Με βάση την δική μου εμπειρία - πρακτική - προσωπική άποψη:
1. Το κεραμικό δεν να το αλλάζεις, το πλένεις, αν έχει βρωμίσει το πυρώνεις και είναι ξανά έτοιμο. Ίσως μετά από πολύ καιρό όταν κάποιες μαυρίλες δεν φεύγουν το αλλάξεις.
2. Η απάντηση για την αλλαγή του βαμβακιού είναι από 1 έως 20 ημέρες! Εξαρτάται από το υγρό, τα ml, κ.λπ. Εγώ το βαμβάκι το αλλάζω κάθε 10ml, αλλά με τα στησίματα που κάνω είναι εύκολο αφού δεν αλλάζω αντίσταση, μόνο το βαμβάκι.
3. Με τις έτοιμες αντιστάσεις δεν είναι αποδοτικό το microcoil αφού και η αντίσταση θα έχει αρκετά υψηλή τιμή αλλά και η επιφάνεια επαφής αντίστασης - φυτιλιού (επιφάνεια ατμοποίησης) θα είναι μικρή!
4. Με σύρμα ribbon πάχους 0,5 είναι ένα από τα αγαπημένα μου στησίματα (όπως και με bakero), απλά κάνεις 3,5 το πολύ σπείρες και έχεις αντίσταση μέχρι 1,1Ω (για το ribbon). Το σημαντικό με το συγκεκριμένο στήσιμο είναι ότι ανεξάρτητα αν χρησιμοποιείς βαμβάκι ή άλλο φυτίλι, πρέπει να προσέξεις να ακουμπά όλη η επιφάνεια καλά στο φυτίλι για να μην έχεις καμμένο.
5. Η απάντηση στην Νο5 ερώτηση είναι ίδια με την απάντηση στο Νο3.
Ό,τι θες εδώ είμαστε !
EDIT: Η απάντηση στο Νο5, αφού μετά το κατάλαβα: ΚΑτ' αρχήν μιλάς μάλλον για βαμβάκι . Το αποτέλεσμα θα είναι μάλλον ακριβώς το ίδιο αφού η επιφάνεια ατμποίησης αλλά και η αντίσταση θα είναι ίδια!!! Όμως καλύτερα ταιριάζει το 2mm φυτίλι στο άνοιγμα δεξιά και αριστερά του κεραμικού.