vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

485 επισκέπτες, 8 χρήστες
Tem, Paso, camber, Mensanos, jim356, Milarepa, manoslykos, mathimatikos1966

Provari P3 by Provape (Προεπισκόπηση)

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• 2577
  • Φύλο: Άντρας
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
Απ: Provari P3 by Provape (Προεπισκόπηση)
« Απάντηση #90 στις: Αυγούστου 12, 2014, 23:14 »
Κάτοχος δεν ήμουν, ούτε πρόκειται να γίνω στο άμεσο μέλλον - κρίση γαρ.
Όμως, έτυχε αρκετές φορές, σε συναντήσεις ατμιστών, να το πιάσω, να το δοκιμάσω και να το... πασπατέψω το provari το παλιό.

Όχι, δεν μου έκανε εντύπωση από αισθητικής πλευράς.
Έβλεπα όμως τους κατόχους του, ενώ έδειχναν ενδιαφέρον για νέους ατμοποιητές, να μην είναι τόσο ζεστοί να δοκιμάσουν κάποιο άλλο μοντ.
Δεδομένη καθολικά η αξιοπιστία, λοιπόν.

Δεν ξέρω τι σκέφτηκε η εταιρεία να κρατήσει σαν σήμα κατατεθέν.
Μάλλον την αξιοπιστία (θα ήταν μεγάλο λάθος να θυσιαστεί, άλλωστε η αμερικάνικη-παγκόσμια αγορά έχει τους κανόνες της δικής της ζούγκλας.
Μπορεί το ένα κουμπί - θετική η εξέλιξη του απλούστερου μενού, όπως διαβάζω.
Μπορεί και τα δύο.

Η παρατήρησή μου έχει να κάνει μόνο με το αισθητικό κομμάτι.
Ναι, η no more tears έκδοση είναι πιο ελκυστική.
Και η πρώτη εντύπωση είναι της καρδιάς, κυρίως για τον νέο υποψήφιο αγοραστή.
Όμως, η νέα έκδοση μοιάζει πάρα πολύ πια με πολλά μοντ, το 98% και βάλε των οποίων είναι μεταγενέστερα του αρχικού provari. Οι οριζόντιες γραμμές του δίνουν μια αρχοντιά και τονίζουν την κλασικότητα. Σαφώς και το νέο design είναι πιο αισθητικό, προβλέπω όμως να αφομοιώνεται πιο γρήγορα στο μάτι από τους προγόνους.

Πρόβλεψη: το επόμενο θα είναι σε αυτόν τον τομέα κάτι... νέο.

Αποσυνδεδεμένος joyeman

• 1208
« Απάντηση #91 στις: Αυγούστου 12, 2014, 23:19 »
Κάποια μηνύματα μεταφέρθηκαν εδώ

Αποσυνδεδεμένος KINGGREECE

• 1670
  • ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΜΟΥΦΑ....................
« Απάντηση #92 στις: Αυγούστου 12, 2014, 23:22 »
δυσκολα μπορεις να στρεψεις το ενδιαφερον σου σε αλλο μοντ οταν εχεις δωσει 200ρικα φιλε spectrum.......
ακομα και αν το αλλο μοντ κανει και καφε............!!!!!
σαφως και ειναι κορυφαιο απο θεμα ποιοτητας αλλα τα 200 ειναι πολλα............!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Atrum

• 1062
« Απάντηση #93 στις: Αυγούστου 12, 2014, 23:48 »
Αν πουλιέται 150 δεν σε νιάζουν τα 200 τόσο. Και μια φορά και έναν καιρό τόσο τα πουλάγαν. Πως ο άλλος πήρε το βάμο μέχρι που χάλασε, έτσι αυτός πήρε το πρόβατο μέχρι που το πούλησε.  :) 

Λίγο μακακία να την γυροφέρνουμε στην τιμή τη συζήτηση.

Αποσυνδεδεμένος MichalisF

• 579
  • Η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους!
    • https://www.flickr.com/photos/97769829@N08/
« Απάντηση #94 στις: Αυγούστου 12, 2014, 23:55 »
Κοντά στα τρία χρόνια ατμισμα αποκλειστηκα με το Provari V2,V2.5 ,από αξιοπιστία δεν έχω παράπονο ,ποτέ δεν με κρέμασε ,πράγμα βασικό για ένα ατμιστη να μπορεί να εμπιστευτεί το εργαλείο που τον κρατά μακριά από το τσιγάρο.
Έλα όμως που θελουμε πάντα το κάτι παραπάνω ,και δυστυχώς αυτό το κάτι παραπάνω δεν το βρήκα στο συγκεκριμένο εργαλείο και στράφηκα αλλού που το βρήκα και με το παραπάνω.
Σίγουρα έχασε πολλούς πελάτες με αυτή την απραξία να δώσει κάτι καινούργιο πιο γρήγορα ,αλλα πιστεύω ότι αν το καινούργιο έχει την ποιότητα του προηγούμενου και με μια καλή τιμή δεν θα αργήσει να μπει πάλι στο παιχνίδι ,εγώ πάντως έχω όλη την καλή διάθεση να δώσω μια ακόμη ευκαιρία στο mod που με κράτησε τόσο καιρό μακριά από το τσιγάρο ,ο χρόνος θα δείξει . ;)

Συνδεδεμένος camber

• 3887
    • camber
« Απάντηση #95 στις: Αυγούστου 13, 2014, 10:56 »
Κοιτάζω και ξανακοιτάζω το βίντεο και τις εικόνες. Οι διαστάσεις (χωρίς τις επεκτάσεις) είναι ολόιδιες, το κουμπί ίδιο, η διάσταση της οθόνης ίδια και όλα δείχνουν τοποθετημένα στις ίδιες θέσεις. Φαίνεται λοιπόν ότι η πλακέτα έχει ίδιο μέγεθος με την παλιά και είναι πιθανόν να υπάρχει συμβατότητα στην τοποθέτηση με τα υπάρχοντα πρόβατα.

ΥΓ @ APOSTOLOS.KAL
Με γεια Απόστολε το νέο σου προβατάκι  :tongue_smilie: Αυτά που γράφεις τώρα, τα έχουν γράψει άλλοι πολύ πιο μπροστά από σένα και κατέληξαν με ένα μπεεε στο χέρι. Όταν βαρεθείς κάποια προβλήματα που παρουσιάζουν άλλα mod, είναι η πρώτη σου σοφή επιλογή αν διαθέτεις το χρήμα.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ είναι η λέξη που χαρακτηρίζει το provari και όχι εμφάνιση, αχρείαστη δύναμη, wallpaper, ξυπνητήρια κλπ. Θα σου δώσει το ίδιο σταθερό ρεύμα ανεξάρτητα αν βράζει η πλακέτα από τις απανωτές τζούρες. Θα διαβάζει την αντίσταση με την ακρίβεια πολύμετρου. Θα ξεζουμίζει και το τελευταίο mA της μπαταρίας. Οι επαφές του δεν θα ζεσταίνονται και δεν θα δημιουργούν απώλειες. Ο 510 πόλος θα αρνείται πεισματικά να χαλάσει ότι κι αν βιδώσεις επάνω. Θα αντέξει στις πτώσεις και την κακομεταχείριση. Τώρα αν εσύ απλά ζητάς να γράφει το κοντέρ 30-40-100 watt τότε το προσπερνάς γιατί δεν σου κάνει.

Αποσυνδεδεμένος periptero

• **
  • 288
  • Party all the time
« Απάντηση #96 στις: Αυγούστου 13, 2014, 14:22 »
Δεν εχω την ιδια αποψη. Το P3 ειναι μεγαλυτερο! (Η πλακετα μπορει να εχει ιδιο μεγεθος βεβαια, δεν ξερω)
Αφου χωρις τα δαχτυλιδια δεν "παιζει". Μονο οταν και αν βγει ατομιζερ που να δενει υβριδικα.
Στο P2 ο πολος ειναι πιο κατω, οταν τα βαζει ο Pusardo διπλα-διπλα.
Και αυτη ειναι η μονη μου ενσταση  :wall:
Το περιμενα μικροτερο απο το P2 και αυτο ουτε καν ιδιο δεν ειναι.....ειναι μεγαλυτερο  :angry_orange:
Και οχι τιποτα αλλο αλλα το περιμενα πως και πως να το "χτυπησω".
Θα το σκεφτω πολυ  :confused1:

Συνδεδεμένος camber

• 3887
    • camber
« Απάντηση #97 στις: Αυγούστου 13, 2014, 14:26 »
Δεν είναι μεγαλύτερο. Κοίτα τις διαστάσεις για 18350 χωρίς τα extensions που δίνει η provape http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,22862.msg755493.html#msg755493

• **
  • 288
  • Party all the time
« Απάντηση #98 στις: Αυγούστου 13, 2014, 14:54 »
Μα η διαφορα 0.05 ,που οντως ειναι αμελητεα, ειναι χωρις τα δαχτυλιδια.
Με τα δαχτυλιδια το λεει οτι ειναι μεγαλυτερο, και δεν χρειαζεται να το πει, το ειδαμε και στο βιντεο.
Αρα το θεμα ειναι τωρα γιατι γινεται συγκριση με χωρις τα δαχτυλιδια ?
Για να βαλεις οποιονδηποτε 510 ατμοποιητη θελεις δαχτυλιδια.
Και οι διαστασεις λοιπον πρεπει να ειναι μαζι μ' αυτα.

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249
« Απάντηση #99 στις: Αυγούστου 13, 2014, 15:06 »
Νομιζω πως ο φιλος camber αναφερθηκε στα extensions των μπαταριων και οχι στα δαχτυλιδια στο πανω μερος του P3 για να κατσει ο ατμο..Οποτε ναι χωρις το μεγαλο extension μπαταριας 18650 φενεται πως το μεγεθος μειωνεται αρκετα :yes:

Συνδεδεμένος camber

• 3887
    • camber
« Απάντηση #100 στις: Αυγούστου 13, 2014, 15:14 »
Δαχτυλίδια δεν εννοούμε αυτά που είναι στον 510 κονέκτορα αλλά τις επεκτάσεις για να μπουν μεγαλύτερες μπαταρίες.

Δουλεύει χωρίς δαχτυλίδια με 18350 στο ίδιο μήκος. Μπορείς να βάλεις επίσης το παλιό extension για 18490 και πάλι να έχει το ίδιο μήκος. Τα νέα δαχτυλίδια έχουν σπειρώματα και είναι φυσιολογικό να έχεις διαφορά στο μήκος.

Τώρα αν η ένστασή σου είναι το μέγεθος 18650 ΟΚ. Μπορείς όμως να βάλεις τα παλιά τηλεσκοπικά extensions που κυκλοφορούν αν σε ενοχλεί το ελαφρά μεγαλύτερο μέγεθος.

Αποσυνδεδεμένος gpanos

• **
  • 248
« Απάντηση #101 στις: Αυγούστου 13, 2014, 15:21 »
Δεν είχα ποτέ μου Provari αλλά έχω ατμίσει άπειρες φορές από φίλους.

Δεν είχα γιατί πάντα πίστευα ότι είναι πολύ ακριβό για αυτά που προσφέρει.
Εντάξει ξέρω τι θα μου πείτε. Η σταθερότητα, η αξιοπιστία, η υποστήριξη κτλ κτλ.
Συμφωνώ αλλά υπάρχουν τώρα πια κι άλλα, καλύτερα και φθηνότερα.

Ήρθε λοιπόν αυτό το νέο μοντέλο για να αποδείξει αν μπορεί να αναρριχηθεί ξανά στην κορυφή,
ή απλά θα είναι ένα ηλεκτρονικό mod σαν τα υπόλοιπα.

Από τα χαρακτηριστικά του, μπορώ να καταλάβω την προσπάθεια της Provape να πρωτοπορήσει
για άλλη μια φορά. Την ποιότητα την θεωρώ δεδομένη. Το μόνο που περιμένουμε να δούμε
είναι αν η απόδοση θα είναι αντάξια της φήμης.

Για τιμή δεν μιλάω διότι όσο και να κάνει (σε λογικά πλαίσια) αν έχει καλή απόδοση θα πουλήσει
όσο πούλησαν και τα πιο παλιά.

Υ.Γ. εφόσον πέσουν οι τιμές στα πιο παλιά μοντέλα (λόγω της νέας άφιξης),
ίσως είναι καλή ευκαιρία για εκείνους που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν ένα.

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249
« Απάντηση #102 στις: Αυγούστου 13, 2014, 15:34 »
Φιλε gpanos καλησπερα..Αφου δεν το ειχες  προσωπικα οπως εσυ ο ιδιος λες και οτι απλα το δοκιμαζες απο φιλους,πως μπορεις και υποστηριζεις οτι υπαρχουν καλυτερα mod?Φθηνοτερα ναι...Καλυτερα οχι...Αν ειχες Provari και ταυτοχρονα ειχες και προσωπικη εμπειρια και με αλλα μοντακια τοτε ναι θα το καταλαβαινα αυτο που θελεις να υποστηριξεις...Συγνωμη φυσικα και δεν θελω να δημιουργησω καμια ενταση απλα λεω το προφανες..Πολυ καλο το Provari,ακριβο ναι,αλλα και το πιο αξιοπιστο mod...Προσωπικη εμπειρια εχοντας στην κατοχη μου στο παρελθον 4 mod

• **
  • 288
  • Party all the time
« Απάντηση #103 στις: Αυγούστου 13, 2014, 16:06 »
Δαχτυλίδια δεν εννοούμε αυτά που είναι στον 510 κονέκτορα αλλά τις επεκτάσεις για να μπουν μεγαλύτερες μπαταρίες.

Δουλεύει χωρίς δαχτυλίδια με 18350 στο ίδιο μήκος. Μπορείς να βάλεις επίσης το παλιό extension για 18490 και πάλι να έχει το ίδιο μήκος. Τα νέα δαχτυλίδια έχουν σπειρώματα και είναι φυσιολογικό να έχεις διαφορά στο μήκος.

Τώρα αν η ένστασή σου είναι το μέγεθος 18650 ΟΚ. Μπορείς όμως να βάλεις τα παλιά τηλεσκοπικά extensions που κυκλοφορούν αν σε ενοχλεί το ελαφρά μεγαλύτερο μέγεθος.

Δηλαδη απ οτι καταλαβαινω η διαφορα στο υψος προκυπτει απο το το υψος της κατω βασης του αρνητικου πολου.
Το παλιο extension ειναι φλουδα στον πατο γι αυτο κερδιζει σε ποντους.
Οκ.
Εδω τωρα να ρωτησω, ισχυει η λογικη οτι με την κλασικη βαση αρνητικου πολου, το κυκλωμα κλεινει καλυτερα χωρις απωλειες απ οτι με το παλιο extension ?
(αν και θα το βρουμε με το iq test αυτο)

Αποσυνδεδεμένος gpanos

• **
  • 248
« Απάντηση #104 στις: Αυγούστου 13, 2014, 16:11 »
Καμιά παρεξήγηση και λογική η απορία σου.
Η εμπειρία μου δεν έχει να κάνει με το πόσο το έχω ατμίσει,
όσο με τις μετρήσεις που έχω κάνει, αλλά και τα χαρακτηριστικά του.
Δεν θέλω να σου φέρω παραδείγματα mods που είναι πιο
εκσυγχρονισμένα και με καλύτερα ρεύματα (και πιο σταθερά)
γιατί είναι το νήμα του provari.

Άλλωστε το βλέπω από μια πιο ουδέτερη οπτική γωνία, γιατί εδώ και
1 χρόνο περίπου κάνω ατμίζω μόνο με μηχανικά, που εκεί είναι πιο
απλά τα πράγματα.

Άλλωστε εκείνο που λέω είναι ότι η Provape έπρεπε να προχωρήσει σε
κάτι καινούριο.

Σε αυτό που λες ότι έχεις δοκιμάσει 4 mods,
εξαρτάται από το ποια mod είχες. Ναι από τα mod των 50 euro είναι καλύτερο
το provari αλλά στα 100-160 βρίσκεις αντάξιους αντιπάλους.
Και δε μιλάω μόνο για εκείνα που έχουν dna μέσα.

Στην τελική αν ήταν το τέλειο προϊόν δε θα έβγαζε νέο μοντέλο, σωστά?

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359906 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114250 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450094 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110728 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374804 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328173 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1072 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6436 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15292 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29358 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99931 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F