vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

526 επισκέπτες, 3 χρήστες
manoslykos, camber, stsoulos

Αυτοπαρουσίαση μελών

Αποσυνδεδεμένος spaceman

• *
  • 36
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Αυτοπαρουσίαση μελών
« Απάντηση #1605 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2012, 21:50 »
Καλησπέρα. Βασίλης στα 42 και 5 μέρες με η.τ. Μετά από 22 χρόνια κ.τ. είναι η πρώτη φορά που έχω να το βάλω στο στόμα μου για 5 μέρες. Μπράβο στην καλή δουλειά. Σας διαβάζω μέρες τώρα. Καλή συνέχεια να έχουμε.

Αποσυνδεδεμένος Sunspear

• **
  • 270
  • Unbowed, Unbent, Unbroken
« Απάντηση #1606 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2012, 18:53 »
Καλησπέρα και από εμένα!!!!

Είμαι ο Κωνσταντίνος, είμαι 37 ετών (μοιάζω για 25 :) ), άρχισα το άτμισμα 25/09/11, και είμαι καλά!! Κλείνω ένα χρόνο σήμερα, και έτσι αποφάσισα να γίνω και εγώ μέλος του φόρουμ, αφού το σκεφτόμουν εδώ και καιρό.
Σε αυτό τον ένα χρόνο ατμίσματος, υπήρξε μόνο μια περίοδος επιστροφής στο κ.τ. ,τον Ιανουάριο με Φεβρουάριο του ΄12. Ύστερα από 5 χρόνια γάμου και 11 σχέσης αποφασίσαμε να χωρίσουμε με τη γυναίκα μου... Και εκτός αυτού ύστερα από λίγο η δουλεία μου αποφάσισε ότι και εκείνη ήθελε διαζύγιο από εμένα ( :)) ). Άρχισα λοιπόν που λέτε τα ξύδια και τα καπνά και τα ξενύχτια στα μπουζούκια μήπως και ξεχάσω τα προβλήματα και την στεναχώρια μου .... και τελικά τα ξέχασα χάρη στην θέληση μου και μόνο!!! Ξανάρχισα λοιπόν το η.τ., έκοψα μαχαίρι το ..άλλο , άρχισα και κολυμβητήριο!!!

Το φόρουμ το παρακολουθώ σχεδόν καθημερινά και θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήρια μου στους συντονιστές και τα μέλη για το επίπεδο της συζήτησης, για τον πλούτο των πληροφοριών, αλλά και για το αίσθημα της συντροφικότητας που μοιράζεστε !!!!

Αποσυνδεδεμένος panosded

• *
  • 11
« Απάντηση #1607 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2012, 20:43 »
γεια σας λέγομαι ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ και είμαι 25 ετών

καπνιστης απο τα 18 σταμάτησα το κάπνισμα πριν 5 μήνες. είμαι αρκετούς μήνες μέλος του forum αλλά προτιμούσα να διαβάζω ωστε να απόκτησω την απαραίτητη γνώση γύρω απο το ηλεκτρονικο τσιγάρο.

ξεκίνησα με ένα nobacco hybrid και τώρα είμαι με twist και
vivi nova v4. απο υγρα ξεκίνησα με nobacco γρήγορα όμως πήγα σε
atmos lab balanced πάντα καπνικα υγρα κυρίως ry69 αλλά και totally wicked gold standard tobacco.
αυτά ελπίζω να αυτοπαρουσιαστικα σωστά  :laugh1: .

καλά ατμισματα σε όλους και μακριά απο το τσιγάρο

Αποσυνδεδεμένος R.J.

• *
  • 5
« Απάντηση #1608 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2012, 16:42 »
Καλησπέρα στο forum με λένε Νίκο και είμαι 24 χρονών.
Μένω στο Βύρωνα και ξεκίνησα να καπνίζω από 18 χρονών με καπνό old holborn μεχρι και τις αρχές αυγούστου του 12 όταν αγόρασα το η.τ. ego-C με το οποιό είμαι ικανοποιημένος μέχρι στιγμής.
Το πρώτο μήνα άτμιζα ένα υγρο που βασικά δεν θυμάμαι πως μου το ειπε ο πωλητής αλλα ηταν καπνικό αυτο το θυμάμαι. Τωρα έκανα την απόπειρα να φτιάξω το δικό μου υγρό με μείγμα βάσης balanced και καπνικό γεύση το RY69 και τελικά πέτυχε μια χαρά!

Αποσυνδεδεμένος gmax

• **
  • 155
« Απάντηση #1609 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2012, 21:49 »
Γειά σε όλους. Λέγομαι Γιώργος ζω στην Πάτρα ειμαι 44 χρονών και είμαι χασάπης. Κυριολεκτικά, όχι μεταφορικά. Καπνιστής πολλά χρόνια δοκίμασα να το κόψω με όλους τους γνωστούς τρόπους. Κάποιοι από αυτούς είναι αποτελεσματικοί.(π.χ. το champix). Απ ότι κατάλαβα δεν ήθελα να το κόψω. Μια μέρα αγόρασα από ένα περίπτερο ένα η.τ. μιας χρήσης. Το είχα 2-3 μήνες χωρις να το ανοίξω. Μία μέρα το δοκίμασα γιά πλάκα, μετά από 2 μέρες αγόρασα το πρώτο η.τ. (ένα ego-w) και από την επομένη σταμάτησα το κάπνισμα χωρις να το καταλάβω. Πριν από 5+ μήνες. Παρακολουθω τίς συζητήσεις του forum καθημερινά και με έχει βοηθήσει να σχηματίσω αποψη για πολλά πράγματα. Έχω δοκιμάσει πάνω από 20 εργοστασιακούς ατμοποιητές έχω ένα lava ένα hatch ένα u-max ένα steam machine vst ένα α2-t ένα bulli atomizer και ένα τύπου genesis που δεν έχω καταφέρει να το κάνω να δουλέψει. Έχω κάνει αγορές μέσω internet σε 6 διαφορετικα ελληνικά καταστήματα. Από ένα μόνο έχω μείνει δυσαρεστημένος. Απατεώνα θα τον χαρακτήρηζα και είναι και στον πίνακα του forum. Ειμαι απόλυτα ικανοποιημένος που αντικατάστησα μία σίγουρα βλαβερή συνήθεια με μια πιθανώς λιγότερη βλαβερή. Ο καιρός θα δείξει. Καλώς σας βρήκα.

Αποσυνδεδεμένος spyrounis

• *
  • 58
  • ή πες κάτι καλήτερο απ΄την σιώπη ή σιώπα !
« Απάντηση #1610 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2012, 20:29 »
 Γεια χαρα σας συνφορουμιτες, ονομαζομαι Σπυρος ειμαι 35, ζω στην Συρο και ειμαι ηχολυπτης.Καπνιζα 15 χρονια,το Η.Τ. το κανω 9 μηνες τωρα και νιωθω αλλος ανθρωπος,εχω απομακρινθει απο τον καπνο, ελπιζω μια και καλη χαρις το Η.Τ. ακομα και σε χωρους που υπαρχει καπνος με ενοχλει πλεον, εστω και παθητικα τον σιχαινομαι.
 Αναπνεω καλητερα και εχω μεγαλυτερη αντοχη και θετικοτερη διαθεση σε βαθμο που δεν το πιστευω! Θα ευχομουν να ειχε βγει νωριτερα στην ζωη μου το Η.Τ. για να μην επιανα ποτε το τσιγαρο αλλα ποτε δεν ειναι αργα.Ευχαριστω αυτον τον Κινεζο που το ανακαλυψε,θα του κανω ενα ταμα γιατι μας εσωσε πραγματικα.
 Παρακολουθω το forum τακτικα και με εχει βοηθησει αφανταστα!!!! Σας ευχαριστω που υπαρχετε και μας ανοιγετε τα ματια.
Ευχομαι ολος ο κοσμος να μπορεσει να κοψει το τσιγαρο οριστικα !
 Καλα ατμισματα σε ολους!!!

Αποσυνδεδεμένος lemon

• *
  • 23
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #1611 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2012, 22:17 »
Γειά σας!

Με λένε Μαίρη και είμαι καλά
  :))
για κάποιο λόγο αυτό το thread ως ξεκίνημα στο  forum μου μοιάζει αυτα των Ανώνυμων Αλκοολικών  :wall:

Είμαι στα 37 και καπνίζω από τα 16 περίπου δηλαδη χμχμχμχμ 20-21 χρόνια. Τα μισά από αυτά καπνίζω καπνό και το κανονικό τσιγάρο με ενοχλεί ούτως ή άλλως, ειδικά αυτά που ντουμανιάζουν τον τόπο και δημιουργούν κάτι σαν "τοπίο στην ομίχλη".
Τον καπνό μου πάλι.... τον αγαπάω πολύ  :eyesplash:

το θέμα όμως είναι πως νιώθω οτι δε θα βγάλω και πολλά χρόνια ακόμα αν συνεχίσω να καπνίζω, άσε που πλέον δε συμφέρει κιόλας οικονομικά. Οπότε προχθές... εκει που σκεφτόμουν να αγοράσω φιλτράκια και χαρτάκια σε τιμές χοντρικής για τους επόμενους μήνες, τελικά αποφάσισα να δώσω τα χρήματα για ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο Giant-S κι όπου με βγάλει...

Αυτάααααααααα

Αποσυνδεδεμένος Dimi.V.

• *
  • 26
« Απάντηση #1612 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2012, 07:19 »
Καλημέρα και από μένα.

Με λένε Δημήτρη και είμαι από Θεσσαλονίκη, Ντεπω γεννημα-θρεμα.
Πιστεύω ότι είναι το καταλληλότερο μέρος για να μοιραστώ την ιστορία μου για το πως άρχισα το ΗΤ και πιστεύω ότι θα την βρείτε πολύ ενδιαφέρουσα.
Μια ιστορία που περισσότερο με τον Αλχημιστή του Coelho μοιάζει παρά με...

Μανιώδης καπνιστής απο πολύ μικρή ηλικία το ΗΤ ήταν το μόνο που θα μπορούσε να με αποτραβηξει απο την βρομερη αυτη συνήθεια.
Ολα αρχισαν οταν γυρνωντας απο ένα ταξιδι έκανα σταση στο περιπτερο της γειτονιας για τσιγάρα (Craven). Μπροστά ακριβως ενα σταντ με ΗΤ μιας χρησης/ Τσίμπησα ενα τεμάχιο απο καθαρή περιέργεια και με περισσή προκατάληψη, μιας και με τα υποκατάστατα δεν τα πάω καλά.

Την επομενη μερα το δοκιμάζω και διαπιστώνω ότι τελικά το όλο θέμα είναι μια μεγάλη μπαρούφα όπως και νόμιζα μιας και το εν λόγω ΗΤ δεν είχε καν χτύπημα και είχε μια απαίσια βιομηχανική γεύση, το θέμα ΗΤ έχει σβηστεί από το μυαλό μου εκείνη ακριβώς την στιγμή.... ή μήπως όχι ?

Μέτα από δυο μέρες βρίσκομαι για καφέ σε ένα φίλο που έχει κατάστημα ψιλικών. Ο εν λόγω φίλος ατμιζε ένα Ego-C. Η αλήθεια είναι οτι το είχε αρκετο καιρό και ποτέ δεν έτυχε να τον δω με αυτό, ΕΤΥΧΕ όμως εκείνη ακριβώς την μέρα.
Η πρώτη μου αντίδραση, δεδομένης της ατυχής εμπειρίας με το ΗΤ ήταν η εξής: "Πως την καπνίζεις αυτήν την αηδία ?"
Eριξε με ένα βλεμα σιγουριάς και με προέτρεψε να δοκιμάσω...
Όντως αυτό φαινόταν διαφορετικό από το άλλο το ψεύτικο... τραβάω λοιπόν μια τζούρα και με εχει τινάξει τα πέταλα!
Μπορεί μεν να μην μου άρεσε 100% σαν γεύση αλλα είχε χτύ-πη-μα (παρα-είχε)και για μενα αυτό ήταν το πιο σημαντικό!

Τσιμπάω λοιπόν ένα σταρτερ ΕGΟ-C. και ξεκινάω.
Το πήγα 5-6 μέρες αλλά η αλήθεια ειναι οτι δεν με βόλεψε καθόλου, διαρροες πολλές και γεμίσματα συχνά για την συχνότητα που ατμιζω, βαλε και την γεύση του καμένου μια στο τόσο, βάλε οτι είμαι και τελειως άπειρος με το όλο θέμα... με τα πολλά ξανάπεσα στο ΚΤ..

Μιλώντας με έναν φίλο που ατμιζει αρκετό καιρό, του είπα την ιστορία μου και μου πρότεινε έναν CE4.
το θέμα ξεχνιέται εκεί και συνεχίζω το ΚΤ. (όχι όμως για πολύ ακόμα...)

Την επομένη λοιπόν σκάνε τα χαρμόσυνα! Θα γίνω πατέρας!!  8)
Κομμένο το τσιγάρο σπίτι για συμπαράσταση στην γυναίκα... Η καλυτερη ευκαιρία μου!!!

Πηγαίνοντας στο γιατρό για το μπεμπέ, τσουπ! κατάστημα ΗΤ μπροστά μου! μπαίνω μέσα τσιμπάω δυο CE4 και εκεί είναι το σημείο φίλτατου εχω πραγματικά ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ το ΗΤ! :  Γεύση?  καθαρή και μεστή,  Διαρροές ? ούτε για πλακά..

Από τότε λοιπόν άρχισα και το ψάξιμο.. - και για να τελειώνω επιτελούς και με αυτό το το ποστ που ξεκίνησε για παρουσίαση και εχει γινει τόμος - αυτή την στιγμή που γράφω είμαι με ένα Provari V2 και ένα Prive by Kir Fanis επάνω του και είμαι πολύ ευχαριστημένος και από τα δυο, όπως και με το Vivi Nova v2 και Υγρό: Halo Tribeca στα 12.

Η αλήθεια είναι ότι διαβάζω τακτικότατα το φόρουμ εδώ και λίγους μήνες και με έχει βοηθήσει σε τεράστιο βαθμό στο να μείνω στο ΗΤ και με την ευκαιρία θέλω να σας ευχαριστήσω όλους γι αυτό.

Αυτή ήταν λοιπόν η ιστορία μου, ελπίζω να την βρήκατε ενδιαφέρουσα (όσοι καταφέρατε και το διαβάσατε όλο κερνάω μπύρα)

...και άτμισαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα!!!

Αποσυνδεδεμένος Vrs5

• 2526
« Απάντηση #1613 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2012, 09:40 »
Νέοι συν-φορουμίτες, καλωσορίσατε.
Το παρόν νήμα είναι μόνο για αυτοπαρουσιάσεις.
Κάντε έναν κόπο και περιηγηθείτε στο φόρουμ για εξερεύνηση.
Τυχόν ερωτήσεις κι απορίες που έχετε ή συμβουλές που θέλετε, μόνο στα αντίστοιχα θέματα και ενότητες.
Τα νέα μέλη, καλό είναι μετά την αυτοπαρουσίασή τους, να ξεκινήσουν από εδώ:
http://e-kapnisma.gr/index.php/board,118.0.html
Επίσης, "καλωσορίσματα" θα γίνονται μεταξύ των μελών, στα πρώτα μηνύματά τους μέσα στα διάφορα θέματα του φόρουμ.

(Η διαχείριση/συντονιστική ομάδα, θα διαγράψει τα μηνύματα που είναι απαντήσεις/σχόλια.)

Αποσυνδεδεμένος yifto

• *
  • 5
« Απάντηση #1614 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2012, 13:40 »
Καλησπέρα. Με λένε Νίκο και αποφάσισα να ασχοληθώ με το η.τ. γιατί είναι πιο υγιεινό. Είμαι φανατικός καπνιστής άσπρου old holborn....

« Απάντηση #1615 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2012, 21:21 »
καλησπερα  μπηκα και  εγω  στο  φορουμ 

ευχομαι καλο χειμωνα  σε  ολους  και  καλα ατμισματα 

ειμαι  απο  αρτακη  ευβοια  και  ατμιστης απο  το  2007 .......

χαρηκα . ;D

Αποσυνδεδεμένος d.koski

• 1
« Απάντηση #1616 στις: Οκτωβρίου 01, 2012, 13:35 »
Κατ'αρχήν,να δώσω τη καλησπέρα μου και να ευχηθώ καλό μήνα σε όλους!

Είμαι ο Δήμητρης λοιπόν,25 ετών απο Ρόδο (50-50 Έλληνας-Φινλανδός) ιδιοκτήτης τουριστικής επιχείρησης.
Ξεκίνησα αυτόν το διάολο που λέγεται τσιγάρο σε χαλαρή μορφή στην ηλικία των 15. Στα 18 και σαν φοιτητής πλέον(ΤΕΙ Σερρών,Διοίκηση Επιχ) άρχισα το εντατικό κάπνισμα. Στα επόμενα χρόνια για να πώ την αλήθεια κατάφερα αρκετές φορές για διαστήματα 2-5 μηνών να κρατήσω πλήρη αποχή απο το τσιγάρο,αλλα είτε άρχισα να παίρνω βάρος γρήγορα είτε για κάποιο λόγο ξεκινούσα πάλι το κάπνισμα...Γνωστή ιστορία για τους περισσότερους πιστεύω....

Όσον αφορά το Η.Τ τώρα. Η πρώτη φόρα που δοκίμασα ήτανε το καλοκαίρι του 2011 με συσκευή Nobacco Hybrid με την οποία και κατάφερα να μείνω μακρια απο το τσιγάρο για αρκετούς μήνες. Αλλά μετά μιάς και χαλάσε είπα να το παρατήσω και αυτό νομίζοντας πλέον πως είχα απεξαρτηθεί πλήρως απο το τσιγάρο γενικά. Όμως έκανα λάθος και την πάτησα πάλι με τα τσιγάρα...

Τη παρούσα στιγμή έχω στα χέρια μου ένα V-MAX με Vivi Nova v3 και είμαι πλήρως ευχαριστημένος!

Αυτά τα δύο λόγια λοιπόν για αρχή και καλώς σας βρήκα!

Υ.Γ να πώ και  ένα ευχαριστώ στο φίλο μου τον Παύλο - genesis_rds, ο οποίος με σύστησε στο φόρουμ και στην επιστροφή στο Η.Τ.

Αποσυνδεδεμένος doctor76

• *
  • 60
  • nemesis, kayfun L+ & DIY
« Απάντηση #1617 στις: Οκτωβρίου 01, 2012, 20:20 »
Καλησπερα σε ολους! Ειμαι ο Κωστας 36 χρονων απο Αθηνα. Μετα απο σχεδον 22 χρονια καπνισμα, με ενα διαλειμμα για δυο χρονια(ετσι ξυπνησα ενα πρωι και το εκοψα) μπηκα και εγω στην "αρρωστια" του ατμισματος. Απο 2 Ιουνιου 2012(ουτε ενα Κ.Τ. απο τοτε) στην αρχη i want μετα giant και τωρα RAM. Υγρο μετα απο πολλες δοκιμες και μια αποτυχημενη λογο αλεργειας ενασχοληση με DIY εχω καταληξει στο RY44 στα 11mg της enjuice το οποιο μπορω να το ατμιζω ολη μερα  :respect: Για Κ.Τ. ουτε σκεψη. Την εχω καταβρει με το ατμισμα!! Στην δουλεια μου(ΤΑΞΙ) αλλα και στο σπιτι μου οπου εχω μωρο μπορω να ατμιζω ανετα!
Αυτα για την ωρα..καλη συνεχεια σε ολους!!

Αποσυνδεδεμένος Xena

• *
  • 19
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #1618 στις: Οκτωβρίου 03, 2012, 12:00 »
Καλημέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα!
Για την ακρίβεια σας έχω βρει εδώ και 15 μέρες, από τότε δηλαδή που πήρα
το πρώτο μου ητ και έκανα το τελευταίο μου κτ.
Είμαι 46 χρονών και ήμουν βαριά καπνίστρια από τα 19 μου. (camel, winston, old holborn).
Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο για αυτοπαρουσίαση, τα υπόλοιπα εν καιρώ...

Αποσυνδεδεμένος metallian

• *
  • 58
« Απάντηση #1619 στις: Οκτωβρίου 05, 2012, 10:26 »
καλημερα και απο εμενα ..λεγομαι σταθης και ειμαι 39 ετων...παντρεμενος,με ενα  γυιο.τρελαμενος με το μεταλ ...απο εκει και το προσωνυμιο metallian.ατμιζω περιπου εναν χρονο...κυριωσ diy...τα υπολοιπα εν καιρω....ειμαι γραμμενος αρκετο καιρο αλλα δεν ειχα παρατηρησει οτι επρεπε να συστηθω.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359958 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1004 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114267 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450266 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110741 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374919 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328211 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1075 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6440 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15303 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29361 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99937 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F