vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

565 επισκέπτες, 8 χρήστες
Tem, giorgosp, Doubt, camber, Kouros17, chkontog, I.P, george kotsopoulos

Αυτοπαρουσίαση μελών

Αποσυνδεδεμένος nekchronis

• *
  • 7
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Αυτοπαρουσίαση μελών
« Απάντηση #1680 στις: Δεκεμβρίου 02, 2012, 23:06 »
καλησπερα σε ολους σας, με λενε Νεκταριο κ ειμαι 38
χρονων. ειμαι σχεδον 7 μηνες ατμιστης κ μπορω να πως ειναι
από τις καλυτερες επιλογες που εχω κανει.
καπνιζα 18 χρονια περιπου 3 πακετα ημερισιως, πλεον
ειναι οριστικα παρελθον. το η.τ. ειναι κατι παραπανω απο
συνηθεια ειναι απολαυση. το forum παρεχει αριστη ενημερωση
κ σας ευχαριστω ολους γιαυτο. Καλη συνεχεια σε ολους σας!

Αποσυνδεδεμένος Lucinda

• *
  • 74
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #1681 στις: Δεκεμβρίου 03, 2012, 00:34 »
Γεια χαρά σε όλους! Είμαι 30 ετών και πρώην μανιώδης καπνίστρια. Κάπνιζα 15 χρόνια διάφορες μάρκες, την τελευταία 10ετία 1 με 2 πακέτα karelia blue την ημέρα. Ήταν αδύνατο να κάνω οτιδήποτε χωρίς ένα από αυτά τα καταραμένα στο χέρι μου και μάλιστα είχα αναπτύξει ολόκληρη θεωρία περί ευεργετικής επίδρασης του τσιγάρου στην ψυχολογία του ατόμου, στην οποία ήταν αδύνατο να φέρει κάποιος αντεπιχειρήματα.

Η κατάστασή μου είχε αρχίσει να ξεφεύγει. Τα πάντα γύρω μου βρωμούσαν, εμένα με έπιανε πανικός αν νύχτωνε και δεν είχα αρκετά τσιγάρα, παντού σωροί από πακέτα και ένα κάρο λεφτά πεταμένα κυριολεκτικά σε στάχτες.

Μετά άκουσα περί ηλεκτρονικού τσιγάρου. Δεν ήμουν καθόλου αρνητική να δοκιμάσω, ειδικά με τη σκέψη ότι αυτό το μαραφέτι σου εξασφαλίζει την αίσθηση του Κ/Τ και απομακρύνει τις αρνητικές του συνέπειες. Στα συν ήταν επίσης ότι θα γλίτωνα περίπου 6 ευρώ/μέρα που πετούσα σε πακέτα. Έτσι λοιπόν αυτομυήθηκα ανακαλύπτοντας και μελετώντας την πληθώρα των θεμάτων στο e-kapnisma. Όλα αυτά αρχές του 2012. Κατέληξα στην πρώτη μου αγορά, ενός ego-t τότε. Αυτό ήταν! Από 26/1/2012 δεν κάπνισα ποτέ ξανά τσιγάρο.Κόλλησα! Ε, τώρα έχω καινούργια θεωρία, περί ευεργετικής επίδρασης και λοιπών πλεονεκτημάτων του Η/Τ! :laugh1: :laugh1:

Έχοντας δοκιμάσει διάφορα, κατέληξα σε ένα lavatube v2 με steam machine. Το σετ έχει γίνει η προέκταση του χεριού μου και σε συνδυασμό με υγρά DIY ATMOS μιλάμε για τρέλα! Πάντως με κοιτάνε περίεργα... :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος jeke04

• 976
  • Γιάννης
    • www.seatclub.gr/forum
« Απάντηση #1682 στις: Δεκεμβρίου 03, 2012, 01:09 »
Νέοι συν-φορουμίτες, καλωσορίσατε.
Το παρόν νήμα είναι μόνο για αυτοπαρουσιάσεις.
Κάντε έναν κόπο και περιηγηθείτε στο φόρουμ για εξερεύνηση.
Τυχόν ερωτήσεις κι απορίες που έχετε ή συμβουλές που θέλετε, μόνο στα αντίστοιχα θέματα και ενότητες.
Τα νέα μέλη, καλό είναι μετά την αυτοπαρουσίασή τους, να ξεκινήσουν από εδώ:
http://e-kapnisma.gr/index.php/board,118.0.html
Επίσης, "καλωσορίσματα" θα γίνονται μεταξύ των μελών, στα πρώτα μηνύματά τους μέσα στα διάφορα θέματα του φόρουμ.

(Η διαχείριση/συντονιστική ομάδα, θα διαγράψει τα μηνύματα που είναι απαντήσεις/σχόλια.)

Αποσυνδεδεμένος nadddia

• 1
« Απάντηση #1683 στις: Δεκεμβρίου 03, 2012, 02:22 »
Γεια χαρά! Είμαι η Νάντια από Αθήνα, είμαι 25 χρόνων και είμαι ξανά-ατμιστρια εδώ και 1μιση μήνα! Ημουν για 2-3 μήνες πέρυσι αλλά το παράτησα μετά απο διάφορα κακά σχόλια που είχα ακούσει περί υγείας που σχετίζονται με τα ηλεκτρονικά τσιγάρα.. Μετά απο ψάξιμο σχετικά με αυτά που μ έλεγαν άγνωστοι, γνωστοί και φίλοι στο παρελθόν κατέληξα στα εξής συμπεράσματα..πρώτο και κυριότερο: παν μετρόν άριστον.. Και δεύτερο: χειρότερα από τα αποτελέσματα του τσιγάρου δε νομίζω να βρω στο ηλεκτρονικό.. Οπότε έκανα ξανά την απόπειρα να ξαναγίνω ατμίστρια.. Για να δούμε για πόσο;;!!!!...

Αποσυνδεδεμένος revilles1988

• 1
« Απάντηση #1684 στις: Δεκεμβρίου 03, 2012, 17:19 »
γεια ειμαι ο χρηστος ειμαι 24 χρονων καπνιζω 6 χρονια και εδω και ενα μηνα  κανω ηλεκτρονικο τσιγαρο και μου αρεσει το dk flavor και συμφωνώ με την naddia πως χειρότερο απο το τσιγαρο δεν ειναι.

Αποσυνδεδεμένος Mitsos175

• *
  • 8
« Απάντηση #1685 στις: Δεκεμβρίου 03, 2012, 21:45 »
Γεια σας και από εμένα.

Με λένε Δημήτρη είμαι 18 χρονών και είμαι από Θεσσαλονίκη. Αυτή τη στιγμή σπουδάζω στην Κοζάνη και από του χρόνου ελπίζω στην Αθήνα.
Ήμουν καπνιστής 6 χρόνια από τα 12 δηλαδή και ανέκαθεν έκανα στριφτά (craven κιόλας). Είμαι 1 μήνα καθαρός αλλά παρατήρησα από την μέρα
που το έκοψα ότι έχασα την χαρά με τον να παίζω με τον καπνό. Όποτε κατευθείαν Η.Τ.

Αυτά από εμένα.
Πάω να χαθώ στο ψάξιμο και να σας  ζαλίσω με διάφορες ερωτήσεις :)

Αποσυνδεδεμένος StefPasc

• **
  • 178
  • Ad astra per aspera
« Απάντηση #1686 στις: Δεκεμβρίου 04, 2012, 09:15 »
Γειά χαρά σε όλους

είμαι ο Στέφανος, 49 χρονών, και μένω Αργυρούπολη. Ακόμη κάνω τα πρώτα μου "βήματα" στο ατμισμα. Το φόρουμ και το κλίμα από τα λίγα που έχω δεί είναι καταπληκτικό. Ελπίζω να καταφέρω να διαβάσω τα περισσότερα αν και μου φαίνονται ...άπειρα.

Αποσυνδεδεμένος thrylos

• *
  • 16
« Απάντηση #1687 στις: Δεκεμβρίου 04, 2012, 13:39 »
καλησπερα, ειμαι ο Γιώργος από Αθήνα.
2 βδομαδες μολις εχω ξεκινησειτο ατμισμα, αλλα απο την πρωτη κιολας μερα σταματησα το καπνισμα. Δεν καπνιζα παρα πολυ, αλλα ακομα και αυτο το λιγο ηταν αρκετο για να μειωνει την ποιοτητα της ζωης μου. Με το η.τ. πλεον βλεπω μεγαλη διαφορα.

Αποσυνδεδεμένος chris76

• **
  • 149
« Απάντηση #1688 στις: Δεκεμβρίου 05, 2012, 22:40 »
Γειά σας !

Είμαι ο Χρήστος από Σάμο

37 χρονών και κάπνιζα για 20 χρόνια . 

τώρα ματίζω οκτώ μήνες ένα ego-c

και  αποφάσισα  να κάνω κανένα βήμα παραπέρα  :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος snakeyes

• **
  • 202
  • Μία νέα αρχή χωρίς τσιγάρο.
    • [url=http://sincemylastcigarette.com/][img]http://sincemylastcigarette.com/banners/1354570200_2.5_20_EUR_4_dark.png[/img][/url]
« Απάντηση #1689 στις: Δεκεμβρίου 06, 2012, 19:31 »
Την καλησπέρα μου σε όλες/ους....
Είμαι ο Ντίνος, ετών 44, με καταγωγή από Λάρισα και μένω Βόλο.
Είμαι παντρεμένος κι έχω 2 παιδιά.
Κάπνιζα από το 1983 μέχρι το προηγούμενο Σάββατο, 2 - 2,5 πακέτα Marlboro σκληρό και κάποια διαστήματα και 3-4 πακέτα. Ήμουν ο πιο εξαρτημένος άνθρωπος του κόσμου στο τσιγάρο και μου άρεσε πάρα πολύ... Δεν μου παρουσίασε κανένα πρόβλημα υγείας, ούτε ποτέ το σιχάθηκα ή με μπούχτησε.... Δεν είχα ποτέ στο μυαλό μου να το κόψω, όχι γιατί δεν έπρεπε, αλλά γιατί ήξερα  ότι δεν υπήρχε περίπτωση να μπορέσω να το καταφέρω....
Πριν λίγες μέρες ένας φίλος μου άτμιζε ένα γίγαντα και με έβαλε σε σκέψεις.... μελέτησα αρκετά (εδώ στο φόρουμ τα πιο πολλά) και έχω ήδη 7 μέρες χωρίς ΚΤ και με ένα γίγαντα μονίμως κρεμασμένο στο λαιμό!!!
Ψάχνοντας την ""τέλεια"" γεύση, και αφού δοκίμασα αρκετές, κατέληξα εδώ και 2 μέρες στο τριμπέκα της Halo και βλέπουμε.....
ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ σε όλους όσοι προσπαθούν, ασχολούνται, ερευνούν και μας παρουσιάζουν όλα αυτά τα ενδιαφέροντα θέματα που υπάρχουν εδώ μέσα και μας λύνουν όλες τις απορίες - δυσκολίες που έχουμε !!

Αποσυνδεδεμένος panas

• *
  • 29
« Απάντηση #1690 στις: Δεκεμβρίου 07, 2012, 21:53 »
Γειά σας!
είμαι ο Παναγιώτης απο το Αγρίνιο
έχω γενέθλια σήμερα 6 μήνες στο ΗΤ :))
διαβάζω το FORUM από την πρώτη μέρα
και σας ευχαριστώ όλους για της λύσης που μου δώσατε τόσο καιρό ;)

Αποσυνδεδεμένος ahill2

• **
  • 197
« Απάντηση #1691 στις: Δεκεμβρίου 09, 2012, 13:12 »
Γειά και απο εμένα,
με λένε Αχιλλέα ετών 39 καπνίζω εδώ και 20 χρόνια απο τα οποία τα 15 Old Holborn μπλε και εδώ και 1 χρόνο Old Holborn κιτρινο μιας και με τον μπλε μπούχτιζε ο λαιμός μου πλέον.
Να προσθέσω οτι για 2 χρόνια είχα κόψει το τσιγάρο τελείως αλλά σε κάποια δύσκολη στιγμή της ζωής το ξανάρχισα δυστυχώς...
Δεν έχω ξεκινήσει ακόμα να χρησιμοποιώ η.τ αλλάχάρη σε μία γνωστή η οποία μου δάνεισε το δικό της για κανά 6μηνο λέω απο αύριο να το δοκιμάσω, το μηχάνημα είναι ένας eGo-T απο την Natura,δεν γνωρίζω κατα πόσο είναι καλό αλλά απο ότι διαβάζω δεν είναι και άσχημος.
Δουλεύω σε μια κλινική και μένω Αθήνα όλη μου την ζωή,θέλω να κόψω το τσιγάρο για λόγους υγείας φυσικά προς θεού δεν έχω τίποτα αλλά τον φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν λέει η παροιμία και ποιος είναι εγώ να την διαψεύσω. :)
Σαν νέος και άπειρος θα βασιστώ στην καθοδηγησή σας,αυτά απο εμένα προς το παρόν.

Αποσυνδεδεμένος maxtor10

• *
  • 74
« Απάντηση #1692 στις: Δεκεμβρίου 15, 2012, 02:51 »
γεια σας, λεγομαι φωτης και ειμαι απο ροδο.

πρωτα θα ηθελα να πω συγχαρητηρια για το αξιολογο site σας. :thumpup:

ειμαι απο τους σχετικα πρωτους ατμιστες η/τ αλλα ξανα επεσα στα "βαρια", εδω και 2-3 εβδομαδες εχω παρει επ ωμου το η/τ και πιστευω να καταφερω να απαλλαγω απο το κ/τ.

με μια πρωτη ματια εχω δει πολλα ενδιαφεροντα πραγματα-συμβουλες και το πιθανοτερο ειναι οτι θα χρειαστω την βοηθεια σας.

Αποσυνδεδεμένος harula

• *
  • 9
« Απάντηση #1693 στις: Δεκεμβρίου 15, 2012, 08:45 »
Με λενε Χαρα, ειμαι 49 χρονων.Ειμαι λογιστρια 25 χρονια και τωρα για 1 χρονο παραμενω ανεργη. Παντρεμενη με 2 παιδια. Καπνιζα απο τα 18 μου χωρις να εχω διακοψει ποτε το τσιγαρο , το μειωσα μονο στις εγκυμοσυνες μου. Εδω και 3 μηνες ατμιζω προσπαθωντας να μην καπνισω ουτε ενα τσιγαρο. Μου φαινεται αρκετα ευκολο προς το παρον. Δεν εχω κανει οικονομια  σε σχεση με το τσιγαρο εννοω γιατι λογω ανασφαλειας μηπως τα παρατησω δοκιμαζω γευσεις ,ατμοποιητες, μπαταριες κλπ.κλπ.

Ελπιζω να συνεχισω να τα καταφερνω με το η.τ. 

Αποσυνδεδεμένος soulisge1

• *
  • 76
« Απάντηση #1694 στις: Δεκεμβρίου 15, 2012, 21:11 »

Καλησπερα, αν και σε λιγες μερες κλεινω ενα χρονο στο φορουμ και σαν ατμιστης αποφασισα επιτελους παρουσιαστω κι εγω, ειναι αληθεια το φορουμ αυτο με εχει βοηθησει παρα πολυ στο να μεινω στο Η.Τ και να το απολαμβανω, ευχαριστω πολυ λοιπον για την συντροφια τις ιδεες και λυσεις που μου προσφερατε ενα χρονο πλεον και καλη συνεχεια σε ολους.  :)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360039 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1007 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114297 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450348 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110768 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375008 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328308 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1080 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6445 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15307 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29366 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99947 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F