Λοιπόν, το απόγευμα συναντήθηκα με τον Μιχάλη (mpol), o οποίος μου εμπιστεύτηκε τον expro, μιας και η αντιμετώπιση που είχε από το κατάστημα που τον αγόρασε ήταν... αν θέλει ας πει ο ίδιος
Από τις 11 που έφτασα σπίτι ασχολήθηκα μαζί του. Με το που ξεβίδωσα τη βάση από το τανκ, το πρόβλημα αποκαλύφθηκε. Ραγισμένο το πολυκαρβονικό τανκ στο μισό μήκος του σπειρώματος. Έλυσα όλα τα κομμάτια της βάσης, τα καθάρισα με απαλό χαρτί, την ξαναέδεσα και έκανα ένα απλό στησιματάκι με 0,28mm kanthal, 2,5 διάμετρο, 1,4Ω αντίσταση spaced. Από φυστίλι, έβαλα βαμβάκι, που έκοψα από ένα pad, αλλά δεν ξέρω τι είναι. Ή nakamitchi ή kgd θα είναι πάντως, αφού αυτά τα βαμβάκια έχω.
Έβαλα και το στεφανάκι βεβαίως, πρώτα φεύγει η ψυχή βλέπεις και μετά το χούι
Άφησα στο τανκ την tribeca που είχε μέσα ο Μιχάλης, πρόσθεσα και λίγη βάση 80vg/20pg, ρύθμιση υγρού στην 2η πιο μεγάλη τρύπα και αέρα το ίδιο.
Tον ατμίζω εδώ και 1,5 ώρα, έχοντάς τον ξαπλωμένο μόνιμα. Μέχρι στιγμής δεν υπαρχει κανένα ίχνος διαρροής.
Το μονωτικό της βίδας του θετικού πόλου, είναι σαν τα γνωστά σιλικονούχα orings των προηγούμενων εκδόσεων, τα οποία εγώ θεωρώ άριστα. Δεν έχει καμιά απολύτως φθορά και κάνει τη δουλειά του άψογα, οπότε δεν βλέπω το λόγο αντικατάστασης, ούτε καν προληπτικά.
Στην προτελευταία τρύπα του αέρα σφυρίζει όπως η σφυρίχτρα υποήχων με την οποία κάποτε εκπαίδευα τον σκύλο μου και με τη μεγάλη τρύπα σφυρίζει κλέφτικα
Ίσως με κάποιο άλλο στήσιμο να περιορίζεται το φαινόμενο, οπότε θα το ψάξω τις επόμενες μέρες, όπως επίσης θα ψάξω και τη σχέση cage tank-τροφοδοσίας.
Ο ατμοποιητής είναι πολύ καλός. Ατμίζει πολύ ωραία, άψογη τροφοδοσία, πλούσιο ντουμάνι, ξεκούραστη τζούρα, ωραία γεύση.
Αυτά βλέπω μέχρι στιγμής, θα δούμε και τις επόμενες μέρες πως θα πάει και ίσως βάλω και καμιά φωτό.