Λέγομαι Αθηνόδωρος είμαι 24, και είμαι προγραμματιστής.
Καπνίζω κανονικά τσιγάρα περίπου 7 χρόνια με μικρές διακοπές ενδιάμεσα, (η μεγαλύτερη 6 μήνες),
πριν 1 χρόνο περίπου ξεκίνησα να κάνω ηλεκτρονικό (δεν ήθελα να κόψω το κάπνισμα απλά ήθελα να καπνίζω στους κοιτώνες στον στρατό)
και το σταμάτησα όταν ηρεμήσαν τα πράγματα (παλαίουρας).
πριν 1 μήνα αποφάσισα να πάρω η.τ. γιατί εκείνη την περίοδο ο καπνός που είχα έπιασε μούχλα (****) και δεν μου έκανε αίσθηση να καπνίζω αλλά σαν junky της νικοτίνης-εθισμού και εγώ αποφάσισα να το αντικαταστήσω με το η.τ. και να ασχοληθώ με αυτό όντας πληροφορικάριος το νιώθω λίγο ποιο κοντά μου μόνο και μόνο επειδή είναι ηλεκτρονικό

.
Αυτό το διάστημα που ατμίζω πλέον έχω αφήσει τελείως το κ.τ. και έχω γίνει θαυμαστής του η.τ. σκαλίζοντάς το όλο και περισσότερο (D.I.Y. mods etc).
Ατμίζω με 7-10 mg νικοτίνη (δεν μπορώ να υπολογίσω ακριβώς, είναι από μίξεις...) καθώς παραπάνω με ζάλιζαν, με έκαιγαν στον λαιμό και είχα φλέματα (ίσως μου δώσαν και σάπιο υγρό δεν ξέρω, 2 τζούρες έκανα και μπούχτιζα).
Συμφωνώ σε όσα λέει ο συνατμιστής 'sera' παραπάνω (1 σελίδα), ιδιαίτερα σε αυτό με τα χαρτομάντιλα.... Κάποτε κορόιδευα την κοπέλα μου που είχε πάντα μαζί της χαρτομάντιλα και τώρα την παρακαλάω (ρε φιλαράκι μήπως έχεις 1 χαρτομάντιλο) μπας και καθαρίσω το μπουκαλάκι τον ατμοποιητή την μπαταρία και νιώσω ήρεμος

Τέλος να πω ότι με αυτά και με αυτά έχω είδη μαζέψει 250 ml υγρά... Θα αρχίσω να τα πίνω στο τέλος.