Καλησπέρα και απο μένα παιδιά.
Συγχαρητήρια για το φόρουμ σας το βρήκα εντελώς τυχαία.
Με λένε Θάνο είμαι στα 35 πια,είμαι τεχνικός υπολογιστων δικτύων και ολων αυτων των συναφών ειδων.
Μου αρέσουν τα ταξίδια,η μουσική οι μοτοσυκλέτες και ο παναθηναικός

Καπνίζω απ τα 14 μου και τα πρώτα 6-7 χρόνια εκανα prince σκληρό με λίγη δόση καμελ και τα τελευταία 10+ χρόνια old holborn κιτρινο.
Επειδή είχα φτάσει στο σημείο να κάνω εναν μεγάλο old holborn (ποτε δεν αγοραζα μικρο) σε 2 μέρες δηλαδή περιπου 80-85 τσιγαρα σιχτήρησα και είπα να δοκιμάσω το η/τ που το έκανε ενας φίλος μου.
Έτσι στην τύχη χωρίς να ξέρω τπτ βρήκα απο ενα σαιτ ενα μοντέλο και το πήρα.Συγκεκριμένα πήρα το ego-t της ovale με τις μεγάλες μπαταρίες.
Μπορώ να πω οτι είμαι πολύ ευχαριστημένος και δικαιωμένος μετά απο 2,5 μήνες συνεχούς χρήσης.
Να πω οτι δεν ήθελα να κόψω το τσιγάρο αλλά να το ελλατώσω αισθητά,το οποίο το καταφερα πολύ περισσότερο απ οτι φανταζόμουν.
Καπνίζω 1-2 κανονικά την μέρα,και αυτο οχι γιατι μου λείπει αλλά γιατί θέλω και την πραγματική αίσθηση ίσως είναι και λαθος μου αλλα το σκοπό μου οπως προανέφερα τον πέτυχα.Κάποιες φορές βέβαια δε κάνω και κανένα τσιγάρο.Η βελτίωση είναι εκπληκτική αν αναλογιστεί κανείς πόσα κάπνιζα πρίν και πόσα τώρα...
Η αλήθεια βέβαια είναι οτι του χω αλλάξει τα πρέκια του η/τ ρουφάω συνεχώς και κάθε 2 βδομάδες το πολύ αναγκάζομαι να παίρνω αλλον ατμοποιητή γιατί παραδίδει πνεύμα απ το πολύ ρούφηγμα αλλά καλά να είμαστε.
Εχω δοκιμάσει διάφορες μάρκες υγρών και εχω φέρει και απο εξωτερικό σε πολύ χαμηλές τιμές,αλλά κατα τη ταπεινή μου γνώμη κανένα δεν είναι σαν το natura της flavour art.
Αυτα τα ολίγα απο μένα και εδω θα είμαστε να τα λέμε...