vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

123 επισκέπτες, 1 χρήστης
camber

Αυτοπαρουσίαση μελών

Απ: Αυτοπαρουσίαση μελών
« Απάντηση #2130 στις: Μαρτίου 20, 2014, 00:55 »
Ειμαι ο Γιαννης 44 ετων.
Ιδ.υπαλληλος σε κατάστημα εικονας & ηχου (S&V). Διαζευγμένος με ένα αγορακι 10 ετων.

Χομπυ μου λογω επαγγέλματος φυσικα ο ηχος,ενισχυτες,ηχεια,πικαπ,dac,και άλλες συσκευες αναπαραφωγη ηχου. :)) :))

Γεννημενος στην Αθηνα και διαμενω στους Αγιους Αναργυρους.

Καπνιζα από 18 ετων και μεχρι πριν ένα μηνα,περιπου ένα πακετο την ημερα.
Αποφασισα να δοκιμασω το Η/Τ με παροτρυνση δυο συναδελφων οπου και αυτοι εχουν ένα χρονο στο ατμισμα.

Αυτά τα ολιγα για μενα,και καλως σας βρηκα!!

Αποσυνδεδεμένος meiva

• *
  • 8
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #2131 στις: Μαρτίου 20, 2014, 19:17 »
Γεια σας παιδια ειμαι η Βασω και ασχολουμαι με graphics. Ειναι 10 μερες που σταματησα το τσιγαρο και πιαστηκα με το ηλεκτρονικο. Χαρηκα που σας βρηκα και μαθαινω πολλα απο εδω μεσα. Εχω πολλα να διαβασω και καλη ορεξη να εχουμε... :D

Αποσυνδεδεμένος Tanquer1

• *
  • 94
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #2132 στις: Μαρτίου 20, 2014, 22:32 »
Γεια χαρά σε όλους.

Με λένε Γιώργο και είμαι 37 ετών.
Κάπνιζα τα τελευταία 20 χρόνια και εδώ και 1 μιση μήνα έχω μπεί στον κόσμο
του ηλεκτονικού τσιγάρου εχοντας βάλει στην άκρη τελείως το κανονικό.
Από την άρχη της ατμιστικής μου εμπείριας παρακολουθούσα και ενημερώθηκα για πολλά θέματα μέσω των συζητήσεων που γίνονται σε αυτο το φορουμ.
Χαίρομαι που εντάσομαι σε αυτή τη παρέα.

Καλώς σας βρήκα και καλη συνέχεια.

Αποσυνδεδεμένος panagiotis87

• *
  • 30
« Απάντηση #2133 στις: Μαρτίου 21, 2014, 15:24 »
Kαλησπερα ειμαι ο παναγιωτης 27 χρονων...δουλευω τον iclear 1.6 με αντισταση 2.1 και μπαταρια vision spiner...εδω και ενα μηνα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος..και ειμαι χαρουμενος που βρισκομαι στην ηλεκτρονκη σας παρεα !!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος itsmethanos

• *
  • 50
  • Psychedelic
« Απάντηση #2134 στις: Μαρτίου 21, 2014, 19:29 »
Hi people.
Θανάσης εδώ. Νέος στο ΗΤ. Πήρα το πρώτο μου 1η Μαρτίου, ένα πακετάκι delirium 69, και στη πορεία βρέθηκα και με το μίνι της nobacco. 
Από υγρά έχω δοκιμάσει 4 μέχρι τώρα, και με το ένα έχω ερωτευτεί παράφορα, μόνο που έχω την εντύπωση οτι τελειώνει πολύ πιο γρήγορα από τα άλλα. Ίσως φταίει ο νέος ατμοποιητης που πήρα. ποιος ξέρει.  :dontknow:

Πάρα πολύ μεγάλη απογοήτευση απο όλους τους εμπόρους - καταστήματα που δεν έχει φέρει ούτε ένας ένα dry herb ατμοποιητη :eleos: . Δεν υπάρχει δικαιολογία στο να μη φέρνουν.
ναμαστε καλά να ατμίζουμε  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Vrs5

• 2526
« Απάντηση #2135 στις: Μαρτίου 22, 2014, 21:27 »
Νέοι συν-φορουμίτες, καλωσορίσατε.
Το παρόν νήμα είναι μόνο για αυτοπαρουσιάσεις.
Κάντε έναν κόπο και περιηγηθείτε στο φόρουμ για εξερεύνηση.
Τυχόν ερωτήσεις κι απορίες που έχετε ή συμβουλές που θέλετε, μόνο στα αντίστοιχα θέματα και ενότητες.
Τα νέα μέλη, καλό είναι μετά την αυτοπαρουσίασή τους, να ξεκινήσουν από εδώ:
http://e-kapnisma.gr/index.php/board,118.0.html
Επίσης, "καλωσορίσματα" θα γίνονται μεταξύ των μελών, στα πρώτα μηνύματά τους μέσα στα διάφορα θέματα του φόρουμ.

(Η διαχείριση/συντονιστική ομάδα, θα διαγράψει τα μηνύματα που είναι απαντήσεις/σχόλια.)

Αποσυνδεδεμένος devilmanson

• *
  • 77
  • Awesome!!!
« Απάντηση #2136 στις: Μαρτίου 23, 2014, 13:41 »
Ας συστηθω και εγω.

Με λενε Νικο κατοικος Θεσσαλονικης. ΤΟ ηλεκτρονικο τσιγαρο το πρωτοπιασα στα χερια μου τελη του 11 με αρχες του 12 η αληθεια ειναι οτι τοτε δεν πολυψαχτηκα οτι μου δωσαν με αυτο ασχοληθηκα,ειχα γραφτει και στο φορουμ αλλα γενικα λογω διαρροων τοτε,οπως ειπα δεν ψαχτηκα,ελεγα οτι θα αποτυχει,ευτυχως εκανα λαθος.

Πλεον 26 χρονων 5-6 χρονια καπνιστης ειπα να παει στην ευχη της Παναγιας,μπουχτησα.Πλεον ψαχνωντας γευσεις και περισσοτερο το θεμα και περνωντας τα σωστα εργαλεια,ειμαι φανατικος ηλεκτρονικος καπνιστης. :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος dimtrikkas

• *
  • 49
« Απάντηση #2137 στις: Μαρτίου 24, 2014, 14:37 »
Γεια σας είμαι ο Δημητρις 39 χρονον  από Αθηνα είμαι ατμιστης 1 χρονια ..Χαίρομαι ιδιαίτερα που βρήκα το forum σας ψάχνοντας info για τα Η.Τ. Καπνιστής από τα 18 μου, εδώ και αρκετό καιρό ήταν στο μυαλό μου το Η.Τ.  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος sector7

• **
  • 165
« Απάντηση #2138 στις: Μαρτίου 24, 2014, 22:05 »
 Καλησπέρα και από  εμένα!!!
Με λένε Νικό και είμαι 24 χρόνων ασχολούμαι πολύ με τους υπολογιστές και γενικά με Networking - sysad και διαχείριση δικτύων! Τώρα απολύομαι και από φαντάρος, Μετά από 3 χρόνια καπνιστής πέρασα μια μικρή περιπέτεια με πνευμονία. Δυστυχώς η ευτυχώς είμαι 2 εβδομάδες χωρίς να στρίψω ούτε ένα τσιγάρο σκέφτηκα το η.τ. για την γεύση και μόνο και στο τελείωμα να τα σταματήσω όλα!
Είμαι νέο μέλος και τώρα άρχισα να διαβάζω τις τελευταίες 4 μέρες για το η.τ.  και γενικά έχω αρκετές απορίες! Είμαι σίγουρος ότι θα λύσω τις απορίες μου σε αυτό το forum.

Αποσυνδεδεμένος Iron

• *
  • 58
« Απάντηση #2139 στις: Μαρτίου 25, 2014, 01:50 »
Καλημέρα σε όλους
Με λένε Βαλάντη είμαι 27 ετών απο ορεστιάδα Έβρου.
Δουλεύω σε μια αντιπροσωπεία τσιγάρων
Ειχα κόψει το τσιγάρω με  Nicorete και διάφορα άλλα.
Πέρσι το ξανα άρχισα κακός και φέτος βρήκα την ευκαιρία να το ξανακόψο
Ελεύθερος απο τσιγάρο 2 εβδομάδες τώρα και το απολαμβάνω και με το ηλεκτρονικό.

Μεγάλο μου πάθος η μηχανές έχω μια kawasaki zx12r a1h special edition (candy green) number 074/400(νομίζω) worldwide. non restricted

Αποσυνδεδεμένος vasilisx360

• *
  • 52
« Απάντηση #2140 στις: Μαρτίου 25, 2014, 12:29 »
Καλημέρα και από εμένα.

Είμαι 31 χρόνον και είμαι από Ρόδο..  Καπνιστής από τα 15 και εδώ και 1 χρόνο φανατικός ατμιστής.

Έχω ένα γραφιστικό γραφείο και προφανώς είμαι γραφίστας.

Τα χόμπι μου είναι η μηχανές (bmw k1200r) φωτογραφία, υπολογιστές και φυσικά το ηλεκτρονικό τσιγάρο.   

Καλός σας βρήκα λοιπόν και ελπίζω να μάθω ακόμα περισσότερα για το η.τ με την βοήθεια αυτού του forum.

Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος mgd

• *
  • 41
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #2141 στις: Μαρτίου 25, 2014, 12:49 »
Γεια χαρα..
Ειμαι η μαγδα 21 ετων απο Αθηνα, καπνιστρια 4-5 χρονια (γυρω στα 15 την μερα)
για ενα μικροθεματακι υγειας που επρεπε να ελαττωσω το τσιγαρο (εως 8 την μερα) ανακαλυψα οτι αντεχω ευκολα με 5 την μερα (πιο κατω ειχαμε θεματακια  :))  )
Ανακαλυψα λοιπον ενα ηλεκτρονικο που μου ειχε χαρισει μια φιλη, επεσα στο φορουμ και αποφασισα να δοκιμασω..
Λοιπον λοιπον!!!! ειμαι απο προχθες το βραδυ τελειως ακαπνη  ;D ;D ;D
Το ηκ μου ειναι : μπαταρια i-want της nobacco και ατμοποιητης δεν γνωριζω μαρκα , ενας κοινος clearomizer!
Ευτυχως προλαβα και πληροφορηθηκα για την νικοτινη και αγορασα 12αρα mg γιατι αλλιως θα αγοραζα non
Ατμιζω γευση καραμελα της drops και θα προμηθευτω αυριο η μεθαυριο εναν ατμοποιητη και μια μπαταρια (δεν θεωρω οτι χρειαζομαι και αλλες καβατζες προς το παρον γιατι καπνιζω κοντα 1,5 ml την μερα) επεισης θελω να προμηθευτω μια καπνικη γευση.
Παραθετω το τι σκευτομαι να αγορασω και ελπιζω οτι καποιος εμπειρος θα με βοηθησει. (Θελω απτον ατμοποιητη μου ΠΟΛΥ ντουμανι!!  ;D  )
επεισης δεν θελω να μου προτεινετε μοντς και ατμοποιητες επισκευασιμους θελω απλα πραγματα προς το παρον!
λοιποοοον:
1: Crystal CE4 V3 kit απο την vapeland το οποιο μαρεσει γιατι εχει και θηκουλα για να βαζω τα συμπραγκαλα και σε καλη τιμη ..
και αν ακουσω ασχημες γνωμες θελω να μου προτεινετε καποιον αλλον απλο ατμοποιητη για ΠΟΛΥΥ ντουμανι και μπαταρια δεν με ενδιαφερει τοσο αφου δεν ατμιζω και τοσο πολυ!
(δηλαδη θα αγορασω την φθηνοτερη πιστευω)
Ευχαριστω αν υπαρχει καποιος που διαβασε ολο το μακριναρι και περιμενω την βοηθεια σας)  :)

Αποσυνδεδεμένος kwstas1979

• 3
« Απάντηση #2142 στις: Μαρτίου 26, 2014, 16:48 »
καλησπέρα σε όλους.
ονομάζομαι κωστας και ειμαι 35 χρονών οδηγος στην (ΕΘΕΛ-ΟΣΥ) απο τα 15-16 μου καπνιστής.
πριν 3 χρονια το έκοψα και άρχισα το ηλ. καπου 1,5 χρονο αλλα το σταμάτησα
και επέστρεψα στο κανονικό :wall: :wall: :wall: για 2 χρονια.
τωρα αφου εχω τα ατμιστικα μου εργαλεια αρχιζω ξανα την εισοδο στο ηλ,τσιγγαρο.

Αποσυνδεδεμένος kery12

• 3
« Απάντηση #2143 στις: Μαρτίου 27, 2014, 11:21 »
 Καλημέρα και από μένα.  Με λένε Γιάννη και είμαι από Χαλκιδική, 42 ετών.
 Ανακάλυψα το forum 4/2 όταν αποφάσισα ότι θα αγοράσω Η.Τ. Δε πρόλαβα να διαβάσω και πολλά, έτσι την επόμενη μέρα μετά από μια μικρή αναζήτηση στο δίκτυο πήγα στο τοπικό κατάστημα (δεν υπάρχει και άλλο εδώ) και σύντομα πήρα ένα Nobacco Epsilon 1100. Μοναδικό μου κριτήριο το ότι είχε δυο συσκευές μέσα και είχαν μεγάλο δοχείο (έτσι νόμιζα) για το υγρό. Αργότερα έμαθα ότι το λέμε ατμοποιητή.  :D
 Αγόρασα και ένα υγρό και άρχισα. Για να μην είμαι μόνος έδωσα τη μια συσκευή στο γαμπρό μου και είχα και κάποιον να τα λέμε. Σε δυο μέρες αγόρασε τα ίδια.
 Κάπνιζα ένα πακέτο την ημέρα πολύ ελαφριά τσιγάρα και η μετάβασή μου ήταν από την αρχή άνετη. 50 μέρες σχεδόν λοιπόν είμαι άκαπνος και πολύ υπερήφανος. Πρόλαβα και δοκίμασα καμιά δεκαριά υγρά ενώ έκανα αγορά δικτυακά τόσο απο Ελλάδα όσο και από Κίνα. Κατάλαβα από τις πρώτες μέρες ότι το αδύναμο σημείο είναι οι μπαταρίες, πήρα λοιπόν μια μαιμουδιά από Fast Tech και είμαι πιο ήρεμος.
 Το διάβασμα εδώ βέβαια ατελείωτο. Επίσης παρέσυρα και ένα γείτονα ακόμη  :)
 Οι απορίες μου πολλές αλλά ήρθε η ώρα να ξεχυθώ στα άλλα νήματα.  ;)

Αποσυνδεδεμένος andreashadji

• **
  • 108
« Απάντηση #2144 στις: Μαρτίου 28, 2014, 08:12 »
γεια σας και απο μενα και καλως σας βρηκα!ονομαζομαι ανδρεας ειμαι 38 χρονων και ατμιζω εδω και 4 εβδομαδες.καπνιστης 20 χρονων δυστυχως.προς το παρον ειμαι με aspire bdc και vision spinner αλλα ψηνομαι για ΣΟΦΙΑ εδω και μερες!
χαιρομαι που υπαρχει η τοσο οργανωμενη κοινοτητα τοσο για υποστηριξη οσο και για αστειρευτη πληροφορηση! :respect:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 112908 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 358048 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 448420 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 109453 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 373137 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 326583 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 536 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 5720 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 14605 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 28511 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99081 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 326108 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost