vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

193 επισκέπτες, 2 χρήστες
stavraetos, Sergios

Αυτοπαρουσίαση μελών

Αποσυνδεδεμένος Greeco555

• *
  • 22
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Αυτοπαρουσίαση μελών
« Απάντηση #1665 στις: Νοεμβρίου 20, 2012, 15:46 »
Γεια Σας

Γιωργος 33 ειμαι μονιμα στο Ντουμπαι 12 χρονια δουλευω αρχιμηχανηκος και ειμαι Ατμιστης 1 χρονο

μπορη να κανω ορθογραφικα λαθη (οχι Γελια παρακαλω) λογο του οτι δεν εχω ελληνικα στον υπολογιστη και χρησιμοποιω μεταφραστη

Τα υπολοιπα στην πορεια.

Αποσυνδεδεμένος vasanas

• 1
« Απάντηση #1666 στις: Νοεμβρίου 24, 2012, 12:41 »
Γειά σαs καί από μένα. Είμαι ο Βασίληs 46 χρονών καί μετά
άπό 33 χρόνια καπνίσματos βρήκα τόν καλύτερο τρόπο
αντίκατάστασηs τού τσιγάρου μέ τό ατμίσμα.
Αυτό τό οφείλω σέ αυτό εδώ τό σάιτ πού μέ όλεs αυτέs
τίs χρήσιμεs πληροφορίεs πού παρέχει έχει γίνει ή βίβλοs
τού ατμιστή. :respect:
Ατμίζω εδώ καί 11μήνεs vg 12ml μέ mini & more μέ όλα
τά υγρά άπό inawera.
Απο γεύσειs προτιμώ βατόμουρο,καφέs,βανίλια άπό fa.

Αποσυνδεδεμένος funkofusion

• *
  • 63
  • Dripping και ξερό ψωμί
« Απάντηση #1667 στις: Νοεμβρίου 27, 2012, 20:36 »
Καλησπέρα κι απο μένα!! :D  Είμαι ο Νίκος 25 χρονών καπνιστής από τα 18 και ατμιστής εδώ και μια βδομάδα που δεν έχω κάνει κανονικό τσιγάρο!! Καλή συνέχεια στην προσπάθεια όλων  :)

« Απάντηση #1668 στις: Νοεμβρίου 27, 2012, 22:43 »
καλησπέρα είμαι ο μπάμπης,καπνιστής 15 χρόνια και ατμιστής 1 χρόνο περίπου.
σας διαβάζω εδώ και λίγο καιρό και με έχετε βοηθήσει πολύ ως προς τις επιλογές μου.
ευχαριστώ το φόρουμ για την βοήθειά του.

Αποσυνδεδεμένος Monika46

• *
  • 13
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #1669 στις: Νοεμβρίου 28, 2012, 00:06 »
Μια καλησπέρα κι από 'μένα!

Το όνομά μου: Λεμονιά (έτσι το΄θελε η γιαγιά... :angry_orange: ).
Το επάγγελμά μου: Εκπαιδευτικός (ιδιωτικού τομέα).
Κάπνιζα κάτι παραπάνω από 30 χρόνια και έχω τώρα 25,5 μέρες που ατμίζω, χωρίς να νιώθω καμία στέρηση.
Ξεκίνησα τυχαία το Η/Τ, απλά πήγα να μάθω, τι ακριβώς ήταν αυτό το προϊόν. Το δοκίμασα και ...
Ομολογώ ότι ήταν έρωτας από τη πρώτη ρουφηξιά!
Έτσι έφυγα από το μαγαζί με ένα Starter Kid (νομίζω!) Ego-C και δύο 10ml flavour art δωράκι.
Και επειδή μ' αρέσει να ψάχνω έκανα αναζήτηση στον γκούγκλι για το Η/Τ και κάπως έτσι βρέθηκα στη σελίδα του e-kapnisma.
Αρχικά διάβασα κάποια σχόλια, μετά έκανα εγγραφή στο φόρουμ και τώρα περίπου μια βδομάδα αργότερα είπα να συστηθώ για να με μάθετε λιγάκι και 'σεις.

Τι άλλο λοιπόν να ομολογήσω για 'μένα;;;
Είμαι 46 ετών, γεννηθείσα στη Γερμανία, παντρεμένη, διαζευγμένη και πάλι δεσμευμένη εδώ και τετραετίας +.
Τα χόμπι μου είναι πολλά... Η/Υ, φωτογραφία, ταξίδια, συν μερικά ακόμη, αλλά εξαιτίας της κρίσης τα περισσότερα μένουν ανενεργά, γιατί έχουν γίνει ασύμφορα. Ευτυχώς μου έμεινε ακόμη ο Η/Υ και το διαδίκτυο...

Α, και μεταξύ μας, αυτή η αυτοπαρουσίαση μου φάνηκε λίγο σαν να έβγαινα να μιλήσω στους ΑΚ (Ανώνυμους Καπνιστές) ;D !!!

Αποσυνδεδεμένος Teokoro

• *
  • 23
« Απάντηση #1670 στις: Νοεμβρίου 28, 2012, 20:23 »
Γειά σας.
Το ονομά μου είναι Θοδωρής ειμαι 37 χρονων και μένω στην Αθήνα.Καπνιζω κανονικο τσιγαρο εδω και 19 χρονια και θελω να απαλαγω απο αυτο.
Εχω γινει μελος σε αυτο το φορουμ εδω και 2 χρονια σχεδον γιατι με ενδειαφερει το ΗΤ.Δεν εχω παρει εως τωρα καποια συσκευη ΗΤ γιατι το 90% των φιλων μου αφου πηραν το ΗΤ το παρατησαν.Ομως εγω επιμενω να σας διαβαζω γιατι καταλαβα οτι εαν δεν το ψαξεις το ολο θεμα σιγουρα θα το παρατησεις και σιγουρα οι φιλοι μου ηταν λαθος που το παρατησαν γιατι εαν ειχαν μπει σε ενα φορουμ σαν το δικο σας σιγουρα δεν θα το αφηναν.
Ελπιζω οτι εως τον νεο χρονο να εχω καταληξει ποια συσκευη ΗΤ να παρω και να μοιραζομαι τις εμπειρειες μου μαζι σας.
Ευχαριστω πολυ ολους σας για τις πολυτιμες συμβουλες σας.

Αποσυνδεδεμένος sylvester79

• *
  • 52
  • όποιος νύχτα περπατεί..... μη τα λέμε πάλι......
« Απάντηση #1671 στις: Νοεμβρίου 28, 2012, 21:08 »
Σας χαιρετώ κι εγώ.
Τάσος,
απο Φλώρινα,
ετών 34 παρα λίγο,
αστυνομικός (μη με πάρετε με τις πέτρες... είναι δύσκολοι καιροί ακόμα και για εμάς.... anyway, αλλουνού παπά ευαγγέλιο),  λάτρης κάθε είδους μουσικής και ερωτευμένος με τη μέλλουσα γυναίκα μου , τη μουσική μου (ναι, γράφω απο τα 12) και τη ζωή (ενώ ακόμα αναρωτιέμαι ποιός κακός άνεμος με έκανε να βάλω την αστυνομία στο μηχανογραφικό.....).
Το τσιγάρο....
Καπνίζω απο τα 21 μου, περίπου ενα με ενάμισυ πακέτο την ημέρα. Πριν απο δύο χρόνια το έκοψα για ενάμισυ χρόνο, πριν απο 6 μήνες το έκοψα για 5 μήνες αλλά ένα δυνατό χτύπημα μοίρας, υγείας και σκατοτυχίας έφερε και πάλι το τσιγάρο στη ζωή μου, στη σκέψη μου.
Σήμερα καπνίζω καπνό Καρέλια, με φιλτράκια του παππού και χαρτάκι ροζ αδερφίστικο του παππού επίσης. Φανταστείτε να σας σταματήσει στο δρόμο η αστυνομία και ο προϊστάμενος να καπνίζει ροζ τσιγάρο...... :hmmm:
:idiot1:

Πριν απο 4 μέρες περίπου κατέβηκα Αθήνα όπου συνάντησα ένα φιλαράκι που Ατμίζει εδώ και 3 μήνες περίπου. Ο συγκεκριμένος κάπνιζε περίπου τρία πακέτα την ημέρα , γεγονός που με έκανε να σκεφτώ λίγο καλύτερα το θέμα ΗΤ, δεδομένου πως ένας βαρύς καπνιστής την καταβρήκε με .... "ατμό".
Γύρισα λοιπόν, έψαξα, έψαξα, έψαξα και έπεσα πάνω σας και καλώς ήλθα.
Μεθαύριο περιμένω το Elipse-C της Ovale και βλέπουμε.
Η αλήθεια είναι πως η όλη ιδέα με ενθουσιάζει. Ανάγεται σιγά σιγά σε επιστήμη. Θα ξεκινήσω με το Elipse και στην πορεία , όταν μάθω αρκετά θα φτιάξω το δικό μου "Πράγμα" και τα δικά μου υγρά. Έχω σκοπό να ασχοληθώ, δεν βαριέμαι.
Καλώς ήρθα λοιπόν και ελπίζω να μάθω εδώ όσα ψάχνω σχετικά με το ΗΤ. Το ΚΤ ειλικρινά το ΒΑΡΕΘΗΚΑ. Σιχάθηκα τη ζωή μου βουτηγμένος μονίμως σε ένα σύννεφο καπνού και βρώμας.

Να είμαστε όλοι καλά και να μας λυπηθεί (τους Έλληνες)  ο Θεός (αν υπάρχει), γιατί κάποιοι αδυνατούν να καταλάβουν σε αυτή τη χώρα πως είμαστε υπο κατοχή και τα χειρότερα.... έρχονται.
Δεν είδαμε τιποτα ακόμα.

Αποσυνδεδεμένος Geobest

• *
  • 37
« Απάντηση #1672 στις: Νοεμβρίου 28, 2012, 23:30 »
Θα μου επιτρέψετε μετά από πολυ μεγάλο διάστημα απουσίας από το φόρουμ για διαφόρους λόγους να σας ξανασυστηθώ

Καλησπέρα σε όλη την παρέα,

με λένε Γιώργο είμαι 37 χρονών και το επάγγελμά μου είναι Αναλυτής/Προγραμματιστής ERP Εφαρμογών. Κάπνιζα περίπου 20 χρόνια, 2 πακέτα Prince (και παραπάνω κάποιες φορές). Λόγο του ότι είμαι πολλές ώρες στο PC του έδινα και καταλάβαινε. Το είχα κόψει μια φορά για 3 μήνες χωρις ιδιαίτερο ζόρι θα έλεγα πριν 9 χρόνια, αλλα πάνω στο χαβαλέ το άρχισα πάλι.

Εδώ και 4 μέρες έχω αρχίσει το άτμισμα. Έχω πάρει το Alter eGO-T (το Διπλό με τις 1000αρες μπαταρίες, και από e-Liquid Decadence Tobacco Black Label xHigh (24mg/ml). Ατμίζω περίπου 2ml με 2,5ml την ημέρα. Προς το παρόν το απολαμβάνω και δεν αναζητώ τα Prince μου. Το e-Liquid που έχω επιλέξει έχει αρκετή νικοτίνη αλλά σε πρώτη φάση ήθελα κάτι δυνατό ώστε να μην αναζητήσω τα Prince. Στην πορεία θα κατέβω στα 18mg/ml, στα 11mg/ml και στα 8mg/ml. Υπολογίζω να κάθομαι κάνα δίμηνο στο κάθε επίπεδο ώστε να μη τραβήξω μεγάλα ζόρια.

To Forum το βρήκα Googlαροντας για πληροφορίες περί Ηλεκτρονικού Καπνίσματος και θεωρώ ότι είναι πολύ μα πάρα πολύ διαφωτιστικό.

Μιας και είμαι πολύ νέος στο άθλημα του ατμίσματος περιμένω τις υποδείξεις και τις συμβουλές των πιο έμπειρων ατμιστών του Forum.

Φιλικά
Γιώργος

από τότε που είχε γίνει αυτό το post έχει περάσει ένας χρόνος παρα κάτι μέρες.

ΝΑΙ ατζίζω ακόμα, δεν έχω κανει ούτε ένα Κ.Τ. (χωρίς όμως να με ενοχλεί ο καπνός των άλλων, να μου βρωμάει κτλπ.).

Ένας λόγος πιστεύω που έχω μείναι στο Η.Τ. είναι ότι το έχω δεί αρκετά και από την άποψη του Gadget !!!

Αποσυνδεδεμένος Vrs5

• 2526
« Απάντηση #1673 στις: Νοεμβρίου 29, 2012, 18:31 »
Νέοι συν-φορουμίτες, καλωσορίσατε.
Το παρόν νήμα είναι μόνο για αυτοπαρουσιάσεις.
Κάντε έναν κόπο και περιηγηθείτε στο φόρουμ για εξερεύνηση.
Τυχόν ερωτήσεις κι απορίες που έχετε ή συμβουλές που θέλετε, μόνο στα αντίστοιχα θέματα και ενότητες.
Τα νέα μέλη, καλό είναι μετά την αυτοπαρουσίασή τους, να ξεκινήσουν από εδώ:
http://e-kapnisma.gr/index.php/board,118.0.html
Επίσης, "καλωσορίσματα" θα γίνονται μεταξύ των μελών, στα πρώτα μηνύματά τους μέσα στα διάφορα θέματα του φόρουμ.

(Η διαχείριση/συντονιστική ομάδα, θα διαγράψει τα μηνύματα που είναι απαντήσεις/σχόλια.)

Αποσυνδεδεμένος enemy_sixx

• *
  • 9
  • ~never stop hoping~
« Απάντηση #1674 στις: Νοεμβρίου 30, 2012, 19:45 »
Γεια σας με λενε Μαριο και ειμαι μολης 19 =D και ανεργος
αρχισα το καπνισμα απο τα 15 μου :-[ και το εκοψα με η.τ. το πρωτο μου joyeteck ego-t το κλασικο ;)
επειτα το ξαναρχισα διοτι δεν γνωριζα να το χρησημοποιο σωστα και εκνευριστικα π.χ. διαροες κ πλαστικιλα
αλλα εμαθα περισοτερα απο εναν φιλο μου εξελιγμενο σε αυτα και τωρα ατμιζω ελευθερα  and proud!
προσπαθω να συμπληρωσω αυτα τα 5 μυνυματα για να στελνω π.μ.  ;) καντε με φιλο για παρεα ειμαι noobie ακομα εδω (χαζος)
υ.γ: συχενομε να γραφω στα ελληνικα αλλα θα το σινυθησω D:

HT hrakleio krhths

« Απάντηση #1675 στις: Νοεμβρίου 30, 2012, 20:23 »
Με λένε Στρατο και είμαι από το Ηράκλειο Κρήτης

Αποσυνδεδεμένος Calman

• *
  • 5
  • Jack was here...
« Απάντηση #1676 στις: Δεκεμβρίου 01, 2012, 11:50 »
Γειά σας φίλοι,
είμαι ο Γιώργος, στα 47 μου πια και παρ' ότι μέλος του φόρουμ για 3 ολόκληρα χρόνια, ήμουν μόνο viewer..
Αυτό που θα ήθελα να τονίσω περισσότερο σε σχέση με το φόρουμ είναι πως όταν ξεκίνησα το άτμισμα, ήταν οι πληροφορίες, οι συμβουλές, οι οδηγίες αυτού του φόρουμ που με "κράτησαν", γιατί - όπως όλοι μας πιστεύω - υπήρξαν στιγμές που είμουν έτοιμος να τα παρατήσω...
Τέλος πάντων, τελικά από "Φουγάρο" που είμουν έγινα τώρα "Ατμομηχανή" !!!
Σας ευχαριστώ όλους, παλιούς και νέους για τη βοήθεια, να 'μαστε όλοι καλά και καλά ατμίσματα... :)

Αποσυνδεδεμένος fkork

• 1
« Απάντηση #1677 στις: Δεκεμβρίου 01, 2012, 19:44 »
Καλησπέρα κι από μένα.Είμαι ο Φάνης,46 χρονών,καπνιστής από τα 16,ξεκίνησα το η.τ. πριν από 5 περίπου χρόνια αλλά τότε ήταν τα πράγματα πρωτόγονα και τα παράτησα.Ξεκίνησα πάλι τον Οκτώβριο του 2011 μετά από πολύ μελέτη εδω.Είμαι γραμμένος στο forum πάνω από 1 χρόνο και είναι πια καιρός να αυτοπαρουσιαστώ.Δεν υπάρχει κάποιος λόγος που άργησα να το κάνω,απλά δεν το έχω ξανακάνει κάπου κι εδώ εχω διαβάσει τόσο πολύ που δεν χρειάστηκε να ρωτήσω κάτι.Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους γιατί με την βοήθειά σας δεν τα παράτησα και συνεχίζω,παρόλο που απογοητεύτηκα πολλές φορές από διάφορες αστοχίες.Από εσάς μάθαινα και δοκίμαζα κάτι άλλο.Ευχαριστώ και πάλι και εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι να βοηθήσουμε και άλλο κόσμο όπως βοηθήσατε κι εσείς εμένα.  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος haris2

• 3
« Απάντηση #1678 στις: Δεκεμβρίου 02, 2012, 16:12 »
Καλησπερα.
Ειμαι ο Χαρης απο Θεσσαλονικη 44 ετων.
Αρχισα το Η.Τ. πριν 4 μηνες περιπου.
Ξεκινησα για καθαρα οικονομικους λογους (καπνιζα 3 πακετα την ημερα
 Ασσο ιντερνασιοναλ = 9,60 ευρω/ημερα).
Λεφτα ΔΕΝ υπαρχουν.  :tongue_smilie:

Θα ηθελα να επισημανω κατι που ειναι βασικο για εμενα
για αυτους που καπνιζαν πολυ πριν..
Εκανα το λαθος και πηρα για αρχη μια μπαταρια μονο (μεγα λαθος)
ετυχε σαβ/κυριακο και στις 2 φορτισεις που μεσολαβησαν
εκανα απο ενα πακετο τσιγαρα σχεδον καθε φορα.

Δευτερα πρωι πηγα πηρα 2η μπαταρια
και απο τοτε δεν εχω ξαναβαλει κ.τ. στο στομα μου.
Ποιος; εγω,που καπνιζα σαν φουγαρο.  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος pjdb

• **
  • 121
  • A NON PROVARI OWNER
« Απάντηση #1679 στις: Δεκεμβρίου 02, 2012, 21:52 »
Καλησπερα σε ολους,με λενε Γιαννη,ειμαι 55 και παρακολουθω το site απο το 2009 εχοντας ενα 510 TITAN full set αλλα και καπνιζοντας  :wall: παραλληλα,αναλογα την εποχη.
Αλλαζοντας προσφατα σε e-go εκοψα μαχαιρι το κ.τ.
σιγουρα βοηθα και η gatzetomania (no greekeglish,sorry)μου.Ακομη μολις αρχισα, .. :helpsmilie:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
BP Mods Warhammer (18650) [Ηλεκτρονικά mods] 5 5996 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 25, 2024, 23:29
από Ksp
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 361127 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1215 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114804 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 451583 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 111452 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 376281 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 329117 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1248 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6684 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15538 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29693 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul