vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

488 επισκέπτες, 1 χρήστης
PsykieG

eXpromizer by eXvape

Αποσυνδεδεμένος Ποντικός

• *
  • 79
  • Φύλο: Άντρας
Απ: eXpromizer by eXvape
« Απάντηση #1005 στις: Δεκεμβρίου 03, 2015, 11:26 »
Συγκριτικά με την προηγούμενη έκδοση , που βρίσκεται ?

Αποσυνδεδεμένος Ribot

• 4118
  • Των γαρ ηλιθίων απείρων γένεθλα
« Απάντηση #1006 στις: Δεκεμβρίου 03, 2015, 13:03 »
Ξεπεράσε και το 24ωρο ξαπλωμένος και είναι απόλυτα στεγανός :thumpup:
Για τη γεύση σε σχέση με τον προηγούμενο, δεν μπορώ να σου πω ακόμη φίλε, αλλά η πρώτη εντύπωση είναι ότι δεν υπάρχει καμιά ιδιαίτερη διαφορά. Επειδή όμως αυτό θέλει σοβαρή δοκιμή, αν βρω χρόνο θα κάνω το ίδιο στήσιμο και στους δύο, με το ίδιο υγρό και θα το γράψω.
Αυτή τη στιγμή πάντως και έχοντας την V1.2, δεν θα αγόραζα την V2, εκτός κι αν ήθελα άλλον έναν expro, αλλά δεν είμαι ο τύπος που προτιμά να έχει κάτι εις διπλούν. Προτιμώ αν είναι, να διαθέσω τα χρήματά μου για κάτι άλλο.

Αποσυνδεδεμένος Estella11

• **
  • 172
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Tilemahos!!!
« Απάντηση #1007 στις: Δεκεμβρίου 03, 2015, 13:52 »
Για οσους ενδιαφερονται για το V2 προτινω να το ξανασκεφτουν και να προτιμησουν τα προγουμενα μοντελα η αλλη μαρκα .
Ο δικος μου ξαναχαλασε μεσα σε μια βδομαδα λιωσαν τα λαστιχα του πολου ( καινουργιου εντο μεταξυ , που αλλαξαμε γιατι το πρωτο που φορουσε απο την μανα του ηταν ελαττωματικό ) που εφαπτει πανω στην μπαταρια . Επισης  αυτη τη στιγμη ειναι στο καταστημα γιατι δεν διαβαζει καμια αντισταση και με καμια μπαταρια .
Ο V1 και V1.2 που εχουν φιλοι μου ηταν και ειναι απροβληματιστοι τελειως .
Νιωθω λες και εχω παρει κλωνο μαιμου εντελως με 75 ευρω ( με το μεταλικο τανκ μαζι ) και κακιστης ποιοτητας .

Αποσυνδεδεμένος makis206

• 3524
« Απάντηση #1008 στις: Δεκεμβρίου 03, 2015, 14:03 »
Στέλλα για το ότι δεν διαβάζει καμία αντίσταση οφείλεται σε βραχυκύκλωμα λόγω του κομμένου insulator της βίδας/σωλήνα.
Έρχεται σε επαφή η βίδα αυτή με το κάτω μέρος του deck δηλαδή και πάπαλα η μόνωση.

Εδώ θα είμαστε.. ;)

• **
  • 172
  • Tilemahos!!!
« Απάντηση #1009 στις: Δεκεμβρίου 03, 2015, 14:08 »
Μακη δεν μπορω αλλο .. σπασαν τα νευρα μου , εφτασα στα ορια μου , θελω να τους κανω μηνυση για ψυχικη οδυνη και προταση για οσους τον αγορασουν να δινεται δωρο και μια κούτα atarax  :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος Ribot

• 4118
  • Των γαρ ηλιθίων απείρων γένεθλα
« Απάντηση #1010 στις: Δεκεμβρίου 03, 2015, 14:09 »
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως κόβονται τα μονωτικά :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος makis206

• 3524
« Απάντηση #1011 στις: Δεκεμβρίου 03, 2015, 14:15 »
Με λίγο παραπάνω σφίξιμο του πόλου ίσως..

Στέλλα καταλαβαίνω την αγανάκτηση όλων μη νομίζεις, απλά επιμένω να αναφέρω ξανά και ξανά τη λύση που μου έλυσε τα χέρια και δεν προβληματίστηκα ποτέ ξανά με αυτό το θέμα μέχρι τώρα που μιλάμε.

Στο χέρι του καθενός είναι φυσικά και σεβαστή κάθε άποψη, κι εγώ θα τον πέταγα στον τοίχο αν δεν έβρισκα λύση. Βρήκα όμως και πραγματικά τον χαίρομαι απεριόριστα μέχρι στιγμής, κρίμα να μην του δοθεί μια ακόμα ευκαιρία και μάλιστα με τόσο μικρό κόστος χρημάτων και ψυχής.. ;)

Ρε τι δημιουργεί αυτή η ρημαδοχώρα στον πλανήτη σήμερα.. :laugh1:

• **
  • 172
  • Tilemahos!!!
« Απάντηση #1012 στις: Δεκεμβρίου 03, 2015, 14:21 »
Δεν τον εσφιξα η ερμη .....  φαντασου οτι αλλαξαμε και το κομμένο insulator πριν μια βδομαδα , Ειχα μια βδομαδα να αλλαξω αντισταση . Ανοιξα εφτιαξα-εστησα και βλεπω τα λιωμενα λαστιχα στο κατω μερος , τον πηγα στο κατασημα και εκει δεν διαβαζε τιποτα .

Αποσυνδεδεμένος makis206

• 3524
« Απάντηση #1013 στις: Δεκεμβρίου 03, 2015, 14:26 »
Βρε μήπως του στήνεις τίποτα τρελά subohms και τα καις όλα εκεί μέσα; :laugh1:

Πλάκα πλάκα, πες στο κατάστημα να σου βρει ένα insulator απο CL κεφαλή ενός ego one, δοκιμάστε μωρέ δεν είναι κόπος.. πιθανολογώ ότι θα αντέχει και σε μεγαλύτερες θερμοκρασίες.

Αλήθεια τι insulator σου έβαλε το κατάστημα όταν τον πήγες εκεί; Μου φαίνεται λίγο περίεργο να λιώσει πάντως, ακόμα και το γνήσιο..

• **
  • 172
  • Tilemahos!!!
« Απάντηση #1014 στις: Δεκεμβρίου 03, 2015, 14:30 »
Η τελευταια αντισταση ηταν 1.4 οπως και ολες που κανω ειναι 1.3 με 1.6 και λειτουργουσε τέλεια μεχρι την αλλαγη της .
28 kanthal . 11 vat max .

Αποσυνδεδεμένος yannis8

• **
  • 142
« Απάντηση #1015 στις: Δεκεμβρίου 03, 2015, 15:00 »
Ισως ειναι λιγο κουφο αυτο που θα πω,αλλα μηπως καποια υγρα εκτος απο τα τανκακια αλλοιωνουν και τα insulator??

Αποσυνδεδεμένος makis206

• 3524
« Απάντηση #1016 στις: Δεκεμβρίου 03, 2015, 15:04 »
Ίσως θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο αλλά αν έγινε με τέτοιο τρόπο δεν θα είχε σπάσει πρώτα το τανκ της Στέλλας; Υποθέσεις κάνουμε βέβαια.

Αποσυνδεδεμένος yannis8

• **
  • 142
« Απάντηση #1017 στις: Δεκεμβρίου 03, 2015, 15:12 »
Μακη αν οπως ειπες ειναι υλικο της πλακας, δεν θελει και πολυ.Εγω παντως δεν τον ξεβιδωνω με τιποτα τον πολο.Πλενεται οπως ειναι με χειρουργικες κινησεις. :))

• **
  • 172
  • Tilemahos!!!
« Απάντηση #1018 στις: Δεκεμβρίου 03, 2015, 15:18 »
Παιδιά φράουλα έκανα , και το ωραίο ειναι ότι ξόδεψα τα έξτρα 15 για το μεταλικό-γυάλινο τανκ ώστε να μπορω να κάνω τα όξινα μου εκεί και τα πιο περίεργα ( μπισκοτο κανελες κτλ ) .
Τέλος πάντων θα με ενημερώσουν σήμερα όπου και θα τους πω για το insulator πάλι που είπε ο Μάκης και είναι η τελευταία του ευκαιρία μετά πάει είτε σε κανέναν τοίχο , είτε χάρισμα σε όποιον το θέλει ( μετά από όλα αυτά ) .

Αποσυνδεδεμένος mpol

• **
  • 353
  • Μιχάλης
« Απάντηση #1019 στις: Δεκεμβρίου 03, 2015, 18:53 »
Μάκη, αν δεν έχεις ξαναδεί ραγισμένο τανκ κατά μήκος του σπειρώματος, δεν είναι εύκολο να το διακρίνεις. Εγώ έτυχε να ξαναδώ στον kayfun4 :laugh1:
Για το μαγαζί, ας μιλήσει ο Μιχάλης αν θέλει, αν το κάνω εγώ θα βρίσω...
Κάτσε όμως να δούμε και τη συνέχεια, να σιγουρευτούμε ότι είναι μόνο αυτό, αν και αφού λύθηκε αυτό, οτιδήποτε άλλο, μόνο στο στήσιμο μπορεί να οφείλεται πια. Εκτός απ' το θέμα με το γυάλινο τανκ και την τροφοδοσία, που θα το ψάξω όπως είπα.
Τι να πω ρε παιδιά.. δεν το πρόσεξα!
Το κατά μήκος μισό ράγισμα δεν φαίνεται , πράγματι.
Το έμπειρο μάτι του φίλου Γιώργου το είδε.
Μάκη σ' ευχαριστώ κι εσένα πολύ για το ενδιαφέρον σου.
Στο δια ταύτα τώρα: Στο μαγαζί Atmosfaira που τον άφησα για 15 μέρες (ολογράφως: ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ) , δεν το... είδαν...
Ήδη μ' έχασε από πελάτη-κι ας μην τον ενδιαφέρει...
Δεν λέω περισσότερα εδώ , για να μην βρίσω , που είπε κι ο Γιώργος.
Σε ό,τι αφορά τις διαρροές , θέλει ακόμα λίγο τεστάρισμα (θα τα πούμε φίλε Γιώργο και κατ' ιδίαν) ,
επειδή πρόσεξα διαρροές και σε άλλα σημεία (drp tip  και air flow).
Θέλω να πιστεύω όμως πως έφταιγε , τελικά , το πλαστικό τανκ ή το βαμβάκι.
Καλά κάνουν πολλοί και απαιτούν ατσάλι και ΓΥΑΛΙ. Έτσι πρέπει.
Δυστυχώς θυσιάζονται όλα στο βωμό του χαμηλού κόστους.
Και πάλι ευχαριστώ για όλα! Γιώργη τα λέμε από κοντά.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360139 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1014 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114314 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450444 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110803 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375072 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328374 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1081 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6450 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15312 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29381 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99967 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F