vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

572 επισκέπτες, 1 χρήστης
manoslykos

Αυτοπαρουσίαση μελών

Αποσυνδεδεμένος Vrs5

• 2526
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Αυτοπαρουσίαση μελών
« Απάντηση #1635 στις: Οκτωβρίου 24, 2012, 22:23 »
Νέοι συν-φορουμίτες, καλωσορίσατε.
Το παρόν νήμα είναι μόνο για αυτοπαρουσιάσεις.
Κάντε έναν κόπο και περιηγηθείτε στο φόρουμ για εξερεύνηση.
Τυχόν ερωτήσεις κι απορίες που έχετε ή συμβουλές που θέλετε, μόνο στα αντίστοιχα θέματα και ενότητες.
Τα νέα μέλη, καλό είναι μετά την αυτοπαρουσίασή τους, να ξεκινήσουν από εδώ:
http://e-kapnisma.gr/index.php/board,118.0.html
Επίσης, "καλωσορίσματα" θα γίνονται μεταξύ των μελών, στα πρώτα μηνύματά τους μέσα στα διάφορα θέματα του φόρουμ.

(Η διαχείριση/συντονιστική ομάδα, θα διαγράψει τα μηνύματα που είναι απαντήσεις/σχόλια.)

Αποσυνδεδεμένος x-fumador

• *
  • 7
« Απάντηση #1636 στις: Οκτωβρίου 26, 2012, 10:23 »
Καλή σας ημέρα,

Είμαι και εγώ ενας νέος ατμιστής και πλέον μπορώ να πω σχεδόν με σιγουριά πρώην καπνιστής. Αφού διανύω 32 ημέρες χωρίς τσιγάρο, εκτός από μισό κ.τ. που έκανα στο ενδιάμεσο και συνειδοτοποίησα ότι μου φέρνει αηδία. Πλέον απολαμβάνω σαν τους κοινούς θνητούς τις γεύσεις, αρώματα και άλλα πολλά που μου επανέφερε το η.τ. Το φόρουμ με βοήθησε αρκετά στα πρώτα μου βήματα, και για το λόγο αυτό θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από καρδιάς.

Που και που θα με βλέπετε και εμένα.

Αποσυνδεδεμένος sao

• **
  • 143
« Απάντηση #1637 στις: Οκτωβρίου 26, 2012, 10:36 »
Γεια και χαρά στην κοινότητα.
Είμαι ο Πέτρος, 41-21=20 χρόνια καπνιστής. Μάλλον μεσαίου βεληνεκούς (τα τελευταία 14 χρόνια 10-12 Old Holborn ημερησίως, ή αλλιώς ένας 25άρης στις 3 + μέρες). Δεν είχα κάποιο πρόβλημα με το τσιγάρο (όχι διαγνωσμένο τουλάχιστον). Δοκίμασα το η/τ ενός φίλου και μου άρεσε η γεύση και η πειστικότητα, οπότε είπα να το δοκιμάσω, χωρίς να έχω σκοπό να κόψω το κ/τ καλά και σώνει.
Πήρα ένα πριν από 15 ημέρες. Τις πρώτες ημέρες συμπλήρωνα με 1-2 κ/τ κι εδώ και 5 ημέρες ο τελευταίος Holborn κατοικεί στο ψυγείο. Είναι μια πραγματικά ευχάριστη έκπληξη, διότι έγινε χωρίς να το επιδιώκω και δίχως κανένα κόπο.
Από τις πρώτες μέρες ατμίσματος άρχισα να ψάχνω στο διαδίκτυο και φυσικά έπεσα σχεδόν αμέσως πάνω στο φόρουμ. Μου έχουν λυθεί ένα σωρό απορίες, μου έχουν δημιουργηθεί άλλες, οπότε θα τα λέμε από τις οικίες κατηγορίες.
Καλώς σας βρήκα.

« Απάντηση #1638 στις: Οκτωβρίου 28, 2012, 04:42 »
Καλησπέρα και απο εμάς.   :D  Τον Δεκέμβριο του 2011 πήραμε τα πρώτα μας η.τ.Μάπα το καρπούζι!!!Μέχρι πριν κανά μήνα που μέναμε σε ξεχωριστές πόλεις λόγω δουλειάς μια καπνίζαμε και μια ατμίζαμε.....(Οτι να´ναι δηλαδή)Τώρα πια το καλό της υπόθεσης είναι οτι συζούμε και το καλύτερο οτι αποφασίσαμε απο κοινού να κόψουμε το κάπνισμα.Το φόρουμ σας μας βοήθησε στο να ενημερωθούμε και να αποφασίσουμε.Βρισκόμαστε στην τρίτη εβδομάδα ατμίσματος,ο ένας στηρίζει τον άλλον και το κ.τ ανήκει στο παρελθόν.Για να πούμε και την σκληρή αλήθεια περνάει σαν σκέψη απο το μυαλό μας,η δύναμη της συνήθειας βλέπετε....Η σκέψη για εμάς όμως απο τη πράξη απέχει πολυ πλέον.Αλληλοστήριξη και αυτοσυγκράτηση είναι το μυστικό.Καλή αρχή σε όσους βάζουν μια κάτω τελεία κ γυρνάνε στο κεφάλαιο που λέγεται <<Ζωή>>!

Αποσυνδεδεμένος terrys46

• *
  • 24
« Απάντηση #1639 στις: Οκτωβρίου 29, 2012, 02:56 »
Καλησπερα σε ολους ειμαι καινουριος στο foroum και το βρισκω πολυ καλο θα μου λυθουν πολλες αποριες πιστευω :yes: :yes: :yes:
καπνιζα για 2 χρονια κ δοκιμασα για πρωτη φορα η.τ απο ενα φιλο ,στην αρχη με ενθουσιασε και γιαυτο αγορασα ενα σετακι για να κοψω το καπνισμα και τα καταφερα εδω και 6 μηνες .. :thumpup: :thumpup:  και αποτι φαινεται δεν θα το κσαναπιασω με την βοηθεια του η.τ  :yes: :yes:

Αποσυνδεδεμένος antonis78

• *
  • 17
« Απάντηση #1640 στις: Οκτωβρίου 29, 2012, 12:38 »
Καλησπέρα και απο μένα.είμαι 34 ετών και καπνίζω απο τα 13 μου! άρχισα να θέλω να το ξεφορτωθώ πέριπου απο τα 28 μου.Είχα φτάσει να θέλω 2 πακέτα την ημέρα εκτος από τα χρήματα περισοτερο με φόβιζε το πόσα χρόνια κάπνιζα.το ητ το άρχισα εδω και ένα χρόνο.μπορώ να πω οτι ενθουσιάστηκα γιατι μεσα σε 2-3 μέρες το ξέχασα το κανονικό.ξεκίνησα με ovale ego t το μονο που με χάλαγε ηταν οι διαροές και η αίσθηση καμενου.αυτο τον καιρό έχω της ίδιες μπαταρίες και παίζω συνήθως με ce4 ce5 απο γεύσεις έχω κολήσει με maxblend.Να πω οτι μπήκα στον πειρασμό να κάνω κτ αλλα το μετάνιωσα γιατι δεν έβλεπα σημαντική διαφορά και ουτε μπορώ να πώ οτι μου άρεσε.καλη συνεχεια.. :)

Αποσυνδεδεμένος e-smoker

• 1
« Απάντηση #1641 στις: Οκτωβρίου 30, 2012, 13:35 »
Καλησπέρα. Το όνομα μου είναι Δημήτρης και ζω στην Πάτρα. Φανατικός καπνιστής από 15 ετών, είχα φτάσει στα 3+ πακέτα camel ημερησίως! Πριν 1 χρόνο περίπου το γύρισα σε στριφτό, και πριν 5 μήνες άρχισα το άτμισμα με ένα eGO-T starter pack. Με το eGO-T είχα πρόβλημα με διαρροές, το οποίο δεν συνεχίστηκε και μετά την αγορά eGO-C upgrade kit. Μετά δοκίμασα μερικούς CE4-CE5 αλλά ούτε με αυτούς έμεινα ευχαριστημένος, οι περισσότεροι από αυτούς είχαν μια έντονη μυρωδιά πλαστικούρας, και η διάρκεια ζωής τους ήταν πολύ μικρή σχετικά. Μέσα σε αυτούς τους 5 μήνες ήταν πολλές οι φορές που παραλίγο να επιστρέψω στο κ.τ. λόγω των προβλημάτων, αλλά ευτυχώς συγκρατήθηκα.
Αυτά προς το παρόν :)

Αποσυνδεδεμένος h1k3n

• *
  • 21
« Απάντηση #1642 στις: Οκτωβρίου 30, 2012, 16:17 »
Καλησπέρα σας,
λέγομαι Γιώργος, είμαι από το Αίγιο Αχαΐας, καπνιστής από τα 20 μου, κυρίως με στριφτό (έναν καπνό στις 3 με 4 μέρες).  Βρήκα το φόρουμ σας πριν αρκετό καιρό (ένας χρόνος περίπου) όταν ξεκίνησα να ασχολούμαι με το η.τ., και απλά τώρα που αποφάσισα να ασχοληθώ πιο ενεργά με το η.τ. είπα να ασχοληθώ και με το φόρουμ.  Να σημειωθεί ότι δεν έχω εγκαταλείψει εξ' ολοκλήρου το κ.τ., αλλά το έχω περιορίσει στα 1-3 την ημέρα.  Ξεκίνησα με ένα Ego-T και τώρα είμαι ο ευτυχής κάτοχος ενός 510-t το οποίο θεωρώ ότι είναι πολύ καλύτερο του πρώτου σχεδόν σε όλα εκτός της αυτονομίας.

Αποσυνδεδεμένος thodouris

• **
  • 379
« Απάντηση #1643 στις: Οκτωβρίου 31, 2012, 22:09 »
Καλησπερα,ειμαι ο Θοδωρης και ζω στην Ολλανδια.Πριν αρκετο διαστημα ειχα ανοιξει στο φορουμ ενα λογαριασμο  και απλα σας διαβαζα περιστασιακα ηρθε ο καιρος να σας πω οτι ειμαι εδω!Ειμαι 28 χρονων και καπνιζω τα τελευταια 10 χρονια ισως και παραπανω...Δεν ειμαι εδω επειδη θελω να κοψω το τσιγαρο αν και τα εχω ψιλοκαταφερει,χωρις να ειναι ο σκοπος μου.Γενικα μου αρεσει πολυ ο καφες και να καπνιζω!!!αλλες φορες στριφτα,αλλες ηλεκτρονικο τσιγαρο και αλλες πουρακια..ολα εχουν την γευση τους.  :tongue_smilie: Δεν ειμαι τεραστιος φαν του υπολογιστη αν και δεν μπορω να ζησω χωρις αυτον,εχω αρρωστη σχεση με την δουλεια μου, μου αρεσει να μαγειρευω και να κανω βολτες με το ποδηλατο ..
αααααα μιας και ειμαι σε φορουμ η/τ ΚΑΠΝΙΖΩ!!!!ως επι το πλειστων ενα ego-c  που με καλυπτει απολυτα και σαν αγαπημενες γευσεις ειναι κερασι,μπανανα και υγρα καπνου παντα high :D
ξεχασα κατι? :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος koslap62

• *
  • 49
« Απάντηση #1644 στις: Νοεμβρίου 02, 2012, 12:15 »
Καλημερα σε ολους, με λενε Κωστα και ειμαι χρηστης ηλεκτρονικου τσιγαρου 2 μηνες
Παλια καπνιζα 2 πακετα τσιγαρα τη μερα και τον τελευταιο καιρο δεν πηγαινε αλλο
ετσι αποφασισα και γω και η γυναικα μου να το κοψουμε και εγω παρολα που το καταφερα
η γυναικα μου ακομα καπνιζει. Της ειπα να αρχισει το ηλεκτρονικο τσιγαρο και μαλλον θα
ξεκινησει και αυτη.
ετσι ξεκινησα το ηλεκτρονικο τσιγαρο και ειμαι σιγουρος επειδη μου αρεσει αρκετα πως θα
παραμεινω σε αυτο με σκοπο να το κοψω εντελος καποια στιγμη στο μελλον.
Περνω υγρα decadence και μου αρεσουν πολυ ομως θα ηθελα να δοκιμασω και αλλα υγρα
γιατι ειναι και λιγο ακριβα.
Χαιρομαι πολυ που ειμαι εδω αν και σας παρακολουθω καιρο τωρα
Αυτα προς το παρον θα τα λεμε
Καλημερα και ευχαριστω που με ακουσατε

Αποσυνδεδεμένος ntsodoul

• *
  • 61
« Απάντηση #1645 στις: Νοεμβρίου 03, 2012, 00:49 »
Καλησπέρα,

είμαι ο Νίκος και είμαι 11 μήνες χωρίς κ.τ. αρχικά με ovale και τώρα με paps mod, τανκάκια, και περισσότερη διάθεση.
χαίρομαι που μετά απο 25+ χρόνια κ.τ με ενοχλεί η μυρωδιά του.

Αποσυνδεδεμένος yperagios

• *
  • 70
« Απάντηση #1646 στις: Νοεμβρίου 04, 2012, 11:46 »
Χαιρετώ τη παρέα.

Είμαι στα 38 και καπνίζω τα μισά χρόνια της ζωής μου.
Στην αρχή ξεκίνησα για πλάκα. Σιγά σιγά η πλάκα έγινε συνήθεια και μετά εθισμός. Προσπάθησα να το κόψω μα δεν τα κατάφερα -ίσως γιατί δεν ήθελα...
Δοκίμασα λίγες μάρκες μα καταστάλαξα σε μια και ξαφνικά εκεί που κάπνιζα 3-3,5 πακέτα prince μαλακό ανακάλυψα το στριφτό. Στα πρώτα χρόνια ήταν τέλειο. Τώρα τελευταία όμως πετυχαίνω τον εαυτό μου να καπνίζει χωρίς λόγο το ένα στριφτό μετά το άλλο. 40 γραμμάρια old holborn σε 2 ημέρες είναι πολύς καπνός...
Αποφάσισα ν' αλλάξω αυτόν τον κακό εθισμό και να δοκιμάσω το ηλεκτρονικό τσιγάρο.
Μετά απο πολύ διάβασμα στο διαδίκτυο ανακάλυψα αυτή τη παρέα.
Καλώς σας βρήκα λοιπόν.

Υ.Γ.
Μη με παρεξηγείτε για το nick. Ήταν ένα βράδυ και την ώρα που έψαχνα για ένα nick άκουσα στη τηλεόραση να προσφωνούν "Άγιο" έναν γνωστό τηλεοπτικό μεγαλοκληρικό.
Άγιος αυτός, yperagios εγώ... :angel:

Αποσυνδεδεμένος Stroumfita

• 4
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #1647 στις: Νοεμβρίου 04, 2012, 17:15 »
Με λενε Ανθη.Ειμαι φιλολογοσ και μενω στα ομορφα Γιαννενα.Διαβαζω το φορουμ πανω απο ενα μηνα,και εχω βρει αρκετες απαντησεις πανω σε αποριες μου.Καπνιζα δυο πακετα silk cut μωβ την μερα κι απο 24/9/2012 μονο ατμιζω.Καλως σας βρηκα,λοιπον,και θα τα λεμε συχνα! ;)

Αποσυνδεδεμένος NuLLFiX

• *
  • 15
    • NuLLFiX PHP Scripts
« Απάντηση #1648 στις: Νοεμβρίου 06, 2012, 14:40 »

Για χαρά

Γιάννης

Είμαι 38 και καπνίζω από 18 εδώ και 5 μήνες έχω αρχίσει η/τ η πρώτη μου μπαταρία την έχω ακόμα για συναισθηματικούς λόγους μια ego-t 900ma/passthrue έχω χαλάσει 300ευρο απο αγορές στην κίνα έχω δοκιμάσει αρκετα πράματα κατέληξα σε ενα pulse mod το v6 VV με 30 ευρουλακια 4 μπαταρίες 16350 πήρα πρόσφατα ενα ακομα μίνι mod το the gripper απο usa αφού παίρνει ιδιες μπαταρίες και πορεύομαι... α επίσης άρχισα τις ελληνικές ατμιστικές βασεις μιας και με κίνα εχουμε τα γνωστά προβλήματα καθυστερήσεων ...

Και θα τα λέμε... Απο το φορουμ που συμβουλεύομαι συχνά...

Καλώς σας βρήκα! ;p

Αποσυνδεδεμένος Vrs5

• 2526
« Απάντηση #1649 στις: Νοεμβρίου 06, 2012, 18:19 »
Νέοι συν-φορουμίτες, καλωσορίσατε.
Το παρόν νήμα είναι μόνο για αυτοπαρουσιάσεις.
Κάντε έναν κόπο και περιηγηθείτε στο φόρουμ για εξερεύνηση.
Τυχόν ερωτήσεις κι απορίες που έχετε ή συμβουλές που θέλετε, μόνο στα αντίστοιχα θέματα και ενότητες.
Τα νέα μέλη, καλό είναι μετά την αυτοπαρουσίασή τους, να ξεκινήσουν από εδώ:
http://e-kapnisma.gr/index.php/board,118.0.html
Επίσης, "καλωσορίσματα" θα γίνονται μεταξύ των μελών, στα πρώτα μηνύματά τους μέσα στα διάφορα θέματα του φόρουμ.

(Η διαχείριση/συντονιστική ομάδα, θα διαγράψει τα μηνύματα που είναι απαντήσεις/σχόλια.)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359997 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1007 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450305 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110751 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374961 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328267 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1079 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6443 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15303 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29364 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99942 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F