vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

425 επισκέπτες, 7 χρήστες
aragiannis, maprix, camber, tony1976, mathimatikos1966, Tem, Thaboresso

Εστία by Gus-mod

Αποσυνδεδεμένος WILDE

• 1786
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Εστία by Gus-mod
« Απάντηση #45 στις: Μαΐου 10, 2014, 23:43 »
Θα ήθελα και 2 εκδόσεις σε φινίρισμα του tank να δένει στιλιστικά με το Lord και το kiss
Βγήκε σε lord και σε kiss έκδοση

Εδώ και εδώ

Θα βγεί και μεγαλύτερο τανκ χωρητικότητας 5 ml

Εδώ
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 10, 2014, 23:50 από WILDE »

Αποσυνδεδεμένος assos

• *
  • 10
  • πάμε γι' άλλα...
« Απάντηση #46 στις: Μαΐου 11, 2014, 00:57 »
Και μάλιστα το σχέδιο Lord βγήκε σε δύο εκδόσεις. Στη μία έκδοση (V1.2) η γράμμωση υπάρχει σε όλο το τανκ. Στην άλλη έκδοση (V1.1) η γράμμωση σταματάει εκεί που κάνει το "σκαλοπάτι" το τανκ οπότε μένουν δύο δαχτυλίδια πάνω και κάτω αγράμμωτα. Κάνει ωραίο κοντράστ. Προσωπικά προτιμώ τη V1.1. Και οι δύο βγαίνουν και σε Fatty έκδοση για πιο πολλά ml !!!

Αποσυνδεδεμένος johnysman21

• *
  • 53
  • Try hard,live good.
« Απάντηση #47 στις: Μαΐου 18, 2014, 14:35 »
Εγώ έχω την εστία 2 εβδομάδες περίπου....ξεκίνησα με μονή(microcoil) μετά διπλή και τώρα τριπλή....με τη μονή πολύ καλά...με τη διπλή έτσι κ έτσι κ τώρα με την τριπλή είμαι προβληματισμένος πολύ καθώς δεν δουλεύει όπως πρέπει πιστεύω....ασθενής τζούρα,λίγο χτύπημα,λίγο ντουμάνι...η αντίσταση είναι 0.7....δν ξερω τι λάθος κάνω...τα βαμβάκια είναι απόλυτα σωστά στα αυλάκια...έχω μισή τρύπα αερισμού ανοιχτή κ η τζούρα είναι αρκετά αεράτη και πάλι....τα φώτα σας παρακαλώ γιατί θα τρελαθώ...

Αποσυνδεδεμένος exispathi

• 1256
  • -Συγνώμη φίλε, να σε ρ... -Ηλεκτρονικό τσιγάρο
« Απάντηση #48 στις: Μαΐου 18, 2014, 14:48 »
Χωρίς να έχω τον συγκεκριμένο ατμποιητή, ό,τι λες είναι λογικό και θυμίζει υπερτροφοδοσία. Γιατί είναι λογικό.. Η γραμμή μεταξύ υπετροφοδοσίας και υποτροφοδοσίας είναι λεπτή. Με δύο αντιστάσεις αυτή η γραμμή χωρίζεται στη μέση εγκάρσια (περίπου..) και με τρεις χωρίζεται στα τρία.
Σε διπλά + πηνία, κατά την ταπεινή μου άποψη, είναι καλό να παχαίνεις το φιτίλι εντός του για να μην ψάχνεσαι με το περίπου του, άρα προτείνω πιο μεγάλα σε διάμετρο micro coil.

• *
  • 53
  • Try hard,live good.
« Απάντηση #49 στις: Μαΐου 18, 2014, 14:53 »
Δοκίμασα πιο χοντρό βαμβάκι αλλά δν χωράει καλά στα αυλάκια...δν κάθεται...και με το βίδωμα της καμπάνας φεύγουν από τη θέση κ έχεις πλημμύρες....

Αποσυνδεδεμένος exispathi

• 1256
  • -Συγνώμη φίλε, να σε ρ... -Ηλεκτρονικό τσιγάρο
« Απάντηση #50 στις: Μαΐου 18, 2014, 14:59 »
Πιο χοντρό στην αντίσταση πάνω όμως; ;)
Μετά που πας στα αυλάκια βάλε όσο χρειάζεται, εκεί δεν μπορώ να ξέρω να σου πω. Βαμβάκι είναι, μπορείς να το κόψεις όπου όσο θες, εγώ αναφέρομαι στην διάμετρο του micro coil. Παλιά με τα φιτίλια το ίδιο πράγμα κάναμε, τριπλό στην αντίσταση και μονό-διπλό κάτω. Για να μη σου φεύγουν στο βίδωμα τώρα καλό νότισμα πριν, και υπομονή..

Αποσυνδεδεμένος WILDE

• 1786
« Απάντηση #51 στις: Μαΐου 18, 2014, 15:19 »
Όταν δεν έχεις βαμβάκι οι σπέιρες ανάβουν ταυτόχρονα και γρήγορα ή συμβαίνει κάι άλλο?

π.χ.: κάποια/ες αργούν

• *
  • 53
  • Try hard,live good.
« Απάντηση #52 στις: Μαΐου 18, 2014, 15:19 »
δν πολυκαταλαβα.... :(

εχω την εντυπωση οτι η μια αργει απο τις αλλες...και δν αναβουν πολυ γρηγορα....αλλα ουτε πολυ αργα..καπου 1-2 δευτερα....

Συγχώνευση συνεχόμενων πόστς
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 18, 2014, 16:24 από Giannis Pap »

Αποσυνδεδεμένος WILDE

• 1786
« Απάντηση #53 στις: Μαΐου 18, 2014, 15:23 »
Πρέπει όλες οι αντιστάσεις να ανάβουν με την ιδια ταχύτητα
να έχουν και οι 3 τις ίδιες σπείρες

Υ.Γ. για να καταλάβεις τι εννοώ λέγοντας ταχύτητα
       θα πρέπει να ανάβουν όλες μαζί  σε χρόνο τόσο όσο και αν είχες μια αντίσταση!

Συνδεδεμένος camber

• 3887
    • camber
« Απάντηση #54 στις: Μαΐου 18, 2014, 18:43 »
Και επίσης οι 2πλές-3πλές αντιστάσεις θέλουν παραπάνω ισχύ από τη μονή.

• *
  • 53
  • Try hard,live good.
« Απάντηση #55 στις: Μαΐου 20, 2014, 14:07 »
έβαλα τα βιδάκια με την τρύπα που κλείνουν τις τρύπες κάτω από τις αντιστάσεις....η τζούρα διορθώθηκε πολύ...να προσθέω ότι πρέπει να στουμπώσεις το βαμβάκι καλά στις τρύπες....είναι άψογος,με λίγες δοκιμές κάνει παπάδες....απλά το μόνο βασικό μειονέκτημα για μένα είναι οτι ζεσταίνεται πολύ,ειδικά τώρα που είναι καλοκαίρι...και μιλάμε οτι ανεβάζει θερμοκρασία από τις πρώτες 5 τζούρες....

Αποσυνδεδεμένος WILDE

• 1786
« Απάντηση #56 στις: Μαΐου 20, 2014, 23:17 »
...ι ζεσταίνεται πολύ,ειδικά τώρα που είναι καλοκαίρι...και μιλάμε οτι ανεβάζει θερμοκρασία από τις πρώτες 5 τζούρες....
Τι εννοείς
και σε ποιό σημείο?
Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο :hmmm:

Μόνο όταν είναι σχεδόν άδεια απλά είναι λίγο ζεστή
αλλά μετά απο πολλές τζούρες

Άλλωστε αυτό είναι κάτι που το παθαίνουν όλοι σχεδόν οι ατμοποιητές

Αποσυνδεδεμένος WILDE

• 1786
« Απάντηση #57 στις: Ιουνίου 21, 2014, 09:08 »
....Το μόνο μειονέκτημα ότι (για την ώρα) τις αρετές της ΕΣΤΙΑΣ θα τις γευθούν μόνο οι κάτοχοι mods με σπείρωμα 20x1.

Μάλλον σε λίγες ημέρες θα βγει και με σπείρωμα 510!

Αλλά μπορεί κάποιος να την αποκτήσει με την μπαταριοθήκη χωρίς να πληρώσει όλο το σετ (Εστία + μοντ)
όπως έκανα και εγώ πρόσφατα με ένα σετ που το προορίζω για δωράκι!

Το παράδειγμα που ακολουθεί είναι για το SS (πιο φθηνό σε σχέση με το Lord)

Estia  κουμπί  + μπαταριοθήκη

Σύνολο : 159.80 €
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 21, 2014, 10:34 από WILDE »

Αποσυνδεδεμένος WILDE

• 1786
« Απάντηση #58 στις: Αυγούστου 11, 2014, 22:01 »
Κυκλοφόρησε η Εστία και με σπείρωμα 510!

Απο εδώ.

Αποσυνδεδεμένος Lux

• 801
  • im Proud for my cloud
« Απάντηση #59 στις: Αυγούστου 28, 2014, 09:23 »
Εχω στα χερια μου εδω και 6 ημερες την Εστια και κυριολεκτικα την εχω ξεσκισει ( στα στησιματα )
Σημερα μου εστειλε ο Wilde το λινκ αυτο διοτι δε το ειχα παρει χαμπαρι .
Λοιπον η προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι ενω αρχικα φαινεται δυσκολη στη πραγματικοτητα ειναι πανευκολη .
Ξεκινησα με τρεις αντιστασεις αφαιροντας διαδοχικα τις δυο στη συνεχεια για να καταλαβω τη διαφορα .
Γενικος κανονας "οσα λουκια δε δουλευουν" κλείνονται με βαμβακι για να μην υπαρχουν διαρροες .
Το κανονικο κατσαβιδακι philips των 2mm εχει ακριβως το πλατος του αυλακιου οποτε με αυτο προσαρμοζουμε το βαμβακι και το σπρωχνουμε ωστε να κλεισουμε επ ακριβως τα αυλακια που δε χρησιμοποιουμε .
Καθε αεραγωγος που δε λειτουργει ταπωνεται με τη βιδα του . Ενας αλλος τροπος ειναι να αφησουμε τα βαμβακια ακοπα να βιδωσουμε τη καμπανα και να τα κοψουμε συριζα οπως βγαινουν απο τα λουκια στο τελος .
Δοκιμασα επισης και αφησα λιγο βαμβακι να βγαινει απο τη καμπανα χωρις να το κοψω το γυρισα προς τα επανω να εφαπτεται σε αυτη και κατοπιν προσαρμοσα το καπακι ( τανκ ) κι ετσι δουλευε αψογα .
Με 3 αντιστασεις 26αρι συρμα και 7 σβουρες παιρνω γυρω στα  0.27 Ω.

Επισης μπορει να στηθει και με τη τρυπα των αντιστασεων καθετη ακριβως πανω  στη τρυπα του αερα (δλδ οχι το συνηθες κοντρα παξιμαδι) αρκει το κατω μερος του βαμβακιου να χωριστει σε δυο ακρες ωστε να κλεισει καθε μια πο αυτη το αντιστοιχο αυλακι .

θετικα και αρνητικα

το μονο αρνητικο  που εχω εντοπισει προς το παρον ειναι οτι στο συστημα πιπιλα με τις 3 αντιστασεις και μετα απο αρκετο συνεχομενο δουλεμα ανεβαζει θερμοκρασια ισως μειωνεται λιγο η δυναμη και ο ατμος και θελει ξεκουραση (αναζητειται λυση μεσω των Ω) εκτος κι αν ειναι νομος του συμπαντος του τυπου " το πολυ το τακα τακα... " τον οποιο δεν εχε εμπεδωσει ακομη ...

στα θετικα ειναι ο τροπος κατασκευης το αψογο φινιρισμα καθως και ο τροπος κουμπωματος της δεξαμενης στη βαση και του καπακιου στη δεξαμενη αφου ειναι φτιαγμενα στην εντελεια λες και γεννηθηκαν το ενα πανω στο αλλο .
Στη δικη μου περιπτωση το ντιπ τριπ κατα την αφαιρεση του καπακιου δε το βγαζω απο τη καμπανα οταν γεμιζω, αφου η τρυπα του πρωτου ειναι τοσο μελετημενη που το γλυφει στην εντελεια οταν βγαζω το καπακι (εφαπτεται τελεια και αυτο) κι ετσι γεμιζω ανετα απο την οροφη κι οχι απο τις τρυπες

κι ενα περιεργο : Εντυπωση προκαλει το οτι ενω η δεξαμενη κουμπωνει πανω στη βαση του ατμοποιητη και το καπακι πανω στη δεξαμενη ειναι τοσο αρτια η κατασκευη τους που νομιζεις οτι ειναι βιδωτα και αρχιζεις να τα ξεβιδωνεις αντι να τα ξεκουμπωνεις αλλα αυτο ειναι κατι που τη δευτερη μερα το εχεις συνηθισει

Για οτι αλλο νεοτερο που τυχον προκυψει ενημερωνω και παλι  :thumpup:

« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 28, 2014, 09:50 από Lux »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359852 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114235 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450051 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110707 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374760 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328141 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6432 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15288 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29354 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99921 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F