Δεν το είπα για πλάκα!!! Το εννοώ!! Γιατί καποιοι μπότομ αν όταν κοιμούνται είναι όρθιοι μαζεύουν πολύ υγρό στην αντίσταση και μετά ξεχνάνε να ξυπνήσουν!
Αν έχει πρόβλημα ακόμα και ξάπλα... τι να πω! Θα δοκιμάσω να είναι ανάποδα, αν και δεν είναι πολύ πρακτικό, μήπως σώσω την τελευταία μου κεφαλή. Aerotank Batman!
Για τον mini Aerotank δεν πρέπει να ισχύουν αυτά που αναφέρετε παραπάνω. Μόνο το θέμα με τη θερμοκρασία. Δεν μπορώ να υποθέσω κάτι άλλο
Το πιθανότερο είναι ότι οι κεφαλές είναι προβληματικές. Αλλά και αυτό είναι μάλλον θέμα παρτίδας γιατί έχω χρησιμοποιήσει αρκετές κεφαλές με μεγάλη διάρκεια ζωής.
Εγώ πραγματικά μιλάω μόνο για τον Mega.
Αυτές στο κουτί του και μια πεντάδα ακόμα δεν με ικανοποίησαν. Καμμία, όχι κάποιες.
Μπορεί να δοκιμάσω άλλη μια από άλλο μαγαζί, αλλά καταντάει γελοίο -και πανάκριβο σπορ.
[Να σημειώσω πως ατμοποιητής και κεφαλές είναι αυθεντικά και όπως πρέπει.]
Δεν βγάζω χάλια τον ατμοποιητή συνολικά, αλλά νομίζω πως κάμποσοι είναι χάλια, όπως τελικά ισχύει ακόμα σε όλα τα εργοστασιακά.
Αλλά έχουμε 2014 και αυτά υποτίθεται πως είναι στιβαρά και μελετημένα. Προϊόν που θέλει να χτυπήσει κοινό επισκευάσιμων -και με τέτοια τιμή- δεν μπορεί να λειτουργεί σαν ego-T του 2010!