Καλημέρα και από μένα.
Με λένε Δημήτρη και είμαι από Θεσσαλονίκη, Ντεπω γεννημα-θρεμα.
Πιστεύω ότι είναι το καταλληλότερο μέρος για να μοιραστώ την ιστορία μου για το πως άρχισα το ΗΤ και πιστεύω ότι θα την βρείτε πολύ ενδιαφέρουσα.
Μια ιστορία που περισσότερο με τον Αλχημιστή του Coelho μοιάζει παρά με...
Μανιώδης καπνιστής απο πολύ μικρή ηλικία το ΗΤ ήταν το μόνο που θα μπορούσε να με αποτραβηξει απο την βρομερη αυτη συνήθεια.
Ολα αρχισαν οταν γυρνωντας απο ένα ταξιδι έκανα σταση στο περιπτερο της γειτονιας για τσιγάρα (Craven). Μπροστά ακριβως ενα σταντ με ΗΤ μιας χρησης/ Τσίμπησα ενα τεμάχιο απο καθαρή περιέργεια και με περισσή προκατάληψη, μιας και με τα υποκατάστατα δεν τα πάω καλά.
Την επομενη μερα το δοκιμάζω και διαπιστώνω ότι τελικά το όλο θέμα είναι μια μεγάλη μπαρούφα όπως και νόμιζα μιας και το εν λόγω ΗΤ δεν είχε καν χτύπημα και είχε μια απαίσια βιομηχανική γεύση, το θέμα ΗΤ έχει σβηστεί από το μυαλό μου εκείνη ακριβώς την στιγμή.... ή μήπως όχι ?
Μέτα από δυο μέρες βρίσκομαι για καφέ σε ένα φίλο που έχει κατάστημα ψιλικών. Ο εν λόγω φίλος ατμιζε ένα Ego-C. Η αλήθεια είναι οτι το είχε αρκετο καιρό και ποτέ δεν έτυχε να τον δω με αυτό, ΕΤΥΧΕ όμως εκείνη ακριβώς την μέρα.
Η πρώτη μου αντίδραση, δεδομένης της ατυχής εμπειρίας με το ΗΤ ήταν η εξής: "Πως την καπνίζεις αυτήν την αηδία ?"
Eριξε με ένα βλεμα σιγουριάς και με προέτρεψε να δοκιμάσω...
Όντως αυτό φαινόταν διαφορετικό από το άλλο το ψεύτικο... τραβάω λοιπόν μια τζούρα και με εχει τινάξει τα πέταλα!
Μπορεί μεν να μην μου άρεσε 100% σαν γεύση αλλα είχε χτύ-πη-μα (παρα-είχε)και για μενα αυτό ήταν το πιο σημαντικό!
Τσιμπάω λοιπόν ένα σταρτερ ΕGΟ-C. και ξεκινάω.
Το πήγα 5-6 μέρες αλλά η αλήθεια ειναι οτι δεν με βόλεψε καθόλου, διαρροες πολλές και γεμίσματα συχνά για την συχνότητα που ατμιζω, βαλε και την γεύση του καμένου μια στο τόσο, βάλε οτι είμαι και τελειως άπειρος με το όλο θέμα... με τα πολλά ξανάπεσα στο ΚΤ..
Μιλώντας με έναν φίλο που ατμιζει αρκετό καιρό, του είπα την ιστορία μου και μου πρότεινε έναν CE4.
το θέμα ξεχνιέται εκεί και συνεχίζω το ΚΤ. (όχι όμως για πολύ ακόμα...)
Την επομένη λοιπόν σκάνε τα χαρμόσυνα! Θα γίνω πατέρας!!
Κομμένο το τσιγάρο σπίτι για συμπαράσταση στην γυναίκα... Η καλυτερη ευκαιρία μου!!!
Πηγαίνοντας στο γιατρό για το μπεμπέ, τσουπ! κατάστημα ΗΤ μπροστά μου! μπαίνω μέσα τσιμπάω δυο CE4 και εκεί είναι το σημείο φίλτατου εχω πραγματικά ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ το ΗΤ! : Γεύση? καθαρή και μεστή, Διαρροές ? ούτε για πλακά..
Από τότε λοιπόν άρχισα και το ψάξιμο.. - και για να τελειώνω επιτελούς και με αυτό το το ποστ που ξεκίνησε για παρουσίαση και εχει γινει τόμος - αυτή την στιγμή που γράφω είμαι με ένα Provari V2 και ένα Prive by Kir Fanis επάνω του και είμαι πολύ ευχαριστημένος και από τα δυο, όπως και με το Vivi Nova v2 και Υγρό: Halo Tribeca στα 12.
Η αλήθεια είναι ότι διαβάζω τακτικότατα το φόρουμ εδώ και λίγους μήνες και με έχει βοηθήσει σε τεράστιο βαθμό στο να μείνω στο ΗΤ και με την ευκαιρία θέλω να σας ευχαριστήσω όλους γι αυτό.
Αυτή ήταν λοιπόν η ιστορία μου, ελπίζω να την βρήκατε ενδιαφέρουσα (όσοι καταφέρατε και το διαβάσατε όλο κερνάω μπύρα)
...και άτμισαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα!!!