vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

464 επισκέπτες, 2 χρήστες
Tem, bloodlessz

Αυτοπαρουσίαση μελών

Αποσυνδεδεμένος mobilem

• *
  • 49
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Αυτοπαρουσίαση μελών
« Απάντηση #1620 στις: Οκτωβρίου 05, 2012, 14:42 »
Καλησπέρα και από εμένα!
Είμαι ο Αποστόλης, 37 ετών από Χαλκίδα.
Κάπνιζα από τα 17 μου και μέχρι πρίν ένα χρόνο όπου ανακάλυψα το ΗΤ.
19 χρόνια καπνιστής με περίπου δύο 25άρια πακέτα ημερησίως. Στο παρελθόν είχα πάει  και σε κέντρο διακοπής καπνίσματος με αποτέλεσμα να το κόψω μόνο για 2 μήνες. Σε κάποια στιγμή αδυναμίας το ξαν'άρχισα.
Τον Οκτώβριο του 2011 βλέποντας έναν πελάτη μου με ΗΤ και λέγοντας μου οτι με αυτό κατάφερε και έκοψε το ΚΤ μπήκα στο τριπάκι να το ψάξω. Μέσω google ανακάλυψα αυτό το forum όπου και πήρα αρκετές πληροφορίες ώς επισκέπτης.
Την ίδια μέρα παρήγγειλα το πρώτο μου ΗΤ από την alter και μετά από 2 εβδομάδες το δεύτερο (ego-t).
Μέσα σε ένα χρόνο δοκίμασα σχεδόν όλους τους εργοστασιακούς ατμοποιητές και άπειρα υγρά γιατί πάντα έψαχνα κάτι καλύτερο.
Στην αρχή ξεκίνησα με 24άρα νικοτίνη και σταδιακά έφτασα στα 4-5 mg (DIY) οπου πλέον με ικανοποιούν όπως με ικανοποιούσε κάποτε το 24άρι.
Θεωρώ το άτμισμα μεγάλη απόλαυση και δεν έχω σκοπό να το σταματήσω έστω και με 0 νικοτίνη.

« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 05, 2012, 14:56 από mobilem »

Αποσυνδεδεμένος αστερης

• **
  • 262
« Απάντηση #1621 στις: Οκτωβρίου 06, 2012, 03:05 »
γεια χαρα παιδια κι απο εμενα , ειμαι παρα πολυ χαρουμενος και ξεκουραστος πλεον μετα απο 20 χρονια κ.τ.
Παρολο που εχει περασει μολις 1 εβδομαδα βλεπω αποτελεσματα και αλλαγες που ποτε δε θα φανταζομουν.

Ηθελα ομως να κανω κανα δυο ερωτησεις . Θελω οπωσδηποτε να αγορασω ελληνικης κατασκευης μηχανημα και το ματι μου επεσε στο GG .
Aπο που μπορω να το αγορασω?Υπαρχει αλλο τσιγαρο made in Greece?

ευχαριστω :)

Αποσυνδεδεμένος Yiannis Rasta

• 1411
  • keep walking
    • YIANNIS STAMATIOU
« Απάντηση #1622 στις: Οκτωβρίου 06, 2012, 10:46 »

Νέοι συν-φορουμίτες, καλωσορίσατε.
Το παρόν νήμα είναι μόνο για αυτοπαρουσιάσεις.
Κάντε έναν κόπο και περιηγηθείτε στο φόρουμ για εξερεύνηση.
Τυχόν ερωτήσεις κι απορίες που έχετε ή συμβουλές που θέλετε, μόνο στα αντίστοιχα θέματα και ενότητες.
Τα νέα μέλη, καλό είναι μετά την αυτοπαρουσίασή τους, να ξεκινήσουν από εδώ:
http://e-kapnisma.gr/index.php/board,118.0.html
Επίσης, "καλωσορίσματα" θα γίνονται μεταξύ των μελών, στα πρώτα μηνύματά τους μέσα στα διάφορα θέματα του φόρουμ.

(Η διαχείριση/συντονιστική ομάδα, θα διαγράψει τα μηνύματα που είναι απαντήσεις/σχόλια.)

« Απάντηση #1623 στις: Οκτωβρίου 07, 2012, 03:15 »
Γειας σας και από μένα,

Αυτή τη στιγμή που σας γράφω βρίσκομαι στη δεύτερη βδομάδα που ατμίζω και πλέον δε σιχαίνομαι τον ευατό μου, ξεκίνησα με 18αρα αλλά πολύ γρήγορα έφτασα στη 2αρα 3αρα άντε με ξυδια στην 6αρα  ;) .

Θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς  :respect: :respect: :respect: όλους σας, όλα τα μέλη αυτής της ιστοσελίδας που με βοήθησαν είτε λίγο έίτε πολύ ώστε να μπώ στη πραγματικότητα του ηλεκτρονικού τσιγάρου.

Μπορώ να πω ότι με την αλλαγή του τρόπου ζωής ήταν σαν μπαίνω σε νέα πραγματικότητα, μπορώ να πώ οτι όσο καιρό κάπνιζα κανονικό τσιγάρο ήμουνα άρρωστος σαν πρεζάκι ένα πράμα, ναι ντρέπομαι και αηδιάζω που το λέω αλλά αυτή είναι η αλήθεια!!!!, βλέπετε φανατικός καπνιστής τρομάρα μου κάπνιζα ένα 25αρι καπνό τη μέρα και το βόδι κοιμόμουν 15 ώρες τη μέρα και ΤΩΩΩΩΡΑ κοιμάμαι 6/7/8 ώρες και είμαι μια χαρά (και πολλά άλλα που δεν έχω χρόνο τα γράψω σε ένα μήνυμα).

Δεν ξέρω αν θα συμμετάσχω λίγο ή πολύ, αλλά σίγουρα θα σας παρακολουθώ  :thumpup: .

Θα ήθελα να ευχαριστήσώ πολλά μέλη προσωπικώς αλλά δεν θέλω να γράψω ονόματα μήπως και ξεχάσω κάποιον!!!!

Σας εύχομαι όλους ΟΜΟΡΦΗ ΖΩΗ και ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ

ΥΓ: και για αυτούς που ψάχνουν την τέλεια τσούρα και το τέλειο χτύπημα θα ήθελα να του ενημερώσω ότι το πόρισμα βάσει του αριστοτέλη είναι αυτό => η τέλεια τΖούρα και χτύπημα θα είναι το αεί ζητούμενο και το αεί απορουμένο  :hmmm:
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 07, 2012, 03:38 από CARTAGENENSE »

Αποσυνδεδεμένος Ιωάννα

• **
  • 145
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #1624 στις: Οκτωβρίου 07, 2012, 08:50 »
Καλημέρα το όνομα μου ειναι Ιωάννα 38 χρονων Ιδιωτικη υπάλληλος παντρεμένη εδώ και 13 χρόνια παιδιά όχι ακόμα, καπνιστρια απο τα 18 στα 38 έφτασα να καπνισω ένα πακέτο την ημέρα 25αρια τον 10/11 αγόρασα το πρώτο η. τ με κοροϊδεύαν όλοι στην δουλειά μετά ξαναρχισα κ.τ και απο τον 7/ 12 πλέον μετά απο ώριμη σκέψη μόνο η.τ, το κ.τ μου μυρίζει άσχημα και αν προσπαθήσω να κάνω μετά απο 2 ρουφηξιες το έχω πετάξει αηδία,πίστευω ότι το κ.τ εχει τελειώσει για μένα

Αποσυνδεδεμένος kazerio

• **
  • 150
  • ατμιζωντας ερχεται η ορεξη...!
« Απάντηση #1625 στις: Οκτωβρίου 08, 2012, 11:59 »
καλημερα και απο μενα!!με λενε θοδωρη 27 ετων απο θεσσαλονικη.καπνιστης απο τα 18.εκοψα το τσιγαρο πριν κανα μηνα για λογους υγειας και ο ιδιος ο γιατρος μου με εσπρωξε κυριολεκτικα στο η.τ.καπνιζα ενα καπνο σε 2,5 μερες οσπου ο οργανισος μου μου εβγαλε κοκκινη καρτα...ατμιζω με ενα ce4+ v2 και βγαινει συννεφο ο ατμος μεχρι στιγμης ολα πανε καλα!!και απο στεριση και απο την λειτουργια του η.τ μακαρι να ειναι ολα ομαλα στην διαδικασια απεξαρτησης.δεν ατμιζω πολυ εχω ενα virginia απο fa στα 9mg και μεχρι στιγμης ειμαι περιπου στα 1,6μλ στο 3ημερο το θελω για τις δυσκολες ωρες του καφε,μετα το φαγητο,με κανενα αγωνα ποδοσφαιρου και με το χομπυ μου τα παιχνιδια φαντασιας ρολων(rpg).το φορουμ εχει γινει η καλυτερη παρεα μου αυτες τις μερες του ατμησματος χανομαι κυριολεκτικα μεσα στα αρθρα του.ευχαριστω ολα τα παιδια για την προσπαθεια τους.

Αποσυνδεδεμένος archangelic

• *
  • 13
« Απάντηση #1626 στις: Οκτωβρίου 09, 2012, 19:30 »
Αλόχα από την όμορφη Θεσσαλονίκη .

Ντία από το Κωνσταντία (διευκρινίζω γιατί μέχρι και από το Ελεφαντία με ρωτήσανε εάν βγαίνει  :wall: )

Ετών 34 (1979) παντρεμένη με 2 τέκνα και 1 τεκνό  :laugh1: . Με περνάει 4 χρόνια το τεκνό αλλά δεν βαριέσαι τώρα  :laugh1: .

Στα 5 μου ανακάλυψα το τσιγάρο και την δραματική επιρροή του πάνω μου - ξέρασα τα άντερα μου -  :thumpup: .
Στα 9 ανακάλυψα τους υπολογιστές και την δραματική επιρροή μου πάνω τους - Έσβησα το Bios από τα Dos γιατί νόμιζα πως ήτανε IOS -  :idiot1: :wall: .
Στα 14 ξανά ματα ανακάλυψα το τσιγάρο και την αμέσως επόμενη δραματική επιρροή επάνω μου - ΙΧΧΧΧΧ ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΣ πάρε την κάτω γιατί η πρώτη τζούρα ήτανε από PRINCE μαλακό -  :wall: .....
Στα 27 κάπνιζα 2 πακέτα cortina την ημέρα με κομμένο το φιλτράκι εν μέσου εγκυμοσύνης . Το βρέφος - πλέον ολόκληρος νταγκλαράς 6,5 χρονών - χαίρει άκρα υγείας χωρίς κανένα πρόβλημα . Λίγο υπερμετροπικό αστιγματισμό έχουμε αλλά για αυτό φταίνε τα γονίδια της μαμάς , του παππού .
Στα 30 κάπνιζα 3 πακέτα κορτίνα εν μέσου δεύτερης εγκυμοσύνης . Το βρέφος - ολόκληρη κοπέλα 2,5 ετών - χαίρει άκρας υγείας εκτός από γονιδιακή συγγενής καρδιοπάθεια που φταίνε τα γονίδια του μπαμπά , γιαγιάς ....
Εν ολίγης στα παιδιά μου κληρονομήσαμε άσχημα πράγματα άλλα το κάπνισμα δεν τα έβλαψε - Μπορεί να ήμουνα και από τις τυχερές , μπορεί να είμαστε και μεταλλαγμένες γενεές ή μπορεί απλά να είναι όλα μια μεγάλη προπαγάνδα .

Στα 30 ανακάλυψα το Η.Τ λόγω καλών σχέσεων με τον διαδικτυακό τόπο - GOOGLE και με την νίκη - . Στα αρχικά του στάδια όμως και πολλές αναφορές στην κίνα με κάνανε να το παρατήσω το θέμα για να μην καταλήξω σαν την άμοιρη με το κινέζικο σίδερο  :idiot1: :idiot1: .

Προ μηνός είδα ένα φίλο να ατμίζει και μου σύστησε το Nobacco . Προ βδομάδας πήγα στη Nobacco αντιπροσωπεία όπου μου παρουσίασε το Hybrid . Από εχθές και εγώ και ο άντρας μου είμαστε με το Hybrid στα χέρια και δεν υπάρχει περίπτωση να το αφήσουμε  :thumpup: :thumpup: :thumpup: .

Βρήκα το υπέροχο αυτό φορουμ στο Google καθώς έψαχνα για DIY πληροφορίες καθ' ότι με ελκύει αφάνταστα το Do it your self γενικότερα  :respect: :respect: :respect: .

Δεν υπόσχομαι ότι θα είμαι μονίμως εδώ και θα σας ζαλίζω με ερωτήσεις , αλλά δεν το αποκλείω και όλας .
Εν κατακλείδι μπορεί και να την πατήσατε και να μην το ξέρετε ακόμα  :laugh1: :laugh1: :laugh1: .

Καλός σας βρήκα αν και άρχισα ανάποδα πρώτα ρώτησα και μετά συστήθηκα !!!  :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος Octaniavt

• 2
« Απάντηση #1627 στις: Οκτωβρίου 10, 2012, 13:00 »
Kαλησπερα και απο μενα.
Με λενε Νικο 35 χρονων και καπνιζω 18 χρονια.
Εδω και 2 βδομαδες εχω ξεκινησει το η.τ και εχω κανει με το ζορι 5 τσιγαρα.
Το μελλον φαινεται λαμπρο........εκτος απροοπτου παντα  :)

Αποσυνδεδεμένος zerom

• **
  • 260
  • Αι αμ ε γκερλ νταμ ιτ!
« Απάντηση #1628 στις: Οκτωβρίου 14, 2012, 12:50 »
Καλησπέρα!

Ονομάζομαι Μαρία, ετών 38, τόπος Αθήνα.
Είμαι φανατική καπνίστρια (δυστυχώς), σε σημείο πια να μη μπορώ να κοιμάμαι σαν άνθρωπος το βράδι από το βήχα. Ξεκίνησα να καπνίζω από τα 16, στην αρχή λίγα αλλά μετά τα 20 άρχισα να τη βλέπω πιο "επαγγελματικά" την υπόθεση...
Εχω περάσει από διάφορες μάρκες, από βαριά σε ελαφριά, τα τελευταία χρόνια το ριξα σε στριφτά, λάσπιασε το στήθος μου και κατέληξα σε ελαφριά slim, τα οποία κατεβάζω σαν καραμέλες...Δυόμιση πακέτα την ημέρα αν είμαι στις καλές μου. Σε περιόδους άγχους φτάνω και τα 3μιση.
Θα είμαι ειλικρινής. Μου αρέσει το κάπνισμα. Στον οργανισμό μου όμως δεν αρέσει. Ετσι ανακάλυψα εσάς και εδώ και 2-3 μέρες, σας διαβάζω πολύ, έχοντας κάνει ήδη μια επαφή με άτομο από e-shop που ανακάλυψα εδώ μέσα. Θέλω να ξεκινήσω το η.τ. με αρχική διάθεση να μειώσω το κάπνισμα ως και να το κόψω. Εχω δοκιμάσει η.τ από φίλους και δε μου έκανε καμία αίσθηση, διαβάζοντας όμως εδώ μέσα, κατάλαβα ότι παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο για να έχει κανείς ολοκληρωμένη άποψη.
Σημειωτέον ότι ως παιδί, είχα διάφορα αναπνευστικά προβλήματα (σπαστική βρογχίτιδα, αλλεργικό άσθμα) και ως τα 12 μου τραβιόμουν με ακροαστικά, πράγμα που δε με κατατάσσει στους πιο έξυπνους ανθρώπους σε σχέση με το κάπνισμα. Μέχρι πρότινος, κλωτσούσα πολύ στην ιδέα διακοπής του καπνίσματος. Αρα, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων που μου δίνετε την ευκαιρία να το δω αλλιώς το πράγμα και να προσπαθήσω να κάνω κάτι που θα είναι υπέρ της υγείας μου. Keep up the good work, αν μη τι άλλο, σε θεωρητικό επίπεδο με έχετε πείσει και με το παραπάνω! Μένει να δοκιμάσω λοιπόν!

Καλή συνέχεια σε όλους σας  :)

Αποσυνδεδεμένος Petrosa

• **
  • 121
« Απάντηση #1629 στις: Οκτωβρίου 16, 2012, 23:28 »
Καλησπέρα  σε όλη την παρέα.Το όνομα μου είναι πετρος,εμαι 46 χρονων  ,παντρεμένος με 2 παιδια.Χρονια (31) φανατικός καπνιστης,χωρίς ούτε μια μέρα να το σταματήσω.Αρχισα το η.τ πριν 1 μήνα και μπορω άνετα να πω ,πως ούτε ένα λεπτό δεν σκέφτηκα να γυρίσω πίσω.
Θα τα λέμε συχνά.

Αποσυνδεδεμένος Vrs5

• 2526
« Απάντηση #1630 στις: Οκτωβρίου 17, 2012, 07:19 »
Νέοι συν-φορουμίτες, καλωσορίσατε.
Το παρόν νήμα είναι μόνο για αυτοπαρουσιάσεις.
Κάντε έναν κόπο και περιηγηθείτε στο φόρουμ για εξερεύνηση.
Τυχόν ερωτήσεις κι απορίες που έχετε ή συμβουλές που θέλετε, μόνο στα αντίστοιχα θέματα και ενότητες.
Τα νέα μέλη, καλό είναι μετά την αυτοπαρουσίασή τους, να ξεκινήσουν από εδώ:
http://e-kapnisma.gr/index.php/board,118.0.html
Επίσης, "καλωσορίσματα" θα γίνονται μεταξύ των μελών, στα πρώτα μηνύματά τους μέσα στα διάφορα θέματα του φόρουμ.

(Η διαχείριση/συντονιστική ομάδα, θα διαγράψει τα μηνύματα που είναι απαντήσεις/σχόλια.)

Αποσυνδεδεμένος dimitrisbass3

• *
  • 70
« Απάντηση #1631 στις: Οκτωβρίου 22, 2012, 17:42 »
Kαλησπερα σε ολους!Ειμαι ο Δημητρης 34 χρονων και καπνιζω απο τα 14 μου.Μιλωντας πριν απο κανα μηνα μ'ενα φιλο μου,ο οποιος και αυτος παλιος καπνιστης,μου συστησε το ητ λεγοντας μου οτι τον βοηθησε πολυ.Ετσι επειδη με το κτ δεν πηγαινε αλλο,ετρεξα και πηρα ενα ego-c και απο τοτε αλλαξαν τα παντα....Ευχαριστω πολυ :)

Αποσυνδεδεμένος NasiaT

• *
  • 21
« Απάντηση #1632 στις: Οκτωβρίου 22, 2012, 20:14 »
Γεια σας, ειμαι η Νασια 31 ετων, 6 χρονια καπνιστρια και πλεον μονο ατμιστρια. καλως σας βρηκα !

Αποσυνδεδεμένος Ντινάκι

• *
  • 54
« Απάντηση #1633 στις: Οκτωβρίου 23, 2012, 16:06 »
Με έβαλε ο σύζυγος να παρουσιαστώ λέει :)) Στο στρατό είμαστε;  :laugh1: :laugh1:
Γειά σας, με λένε Ξένια  :laugh1: :laugh1: :laugh1: και μου έκοψε το τσιγάρο ο σύζυγος με το ζόρι  :-[
Εύκολο ήταν β'εβαια γιατί κάπνιζα ελαφριά τσιγάρα και το κυριότερο είχα υποστήριξη. Τώρα βέβαια δεν ξεκολάω αλλά μ αρέσει κιόλας που αλλάζω γεύσεις.
 :bye: :bye: :bye: :bye: :bye:

Αποσυνδεδεμένος irak.irak

• *
  • 10
« Απάντηση #1634 στις: Οκτωβρίου 24, 2012, 21:02 »
Καλησπερα σε ολους
Λεγομαι Ηρακλης ειμαι 42 ετων και καπνιζα απο τα 15 μεχρι και πριν 13 μηνες που ανακαλυψα το ΗΤ :D :D :D
καθημερινα καπνιζα ενα πακετο καπνο malbouro κιτρινο μεχρι που τις σκαλες τις εβλεπα και τρομαζα.
εδω και 13 μηνες το ΗΤ δεν το αλλαζω με τιποτα και πλεον αν και αργησα ξεκιναω να πειραματιζομαι 
και γω με  διαφορα...

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359994 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1007 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450295 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110751 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374959 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328267 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1079 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6443 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15303 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29364 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99942 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F