vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

vaping.gr

Καλώς ήρθατε στη δημόσια συζήτηση (φόρουμ) για το άτμισμα

Είσοδος forum

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Ο δικτυακός αυτός τόπος δεν αποτελεί μέσο προώθησης των ηλεκτρονικών τσιγάρων.
Το site μας απευθύνεται σε ήδη ατμιστές ή καπνιστές που ενδιαφέρονται να ενημερώνονται για έναν εναλλακτικό τρόπο πρόσληψης της νικοτίνης στην οποία είναι ήδη εθισμένοι.
Είναι μια συζήτηση αλληλοβοήθειας για απεξάρτηση από το κάπνισμα και ένα μέσο ενημέρωσης για ό,τι αφορά στο άτμισμα, στη σωστή επιλογή και χρήση των συσκευών και υγρών άτμισης ώστε να καταφέρουμε να παραμείνουμε μακριά από το τσιγάρο. Το άτμισμα δεν είναι τόσο απλό όπως το κάπνισμα. Ο νέος χρήστης χρειάζεται βοήθεια για την επιλογή και σωστή χρήση των συσκευών, την επιλογή υγρών άτμισης, την αντιμετώπιση προβλημάτων κ.ά. Αλλά και ο έμπειρος χρήστης αναζητεί την ενημέρωση για νέα προϊόντα που θα μπορέσουν ακόμα καλύτερα να τον βοηθήσουν να παραμείνει μακριά από το τσιγάρο. Οι συσκευές άτμισης και όλα τα προϊόντα γύρω από το άτμισμα βρίσκονται σε διαρκή εξέλιξη, γι' αυτό και η ενημέρωση αποτελεί αναγκαιότητα.

Το φόρουμ μας απευθύνεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών.
Μόνο εγγεγραμμένα μέλη που θέλουν να ενημερώνονται για θέματα γύρω από το άτμισμα μπορούν να συμμετέχουν.
Αν θέλετε να εισέλθετε στη συζήτησή μας, θα πρέπει να εγγραφείτε. Με την εγγραφή σας δηλώνετε ότι είστε ήδη εθισμένοι στη νικοτίνη και συμφωνείτε ότι θέλετε να ενημερώνεστε για θέματα που αφορούν το άτμισμα.

Αν το άτμισμα δεν σας αφορά, μείνετε μακριά από τη συζήτησή μας.
Συστήνουμε σε άτομα που δεν έχουν εθιστεί στη νικοτίνη να παραμείνουν μακριά της και μακριά από το φόρουμ μας και να μη δοκιμάσουν ποτέ οτιδήποτε εισπνεόμενο νικοτινούχο μπορεί να τους προκαλέσει εξάρτηση.

Παρακαλώ προσέξτε και τις ημερομηνίες στα μηνύματα.

Προτεινόμενα θέματα για αρχή    

Αυτά για αρχή. Μη διστάσετε να ρωτήσετε ό,τι θέλετε σχετικά με το θέμα. Τα μέλη, οι διαχειριστές και οι συντονιστές του φόρουμ είναι πολύ φιλικοί και σε περίπτωση που αυτό που ρωτάτε έχει ήδη συζητηθεί, θα σας δοθεί ένας σύνδεσμος που θα σας παραπέμπει εκεί ή θα σας υποδειχτεί πού μπορείτε να ψάξετε. Μην ξεχνάτε ότι το φόρουμ δεν είναι chat, οι ερωτήσεις μερικές φορές μπορεί να απαντηθούν και μετά από μέρες (λίγο σπάνιο αυτό) ή και να μην απαντηθούν ποτέ αν κανένας δε γνωρίζει την απάντηση. Δημοσιεύστε την ερώτησή σας στο θέμα που του ταιριάζει, μην κάνετε ερωτήσεις με Προσωπικά Μηνύματα γιατί έχουν πολύ λιγότερες πιθανότητες να απαντηθούν.

Χρησιμοποιήστε την αναζήτηση

Στην αριστερή στήλη της σελίδας υπάρχουν δύο πεδία όπου μπορείτε να γράψετε αυτό που αναζητάτε. Χρησιμοποιήστε τα. Το φόρουμ έχει πολλές δυνατότητες αναζήτησης. Περισσότερα εδώ

Διαβάστε τους όρους χρήσης

Πριν αρχίσετε το διάβασμα ή δημοσιεύσετε οποιοδήποτε μήνυμα, ρίξτε μια ματιά στους Κανονισμούς του φόρουμ και στους όρους χρήσης του φόρουμ. Υποθέτουμε ότι πριν πατήσετε το ΟΚ κατά την εγγραφή σας, έχετε διαβάσει τους βασικούς κανονισμούς που διέπουν σχεδόν όλα τα φόρουμ.

Αν είστε εξοικειωμένοι με τη χρήση των φόρουμ, μπορείτε να παραλείψετε αυτήν την παράγραφο:

Πριν αρχίσετε αμέσως τις ερωτήσεις, αφιερώστε λίγο χρόνο ώστε να κατατοπιστείτε στα βασικά θέματα της συζήτησης. Το φόρουμ έχει χωρισμένο το περιεχόμενό του σε κατηγορίες και κάθε κατηγορία έχει αρκετούς πίνακες όπου οι χρήστες δημοσιεύουν διάφορα θέματα στα οποία απαντάνε άλλοι με μηνύματα και γίνεται η συζήτηση. Για να μπορείτε να δημοσιεύσετε μήνυμα (π.χ. να ρωτήσετε κάτι) θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν. Πατήστε "Εγγραφή", στην κορυφή της σελίδας και ακολουθήστε τις οδηγίες. Για να διαβάσετε το φόρουμ μας ή να εγγραφείτε σ' αυτό, θα πρέπει να είστε ενήλικας. Περισσότερα εδώ.

Καλή περιήγηση στους χώρους του δικτυακού μας τόπου και καλές συζητήσεις.

Κλώνοι του Kayfun 3.1, Lite, Russian 91% κλπ

Αποσυνδεδεμένος kokalo

• fasttech addict
  • **
  • 116
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Κλώνοι του Kayfun 3.1, Lite, Russian 91% κλπ
« Απάντηση #690 στις: Απρ 12, 2014, 21:48 »
Δεν χρειάζεται να κρατάς την τρύπα κλειστή.

Τον γεμίζεις από πάνω, βάζεις το καπάκι, το βιδώνεις μισή στροφή και μετά τον γυρνάς ανάποδα και αποβιδώνεις.

Γεμίζοντας τον, δεν τρέχει το υγρό γιατί το συγκρατεί η βαλβίδα. Ο λόγος που κρατάς την τρύπα κλειστή είναι γιατί όπως το βιδώνεις δημιουργείται πίεση και σπρώχνει το υγρό το οποίο έχει μόνη διαφυγή την τρύπα του αέρα.

Αν όμως το βιδώσεις ανάποδα δεν έχεις τέτοιο πρόβλημα.

Αποσυνδεδεμένος Pastafarai

• From the bottom of my heart... THANK YOU Hon Lik..!!!!
  • 2683
  • WE ARE AT WAR....CHOOSE SIDE!
« Απάντηση #691 στις: Απρ 13, 2014, 00:52 »
Τελικά έχει βρεθεί σε κανένα κατάστημα κάποιο επιστόμιο για μπουκαλάκι με το οποίο να γεμίζει ο kayfun 3.1 από την βαλβίδα που έχει; Δεν θέλω να τον γεμίσω με τα γνωστά μπουκαλάκια με την μεταλική βελόνα γιατί ξέρω ότι μπορούν να χαλάσουν την βαλβίδα.
Δοκίμασα να τον γεμίσω από πάνω κλείνοντας την τρύπα του αέρα και την υποδοχή της βαλβίδας με τα δάχτυλα αλλά απέτυχα. Έτρεξε το υγρό.

http://www.fabvape.gr/index.php?route=product/product&path=81&product_id=292

Αποσυνδεδεμένος metmat

• **
  • 471
« Απάντηση #692 στις: Απρ 13, 2014, 15:39 »
Να πω λοιπόν και τις πρώτες εντυπώσεις από αυτόν τον κλώνο
http://www.fasttech.com/products/0/10006473/1630300-kayfun-v3-1-es-styled-rebuildable-atomizer-kit-4

Οφείλω να πω ότι ο ατμοποιητής δεν είχε πάνω βρωμιά όπως έχουν συνήθως αυτοί που στέλνει η FT. Λίγα πράγματα. Τον έπλυνα βέβαια κανονικά.
Τον γέμισα από πάνω λόγω έλλειψης λεπτού επιστομίου σε μπουκαλάκι. Είδα τώρα ότι τα αρώματα t-juice έχουν πολύ λεπτό επιστόμιο και ίσως να με βολέψει αυτό. Θα γίνει δοκιμή αργότερα.
Το στήσιμο έγινε με microcoil 0,28 kanthal, βαμβάκι και η αντίσταση βγήκε στα 1.6Ω.
Πάρα πολύ ωραία γεύση, καλό χτύπημα και πλούσιο ντουμάνι. Τα σπειρώματα του ατμοποιητήξ πάρα πολύ καλά χωρίς να αφήνουν πουθενά κενά ή να φαίνονται τα orings.
Μόνο σε κάποιες στιγμές έχω μπουλμπουλήθρες (σαν να μπαίνει μέσα στο θαλαμάκι περισσότερο υγρό από όσο χρειάζεται) αλλά με τον καιτό θα το διορθώσω κι αυτό φαντάζομαι.
Να συμπληρώσω ότι είναι ο πρώτος ατμοποιητής που τον έχω βάλει στα 15W στο SVD και μου αποδίδει μια χαρά και μου δίνει την αίσθηση ότι θα μπορούσα να ανεβάσω κι άλλο τα Watts χωρίς να μου δίνει άσχημη γεύση.
Το μόνο που με χαλάει είναι το πλαστικό κομμάτι του tank. Θα το ήθελα γυάλινο. Αλλά αυτό είανι σε όλους τους kayfun και όχι μόνο στον συγκεκριμένο.
Αυτά έχω να πω για τον συγκεκριμένο ατμοποιητή εν συντομία.

Αποσυνδεδεμένος vagskarm

• Από 7/9/2012 γλύτωσα από το καρκινοτσίγαρο. Συσκευές: knight v2 box mod, hussar rta clone, subtank mini 9ml version
  • 1469
« Απάντηση #693 στις: Απρ 13, 2014, 16:38 »
metmat αν επιμένεις για πυρεξάκι δες αυτό: http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,19300.msg727936.html#msg727936

Θέλει όμως υπομονή και επιμονή, ο τύπος που τα φτιάχνει είναι αμερική και προς το παρόν δουλεύει με λίστες στο google. Κάνει καλή δουλειά. Εγώ το πήρα για τον russian. Μια χαρά ταιριάζει.

Αποσυνδεδεμένος Eizomar

• 912
« Απάντηση #694 στις: Απρ 13, 2014, 17:49 »
vasgarm

Εχεις λινκ για αυτον τον τυπο με το πυρεξ? Εχω κλωνο αλλα μαλλον θα κανει αφου ειναι της Τοbeco και με ενδιαφερει. Μεχρι τωρα το πλαστικο του δεν μου εχει δημιουργησει θεμα αλλα καλου κακου ας εχω ενα.

Ευχαριστω.

Αποσυνδεδεμένος metmat

• **
  • 471
« Απάντηση #695 στις: Απρ 13, 2014, 18:01 »
Αν googlάρεις "science of vaping" θα σου βγάλει το προφίλ του στο fb.
Μάλλον αυτός είναι κρίνοντας από την καρτούλα που έχει ο vagskarm δίπλα στον ατμοποιητή στο αντίστοιχο post.

Αποσυνδεδεμένος Nelson

• 1
« Απάντηση #696 στις: Απρ 13, 2014, 20:01 »
Με όλο τον σεβασμό παιδιά, επειδή κοιτούσα κι εγώ για Pyrex για kayfun, να σας ενημερώσω ότι κυκλοφορεί μια έκδοση quartz.  Μάλιστα υπάρχει και στην Αγγλία στο grayhaze.co.uk
Αν είναι quartz πραγματικό, σας συστήνω να ΜΗΝ το πλησιάσετε. Παρά τις φοβερές του ιδιότητες,  το quartz θρυμματίζεται πολύ εύκολα με λίγη πίεση. Πολύ πιο εύκολα από γυαλί.
Αυτό σημαίνει ότι στο "σφίξιμο" μπορεί να κάνει εύκολα κρακ. Υπάρχουν αναφορές για αυτό και εδώ.
http://greyhaze.co.uk/collections/e-cig-accessories/products/quartz-kit-for-kayfun#yoQuestions

Αποσυνδεδεμένος vagskarm

• Από 7/9/2012 γλύτωσα από το καρκινοτσίγαρο. Συσκευές: knight v2 box mod, hussar rta clone, subtank mini 9ml version
  • 1469
« Απάντηση #697 στις: Απρ 13, 2014, 20:12 »
Eizomar είναι μόνο στο fcebook ο τύπος αυτός και βγάζει και άλλα πραγματάκια. Εγώ έχω στοχευσει τώρα να προλάβω φλατ τοπ καπάκι για καυφούνη, που μέσα είναι engraved για λίγο περισσότερη χωρητικότητα. Ετσι ίσως στον ένα ρώσσο που έχω να μην τον έχω στο extended mode.

Αποσυνδεδεμένος Projectoras

• *
  • 77
« Απάντηση #698 στις: Απρ 14, 2014, 17:51 »
Παιδιά μια ερώτηση: Επειδή θέλω βίδες και o-ring για κλώνο kayfun (hcigar) ποιές είναι οι σωστές βίδες για τους πόλους;
http://www.cloud9vaping.co.uk/epages/yxve46fvrnud.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/yxve46fvrnud/Products/SM-KF-3.1-SPR

ή

http://www.svoemesto.de/kayfun-v3-1-spare-kit.html

Γιατί στο πρώτο οι βίδες ειναι σταυρός ενώ στο δεύτερο ίσιες.Είναι ίδιες; Κάνουν για τις βίδες που κρατάνε το σύρμα;
Ευχαριστώ!

« Απάντηση #699 στις: Απρ 14, 2014, 21:18 »
Spare kit με βίδες ( set Svoemesto ) βλέπω έχει στην Αθήνα η FabVape.
Καλύτερα να πας ο ίδιος να δοκιμάσεις αν κάνουν στον κλώνο που έχεις.

Αποσυνδεδεμένος Projectoras

• *
  • 77
« Απάντηση #700 στις: Απρ 14, 2014, 21:27 »
Ευχαριστώ πολύ φίλε Γιάννη.Βέβαια αυτό το σετ γράφει ότι είναι για τον lite plus.Εγώ έχω τον 3.1.Καλύτερα όπως λες να τις δοκιμάσω από κοντά.

« Απάντηση #701 στις: Απρ 14, 2014, 21:35 »
Έχει και για τον 3.1 ρίξε μια ματιά ( είναι out of stock ) αλλά μπορεί να φέρει ή να σου παραγγείλει.
http://www.fabvape.gr/index.php?route=product/product&path=143&product_id=674

« Απάντηση #702 στις: Απρ 16, 2014, 01:22 »
Κάποια μηνύματα που δεν αφορούσαν το παρόν θέμα των κλώνων, μεταφέρθηκαν
στο Kayfun Lite Plus Vs Russian 91%

Αποσυνδεδεμένος KINGGREECE

• Μην θες να με κανεις με το ζορι χαζο.......ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ!!!!
  • 1671
  • ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΜΟΥΦΑ....................
« Απάντηση #703 στις: Απρ 16, 2014, 18:00 »
μια ακομα λυση για το σφυριγμα

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=qp_JRHU22zQ[/youtube]

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5571
« Απάντηση #704 στις: Απρ 18, 2014, 11:51 »
Κλωνος Kayfun Lite plus σε χρυση εκδοση απο την Eh Pro.

Χαρακτηριστικα

- Διαμετρος: 22mm.
- Yψος χωρις επιστομιο: 52mm.
- Υψος με επιστομιο: 74mm.
- Χωρητικοτητα τανκ: 4ml.
- Σπειρωμα 510.

Τον βρισκετε εδω με 35$, αλλα σιγουρα θα υπαρχει και σε αλλα καταστηματα.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1831 363216 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 20:52
από tony1976
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 202 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 326 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20403 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1166 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878762 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 468277 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1913700 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 522216 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1656 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 376861 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 703432 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ