμη σου.. αυτο που ειπα πριν: "Πραγματικα δεν βγαζεις νοημα" σε αυτο που ειχα στην παραθεση μου

Αποσυνδεδεμένος Εktelonistrator

• **
  • 369
  • I'm Mr.Nobody,a man who does not exist.
« Απάντηση #62 στις: Αυγούστου 12, 2014, 17:56 »

:love_hearts: :love_hearts: :love_hearts: :love_hearts:

:)) :)) :))

« Απάντηση #63 στις: Αυγούστου 12, 2014, 17:58 »
Δλδ όταν λέμε τη γνώμη μας σημαίνει πως κατηγορούμε κάτι γιατί δεν μπορούμε να το πάρουμε? Εγώ τέτοια μύγα δεν έχω επάνω μου φίλε μου λέω τα πράγματα και τα βλέπω αντικειμενικά, σε 4 μήνες έχω ξοδέψει στο Η.Τ όσα για την αγορά 6-7 προβαρι …
Όταν βγήκε το προβάρι αν  έκανε ντου μια άλλη εταιρία έριχνε χρήμα στη διαφήμιση σε όλο το πακέτο  κτλ θα λέγαμε και πάλι τα ίδια και πάλι θα ήταν κάποιο άλλο κορυφή και το προβαρι ένα κλικ πιο πίσω
μιλάμε συνεχώς για αξιοπιστία για σταθερή λειτουργία κτλ.. το μοναδικό Μοντ είναι με αυτά τα χαρακτηρίστηκα μακροχρόνια? Άρα δε κατηγορώ εγώ κάτι απλά κάποιοι δε δέχονται την αντικειμενικότητα ..  και το dnaκορυφή είναι , δοσμου ένα σοβαρό λόγο να μη πάρω ένα dna πχ από το seb με 120 και να δώσω 250 για το προβαρι …. Θα χαλάσει το dna ? δεν είναι αξιόπιστο ? τη ?Η μηπως δεν είναι μουρικο μέσα στο κουτάκι του ? και δεν θα γράφει επάνω προβαρι? :)

Ουσιαστικά με το ύφος σου και τα περι "φαίνεστε" κατηγορείς  όλους αυτούς τους ατμιστες  εδώ μέσα που χρόνια τώρα επιλέγουν ωραία mod, drip tips, τανκακια,  θήκες stands.........και μοιράζονται τις φωτογραφίες τους  μαζί μας και πολύ καλά κάνουνε. Για μένα είναι χομπίστες μερακλίδες και μαγκιά τους. Δεν είναι όλοι το "φαίνεστε",  μάλλον κανένας στον έξω κόσμο δεν κάθεται να παρατηρήσει με τι ατμίζει ο καθένας μας.  Απλά το γουστάρουνε, μήπως τώρα κατάλαβες?

Αποσυνδεδεμένος nikos523

• 1249
« Απάντηση #64 στις: Αυγούστου 12, 2014, 18:04 »
Νομίζω δεν χρειάζεται να σχολιάζουμε το φαίνεσθαι.
Μιλάμε για συσκευές 150-200€, είναι αστείο.
Ούτε για αμάξια μιλάμε ούτε για μηχανάκια που κοστίζουν χιλιάδες.

My 2 cents

Sent from my G using Tapatalk Pro

Αποσυνδεδεμένος APOSTOLOS KAL

• 1467
« Απάντηση #65 στις: Αυγούστου 12, 2014, 18:04 »
Κάπου διάβασα κάτι που έλεγε, οι έλληνες λέει έχουν όλοι κινητό με 800 ευρω και κάνουν αναπάντητες να τους πάρουν … αν λοιπόν μιλάμε με τέτοιες λογικές τότε ναι προβαρι με κλειστά τα μάτια
δε χρειάζεται να κάνουμε θεό κάτι ενώ δεν είναι … υπάρχουν και νέοι που διαβάζουν και ξέρουμε πως αντικειμενικά αυτή τη στιγμή υπάρχουν καλύτερες πλακέτες ( αφού δεν είναι Μοντ το dna) και πολύ πιο φθηνές και άκρως αξιόπιστες … και ναι ασχέτως αν μπορώ να το πάρω και ίσως να το πάρω δε λέω όχι, αντικειμενικά πληρώνεις μόνο αυτό που είπανε πολλοί προιγουμενος το κοιτά έχω προβαρι , σε σχέση με αυτά που προσφέρει

Αποσυνδεδεμένος Atrum

• 1062
« Απάντηση #66 στις: Αυγούστου 12, 2014, 18:07 »
Επί τέλους! Ακριβώς ότι έπρεπε να φτιάξουν το έφτιαξαν και μπράβο τους για τον νέο κονέκτορα. Πολύ έξυπνο να δώσουν την επιλογή για hybrid εμφάνιση  :thumpup: :thumpup:

Προσωπικά δεν πρόκειται να το πάρω αλλά και 800 ευρώ να κάνει, ελεύθερη αγορά είναι. Μπράβο τους να το πουλάνε τόσο και μπράβο σε όσους έχουν να το αγοράσουν αν κάνει τόσο. Όσοι δεν το πάρουμε ειδικά, δεν μας πέφτει λόγος.

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
« Απάντηση #67 στις: Αυγούστου 12, 2014, 18:18 »
:)
@APOSTOLOS KAL
κατα την γνωμη σου.. "αντικειμενικα" υπαρχουν καλυτερες πλακετες... :)

Κατα την δικη μου αποψη μια overclocked πλακετα που δινει παραπανω βατ δεν την κανει απαραιτητα καλυτερη.. ο καθενας εχει τα δικα του κριτηρια..

Και για τους νεους που λες..αναρωτιεμαι ποσοι θα διαλεξουν ενα μοντ μονο και μονο επειδη εχει την πλακετα που διαβαζουν απο τα γραπτα σου.. και τους ανοιξει σε μερικα πεσιματα.. Εκτος και αν αυτο (να πεσει) ΔΕΝ μπορει να συμβει στο μοντ τους.. αφου εχουν την κορυφαια dna πλακετα....
(γιαυτο σου λεω οτι μιλαμε για μοντ... ουτε για πλακετες, ουτε για καπακια, ουτε για κουμπια..ουτε για μπαταριες..)

Εχω μπει στο τρυπακι και σου απανταω μονο και μονο γιατι μου φαινεσαι υπερβολικος σε θεσεις οπως: "αντικειμενικά πληρώνεις μόνο αυτό που είπανε πολλοί προιγουμενος το κοιτά έχω προβαρι , σε σχέση με αυτά που προσφέρει". Ενταξει... το εχω δουλεψει τοσα χρονια τωρα, οπως και παρα πολλοι που ξερω.. Αυτο που σου (μου) προσφερει ειναι κατα πολυ περισσοτερο απο το "Ψιτ! παιδια..κοιταχτε ολοι..εχω προβαρι... ;)" Τα λεφτα του τα εχει βγαλει/ατμισει...και με το παραπανω (ισως το μοναδικο απο ολα τα ατμιστικα που εχω παρει...)

• 1467
« Απάντηση #68 στις: Αυγούστου 12, 2014, 18:21 »
τη παραπανω σου εχει δωσει στην ατμιστικη σου απολαυση σε σχεση με ενα αλλο μοντ vv?

[/size]Ένας λόγος παραπάνω αν κάποιος δεν μπορεί να ελέγξει τα χέρια του και δίνει συνέχεια σαβούρες στο Μοντ η το πετάει όπου νάνε να μη το πάρει … με ένα τον 50-70 ευρω τα βγάζει τα λεφτά του σε 5 μήνες και να χαλάσει παίρνει άλλο ένα για ρεζέρβα, με το 250αρι όμως θα εχει άλλο? Η καλύτερη απόλαυση στο ατμισμα όμως ποια είναι σε σχέση με κάποιο άλλο Μοντ
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 12, 2014, 18:33 από APOSTOLOS KAL »

Αποσυνδεδεμένος WILDE

• 1786
« Απάντηση #69 στις: Αυγούστου 12, 2014, 18:25 »
Αντε πάλι με το Provari

Αποσυνδεδεμένος eftihis.k

• 678
« Απάντηση #70 στις: Αυγούστου 12, 2014, 18:44 »
Αποστολε εχω το v2 2 χρονια του εχω πιει το αιμα,εχει πεσει καμια 50αρια φορες και δουλευει οπως την πρωτη μερα. Επισης απο τα 4,2 βολτ της μπαταριας εως να σβησει εχει την ιδια αποδοση.  καθε φορα τα ιδια και τα ιδια να προσπαθειτε να αποδειξετε οτι ειναι για πεταμα...
Το καινουριο δινει πολλες παραπανω δυνατοτητες-εκτος απο το μηκος του- . μακαρι να βγει σε κοστος που να παλευεται!!

Αποσυνδεδεμένος exispathi

• 1256
  • -Συγνώμη φίλε, να σε ρ... -Ηλεκτρονικό τσιγάρο
« Απάντηση #71 στις: Αυγούστου 12, 2014, 18:47 »
Κρίμα που δεν έχει ανακοινωθεί τιμή.. Γιατί μ'αρέσουν αυτές οι ατέλειωτες συζητήσεις, αλλά από τη στιγμή που μπορεί να κάνει 10€ (αστειεύομαι), τότε για τι πράγμα να τσακωθώ!

Ωραίο είναι, η αλήθεια είναι πως το δυνατό σημείο της provape ήτο η ακρίβεια της πλακέτας, και η ανθεκτικότητα. Σε θέμα τσιπακίου πιστεύω πως έχει, πριν βγει, μείνει πίσω, ίσως λόγω του μεγάλου χρόνου υπολογισμού και σχεδιασμού του, όπου ίσως οι εξελίξεις τους προλάβανε. Πολλές πλακέτες πλέον είναι ακριβείς. Αν φτάνουν τα 20 Watt και 6 Volt για τους περισσότερους; Ναι, πράγματι. Και επίσης για τους περισσότερους φτάνει να κάνουν το 0-100 σε 20 sec, αλλά το ότι τους φτάνει, δεν κάνει το αμάξι τους το πιο γρήγορο.

Τώρα για την ανθεκτικότητα.. Από τη μία, ναι, έχει την ιστορία, αλλά από την άλλη αφορά ένα καινούργιο τελείως προϊόν, που κανείς δεν ξέρει αν ένας στους 100 κονέκτορες μετά από τρεις μήνες χρήσης διαλύεται. Άρα όπως ξέρουν οι παλιοί, θα προταθεί στους καινούργιους, και μετά βλέπουμε (αν και εγώ μόνο αν περιμένω και την αναβάθμιση P3,5 για πιο δυνατά ρεύματα  ;D )

Τον βυθιζόμενο κονέκτορα ομολογώ θα τον παρακολουθώ, καθώς θα είναι μία σωστή δουλειά επιτέλους να μην παιδευόμαστε με μικρορυθμίσες. Στο σπείρωμα pro τώρα, όλοι θέλουν να ανεβάσουν το δικό τους μου φαίνεται, κι ο ZEN έκανε σπείρωμα ZenesisII, αν πουλήσει και βγει ατμοποιητής που σου αρέσει έχει καλώς, πιο πολύ σα διαφημιστικό τρικ το αντιμετωπίζω.

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
« Απάντηση #72 στις: Αυγούστου 12, 2014, 18:48 »
τη παραπανω σου εχει δωσει στην ατμιστικη σου απολαυση σε σχεση με ενα αλλο μοντ vv?

Οπως το ειπες... αυτο ακριβως μου εχει δωσει...μεγαλυτερη ατμιστικη απολαυση
(σε μενα.. σε αλλους δεν ξερω τι αλλο εχει δωσει..)

[/size]Ένας λόγος παραπάνω αν κάποιος δεν μπορεί να ελέγξει τα χέρια του και δίνει συνέχεια σαβούρες στο Μοντ η το πετάει όπου νάνε να μη το πάρει … με ένα τον 50-70 ευρω τα βγάζει τα λεφτά του σε 5 μήνες και να χαλάσει παίρνει άλλο ένα για ρεζέρβα, με το 250αρι όμως θα εχει άλλο? Η καλύτερη απόλαυση στο ατμισμα όμως ποια είναι σε σχέση με κάποιο άλλο Μοντ

Το προβαρι αντεχει σε πεσιματα για την πλακα..
Δεν θα εδινα εγω 50-70 μοντ με οριζοντα χρονου 5μηνες.. για τοσο χρονο μπορει να εδινα κανα 20αρι σε FT  ::)

« Απάντηση #73 στις: Αυγούστου 12, 2014, 18:49 »
Μέσα στα 2 χρόνια που έχω το Provari έχει φάει 2 άντε 3 πτώσεις  το πολύ γιατί γενικότερα το προσέχω πολύ.
Πριν 1 μήνα περίπου έκανα το λάθος και το άφησα σε σημείο προσβάσιμο για τα χέρια της κόρης μου.
Αυτό δυστυχώς συνέπεσε σε φάση "ότι πιάνω το πετάω και μετά γελάω!!". Το αποτέλεσμα ήταν το Πρόβατο να κάνει 2 τουμπες κατακόρυφα στον αερα σε ύψος περίπου 1.5 μέτρου και να σκάσει στο μάρμαρο. Ευτυχώς μόνο από το glass tank της Siam έσπασε μια φλοίδα εξωτερικά αλλά το χρησιμοποιώ κανονικά. Το Provari δεν πήρε χαμπάρι συνεχίζει τη δουλειά του σαν να μην έγινε τίποτα...

• 1467
« Απάντηση #74 στις: Αυγούστου 12, 2014, 18:50 »
Οπως το ειπες... αυτο ακριβως μου εχει δωσει...μεγαλυτερη ατμιστικη απολαυση
(σε μενα.. σε αλλους δεν ξερω τι αλλο εχει δωσει..)

Το προβαρι αντεχει σε πεσιματα για την πλακα..
Δεν θα εδινα εγω 50-70 μοντ με οριζοντα χρονου 5μηνες.. για τοσο χρονο μπορει να εδινα κανα 20αρι σε FT  ::)

Εγώ δεν είπα πως είναι για πετάμε, είπα απλά πως δεν είναι θεός και πως υπάρχουν και άλλα αξιόπιστα Μοντ.. ένα Μοντ δλδ κρίνετε αξιόπιστο από το πόσες σαβούρες θα φάει και πόσο θα αντέξει… έλεος
συμφονο σου δινει μεγαλητερη ατμιστικη απολαυση αλλα σε τη ομως?

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359902 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114250 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450090 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110728 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374803 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328170 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1072 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6435 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15292 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29358 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99930 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F