vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

488 επισκέπτες, 8 χρήστες
Tem, Paso, camber, Mensanos, jim356, Milarepa, manoslykos, mathimatikos1966

Provari P3 by Provape (Προεπισκόπηση)

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Provari P3 by Provape (Προεπισκόπηση)
« Απάντηση #75 στις: Αυγούστου 12, 2014, 18:59 »
ουτε εγω δεν ειπα οτι ειναι θεος..και φυσικα υπαρχουν και αλλα μοντ με αξιοπιστια
απο το ποσο θα αντεξει...ναι ειναι βασικοτατο κριτηριο ενος μοντ.. οπως και κατα ποσο δινει αυτο που λεει γι α οσο το δουλευεις, το ποσα σου δινει, τι ευκολιες χρησης εχει κλπ κλπ ειναι πολλα στον κουβα κριτηρια, και η αντοχη ενα απο τα πρωτα.

Για την ατμιστικη απολαυση μην περιμενεις.. δεν θα γραψω και εκθεση εδω. Στο αναφερω ως προσωπικη μου εμπειρια.

οκ..τραβηκε λιγο η αντιπαραθεση. δεν βγαζει καπου οποτε σταματω εγω...

« Απάντηση #76 στις: Αυγούστου 12, 2014, 19:02 »
Μια έκθεση ιδεών για το Provari  :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος APOSTOLOS KAL

• 1467
« Απάντηση #77 στις: Αυγούστου 12, 2014, 19:18 »
Με το προβαρι συμβαίνει ακριβώς το ίδιο όπως με το χειρουργικό ατσάλι στους ατμοποιητες όλοι λένε πως είναι καλύτερο αλλά ατμιστικα δε ξέρει κανείς τη παραπάνω δίνει

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #78 στις: Αυγούστου 12, 2014, 19:28 »
Απόστολε, αν γινει συγκεντρωση ατμιστων, το πιθανότερο είναι να τραβήξουν το ματι οι εγκο έστω και σπινερ. Τόσο πολλά προβαρι θα δεις!!!
Δε νομίζω πλέον ότι οι κάτοχοί τους τα επιδεικνύουν ως λάφυρα, κυρίως ατμιστικά τους ενδιαφέρουν.
Αντίθετα, ιδιοκατασκευές σαν τη δική μου (με dna20) άπειρες φορές έγιναν αντικείμενο προσοχής ή και θαυμασμού.
Που μπορεί να είναι υποδεέστερες. (BTW urahara, έπεσε, ξαναέπεσε, πνίγηκε σε μια κατσαρόλα νερό, αλλά 14 μήνες δουλεύει κι αυτό σαν ... προβαρι) 
Το κοιταξαν, άρεσε... ε... και τι μ΄αυτό; για μια φορά το μήνα που θα συμβεί, θα κάθεσαι όλο τον υπολοιπο να ατμίζεις κάτι ακριβό και όχι καλό;
Καλό είναι λοιπον το προβαρι και θα ειναι σε όλες τις εκδοσεις.
Είναι το καλύτερο το προβαρι; Είναι το dna; το sx350; το nivel;
Οταν είναι όλα τόσο καλά, μικρή σημασία εχει ποιο είναι το καλύτερο.
Εδώ μπαινει ο παράγων προσωπικό γούστο, που συνεξετάζει την τιμή, το σχήμα, το μέγεθος, την αυτονομία, το design, την οθονη, τα κουμπιά κλπ και επιλέγει ο καθένας μας.
(αν και το ρεύμα του προβαρι 2-3 φορές που δοκίμασα, πολύ μου άρεσε!!!!)

Οσο για την τιμή, αν ξέρεις γκαραντί ότι κάτι είναι πολύ καλό, αξιοπιστο και με αντοχη, αλλά και με μεταπωλητική αξία, μάλλον δεν το σκέφτεσαι αν είναι 30 ή 40 ευρώ ακριβότερο από κάτι άλλο που ως πακέτο δεν τα συνδυάζει όλα. Το παίρνεις.
Ή το σκέφτεσαι και παιρνεις κάτι άλλο.

Ειπα και πριν.... κακό δεν θα κάνει να βγει το 3ρι.
θα το αποκτήσουν πολλοι κι ακόμη περισσότεροι θα αποκτήσουν μεταχειρισμένα 2.5ράκια στην τιμή ενός καινούριου ιννοκιν αντε και κατιτίς παραπάνω.
Καθόλου κακό.

• 1467
« Απάντηση #79 στις: Αυγούστου 12, 2014, 19:34 »
Ακριβώς , συμφωνούμε απόλυτα, το φαίνεστε λοιπόν και το ονομα ...αλλά με τη καλή έννοια , δεν είναι κακό αυτό να το παραδεχόμαστε ,δε καταλαβαίνω γιατί το θεωρούν τόσο κακό το φαίνεστε και προσπαθούν πολλοί να ακυρώσουν οτιδήποτε άλλο για να μη φαίνεται με τη καλή έννοια το φαίνεστε… δε ξέρω αν γίνομαι κατανοητός με το γραπτό λόγο. Για κάποιον που δεν τον ενδιαφέρει το φαίνεστε μπορεί να βρει και αλλά αξιόλογα Μοντ και σε χαμηλότερες τιμές

....εγω προσωπικά και σκέτη πλακέτα καρφωμένη σε 2 ξυλά αν μπορούσε να ατμιση σωστά την ατμιζα δεν είχα θέμα

Αποσυνδεδεμένος joyeman

• 1208
« Απάντηση #80 στις: Αυγούστου 12, 2014, 19:35 »
Βρε Αποστολε, με ολο το σεβασμο....

Εχεις πιασει ενα διαλογο με μελη, που ειναι απο 2+ χρονια ατμιστες, εχουν δοκιμασει διαφορες συσκευες(μια απ αυτες και το provari), και εχουν διαμορφωσει μια γνωμη.
Εισαι 4 μηνες ατμιστης, δεν εχεις provari, κι ομως τις τελευταιες 3 σελιδες μας δινεις τα φωτα σου, γιατι το θεμα provari, ειναι μια "φούσκα"...

Μηπως να μην ειμαστε τοσο απολυτοι τελικα, ειδικα στις περιπτωσεις χωρις προσωπικη εμπειριά? (Και 30 συσκευες να εχει αλλαξει καποιος σε 4 μηνες, δεν νομιζω οτι εχει αποκτησει σωστη προσωπικη εμπειρια, μιας και δεν προλαβε να δουλεψει καλα, καμία απο αυτες...)

• 1467
« Απάντηση #81 στις: Αυγούστου 12, 2014, 19:44 »
Δεν είδα όμως και κανένα επιχείρημα σοβαρό από ατμιστες 2-3 ετών με όλο το σεβασμό αφού το θετής έτσι .. κάτι για πεσίματα άκουσα κάτι για γενικότερη αξιοπιστία κτλ.... στην ερώτηση μου αφού εγώ είμαι νέος ατμιστης γιατί να επιλέξω προβαρι και ποια η διαφορά στο ατμισμα σε σχέση με αλλά Μοντ δε πήρα απάντηση …

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
« Απάντηση #82 στις: Αυγούστου 12, 2014, 19:48 »
(BTW urahara, έπεσε, ξαναέπεσε, πνίγηκε σε μια κατσαρόλα νερό, αλλά 14 μήνες δουλεύει κι αυτό σαν ... προβαρι) 

Και διαφορα δικα μου μοντ εχουν φαει πεσιματα,λασπες κλπ και εχουν αντεξει και ειπα μπραβο τους!
αυτα που εγραψα για αντοχες παραπανω ηταν για να πω πως ενα κρινουμε ενα μοντ ολοκληρο (η μια ιδιοκατασκευη) για την αξιοπιστια και αντοχη.. οχι μια πλακετα. Αυτη μονη της δεν μου λεει πολλα στο θεμα αυτο.

Προφανως και υπαρχουν διαφορα μοντ που θα αντεξουν..και διαφορες ιδιοκατασκευες.
Κοιταζω παντα το συνολο..οχι αν εχει απλα dna ή κατι αλλο, πλακετα μεσα (το provari vs Χ πλακετα ειναι ακυρο για μενα).

ΥΓ: κατσαρολα με νερο, ε? καλα αυτο και αν εχει αντοχη.. :)

Edit: Προς καθε ενδιαφερομενο για το προβαρι: ProVari™ & Mini ProVari™ V2 * V2.5
ο καθενας μολις παρει τις πληροφοριες του μπορει να κρινει τα αν,πως και γιατι σε καθε αγορα του

Αποσυνδεδεμένος joyeman

• 1208
« Απάντηση #83 στις: Αυγούστου 12, 2014, 19:51 »
Δεν είδα όμως και κανένα επιχείρημα σοβαρό από ατμιστες 2-3 ετών με όλο το σεβασμό αφού το θετής έτσι .. κάτι για πεσίματα άκουσα κάτι για γενικότερη αξιοπιστία κτλ.... στην ερώτηση μου αφού εγώ είμαι νέος ατμιστης γιατί να επιλέξω προβαρι και ποια η διαφορά στο ατμισμα σε σχέση με αλλά Μοντ δε πήρα απάντηση …

Εχουν ειπωθει...
Πτωσεις...
Αξιοπιστια πλακετας..
Σωστα ρευματα...
After sales service....

Αν αυτα δεν ειναι για εσενα σοβαρα επιχειρηματα για αγορα mod, συγνωμη κιολας, αλλά ξερεις τι ζητας απο ενα mod αν δεν σε καλυπτουν αυτά?

ΥΓ: Και για σε βοηθησω και οσο μπορω, η διαφορά με άλλα mod αφου ρωτάς ειναι οτι δεν θα τα βρεις ολα αυτα εύκολα σε ενα mod.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 12, 2014, 19:59 από joyeman »

Αποσυνδεδεμένος white varadero

• 871
  • Γιώργος.
« Απάντηση #84 στις: Αυγούστου 12, 2014, 19:59 »
εγω λοιπον που θεωρω τον εαυτο μου σοβαρο και ως ανθρωπο αλλα και ως ατμιστή θα παρω δυο μολις ερθουν.φυσικα γιατι ατμιζει και η γυναικα μου.

το provari ηταν είναι και είναι ένα πολύ καλο και αξιοπιστο μοντ.

καθως επισης εχει το κοινο του.

ποιος εχει παρει αυτό τοο μοντ και εχει παραπονο?

να είναι όμως εμπειρος και σοβαρος για να απαντησει.και όχι παπαντζας που σημερα είναι και αυριο δεν είναι.

σοβαρευτείτε λοιπον και περιμενετε να βγει να το παρουμε και βλέπουμε.

και φυσικα δεν κανει γιαυτους που θελουν να καινε τον ουρανισκο τους με τα 50 watt.

και λιγα γραφω γιατι υπαρχει και κίνδυνος ban.

• 1467
« Απάντηση #85 στις: Αυγούστου 12, 2014, 20:01 »
Εχουν ειπωθει...
Πτωσεις...
Αξιοπιστια πλακετας..
Σωστα ρευματα...
After sales service....

Αν αυτα δεν ειναι για εσενα σοβαρα επιχειρηματα για αγορα mod, συγνωμη κιολας, αλλά ξερεις τι ζητας απο ενα mod αν δεν σε καλυπτουν αυτά?

ΥΓ: Και για σε βοηθησω και οσο μπορω, η διαφορά με άλλα mod αφου ρωτάς ειναι οτι δεν θα τα βρεις ολα αυτα εύκολα σε ενα mod.

Πόσοι είναι αυτοί που θα καταλάβουν αν τους κλείσω τα μάτια και τους δώσω να ατμισουν με 2 συσκευές πως η μια είναι προβαρι ? στο ηλεκτρονικό τσιγάρο ένα 10% είναι αυτοί που βρίσκονται με ένα πολυμετρο στο χέρι και ασχολούνται με ρεύματα..

Πτώσεις ? οτιδήποτε και να κρατάς στα χέρια αν δεν μπορείς να το ελέγξεις και το πετάς κάποια στιγμή θα χαλάσει , το προβαρι δλδ όταν πέφτει πέφτει σε βαμβάκι και δε χαλάει ?

Servis? Στο χρόνο και το βαμο αν το πας εκεί που το πήρες με πρόβλημα θα στο φτιάξουν και ίσως ποιο γρήγορα, το προβαρι μέχρι να πάει Αμερική και να έρθει αν δε χαθεί στο δρόμο ψάξε βρες Μοντ να ατμισεις

Και τώρα θα μου πεις και μεταπολιτική αξία ? όπως με τις άδειες φορτηγών που πέσανε και φωνάζουν γιατί δε μπορούν να τις πουλήσουν χρυσαφί ? δεν αγοράζουμε κάτι με σκοπό να το πουλήσουμε για να πάρουμε κάτι άλλο και αν το πουλήσουμε όσο πάει ….

Αποσυνδεδεμένος joyeman

• 1208
« Απάντηση #86 στις: Αυγούστου 12, 2014, 20:09 »
Σε αυτο το σημειο, σταματάμε και τα άσχετα με το P3 θεματα.
Ο καθενας εχει τη γνωμη του και κρινει και αυτα που διαβαζει, και δινει και την ανάλογη βαρυτητα εκει που πιστευει οτι αξιζει τον κοπο.

Ασχετα μηνυματα απο εδω και κατω, θα διαγραφονται κατευθειαν.
Ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος Εktelonistrator

• **
  • 369
  • I'm Mr.Nobody,a man who does not exist.
« Απάντηση #87 στις: Αυγούστου 12, 2014, 21:06 »
αφού εγώ είμαι νέος ατμιστης γιατί να επιλέξω προβαρι ...

Γιατί δεν θα χρειαστεί να αγοράσεις ξανά τίποτα άλλο παρά μόνο και 2ο Provari (και 3ο και 4ο αν γουστάρεις!!).   :) :)

Αποσυνδεδεμένος e-go FUN

• 791
« Απάντηση #88 στις: Αυγούστου 12, 2014, 22:06 »
Το βλεπω το σενάριο ήδη:

Σε κανα μήνα θα αρχίσουν οι πρώτοι ευτυχισμένοι κάτοχοι να μας τα μοστράρουν, οι υπολοιποι θα σκεφτόμαστε: ''σιγα μωρε, μια χαρα είμαι με το V2 - V2,5.  P3 και αηδίες, δεν υπάρχει και φράγκο''

Αποτελεσμα: του χρόνου τέτοια εποχή, όλοι οι προβαράκηδες, περήφανοι θα διαθέτουμε P3.... :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος hondasapien

• **
  • 344
« Απάντηση #89 στις: Αυγούστου 12, 2014, 22:39 »
Γιατί δεν θα χρειαστεί να αγοράσεις ξανά τίποτα άλλο παρά μόνο και 2ο Provari (και 3ο και 4ο αν γουστάρεις!!).   :) :)

Aυτό ακριβώς μου έχει συμβει και εμένα πήρα το πρώτο, σχεδόν αμέσως το δεύτερο και αν μπορέσω θα πάρω και τρίτο και τέταρτο.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359906 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114250 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450094 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110728 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374804 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328173 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1072 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6436 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15292 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29358 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99931 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F