vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

587 επισκέπτες, 8 χρήστες
Kouros17, Tem, chkontog, camber, I.P, george kotsopoulos, Mulder, manoslykos

Αυτοπαρουσίαση μελών

Αποσυνδεδεμένος sylvia

• 3
  • Φύλο: Γυναίκα
  • sugar & spice
Απ: Αυτοπαρουσίαση μελών
« Απάντηση #1695 στις: Δεκεμβρίου 16, 2012, 17:52 »
Γεια σας,
Είμαι η Σύλβια από την Αθήνα και έχω σχεδόν ένα μήνα που ατμίζω αντί να καπνίζω 
Διαβάζω το φόρουμ από την πρώτη μέρα και θέλω να συγχαρώ τα μέλη και την ομάδα συντονισμού για τις πληροφορίες, την οργάνωση και την αλληλεγγύη.

Σας ευχαριστώ όλους!

Αποσυνδεδεμένος Λοξίας

• 1388
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #1696 στις: Δεκεμβρίου 16, 2012, 18:20 »
Γειά σας και από εμένα.
Είμαι ο Βασίλης από τον Πειραιά, όπου έσκασα μύτη το 1950 (πω πω πως πέρασαν τα χρόνια  :)) )
κάπνιζα για πάνω από 40 χρόνια (τα τελευταία 20) και εδώ και 15 μήνες δεν έχω
ξανακαπνίσει Κ.Τ. παρά μόνον ατμίζω! Σαν πραγματική ατμομηχανή όμως...το έχω κάνει μπιμπερό,
αλλά αφού απαλλάχτηκα από το Κ.Τ. χαλάλι του. Το ίδιο λέει και η γυναίκα μου, η οποία δεν κάπνισε
ποτέ της, και χαίρεται τώρα επειδή μπορεί να με πλησιάζει χωρίς να βρωμοκοπάω  :thumpup:

Καλά ατμίσματα λοιπόν  :bye:

Αποσυνδεδεμένος johnbats

• 2
« Απάντηση #1697 στις: Δεκεμβρίου 17, 2012, 18:53 »
  Καλησπέρα σας με λένε Γιάννη και είμαι 39 ετών.Και γω καινούργιος χρήστης του η.τ (12 μέρες) και τόσες μέρες αντίστοιχα που έχω κόψει το κ.τ Κάπνιζα απο 15 χρονων γυρω στα 10-12 τσιγάρα τη μέρα και παρόλο που
είχα προσπαθήσει και στο παρελθόν πριν 3 χρόνια με το η.τ, τότε η μη σωστη χρήση του σε συνδυασμό με ακατάλληλα υγρά(χωρις νικοτίνη κτλ) με είχε αποτρέψει.

Τώρα τα πάω πολύ καλά, εχει αρχίσει και με ενοχλεί η μυρωδιά του κ.τ και ατμίζω με ένα epsilon της nobacco.

Αυτό που σκέφτομαι τώρα, είναι να πάρω  ενα ovale ellipse -c  για ποιο διακριτικά πράγματα και περισσότερο στυλ!  Καλως σας βρηκα και καλά μας ατμίσματα....!! ;)

Αποσυνδεδεμένος st.mel

• **
  • 470
« Απάντηση #1698 στις: Δεκεμβρίου 18, 2012, 00:54 »
Γεια σας και απο μενα!
Λεγομαι Σταθης και ειμαι απο θεσσαλονικη.Σχετικα καινουριος ατμιστης(κοντα 5 μηνες).
Μετα απο ψαξιμο  αρκετο καιρο για το η/τ και μετα απο 4 καπνους σε 5 μερες(τελευταια τσιγαρα που εκανα) αποφασισα να γινω και γω ατμιστης.Το τσιγαρο για μενα ειναι πλεον παρελθον!
Σας διαβαζω εδω και καιρο οπως και αλλα φορουμ χωρις να ειμαι μελος.Σημερα ειπα να γινω και εγω ενας απο σας!!!!
Σιγουρα θα διαβασω πολλα ενδιαφεροντα οσο αφορα το η/τ και ειμαι ακομα πιο σιγουρος οτι θα βρω βοηθεια αν θα την χρειαστω(καθοτι ειμαι ενας απο τους κατοχους του killer 705 που ειναι και ο πρωτος μου πληρος επισκευασιμος ατμοποιητης).
Να ειστε ολοι καλα!!!!

Αποσυνδεδεμένος jeke04

• 976
  • Γιάννης
    • www.seatclub.gr/forum
« Απάντηση #1699 στις: Δεκεμβρίου 18, 2012, 04:43 »
Νέοι συν-φορουμίτες, καλωσορίσατε.
Το παρόν νήμα είναι μόνο για αυτοπαρουσιάσεις.
Κάντε έναν κόπο και περιηγηθείτε στο φόρουμ για εξερεύνηση.
Τυχόν ερωτήσεις κι απορίες που έχετε ή συμβουλές που θέλετε, μόνο στα αντίστοιχα θέματα και ενότητες.
Τα νέα μέλη, καλό είναι μετά την αυτοπαρουσίασή τους, να ξεκινήσουν από εδώ:
http://e-kapnisma.gr/index.php/board,118.0.html
Επίσης, "καλωσορίσματα" θα γίνονται μεταξύ των μελών, στα πρώτα μηνύματά τους μέσα στα διάφορα θέματα του φόρουμ.

(Η διαχείριση/συντονιστική ομάδα, θα διαγράψει τα μηνύματα που είναι απαντήσεις/σχόλια.)

Αποσυνδεδεμένος STAMATISK

• *
  • 54
« Απάντηση #1700 στις: Δεκεμβρίου 18, 2012, 13:19 »
Γεια σε ολους,

Ειμαι ο Σταματης απο το Χαλάνδρι 50  χρονών.
Από τα 18 μου, δηλαδη 32 ολοκληρα χρόνια χωρις καμμια διακοπή, ημουν καπνιστής του ενος πακετου την μερα.
Ολα αυτά μεχρι τις 5 Δεκεμβρίου που τυχαια επεσα πανω στο e-kapnisma. Το ιδιο απογευμα αγόρασα το πρωτο μου starter pack και απο τοτε δεν έχω ξαναβάλει τσιγάρο στο στόμα μου. Και το εκπληκτικο δεν ειναι οτι δεν ξανακάπνισα, είναι οτι δεν μου έλειψε το κ.τ. ούτε για μια στιγμή.

Καλώς σας βρήκα λοιπόν, καλές γιορτές σε ολους και ελπίζω να είμαστε μαζί για πολύ καιρό.

Αποσυνδεδεμένος thangeol

• *
  • 54
« Απάντηση #1701 στις: Δεκεμβρίου 19, 2012, 00:25 »
Γεια χαρα σε ολους ...
Ειμαι ο Θανάσης απο Χαλκίδα 45 ετων καπνιστης απο τα 13 μου χρονια ..
Ειμαι Φωτογραφος - Φυσικοχημικος ...
Το η.τ το ξεκινησα μολις χτες ...διαβασα γρηγορα καποια τοπικ αλλα το φορουμ θελει αρκετη μελετη....
ελπιζω να βρω ακρη ...
καλως σας βρηκα λοιπον :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος abel

• **
  • 113
« Απάντηση #1702 στις: Δεκεμβρίου 19, 2012, 16:15 »
Χαίρετε σε όλο το forum  :)

Με λένε Άβελ, είμαι 38, γραφίστας στο επάγγελμα.

Καπνιστής από τα 17 (κλασσικά στο σχολείο), πλέον έπειτα από 20+ χρόνια καπνίσματος, αποφάσισα να αρχίσω το η.τ
Λόγος, ίσως κάποια στιγμή να αποφασίσω να το κόψω.
Πρός το παρόν, 3 εβδομάδες τώρα δεν έχω καπνίσει, μόνο ατμίζω.

Άριστο θα έλεγα το site με πάρα πολλές πληροφορίες.
Ήδη μπήκα στο χώρο του DIY.

Καλώς σας βρήκα κι από μένα λοιπόν  ;)

Αποσυνδεδεμένος Amcm

• **
  • 114
« Απάντηση #1703 στις: Δεκεμβρίου 19, 2012, 21:57 »
Γεια σας και από εμένα!
Λέγομαι Γιώργος, είμαι 38 ετών και μένω στην Ηλιούπολη.
Ανακάλυψα το forum όταν άρχισα να ψάχνω για το η.τ. με σκοπό να κόψω το κάπνισμα. Μετά από πολύ διάβασμα αγόρασα το πρώτο μου starter kit.
Τώρα είμαι πια στην 3η βδομάδα ατμίσματος και ελπίζω να συνεχιστεί.
Ευχαριστώ πολύ όλα τα μέλη του forum, γιατί οι πληροφορίες που έχουν παραθέσει σε όλα τα νήματα ήταν πολύ βοηθητικές για μένα στην προσπάθειά μου να μπω στον κόσμο του η.τ.

Αποσυνδεδεμένος fotispap3

• 647
« Απάντηση #1704 στις: Δεκεμβρίου 22, 2012, 18:23 »
Καλησπερα φιλοι μου, με λενε Φωτη και ειμαι καλα( ;D ), εχω κανα δυο μερες που γραφτηκα στο φορουμ και χαρη στη βοηθεια του Αtmos εβγαλα καπως την ακρη και μπορω και σας γραφω τωρα. Ειμαι  σχεδον καινουριος στον χωρο του η.τ. και κανω προσπαθειες να παραμεινω γιατι ηδη εχω δει μια μικρη διαφορα στην υγεια μου(1,5 μηνα ατμιζω φουλ).Ειναι το πρωτο φορουμ που συμμετεχω και γενικα δεν το εχω το "αθλημα" γι αυτο συγχωρηστε τυχον λαθη που (σιγουρα) θα κανω. Τελος παντων, ειμαι σιγουρος πως θα γνωριστουμε καλυτερα, καποια στιγμη, ευχαριστω που με δεχτηκατε στο "φτωχικο σας". Καλη χρονια να εχουμε αδερφια!!!

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 2936
  • Dulcius Ex Asperis
« Απάντηση #1705 στις: Δεκεμβρίου 22, 2012, 18:42 »
Νέοι συν-φορουμίτες, καλωσορίσατε.
Το παρόν νήμα είναι μόνο για αυτοπαρουσιάσεις.
Κάντε έναν κόπο και περιηγηθείτε στο φόρουμ για εξερεύνηση.
Τυχόν ερωτήσεις κι απορίες που έχετε ή συμβουλές που θέλετε, μόνο στα αντίστοιχα θέματα και ενότητες.
Τα νέα μέλη, καλό είναι μετά την αυτοπαρουσίασή τους, να ξεκινήσουν από εδώ:
http://e-kapnisma.gr/index.php/board,118.0.html
Επίσης, "καλωσορίσματα" θα γίνονται μεταξύ των μελών, στα πρώτα μηνύματά τους μέσα στα διάφορα θέματα του φόρουμ.

(Η διαχείριση/συντονιστική ομάδα, θα διαγράψει τα μηνύματα που είναι απαντήσεις/σχόλια.)

Αποσυνδεδεμένος standman

• 2
« Απάντηση #1706 στις: Δεκεμβρίου 23, 2012, 08:47 »
Καλησπέρα,
είμαι ο Θανάσης και κάπνιζα 21 χρόνια (από 11 χρονών). Τα τελευταία 5-6 χρόνια το πρόβλημά μου με το κ.τ. είχε φτάσει στο απροχώρητο καθώς κάπνιζα 4 πακέτα 25άρια την ημέρα. Αγόρασα τα πρώτα μου η.τ. όταν η τιμή του πακέτου των κ.τ έφτασε στα 4 ευρώ. Με ικανοποίησε πλήρως και δεν ξαναέβαλα κ.τ στο στόμα μου ποτέ ξανά. Αντιθέτως, βάζω στην άκρη 16 ευρώ την ημέρα.
Το φόρουμ σας το βρήκα τυχαία την πρώτη μέρα μου ως 'ατμιστής' και το ξεζούμισα στην κυριολεξία. Να φανταστείτε ήταν τόσο κατατοπιστικές οι πληροφορίες που έφτιαξα δικά μου υγρά από την πρώτη μέρα .... ένα από αυτά το καπνίζω ακόμα με μεγάλη ευχαρίστηση.

Αυτά τα λίγα προς το παρόν, η συνέχεια στο φόρουμ

Αποσυνδεδεμένος kataigida21

• **
  • 108
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #1707 στις: Δεκεμβρίου 24, 2012, 02:23 »
Καλησπέρα σε όλους-όλες! Ονομάζομαι Γεωργία, είμαι 31 και μένω στην Αθήνα. Κάπνιζα από 16 χρόνων. Είχα φτάσει το ένα με ενάμιση πακέτο την ημέρα, full τσιγάρα και τελευταίο απόκτημα βρογχικό άσθμα. Ξεκίνησα να ατμίζω στις 22/12/12. Είναι η δεύτερη προσπάθεια, καθώς είχα πολλά προβλήματα την πρώτη φορά. Έτρεχαν υγρά στα χέρια μου, στο στόμα και άσχημη μυρωδιά καμένου μετά από λίγο και το παράτησα. Αυτό πριν ένα χρόνο. Πριν μερικές μέρες συνάντησα ένα φίλο και τον ρώτησα αν έχει τέτοια προβλήματα και μου είπε όχι. Είδα τον ατμοποιητή του και είπα να δοκιμάσω να πάρω τον ίδιο. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη και από ποσότητα καπνού, χωρίς διαρροές και μυρωδιές, οπότε είμαι αισιόδοξη!  Δεν έχω βάλει κ.τ. στο στόμα μου από τότε! Αλλά είναι νωρίς ακόμα....

Αποσυνδεδεμένος crooger

• *
  • 10
  • Δίχως τριβή, χάνεις την εξέλιξη και την εμπειρία.
« Απάντηση #1708 στις: Δεκεμβρίου 24, 2012, 04:45 »
 Χαιρετώ την παρέα.  :bye:

Είμαι ο  Αντώνης,

33 ετών, γεννήθηκα  Θεσσαλονίκη, μεγάλωσα Σέρρες και μένω Αλεξανδρούπολη.

Ιστορικό:
Ήμουν καπνιστής για 17 χρόνια με διάφορες εναλλαγές μάρκας τον πρώτο χρόνο, στη συνέχεια κάπνιζα 7 χρόνια Gauloses 25αρι, και 7 χρόνια GR Light 25άρι με ημερήσια κατανάλωση 1,5 προς 2 πακέτα :wall: . Από τον Σεπτέμβριο 2011 είμαι αποκλειστικά ατμιστής, ικανοποιημένος στο 90%, καθώς εξελίσσομαι σταδιακά. Μετά από αρκετές αλλαγές σε σχέση με το 1ο Η/Τ κατέληξα πρόσφατα σε επισκευάσιμο και απ’ ότι βλέπω τα πάω καλά αλλά έχω πολλά να μάθω ακόμα.
Δευτεροετής Ατμιστής… ακόμα στα πειράματα... :hmmm:

Μέχρι ‘χθες νόμιζα πως από εμπειρία πλέον το έκανα διατριβή και πάω για πτυχίο, όταν μπήκα στην παρέα και διάβασα λεπτομέρειες, με αφορμή τους προβληματισμούς για τον επισκευάσιμο, κατάλαβα πως τελικά μόλις άρχισα :tongue_smilie: . Αν και είχα υπ’ όψιν το Forum, δεν έτυχε να ψάξω ενδότερα. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα.
Συγχαρητήρια στους Διαχειριστές και συντονιστές για την οργάνωση και το ύφος του φόρουμ. :thumpup:

Καλές γιορτές σε όλη την παρέα. Εύχομαι το νέο έτος να μας βρει υγιέστερους χαρούμενους, με περίσσια υπομονή και κουράγιο για τα όσα γίνονται γύρο μας, όπως και πολύ ατμό για να ξεχνάμε τον πόνο μας. :))
Καλά Ατμίσματα... :angel:

Αποσυνδεδεμένος galaxias22

• **
  • 100
« Απάντηση #1709 στις: Δεκεμβρίου 24, 2012, 13:21 »
ειμαι ο Γιωργος 44 ετων και ατμιζω εδω και 2 μηνες..........ολα καλα μεχρι τωρα

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360039 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1007 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114297 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450346 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110768 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375007 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328307 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1080 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6445 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15307 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29366 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99947 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F