Καλησπέρα.Μετά από πολλές προσπάθειες και μεγάλη απογοήτευση,και αφού επικοινώνησα με το greekvapes,μου πρότειναν να πάω σε ένα γνωστό τους στο Βόλο που ξέρει καλά πολύ καλά την Σοφία.Λοιπόν.Έπρεπε να δείτε την φάτσα μου στην πρώτη τζούρα μετά το στήσιμο που μου έκανε το παλικάρι.Υπήρχαν πολλά λάθη δικά μου.Το σύρμα ήταν πολύ λεπτό και στο 1,8volt που για μηχανικό μοντάκι από ότι μου εξήγησε δεν έπαιζε καλά.Το φιτίλι ήταν πολύ λεπτό και μου είπε ότι μόνο βαμβάκι από εδώ και πέρα να βάζω.Έφτιαξε μια αντίσταση με άλλα σύρματα λίγο ποιο χοντρά,20 non με 22 νομίζω το άλλο,και όταν το μέτρησε ήταν 1 ώμ ακριβός.Τα ρεύματά μου τελικά όταν τα μέτρησε από το μοντάκι ήταν 3,8 με 3,4 στο τελείωμα.Πολύ περισσότερο ντουμάνι,πολύ χτύπημα στο λεμό και γενικά τελικά έκανα ποιο αεράτη και την τζούρα μου για να το φέρω εκεί που θέλω.Σε κάποιες τζούρες βέβαια ακόμα πέρνω καμένο.Θα ψάξω να δώ γιατί γίναιτε και αυτό.Ναι.Τώρα είδα τι έχετε πάθει όλοι σας με την Σοφία.Ευχαριστώ πραγματικά όλους σας για τις συμβουλές σας.Φυσικά πρέπει να αγοράσω πλέον τσαφ τσουφ,και εργαλεία για να ανακαλύψω τις κρυφές της χάρες.