vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

589 επισκέπτες, 6 χρήστες
Tem, I.P, george kotsopoulos, Mulder, manoslykos, Doubt

Αυτοπαρουσίαση μελών

Αποσυνδεδεμένος sarchos59

• **
  • 299
  • Φύλο: Άντρας
  • Μια ζωή με τη νικοτίνη παρέα;
Απ: Αυτοπαρουσίαση μελών
« Απάντηση #1650 στις: Νοεμβρίου 06, 2012, 20:01 »
Έχω αυτοπαρουσίαση στο ψευδώνυμό μου. Δεν ξέρω αν είναι αναγκαίο να αυτοπαρουσιαστώ κι εδώ. Τη μεταφέρω αυτούσια την αυτοπαρουσίαση:

Αυτοπαρουσίαση: Καπνιστής 40 χρόνια. Ατμίζω ένα χρόνο τώρα, τους τελευταίους 3 μήνες το πέταξα οριστικά το κ.τ. Διαβάζω πολλά στο φόρουμ και μου χρησιμεύουν πάρα πολύ. Ευχαριστώ τα παιδιά-πρωτοπόρους αλλά και τον οποιονδήποτε παρέχει τη μικρή ή μεγάλη του εμπειρία προς χρήση όλων... Έχω κι εγώ πολλά να πω αλλά πού χρόνος; Θα το προσπαθήσω, το οφείλω στο φόρουμ από το οποίο πήρα πολλά. Επιτέλους αρχίζω να βλέπω φως στην άκρη του τούνελ. Αρχίζω ν΄αποκτώ ξανά αυτοσεβασμό τον οποίο έχασα όταν πρωτοπροσπάθησα να το κόψω το άτιμο το τσιγάρο. Είμαι και καθηγητής και κάπνιζα στο σχολείο. Κάκιστο αλλά...Σας ευχαριστώ όλους.
Πραγματικό όνομα:Κυριάκος
Συσκευές η.τ. που προτιμώ: mini lava καιCE4+ , crystal, tanco, επισκευάσιμοι ( τύπου bulli και ο UFO), ιδιοκατασκευές
Συσκευές η.τ. ως τώρα: mini lava καιego-t , ego-c, ego-w, CE4+ , E1, mini vivi nova, crystal, tanco, επισκευάσιμοι ( τύπου bulli και ο UFO) , ιδιοκατασκευές (όλοι έχουν γίνει πλήρως επισκευάσιμοι στα χέρια μου)
Υγρα άτμισης (e-liquids):Τα δικά μου, συνήθως 18mg και λίγο άρωμα
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 06, 2012, 20:28 από sarchos59 »

Αποσυνδεδεμένος mixalis82

• 1
« Απάντηση #1651 στις: Νοεμβρίου 06, 2012, 22:35 »
Γειά χαρά σε όλους. Με λένε Μιχάλη είμαι 30 χρονών ζω στην Αθήνα και είμαι ιδιωτικός υπάλληλος. Κάπνιζα από τα 22 μου φανατικά χωρίς να έχω προσπαθήσει ποτέ να το κόψω. Η αφορμή να κάνω το μεγάλο βήμα προς το η.τ ήρθε μόλις η αρραβωνιαστικιά μου θέλησε να φτιάξει τις φωτογραφίες μας σε άλμπουμ! Ξέρετε.. σαν εκεινα τα βαρετά άλμπουμ που έχουν παράδοση η γιαγιάδες να τα δείχνουν σε γιορτές και επισκέψεις !?ε .. αυτό! Τες πα (ας είναι, την αγαπώ και έτσι!)τελικά για να μην σας κουράζω μόλις το έφτιαξε διαπίστωσα οτι δεν έχω ουτε μια φωτο χωρίς να κρατώ τσιγάρο! :wall:
Έτσι και ξεκίνησα το η.τ  ατμίζω 7 μήνες και είμαι πολυ χαρούμενος γι'αυτό!!!

Γενικότερα για εμένα μπορώ να πω οτι δηλώνω άσχετος σε οτιδήποτε απαιτεί γνώση και δεξιότητες. Μην εκπλήσεστε Έλληνας είμαι απλά δεν πάσχω απο την διαχρόνική Εθνική μας ασθένεια,  να τα ξέρω όλα! :idiot1: Γιαυτό άλλωστε βρίσκομαι και εδώ! Σας ευχαριστώ :)

« Απάντηση #1652 στις: Νοεμβρίου 08, 2012, 14:41 »
Για σας και από μένα. Είμαι 25 χρόνια καπνιστής με 20 χρόνια marlboro μαλακό και 5 χρόνια με στριφτό. Πριν από από μια εβδομάδα με επισκέφτηκε ένας φίλος στη δουλειά μου και με έβαλε στον κόσμο του ατμίσματος μετά από μια πλήρως αναλυτική συζήτηση. Έτσι χωρίς πολλή σκέψη αγόρασα ένα provari v2 mini με ένα dripper pro μαζί με μπαταρίες,φορτιστές θήκες κτλ. και από τότε μου έγινε αχώριστος σύντροφος όπου εδώ και 5 μέρες δεν έχω βάλει τσιγάρο στο στόμα μου και το καλύτερο είναι ότι δεν νοιώθω και την ανάγκη να το κάνω. Κρίμα που άργησα τόσο καιρό αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ!!!!       

Αποσυνδεδεμένος Βαπόρι

• *
  • 11
« Απάντηση #1653 στις: Νοεμβρίου 09, 2012, 12:14 »
Βασικά πρώτη φορά συμμετέχω σε forum !  :confused1:
Ημουν καπνιστής από τα 18 μου (τώρα είμαι 38) και εδώ και 9 μήνες ΜΟΝΟ ατμιστής !! :thumpup:
Είμαι φανατικός ποδηλάτης και άλλων σπορ και εχω δει α π ί σ τ ε υ τ η διαφορά στις αντοχές μου και γενικά στην κατάσταση της υγείας μου από τοτε που ατμίζω!!!

Αποσυνδεδεμένος GiorgoS2000

• **
  • 130
« Απάντηση #1654 στις: Νοεμβρίου 09, 2012, 17:04 »
Καλησπέρα και από εμένα.

Είμαι 31 ετών και καπνίζω (τον παρατατικό θα τον βάλω αργότερα!) από τα 20.Πάντα Marlboro μαλακό.
Πέρυσι είχα κάνει μια προσπάθεια με το η.τ. αλλά δεν το κατάφερα λόγω βιασύνης και λάθος πληροφόρησης.Στον ένα μήνα το κατέβασα από medium σε low και εν τέλει το παράτησα.
Εδώ και μια εβδομάδα ατμίζω με ένα mod και είμαι πολύ αισιόδοξος!

Καλώς σας βρήκα φίλοι ατμιστές!

Φιλικά,
Γιώργος

Αποσυνδεδεμένος zakgeor

• 1
« Απάντηση #1655 στις: Νοεμβρίου 11, 2012, 00:33 »
Γιώργος 47 ετών με ΦΠΑ καπνιστης πολλα χρονια το σταματησα το 2000 .Σπανια κάπνιζα για τα επομενα 11 χρονια αλλά το αρχισα το 2011 καπνιζω κυριολεκτικα σαν τρενο παλαιου τυπου ..... δοκιμασα ατμιστη απο φιλο με ενθουσιασε ...
Αγορασα το epaff αλλα δεν κρατα καθολου.....

Αποσυνδεδεμένος mister s

• *
  • 46
« Απάντηση #1656 στις: Νοεμβρίου 11, 2012, 23:59 »
Φιλοι μου καλως σας βρισκω.Ειμαι εδω μετα απο παροντρυση  του Γιαννη Ραστα καλου μου φιλου και πρωην συναδελφου.Βρισκομαι στην Νεα Υορκη για δουλεια αφου οι αναγκες μας εστρεψαν στη φυγη.Ατμιζω ενα χρονο τωρα αλλα κλεφτα ολο και αναβα και απο κανα στριφτο,ξες με το καφε που λεμε,μεχρι που βρηκα τον καταλληλο ατμοποιητη της nobacco με διπλο πηνιο και καπως ηρεμησα.ειμαι γενικως στο ψαξιμο εδω οσο αφορα τα sites αλλα η ακρη βγηκε.Ειμαι παλαβος αερομοντελιστης αν κι αυτο μονο απ τα βιντεο τωρα,και δουλευω σ ενα καφε ρεστωραντ στην Αστορια της Νεας Υορκης.Εδω ειμαστε να τα λεμε οσο μπορουμε!

Αποσυνδεδεμένος SPITFIRE

• 4
« Απάντηση #1657 στις: Νοεμβρίου 13, 2012, 17:28 »
Να συστηθώ κι εγώ
Είμαι ο Νάσος 38 από Αθήνα. Τα πράγματα που με χαρακτηρίζουν είναι η ΑΕΚ, το κάπνισμα και η αγάπη μου για τον καφέ και οτιδήποτε κλασικό

Φανατικός καπνιστής από τα 17 μου μέχρι τα 36 με Κ.Τ (περίπου 1 πακέτο ημερισίως)
Τα τελευταία 2 χρόνια καπνίζω αποκλειστικά πούρα mini Romeo y Julieta. Ξεκινησα με 3 ημερησιως λογω του οτι ειχα μπαφιασει με την πισσα, και μπορω να πω οτι πλεον έχω σιχαθεί την αίσθηση του καμένου  χαρτιού που σου δίνει το Κ.Τ

πλεον δεν μπορω να καπνισω ΚΤ

ομως με τα μινι πουρακια εφτασα σε σημειο να καπνιζω 10-15 ημερησίως
πραγμα που δεν είναι καλό ούτε για την υγεία μου ούτε και για την τσέπη μου (ένα πακέτο των 20 κοστίζει 14,40€)

Θα κανω μια προσπάθεια να αρχίσω με ΗΤ με σκέψη στο πίσω μέρος του μυαλου μου να κάνω περιστασιακό κανονικό πούρο κατά τις εξόδους για ένα ποτό κλπ (καμμια φορα τη βδομαδα)

πουρα αβάνας καπνίζω ήδη τα τελευταία 10 χρόνια περιστασιακά. Αλλα μονο σε ειδικες περιπτωσεις που η παρεα ή η έξοδος το καλεί. Γι αυτό μπορώ να πω ότι είναι μέγιστη απόλαυση (ανάλογα πάντα την ποιότητα και την κατάσταση του πούρου) και δε θα ήθελα να την στερηθώ.

Δεν ξερω βεβαια αν μπορει να συμβαδισουν το ΗΤ συστηματικα με ενα πουρο περιστασιακα

Ιδανικό θα ήταν να καταφέρω κάποια στιγμή να μην καπνίζω ούτε ΚΤ, ούτε μινι πουράκια, ούτε ΗΤ... και να περιοριστώ σε πολύ αραιά διαστήματα στο κάπνισμα ενός καλού πούρου

καλώς σας βρήκα

Αποσυνδεδεμένος mtssound00

• 2
« Απάντηση #1658 στις: Νοεμβρίου 14, 2012, 15:27 »
Γεια χαρα και απο εμενα ειμαι ο ακης απο καλλιθεα ατμιζα για 6 μηνες και ειχα κοψει το ΚΤ και εδω και 10 μερες το ξανααρχισα (μ@##κία το ξερω) σας παρακολουθω πολυ και εχω μαθει και πολλα απο το forum και ειπα να κανω ξανα μια προσπαθεια αφου αντεξα 6 μηνες χωρις ουτε ενα ΚΤ θα την ξαναπαλεψω και τωρα... :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος glko

• *
  • 55
  • Caminhando e cantando
« Απάντηση #1659 στις: Νοεμβρίου 15, 2012, 10:47 »
 Αφου δεν το εκανα οταν μπηκα ας το κανω τωρα.
Ειμαι ο Κωστας και ειμαι ψιλο- καλα.
 Πρωτη εμπειρια ηταν λιγο πριν τα Χριστουγεννα που αγορασα το Intelicig απλα για να ελλατωσω το καπνισμα.
 Κατι εκανα αλλα βαρεθηκα με την μκρη δεξαμενη σφουγγαρακι που ειχε.
 Επιστροφη στο Κ.Τ. με μεγαλυτερη μανια, 2,5 πακετα την ημερα οχι οτι πριν καπνιζα λιγοτερο, κοντα στα 2 πακετα ημουν.
 Πριν απο 2 μηνες βρεθηκα σε παρεα που καποιος ατμιζε και ειπα να ξαναδοκιμασω.
 Αγορασα το i-want που το βρηκα σε προσφορα κ μετα απο 15 μερες σταματησα τελειως το Κ.Τ.
 27.09.2012 ηταν το τελευταιο τσιγαρο που καπνισα και ακομα ειμαι μια χαρα.
 Η γευση μου εχει φτιαξει και οι ωρες υπνου επισης.
 Τα υπολοιπα ξερω οτι θα αργησουν.
 Μου λειπει πολυ το Κ.Τ. αλλα ακομα το παλευω.
 Εχω δοκιμασει πολλα υγρα αλλα κανενα δεν μου δινει γευση τσιγαρου.

Αποσυνδεδεμένος w1ldrs

• *
  • 64
  • May God have mercy upon my enemies, cause I won't.
« Απάντηση #1660 στις: Νοεμβρίου 15, 2012, 11:52 »
Χαιρετώ σας....
Ονομάζομαι Πέτρος και είμαι 35 ετών. από την ηλικία των 14ων μέχρι και προ 2 ετών κάπνιζα Prince μαλακό. Τα τελευταία 2 χρόνια στριφτό Malboro. Εδώ και 5 μέρες ένας φίλος μου έδωσε ένα mod VV και την δεξαμενή των 3 ml την γεμίζω 4-5 φορές την μέρα. Παλέυω με τις μίξεις υγρών. Γενικά είμαι ευχαριστημένος , και δεν θέλω ούτε να βλέπω ΚΤ. Ε, αν βάλω και μπαταρίες πλάτης και 2 μπετόνια στα πόδια θα είμαι ποιό χαρούμενος ;))) Μου αρέσει το ντουμάνι, και κλείνω στα "φλόρικα" αρώματα , όπως τα λέει ένας φίλος.:)

Αποσυνδεδεμένος sakis72

• 3
« Απάντηση #1661 στις: Νοεμβρίου 17, 2012, 23:56 »
Καλησπέρα.
Με λένε Σάκη, είμαι 40 ετών και μένω Λάρισα.
25 χρόνια περίπου καπνιστής  και εδώ και μια εβδομάδα αγόρασα ηλεκτρονικό τσιγάρο.
Οι πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές( ελπίζω να είναι έτσι και η συνέχεια)
Αν και διαβάζω κάμποσο καιρό το φόρουμ μόλις σήμερα έκανα εγγραφή.
Συγχαρητήρια. Συνεχίστε έτσι. :thumpup:

Καλό βράδυ και καλώς σας βρήκα.

« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 18, 2012, 00:18 από Vrs5 »

Αποσυνδεδεμένος jeke04

• 976
  • Γιάννης
    • www.seatclub.gr/forum
« Απάντηση #1662 στις: Νοεμβρίου 19, 2012, 10:57 »
Νέοι συν-φορουμίτες, καλωσορίσατε.
Το παρόν νήμα είναι μόνο για αυτοπαρουσιάσεις.
Κάντε έναν κόπο και περιηγηθείτε στο φόρουμ για εξερεύνηση.
Τυχόν ερωτήσεις κι απορίες που έχετε ή συμβουλές που θέλετε, μόνο στα αντίστοιχα θέματα και ενότητες.
Τα νέα μέλη, καλό είναι μετά την αυτοπαρουσίασή τους, να ξεκινήσουν από εδώ:
http://e-kapnisma.gr/index.php/board,118.0.html
Επίσης, "καλωσορίσματα" θα γίνονται μεταξύ των μελών, στα πρώτα μηνύματά τους μέσα στα διάφορα θέματα του φόρουμ.

(Η διαχείριση/συντονιστική ομάδα, θα διαγράψει τα μηνύματα που είναι απαντήσεις/σχόλια.)

Αποσυνδεδεμένος mars76

• *
  • 78
« Απάντηση #1663 στις: Νοεμβρίου 20, 2012, 12:03 »
Ας παρουσιάσω κι εγώ τον εαυτό  μου ως όφειλα να κάνω απ την πρώτη μου μέρα στο φόρουμ.

Είμαι ο Άρης από Θεσσαλονίκη 36 χρονών. Μανιώδης καπνιστής απ τα 16 μου χρόνια και χωρίς να έχω κάνει ποτέ και ούτε για 1 μέρα απόπειρα να κόψω το ρημάδι το κ.τ

Όλα αυτά εώς και πριν 3 μήνες όπου ένας γνωστός 50αρης μου μίλησε για το η.τ και μου ανέφερε πως με τη χρήση του για 9 μήνες κατάφερε να κόψει όλα τα εισπνεόμενα.

Την επομένη πήγα σε 2-3 καταστήματα η.τ και αγόρασα το πρώτο μου starter kit απ τον φίλο Γιώργο στο carto καλαμαριάς.

Από τότε δεν έχω ακουμπήσει ξανά κ.τ και δεν αντέχω πλέον τη μυρωδιά του. Απολαμβάνω το η.τ, δοκιμάζω διάφορες γεύσεις και διαβάζω συχνά τις απόψεις σας για υγρά, ατμοποιητές και διάφορα άλλα αξεσουάρ που με έχουν βοηθήσει αφάνταστα εώς τώρα και σας ευχαριστώ!

Χρησιμοποιώ 2 απλές μπαταρίες ego  και 2 clearo, ένα Τ2 κι έναν epsilon. Αγαπημένα μου υγρά άτμισης εώς τώρα τα atmos lab.

Nα είμαστε όλοι καλά και μακριά μια για πάντα απ το κ.τ

Να σημειώσω πως έκανα ατμιστή και τον πατέρα μου στα 68 του χρόνια κι ενώ κάπνιζε ακατάπαυστα απ τα 18 του!! Εδώ και 2 μήνες δεν έχει ακουμπήσει κι αυτός κ.τ

Αποσυνδεδεμένος onyx63

• *
  • 7
« Απάντηση #1664 στις: Νοεμβρίου 20, 2012, 13:41 »
Πέτρος,49 χρονών δουλεύω στην ηλεκτρονική αθηνών πεντρεμένος με ενα παιδι (κοριτσακι).Κάπνιζα τσιγάρο απο τα 18 μου είμαι γραμμένος στο forum εδώ και 1 χρόνο και σας διαβάζω όλους και σήμερα αποφάσισα να κάνω αυτοπαρουσίαση :D

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360038 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1007 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114297 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450342 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110768 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375007 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328306 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1080 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6445 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15307 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29366 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99947 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F