Καλησπερα σε ολους και ολες του φορουμ.Γιωργος ετων 53 πρωην στρατιωτικος, πριν απο τον στρατο βραδινο στην πλατεια Βαθης στην τελευταια ταξη, δουλεια στην Ομονοια απο τα 15 σε διαφορα μαγαζια,διασκεδαση στο ΚΥΤΑΡΟ με Σωκρατες ,μετεπειτα Disco και μεταλαξη σε Πλακα και σκηλαδικα, και μετα απο αυτον,ηλεκτρονικος με μαγαζι ,μαγαζια με γυναικεια ρουχα,σεκιουριτας,οικοδομικες εργασιες(πρωσοπικες επι το πλειστον),μηχανολογικες(αυτοκινητα μηχανακια), οτιδιποτε διαλαει και συναρμολογητε, ντι τζει,μουσικη ολα τα ειδη πλεων ,τουμπερλεκια, video modaz, ψαροντουφεκας,ποδοσφαιριστης( με δελτιο περικαλω)ποδηλατης, σκυλοβιος,μπαροβιος,,μαγαζια,σουλατσα ,και οτιδηποτε χρησιμο εως αχρηστο..Ολα τα σφαζω Ολα τα μαχαιρωνω ..διαλεχτεεε.Λεω πως εχω ασχωληθει σχεδων με τα παντα εχω κανει τα παντα( εκτως 2) και επιτελους αποφασισα να ΑΡΑΞΩ.χμμμ ΔΥΣΚΟΛΟ αλλα το παλευω.Μοτο μου ..Λεω πως ειμαι ΣΟΒΑΡΟΣ ΟΧΙ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΗΣ.Στην τελικη απο θαλασοπουλη και ψαροντουφεκα με φουσκωτα ναμε σε χωριο με αλυσοπριονα.τσεκουρια, ντοματιες ,αμπελακια,μπροκολα,κανα δυο κατσικακια,κοτουλες( εφτιαξα και δικια μου κλωσομηχανη αμ πωςςς,εβγαλα και πουλακια...χααα 4 σκυλια 6 γατια παει η συνταξη.Εμενα με εχει η κυρα με χορτα και τις κοτες με χαβιαρι οικολογικο.φφφ.χαλαλι ομως
.Τι αλλο? α ναι βασικο ,,οταν ειμαι με κοσμο( πραγμα σπανειο πλεων πολυλογας ,ξερολας( αλλα ψαγμενος σε γενικες γραμμες) νευρικος, ηρεμος μονο οταν εχω να κανω κατι,ΑΝΟΡΘΩΓΡΑΦΟΣ ( ΓΙΑΥΤΟ ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΨΩ) Σας παρακολουθω σαν την Σια.( οχι καλε αυτη που σκευτικατε..τσ.τσ.τσ...μια γειτονισα κουτσομπολα απο το Τασια) εδω και χρονια,σας βρηκα ,δεν θυμαμαι πως μαλλων απο τον Αρες Μαρες γιασας και παλι( νανε καλα απο εκει μπηκα στο κολπο του ατμιστικ) ειναι σαν να σας ξερω χρονια τους ποιο πολλους σταθερους εδω..ευχαριστω απεριοριστα ολους που χωρις να γνωριζουν με εχουν βοηθησει να στηνω επισκευασιμους,να προσεχω για λαθη,να ατμιζω σωστα υγρα ,κολπακια κλπ κλπ.απειρες ωρες διαβασματος στις σελιδες σας μεχρι πρωιας( νυχτοπουλι γαρ ..τα χουγια δεν κοβωνται) τι αλλο? μαλιστα..το αλλο μου εγω μου λεει να πω καπνιστης απο τα 15 ,2-2,5 πακετα ημερισιως ,3 βροχοσκοπισεις τον θεο φανταρο και αλλα ευτραπελα,με την πρωτη συναντιση με το η/ν τσιγαρο εγεινε ενα κλικ.με τιν μια σταματημα του κανονικου για 5 μηνες υγεια στα υψη ,σταματημα ο βηχας. αναπνοη κανονικη,εσθησεις στο φουλ ,ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΖΩΗ ΞΑΝΑ.Αχ ομως την επαρχεια μου μεσα ,ντελιριουμ,ce4 φτου απο δω υγρο φτου απο κει ενα μαγαζακι μικροτερο απο το κοτετσι μου,υπαλληλος απολυτος ασχετος το ξαναρχισα το ΕΞΩ απο ΕΔΩ.Να σου ο Αεροτανκ να και ο Καιφουνις νασου κανα καλο υγρο νασου και λιγο ηρεμια ειμαι σε σοβαρο παλεμα πλεων με το θεριο,Ελπιζω αυτη την φορα που εχω καλυτερα οπλα να το στειλω απο εκει που ειρθε.πατερας ,παπους τρελος ταξιδευτης,και τελος πιαστηκαν τα δαχτηλα μου να γραφω.Κωστα εισαι θεος με της συνταγες σου διαβασα με μιας ολα τα ποστ ,ολες τις σελιδες την επιγευση μου μεσα,,PETRA σε παω για την ευθυτητα των γραφομενων σου( λεω οχχχχχ οπου νανε θα ριξει καμια παντωφλια σε κανενα)ATMOS τα σεβη μου για το ROOM( παλιοκαραβανα των chat room kai compioyteras apo epoxis spectrun eks oy kai ta greeklish akoma na ta ksekoliso:)Cruiser αν και με ψαρωνει η φωτο του προφιλ σου, ειναι τελεια..Με αυτον αλωστε μεγαλωσα asta la vista baby( πατριωτης καταγωγη απο Λευκαδα βλεπεις) .Ενα επισης ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Κ.Φαρσαλινο τον γιατρο μας για τα οσα εχει κανει για την ΣΩΣΤΗ ενημερωση μας Να εισαστε ολοι καλα υγεια,καλη προσπαθεια στους νεοεισελθωντες στην αρενα του πολεμου κατα του θηριου που ελπιζω μεσω του σιτε εδω να δουμε ολοι οτι ειναι ενα σκουλικακι( τα σκουλικακια ομως τα απλα κανουν καλο, αυτο σκοτωνει) δεν εχω γραψει εδω και χρονια συνχωρεστε μου το σεντονι( τι σεντονι εθνικη οδος ειναι τουτο) την αγαπη μου και ελπιζω απο τουδε και στο εξης να σας ζαλιζω λιγοτερο αλλα ποιο συχνα (Atmos pros Petra ...to skoypoksilooo over).Με εκτιμιση Γιωργος Καλ... Πρωην Πειραιωτης.Σαλονικιος αρκετα Κρητη και διαφορα νησια μια τζουρα ανατολη,δυο σφηνακια Γαλλια και νην χωριο και συνορα, -10 μιλαμεεεε οχχχχχ μανα μου ,η φωτο στο προφιλ ειναι απο την αυλη μου.Αυτα και Τα λεμε.Thanks!!!