vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

455 επισκέπτες, 5 χρήστες
Mimhsdr, FINIX, manoslykos, Aoratix, camber

Αυτοπαρουσίαση μελών

Αποσυνδεδεμένος cash

• *
  • 98
  • Φύλο: Άντρας
  • FIGHT FOR AEK..... PREPARE FOR GLORY....
Απ: Αυτοπαρουσίαση μελών
« Απάντηση #1590 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2012, 09:02 »
Καλημερα σας ,

Βασιλης λεγομαι ειμαι καινουργιος στο φορουμ .

Οπως πολλοι ετρεξα να μαθω , να δω διαφορα χωρις καν να κανω πρωτα αυτη την κινηση  :-[

Εχω ξεκινησει να κανω ΗΤ απο τελος ιουλιου .

Ειχα κοψει για 1 1/2 χρονο το καπνισμα το ξαναρχισα μαιο του 2012 και απο τα τελη ιουλιου ξεκινησα και εγω το ΗΤ .

Απο μεσα Αυγουστου λοιπον δεν εχω κανει τσιγαρο καθολου .

Ειμαι γενικα ευχαριστημενος και δεν μου λειεπει το τσιγαρο καθολου .

Ενας φιλος μου συστησε και πηρα το PICCOLO .

Τωρα ειμαι σε αυτο μαζι με ενα Hybrid της Nobacco που ειχε παρατησει η Μητερα μου .

Χαρηκα που ανηκω σε αυτο το φορουμ γιατι μαθαινω πολλα και παρακινω και αλλους να αφησουν το Τσιγαρο .

Αποσυνδεδεμένος swift

• 2
« Απάντηση #1591 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2012, 23:39 »
Γεια σας.Με λένε Δημήτρη,ειμαι 42 ετων και κατάγομαι απο τη Φλώρινα όπου και ζω.Καπνίζω 22 χρόνια και θεωρώ πως ήρθε η ώρα να το κόψω.Εδώ και 45 ημέρες μόνο ατμίζω. Ξεκίνησα με 18mg και τις τελευταίες 5 μέρες στο 0.Χρησιμοποιώ ce4+ απο την αρχή και είμαι ευχαριστημένος.Το 1 ml/ημέρα  είναι η ποσότητα που ατμίζω.Καλως σας βρήκα.Η βοήθεια σας πολυτιμότατη.

Αποσυνδεδεμένος 23

« Απάντηση #1592 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2012, 00:43 »
  • Με λένε 23 :bye:
  • Στα 23 ξεκίνησα το κάπνισμα
  • Στις 23 Νοεμβρίου 2011 ξεκίνησα το άτμισμα
  • Μόνο το άθροισμα του 23 στέλνει προσωπικό μήνυμα
  • για τον αριθμό  23 δείτε το κεφ.55 http://www.sacred-texts.com/oto/lib333.htm

Αποσυνδεδεμένος Chrisostomos

• 4
« Απάντηση #1593 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2012, 14:33 »
Καλησπέρα σας. Ονομαζομαι Χρυσόστομος είμαι από την Θεσσαλονίκη και από το 2004 ζω μόνιμα στην Κύπρο (Λευκωσία). Καπνίζω από τα 13 μου και σήμερα στα 37 μου εχω μια εβδομάδα χωρίς κ.τ. Επέλεξα το ηλεκτρονικό. Εχω το giant της nobacco με δύο κεφαλές epsilon και μια Titan (για το σπίτι :-) ). διαβάζοντας στο φόρουμ σας εχω βρει αρκετές πληροφορίες για την συνέχεια μου με το η.τ.
Thanks.

Αποσυνδεδεμένος gxatzisss

• *
  • 58
« Απάντηση #1594 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2012, 22:54 »

Γείας σας!

Είμαι ο Γιώργος, είμαι 26 χρονών,είμαι απο θεσσαλονίκη και είμαι πρώην οικοδόμος και νυν άνεργος.

Η πρώτη μου μέρα στο η.τ ήταν και η μέρα που γράφτηκα στο φόρουμ.

Κάπνιζα απο τα 15 μου χρόνια και όταν ήμουν φαντάρος, στις ατέλειωτες ώρες σκοπιάς (σαββατοκύριακα κυρίως)
έφτανα και τα 60 τσιγάρα την μέρα (δυστηχώς).

4 μήνες σχεδόν στο η.τ και μετά απο 12 ώρες και 30 λεπτά διάβασμα στο φόρουμ σας είπα να γίνω λίγο πιο ενεργό
μέλος, εξού και η αυτοπαρουσίαση.

Αυτή την στιγμή έχω στα χέρια μου ένα Lavatube της BIO στα 4,5Volt με έναν Nobacco epsilon στα 2.4 ohm
και απολαμβάνω μια δική μου συνταγή 50/50 pg/vg με Cinnamon Cookies + Caramel στα 10mg νικοτίνη,
βάσεις και αρώματα της Nobacco by Atmos Lab!

Πλέων είμαι σχεδόν σίγουρος πως στο τσιγάρο δεν θα επιστρέψω ποτέ!

Υ.Γ
Συγχαρητήρια για το φόρουμ,με βοήθησε και με βοηθάει πάρα πολύ και εαν δεν υπήρχε αυτή την στιγμή
δεν θα είχα ιδέα για το "τι καπνό φουμάρο"!

Αποσυνδεδεμένος psixiatros_27

• *
  • 15
« Απάντηση #1595 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2012, 02:03 »
KALHSPERA EIMAI O ALEX!!APO THV PEMPTH XRHSIMOPOIW TO HLEKTROVIKO TSIGARO KAI OI EVTIPOSEIS EIVAI ARISTES!!MALISTA SHMERA HMUV KAI STO GHPEDO KAI PRAGMATIKA SE EVA TOSO AGXWTIKO PAIXVIDI STH TUMPA OTAV SE KALIPTEI TO HLEKTROVIKO TSIGARO VLEPOVTAS PAOK PISTEYW OTI EXW AFHSEI ORISTIKA TO KAVOVIKO!!AV EKSAIRESW EVA PROVLHMA LIGO STA LAIMA MU LOGW OTI VARAW MEGALES TZOURES THA SIVITHISW KAI OLA KALA!!!!SIGXARHTHRIA GIA TH SELIDA SAS KATATOPISTIKOTATH

Απαγορεύονται τα Greeklish

Όχι ολόκληρα μηνύματα με κεφαλαία 
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 17, 2012, 10:29 από Yiannis Rasta »

Αποσυνδεδεμένος kerk

• **
  • 145
    • ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΖΥΘΟΠΟΙΗΣΗΣ
« Απάντηση #1596 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2012, 17:03 »
Γειά σας & απο εμένα, με λένε Κυριάκο, βαδίζω στα 48 και είμαι με ητ εδω & μια βδομάδα.
Το φορουμ σσας με βοήθησε πολύ στο πως να ξεκινήσω & τι προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσω στην αρχή. Ενδεικτικα αναφέρω οτι και οι 3 γνωστοί μου που είχαν ξεκινήσει μεχρι τωρα ητ το διέκοψαν μετα απο 5-6 μέρες ... μεχρι στιγμής αντέχω χωρίς μεγάλα προβλήματα & ευελπιστώ να συνεχίσω ακάθεκτος !!! :D   

Αποσυνδεδεμένος Vangos

• 1896
  • "ΑΤΜΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ"
« Απάντηση #1597 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2012, 20:21 »
Νέοι συν-φορουμίτες, καλωσορίσατε.
Το παρόν νήμα είναι μόνο για αυτοπαρουσιάσεις.
Κάντε έναν κόπο και περιηγηθείτε στο φόρουμ για εξερεύνηση.
Τυχόν ερωτήσεις κι απορίες που έχετε ή συμβουλές που θέλετε, μόνο στα αντίστοιχα θέματα και ενότητες.
Τα νέα μέλη, καλό είναι μετά την αυτοπαρουσίασή τους, να ξεκινήσουν από εδώ:
http://e-kapnisma.gr/index.php/board,118.0.html
Επίσης, "καλωσορίσματα" θα γίνονται μεταξύ των μελών, στα πρώτα μηνύματά τους μέσα στα διάφορα θέματα του φόρουμ.

(Η διαχείριση/συντονιστική ομάδα, θα διαγράψει τα μηνύματα που είναι απαντήσεις/σχόλια.)

Αποσυνδεδεμένος Black Cat

• *
  • 48
  • The trouble is, you think you have time...
« Απάντηση #1598 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2012, 20:34 »
 :bye: Καλησπέρα σε όλους !!!!! Γίαννης απο Νίκαια κ μόλις μια εβδομάδα στο sport.... Ό,τι και να πω για το forum θα είναι λίγο  :respect: , μιας και μετά απο 5 μέρες εντατικού διαβάσματος, κατέληξα στο ego-c, ως μια καλή αρχή ατμίσματος για μένα κ την σύντροφο μου (καπνιστές κ οι δυο απο πολύ μικροί). Καλώς σας βρήκα λοιπον... and keep steaming...

« Απάντηση #1599 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2012, 22:55 »
Καλησπέρα,
Αντώνης από Ηλιουπολη εντελώς newbie στο ΗΤ. Αύριο θα παραλάβω το giant-s για το ξεκίνημα που εύχομαι να μου αρέσει και να γίνει μόνιμο. Είναι τόσα τα καλα του ΗΤ που θα είναι ευλογία να μην ξανά βάλω στο στόμα μου ΚΤ. Καπνιζω στριφτα και πλέον αισθάνομαι λεπρος στο σπίτι και στο γραφείο. Οι παράγοντες που με σπρωξανε στο ΗΤ.
1. Πλήρωσα τα αντερα μου στη ΔΕΗ την περίοδο του καύσωνα για το κλιματιστικό και εγω την έβγαζα στο μπαλκόνι.
2. Η κορούλα μου 1 χρόνων λατρεύει τον αναπτήρα του μπαμπά αφού με τα στριφτα όλο ανάβω ( τι κακό παράδειγμα)
3. Πλυνε χέρια καθάρισε τους καπνούς πετά τα αποτσίγαρα καθάρισε το τασακι

Αποσυνδεδεμένος iraklis00

• 1
« Απάντηση #1600 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2012, 07:53 »
Καλημερα σε ολο το φορουμ
Λεγομαι Ηρακλης,45 χρονων και ειμαι απο Βεροια,κανουργιος στο φορουμ και νεος ατμιστης επισης.Καπνιζα κανονικο τσιγαρο απο 17-18 χρονων και ολο ελεγα να το κοψω αλλα δυσκολα,μεχρι τωρα που ανακαλυψα το ηλεκτρονικο τσιγαρο και το φορουμ αυτο,το οποιο παρεπιπτοντως και βρισκω ιδανικο.Πριν μπω στη διαδικασια του ατμισματος γραφτηκα στο φορουμ ψαχνοντας για πληροφοριες σχετικα με οτιδηποτε εχει να κανει με το ηλεκτρονικο τσιγαρο θελοντας να διαλεξω πως θα ξεκινησω λογω της πληθωρας των τυπων ηλεκτρονικου τσιγαρου που κυκλοφορουν στην αγορα και τελικα κατεληξα να αγορασω ενα E-Go C .Εχω εδω και 4-5 ημερες που το χρησιμοποιω και ειμαι κατευχαριστημενος απ' ολη τη διαδικασια του ατμισματος.Μεχρι τωρα εχω δοκιμασει 2 υγρα ατμισματος,το ενα ειναι το Tribeca απο τη Halo στα 12mg νικοτινης το οποιο ηταν δωρο με τη συσκευασια του ηλεκτρονικου τσιγαρου και το αλλο με γευση μηλου απο τη Decadence στα 8mg νικοτινης,και τα δυο τα βρισκω παρα πολυ ωραια για αρχη,με κορυφαιο το tribeca φυσικα,ελπιζω να ανακαλυψω και καινουργιες γευσεις που απ'οτι ειδα μεχρι τωρα υπαρχει τεραστια σχεδον ποικιλια.
Οι εντυπωσεις μου απο το φορουμ ειναι αριστες,υπαρχει φιλικο κλιμα,πολλες πληροφοριες που βοηθουν πολυ ειτε προκειται για νεο χρηστη ειτε πεπειραμενο απο οσα ειδα και διαβασα μεχρι στιγμης (εχω πελαγωσει να πω την αληθεια με τις τοσες πληροφοριες αλλα ελπιζω σιγα σιγα να βρω κι εγω το δρομο μου στον καινουργιο αυτο κοσμο του ατμισματος).
Ενα μεγαλο μπραβο στους δημιουργους του φορουμ,αξιζεται συγχαρητηρια
Αυτα τα ολιγα προς το παρων
Φιλικα
Ηρακλης

« Απάντηση #1601 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2012, 09:36 »
Γειά σε όλους.

Νέος στο forum και στο η/τ. Τα θέματα του forum με έχουν βοηθήσει απίστευτα να κατανοήσω τον κόσμο του η/τ. Ακόμα δεν έχω καταφέρει να το "παλέψω", αλλά ελπίζω να το καταφέρω μέσα από τις σελίδες του forum και τις χρήσιμες συμβουλές και εμπειρίες των μελών.

Αποσυνδεδεμένος Ατμομιστής

• *
  • 37
« Απάντηση #1602 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2012, 13:49 »
Καλησπερα..Το ονομα μου ειναι Χρυσοστομος κ εχει λιγο καιρο που μπηκα στην παρεα σας..Ειμαι απο θεσσαλονικη-Χαριλαου κ ατμιζω εδω κ 8 μηνες..Στην αρχη το θεωρουσα ανουσιο να παρω ενα η.τ αλλα οταν το κρατησα στο χερι κ δοκιμασα αλλαξα 360 μοιρες στον τροπο σκεψης μου περι του η.τ!Στους 8 μηνες εχω παρει αρκετες μπαταριες κ κατεληξα να χρησιμοποιω απο τα 10 τις 2..Αυτα που χρησιμοποιω ειναι το twist για τους εξωτερικους χωρους και καλα σε "κυριλε" μαγαζια ενω στο σπιτι μου εχω ενα vmax 2(smok)..
To φορουμ ειναι μια πολυ καλη ιδεα γιατι ψαχνοντας στο ιντερνετ για διαφορα πραγματα επεσα πανω σε εσας κ απο τοτε μπαινω καθημερινα κ διαβαζω κ γνωριζω οτι καινουργιο βγαινει ή κατι που μπορω να κανω μονος μου π.χ να επισκευασω τον ατμοποιητη μου..

Ευχαριστω πολυ με εκτιμιση ο Ατμομιστης(Χρυσοστομος)
KEEP GOING ;D
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 20, 2012, 14:02 από Ατμομιστής »

Αποσυνδεδεμένος thanos99999

• **
  • 137
« Απάντηση #1603 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2012, 15:26 »
Γεια σας και από μένα. Είμαι ο Θανάσης, 39 ετών από Λαμία, 20 χρόνια καπνιστής με 3+ πακέτα ημερησίως. Εδώ και μερικές ημέρες κάνω χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου με αποτέλεσμα την σημαντική μείωση του κανονικού (10 τσιγάρα max ημερησίως). Ήδη σημαντική βοήθεια στην προσπάθειά μου έχω λάβει από την ανάγνωση των θεμάτων στις συζητήσεις του site και ελπίζω σε ανάλογη και καλύτερη ακόμη συνέχεια.

Αποσυνδεδεμένος Vrs5

• 2526
« Απάντηση #1604 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2012, 19:09 »
Νέοι συν-φορουμίτες, καλωσορίσατε.
Το παρόν νήμα είναι μόνο για αυτοπαρουσιάσεις.
Κάντε έναν κόπο και περιηγηθείτε στο φόρουμ για εξερεύνηση.
Τυχόν ερωτήσεις κι απορίες που έχετε ή συμβουλές που θέλετε, μόνο στα αντίστοιχα θέματα και ενότητες.
Τα νέα μέλη, καλό είναι μετά την αυτοπαρουσίασή τους, να ξεκινήσουν από εδώ:
http://e-kapnisma.gr/index.php/board,118.0.html
Επίσης, "καλωσορίσματα" θα γίνονται μεταξύ των μελών, στα πρώτα μηνύματά τους μέσα στα διάφορα θέματα του φόρουμ.

(Η διαχείριση/συντονιστική ομάδα, θα διαγράψει τα μηνύματα που είναι απαντήσεις/σχόλια.)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359948 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1004 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114267 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450257 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110741 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374917 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328209 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1075 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6440 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15300 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29361 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99936 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F