vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

488 επισκέπτες, 8 χρήστες
Tem, lagoudakis, camber, ZoeM, Parolos, Antonis84, Mensanos, eurogod

Αυτοπαρουσίαση μελών

Αποσυνδεδεμένος peris72

• *
  • 32
  • Φύλο: Άντρας
  • !!! LOL !!!
    • Ένα μικρό καθημερινό κέρδος ;-)
Απ: Αυτοπαρουσίαση μελών
« Απάντηση #1560 στις: Αυγούστου 15, 2012, 15:09 »
Καλησπέρα και χρόνια πολλά,

Λέγομαι Περικλής (40 ετών απο Φλώρινα - εργάζομαι στην ΕΡΤ).

Ξεκίνησα το άτμισμα εδώ και 2 μήνες (ο savvis ευθύνεται γιαυτό) και δεν έχω την ανάγκη κανονικού τσιγάρου με τίποτα!

Ευχάριστη έκπληξη ήταν για εμένα, το να καπνι,.·'!..., αχμ, να ατμίζω εννοώ πλέον, διάφορες γεύσεις χωρίς να μου λείπει το κανονικό τσιγάρο - ίσα ίσα, μου "βρομάει" πλέον (παιχνίδι εγκεφαλικό καθαρά τελικά).

Εδώ στο φόρουμ βρίσκω πληροφορίες και νέα, που σίγουρα μου δίνουν έναν ακόμα λόγο να συνεχίσω, με ακόμα καλύτερες προϋποθέσεις, την παραίτηση και ως ανάμνησης πλέον, από το κ.τ.

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk.

Αποσυνδεδεμένος Κρόνιος

• *
  • 14
« Απάντηση #1561 στις: Αυγούστου 19, 2012, 01:28 »
Γειά σας,
με λένε Στέλιο, μένω Καβάλα, κι οδεύω προς τα 52 έτη, καπνιστής τα 31 εξ αυτών, κι εσχάτως για 54 μέρες ατμιστής πλέον.

Συγχαρητήρια για το παρόν φόρουμ, κι ευχαριστήρια για τις γνώσεις που μου μεταδίδετε. Έπαθα βέβαια κάποιο overdose πληροφοριών το τελευταίο διήμερο, αλλά θα μου περάσει...  :))

Δεν πίστευα ποτέ ότι θα έκοβα το τσιγάρο τόσο εύκολα, χωρίς στερητικά σύνδρομα.
Η μοναδική παρενέργεια που είχα, ήταν μια αδυναμία συγκέντρωσης πριν κάνα μήνα, όταν κι έριξα την νικοτίνη απότομα από το 18 στο 9, αλλά μετά από μια βδομάδα πέρασε κι αυτό...
Πλέον ατμίζω με 8άρα, και έχω στο πρόγραμμα σταδιακή μείωση μέχρι τον μηδενισμό, μετά από κάνα τρίμηνο.

Βρήκα την χαρά μου, βρήκα πραγματική απόλαυση με φρουτένια αρώματα.
Το τσιγάρο πλέον μου βρωμάει και δεν θέλω ούτε καν να το ακούω, έστω κι αν πρόκειται για άτμισμα καπνικών αρωμάτων...

Καλά ατμίσματα σε όλους μας!

Αποσυνδεδεμένος Vrs5

• 2526
« Απάντηση #1562 στις: Αυγούστου 19, 2012, 01:33 »
Νέοι συν-φορουμίτες, καλωσορίσατε.
Το παρόν νήμα είναι μόνο για αυτοπαρουσιάσεις.
Κάντε έναν κόπο και περιηγηθείτε στο φόρουμ για εξερεύνηση.
Τυχόν ερωτήσεις κι απορίες που έχετε ή συμβουλές που θέλετε, μόνο στα αντίστοιχα θέματα και ενότητες.
Τα νέα μέλη, καλό είναι μετά την αυτοπαρουσίασή τους, να ξεκινήσουν από εδώ:
http://e-kapnisma.gr/index.php/board,118.0.html
Επίσης, "καλωσορίσματα" θα γίνονται μεταξύ των μελών, στα πρώτα μηνύματά τους μέσα στα διάφορα θέματα του φόρουμ.

(Η διαχείριση/συντονιστική ομάδα, θα διαγράψει τα μηνύματα που είναι απαντήσεις/σχόλια.)

Αποσυνδεδεμένος Gibson

• *
  • 40
  • A. C. MILAN
« Απάντηση #1563 στις: Αυγούστου 19, 2012, 09:34 »
Καλημέρα σε όλους, λέγομαι Μάριος είμαι 53 χρόνων και το τελευταίο 2μηνο είμαι πλέον ατμιστής με τη βοήθεια του άνηψιου μου ο οποιος με το ζόρι στην αρχή μου έφερνε δικά του ατμιστικά καλούδια για να με πείσει, πλέον έχω σταματήσει το τσιγάρο και ασχολούμαι μόνο με τον ατμό.

Διάβαζα κάμποσο καιρό το φόρουμ μιας και είναι κατα κάποιο τρόπο ενα τρύκ ώστε να μη βαρεθώ και να συνεχίσω τη προσπάθεια μου.

Συγχαρητήρια για τη πόλυ καλή δουλεία που κάνετε, συνεχίστε έτσι  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος genesis_rds

• **
  • 164
  • ProVari mini + Cobra
« Απάντηση #1564 στις: Αυγούστου 21, 2012, 09:12 »
 Χαίρετε το όνομα μου είναι Παύλος είμαι 27 χρονών και είμαι από την Ρόδο. Έχω σπουδάσει δίκτυα υπολογιστών στην Αγγλία, και δουλεύω σε ξενοδοχείο.

Ξεκίνησα το κάπνισμα στα 19 μου (δυστυχώς) έκανα περίπου στα 2 πακέτα τσιγάρα την ημέρα ι 25γρ με 40γρ καπνό.. Ξεκίνησα να ατμίζω πριν από 2 χρόνια σπαστά. είχα κόψει το κάπνισα και το άτμισμα για μια περίοδο 6 μηνών αλλά δυστυχώς λόγο άγχους γυναίκες δουλείες το ξανάρχισα (κάπνισμα) και τώρα άρχισα πάλι το άτμισμα και έκοψα το κάπνισμα για να βρω την υγεία μου γιατί ο βήχας ι πίκρα γεύση και ι κούραση όταν περπατάς δεν υποφέρετε άλλο!

Ξεκίνησα να ατμίζω με τον Nobacco Hybrid με ατμοποιείτη eGo-Τ αλλα δεν ηταν αυτό που επψαχνα να με κανει να μιν σκεφτομε το τσιγαρο και να δω κατι  πήγα στο Giant με NOBACCO Titan DCT που ήταν ανώτερο με καλύτερη ηπιότητα και ποσότητα καπνού και μπορούσε να με κρατήσει καλύτερα μακριά από το τσιγάρο και να με κάνει να μην το θέλω να το βλέπω. Όταν άρχισα να ατμίζω δεν μπορούσα να κάθομαι δίπλα σε καπνιστεί γιατί ι μυρωδιά του τσιγάρου με ενοχλούσε υπερβολικά, μου βρώμαγε παρά πολύ! (τότε άρχισα να καταλαβαίνω τους γύρο μου που δεν μπορούσαν τον καπνό μου από το τσιγάρο!!).

Τα υγρά που έχω δοκιμάσει ως στιγμής είναι της Nobacco (φράουλα, σοκολάτα, βανίλια), NaturaRed Bull  και της Halo το Turkishtobacco που όταν τον δοκίμασα ξετρελάθηκα με την γεύση του και έχω κωλύσει με αυτόν!

Το
Forum το γνώρισα από τον κολλητό μου που είναι από την Ρόδο αλλά σπουδάζει Πάτρα και μπήκα να ρίξω μια ματιά και βρήκα πολλά ενδιαφέροντα πράγματα για την άτμιση και τώρα ετοιμάζαμε να αγοράσω τον επόμενο ατμοποίητη μου και μπαταρία σύμφωνα με τις κριτικές που βρήκα στο forum!

Συγχαρητήρια για το
forum σας έχετε κάνει πάρα πολύ καλή δουλεία και από τι βλέπω υπάρχουν πολλά μέλει που ενδιαφέρονται και ανεβάζουν  όλα να newupdated σε ότι αφορά το ηλεκτρονικό τσιγάρο!

Keep up the good work! :thumpup: :thumpup: :thumpup:

(23/8/12 =  Νέο απόκτημα LavaTube v2 )
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 23, 2012, 14:17 από genesis_rds »

Αποσυνδεδεμένος yannis202

• *
  • 5
« Απάντηση #1565 στις: Αυγούστου 23, 2012, 09:59 »
Καλημέρα σε όλους σας. Με λένε Γιάννη και είμαι 39 χρονών. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα και άρχισα να καπνίζω από έφηβος (λύκειο). Τον τελευταίο χρόνο χρησιμοποιώ αποκλειστικά ηλεκτρονικό τσιγάρο και κατάφερα να ξεφορτωθώ το κανονικό τσιγάρο και όλα τα αρνητικά του (ας είναι καλά ένας συνάδελφος που μου άνοιξε τα μάτια !).
Παρακολουθώ το Forum εδώ και ένα μήνα περίπου και θα ήθελα να σας σας ευχαριστήσω όλους γιατί παρότι δεν συμμετείχα ενεργά μέχρι τώρα (σας διάβαζα μόνο από την κλειδαρότρυπα  :))  ) με έχετε βοηθήσει πολύ, όπως και άλλους να λύσω πολλές απορίες που είχα σχετικά με το hobby μου.[size=78%]     [/size][size=78%]   [/size]

Αποσυνδεδεμένος ALEXANDROS-

• *
  • 64
  • Βασίλη είσαι εδώ!!!!!....Χρήστο είσαι εδώ!!!!!
    • www.facebook.com/alexandros.nterpoulis?ref=tn_tnmn
« Απάντηση #1566 στις: Αυγούστου 25, 2012, 03:12 »

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ- ετων 47+ έγγαμος 27 χρόνια :wall: .... με ενα παιδι καταπληκτικο και μοναδικο κοριτσακι :angel: .......καπνιζα απο τα 11 γιατι λογο οικογενειακης καταστασεις εργαζομουν :'( και οι καλες παρεες με μαθανε απο νορις :-\ ....το η.τ το πρωτο εβαλαστην ζωη μου πριν 6 χρονια απο ναυτικο φιλαρακι καμια σχεσει με αυτα που με εχουν τρελανει τωρα  :idiot2: ....εδω και 2 χρονια μονο αυτο κανο σε πολλες και διαφορες μορφες απο 36 νικοτινη :hapy_crazy: και εχω καταληξη 18 τωρα :indifferent: ....ειναι το ΜΑΣΤΑΦΛΑΡΑΚΙ μου :baby: ειμαι και γκατσετακιας εχω ολα τα καλουδια :cigar: και μαστορακι ειμαι απο οτι λενε πιανουν τα χερια μου φτιαχνω αμα εχω χρονο πολλα πραματα :dance: ......κομπιουτερας απο την περιοδο του zx spectroum με ολα τα σκαλια του εως τωρα και πολυ χρημα ετσι για να εχω το καλο και οχι μονο να ειμαι και ο πρωτος :idiot1: .....το αυτο εχω παθει με το η.τ. πολλα διαφορα να ειμαι ενας απο τους πρωτους αλλα εσεις εδω με εχετε μηδενισει αδελφια μου   :fight_fryingpan: χι!χι!χι!χι! ,μαλων εχω μεγαλωσει πολυ.Ειμαι κλειστος ανθρωπος :lipssealed: τα διαβαζω ολα τα βλεπω ολα? αλλα λιγο θα με δειτε να γραφω :wink_stil: εκτος αν κανο πλακιτσα με κανα φιλαρακι :party_beer_01: :laugh_cantstop: ....
Αυτα μωρε απο εμενα αντε παιδες τα λεμε  ........ :respect_hat:

Παρακαλούμε: Μην γράφετε ολόκληρα μηνύματα με κεφαλαία. Είναι σαν να φωνάζετε αλλά και κουραστικά στην ανάγνωση.

Απ'το συντονισμό του φόρουμ.

« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 27, 2012, 23:06 από ALEXANDROS- »

« Απάντηση #1567 στις: Αυγούστου 25, 2012, 22:47 »
Γεια σας ειμαι νεος ατμιστης ετων 52, καπνιστης 37 χρονια και πιστευω να παραμεινω στο Η.Τ.

Αποσυνδεδεμένος kokvictoria

• *
  • 5
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #1568 στις: Αυγούστου 26, 2012, 16:47 »
Καλησπέρα
Λέγομαι Βικτωρία είμαι 38 ετών, μένω στην Αθήνα και δουλεύω σε σχολείο ειδικής αγωγής (δημόσιο δημοτικό).
Κάπνιζα από 18 ετών μέχρι πριν μια εβδομάδα περίπου 2 πακέτα ημερησίως.
'Eχω πάρει το σετ mini&more και ο βασικός λόγος που ξεκίνησα είναι γιατί είχα πολλή "γκρίνια" απο τα παιδιά μου με το κανονικό τσιγάρο.
Μέχρι στιγμής δεν ένιωσα την ανάγκη να επιστρέψω στο κ.τ. αλλά έχω αρκετές απορίες και έτσι ψάχνοντας στο google βρήκα το forum αυτό.
Υπάρχουν αρκετές πληροφορίες από ότι είδα μέχρι στιγμής και ελπίζω να βρω απαντήσεις στα ερωτήματα μου.

Αποσυνδεδεμένος Tosman12

• *
  • 87
« Απάντηση #1569 στις: Αυγούστου 27, 2012, 17:45 »
Καλησπέρα με λένε Γιώργο είμαι 21 και κάπνιζα εδώ και 5-6 χρόνια , πριν από 7 μήνες ξεκίνησα το άτμισμα με ένα κακό πακέτο για μένα το i-want της nobacco, δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος με την επιλογή μου γιαυτό και στην συνέχεια δοκίμασα τους εξής ατμοποιητές Giant, Giant s, Ego t, Ego c, και έναν ακόμα που αν δεν κάνω λάθος λέγετε C4 . Από αυτούς έμεινα ευχαριστημένος μόνο με τον C4....  Giant και Giant s πολύ καλοί αλλά θέλουν 2-3 μέρες στρώσιμο γιατί μου βραχυκύκλωναν ,  Ego t και  Ego c μου φαίνονται σε γεύση, ντουμάνι και χτύπημα ακριβώς ίδιοι και δεν με ικανοποιησαν σε αυτό που θέλω από έναν ατμοποιητή . Ακόμα δεν είμαι 100% ευχαριστημένος από το Η.Τ. περιμένω πολλά που πιστεύω κάποια στιγμή θα τα τελειοποιήσουν ... ο λόγος που ξεκίνησα το Η.Τ. είναι πρώτον θέμα υγείας και δεύτερον οικονομικό.

Έχω διαβάσει αρκετά πράγματα στην σελίδα σας που με βοήθησαν στο Η.Τ. έχετε κάνει πολύ καλή δουλειά εδώ μπράβο σας!!!  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Vangos

• 1896
  • "ΑΤΜΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ"
« Απάντηση #1570 στις: Αυγούστου 27, 2012, 20:37 »
Τυχόν ερωτήσεις κι απορίες που έχετε ή συμβουλές που θέλετε, μόνο στα αντίστοιχα θέματα και ενότητες.
Επίσης, "καλωσορίσματα" θα γίνονται μεταξύ των μελών, στα πρώτα μηνύματά τους μέσα στα διάφορα θέματα του φόρουμ.

(Η διαχείριση/συντονιστική ομάδα, θα διαγράψει τα μηνύματα που είναι απαντήσεις/σχόλια.)

Αποσυνδεδεμένος VicosZ

• *
  • 14
« Απάντηση #1571 στις: Αυγούστου 31, 2012, 13:34 »
Γειά σας με λένε Κώστα είμαι 32 χρονών και είμαι οδηγός ταξί.Εδώ και σχεδόν 2 χρόνια έχω κόψει το τσιγάρο που κάπνιζα 3 πακέτα την ημέρα και ατμίζω.Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με το η.τ και συνεχίζω δυναμικά....Είμαι όμως αρχάριος με τα υγρά και τους επισκευάσιμους ατμοποιητές και θα ήθελα να ψαχτώ ποιο πολλύ...Τα υπόλοιπα τα λέμε στο forum.Έυχομαι σε όλους καλό άτμισμα!!! :yes: :yes: :yes:

« Απάντηση #1572 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2012, 20:07 »
Καλησπερα!ονομαζομαι Βασιλης και καταγωγη απο Κουφαλια θεσσαλονικης,ειμαι 22 ετων και ξεκινησα το η.τ λογω του οτι καπνιζα σαν τρελος απο τα 13 γυρω στα 3 πακετα την μερα...την εχω καταβρει με το η.τ μετα απο καποιες δοκιμες κατεληξα σε κατι μετριο το οποιο με ικανοποιει...αλλα...παντα ψαχνεις το κατι παραπανω...συγχαρητηρια για το φορουμ σας ειναι αψογο. .. ;)

Αποσυνδεδεμένος basileiosx

• 4
« Απάντηση #1573 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2012, 22:46 »
γεια χαρα...το ονομα μου ειναι Βασιλης απο θεσσαλονικη και ειμαι ατμιστης εδω και αρκετους μηνες σχεδον ενα χρονο.ειπα και εγω να γραφτω εδω περα για να μαθω περισσοτερα πραγματα.

Αποσυνδεδεμένος Vrs5

• 2526
« Απάντηση #1574 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2012, 22:49 »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359902 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114250 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450092 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110728 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374803 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328171 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1072 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6436 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15292 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29358 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99930 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F