vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

472 επισκέπτες, 9 χρήστες
lagoudakis, camber, ZoeM, Parolos, Antonis84, Mensanos, eurogod, Milarepa, manoslykos

Αυτοπαρουσίαση μελών

Αποσυνδεδεμένος zilberto

• **
  • 222
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Αυτοπαρουσίαση μελών
« Απάντηση #1545 στις: Ιουλίου 25, 2012, 09:58 »
Καλημέρα κι από μένα, Γιώργος 33 ετών κάπνιζα από τα 14-15 με μέσο όρο 1 πακέτο την ημέρα.
Είχα δοκιμάσει το ηλεκτρονικό τσιγάρο όταν πρωτοεμφανίστηκε, εκείνα που είχαν την εμφάνιση τσιγάρου και είχα απογοητευτεί τελείως. Δεν ήθελα να ξανακούσω τίποτα γύρω απο αυτό θεωρόντας το απάτη.

Ώσπου τυχαία πριν ένα μηνα πέτυχα κάποιον γνωστό με EgoT ο οποίος έδειχνε ευχαριστημένος από αυτό και με διαβεβαίωνε πως ο ατμός μοιάζει στην γεύση με τον καπνό του κ.τ. Αυτό ήταν που με ενδιέφερε πάνω από όλα - άσχετα αν τελικά δεν αληθεύει (και καλώς) και την έχω καταβρεί με τις γλυκές / φρουτένιες.

Εδω και μια βδομάδα περίπου είμαι με σετάκι EgoC και 5 δοκιμαστικά (10ml) dekang. Στο διάστημα αυτό πρόλαβα και χάλασα 2 κεφαλές και μία μπαταρία!
Αν και λίγο στραβό το ξεκίνημα, το θέμα είναι ότι στις 8 μέρες έκανα μόνο ένα κ.τ. κι αυτό όχι επειδή "λύγισα" απλά είχα περιέργεια να δω πως πως θα μου φανεί. Χάλια μαύρα! Αν και η μυρωδιά του κ.τ. εξακολουθεί να μου αρέσει, στο στόμα μου η αίσθηση ήταν σαν να έβαζα δηλητήριο.

Πιστεύω πως το η.τ. αποτελεί μια πολύ έξυπνη γέφυρα για να περάσεις απέναντι από την όχθη των καπνιστών, μιας και υποκαθιστά με επιτυχία το σύνολο των συνηθειών που κρατάνε τον καπνιστή αιχμάλωτο.

« Απάντηση #1546 στις: Ιουλίου 28, 2012, 11:04 »
Καλημέρα κι απο μένα, Νικος 30 ετών, ατμιστής εδω και μια εβδομάδα και μπορω να πω πως , για αυτο το διαστημα δεν με εχει ενοχλήσει καθόλου η έλλειψη κ.τ. Είμαι χρήστης και fan της Nobacco, λόγω ποιότητας, ατμίζω Mini&More.
Αγαπημένα υγρά εως τώρα Energy cow, RY3, Golden margy.
Εντυπωσιαστικα πολυ απο το μεγεθος του forum και τα αρθρα και ηθελα να συμμετέχω και εγω σάυτη τη κοινότητα.

Αποσυνδεδεμένος dima

• 2
« Απάντηση #1547 στις: Αυγούστου 01, 2012, 10:20 »
Γειά σας και από μένα είμαι ο Δημήτρης 38 χρονών
επάγγελμα ηλεκτρονικός (ελεύθερος επαγγελματίας εδώ και 10 χρόνια)
Γεννήθηκα, μεγάλωσα, και μένω ακόμα σε 1 χωριό 45 χλμ έξω από την Αθήνα
20 χρόνια καπνιστής και ατμιστής τους τελευταίους  8 μήνες.
Το Η.Τ με βοήθησε πολύ στην διακοπή του κανονικού τσιγάρου, αν και πιστεύω οτι όλα είναι θέμα θέλησης.

Αποσυνδεδεμένος MHNAS79

• **
  • 100
« Απάντηση #1548 στις: Αυγούστου 01, 2012, 15:26 »
Χαιρετώ την καινούρια μου  παρέα, είμαι ο Μηνάς είμαι από Γιαννιτσά και μένω Κομοτηνή εδώ και ένα (01) μήνα με την γυναίκα μου.Πριν 8 μήνες ξεκίνησα και εγώ με ένα ovale elips και από τότε δεν έχω βάλει τσιγάρο στο στόμα.Κολλητός με τον bill888, χρόνια παρέα, και με έπεισε να μπω και εγώ σε αυτό το φόρουμ.... ωραία πράγματα παιδιά έχει εδώ.Θα τα λέμε!!!Και πάλι γεία σας

Αποσυνδεδεμένος WILDE

• 1786
« Απάντηση #1549 στις: Αυγούστου 02, 2012, 13:11 »
Ονομάζομαι Χρήστος και καπνιζα για 19 χρονια
Πριν εναν χρόνο εκανα μια προσπαθεια με το ηλεκτρονικο τσιγαρο 510-Τ αλλα απέτυχα λογω κακων επιλογων
Τωρα ατμίζω ( Nobacco I - Want) ακριβως ενα (01) μήνα και δεν έχω καπνισει καθόλου
Βρήκα το Forum καθώς εψαχνα στο Internet πληροφορίες για το Η.Τ.
Συνεχίζω την προσπάθεια της αποκοπής απο το Κ.Τ. αλλά και στην συνέχεια και απο το Η.Τ.
Ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος Vangos

• 1896
  • "ΑΤΜΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ"
« Απάντηση #1550 στις: Αυγούστου 04, 2012, 21:48 »
Νέοι συν-φορουμίτες, καλωσορίσατε.
Το παρόν νήμα είναι μόνο για αυτοπαρουσιάσεις.
Κάντε έναν κόπο και περιηγηθείτε στο φόρουμ για εξερεύνηση.
Τυχόν ερωτήσεις κι απορίες που έχετε ή συμβουλές που θέλετε, μόνο στα αντίστοιχα θέματα και ενότητες.
Τα νέα μέλη, καλό είναι μετά την αυτοπαρουσίασή τους, να ξεκινήσουν από εδώ:
http://e-kapnisma.gr/index.php/board,118.0.html
Επίσης, "καλωσορίσματα" θα γίνονται μεταξύ των μελών, στα πρώτα μηνύματά τους μέσα στα διάφορα θέματα του φόρουμ.

(Η διαχείριση/συντονιστική ομάδα, θα διαγράψει τα μηνύματα που είναι απαντήσεις/σχόλια.)

Κάποια μηνύματα-απαντήσεις μεταφέρθηκαν εδώ:
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,8829.msg458258.html#msg458258

Αποσυνδεδεμένος Liafis

• 2
« Απάντηση #1551 στις: Αυγούστου 06, 2012, 11:50 »
Καλημερα σας,ειμαι ο Θανασης και ατμιζω εδω και ενα χρονο.Ειμαι απο Θεσσαλονικη και ειμαι 40 χρονων.
Καλως σας βρηκα! :bye:

Αποσυνδεδεμένος Sandbird

• 4
« Απάντηση #1552 στις: Αυγούστου 06, 2012, 13:04 »
Καλημέρα, ονομάζομαι Αργύρης (35 από θεσσαλονίκη) και ατμίζω εδώ και 1 μήνα με ένα eGo-W. Μέχρι στιγμής έχω ελατώσει το κάπνισα σχεδόν 100%.
Άντε κανα 2-3 την εβδομάδα και αυτό γιατί δεν έχω συνηθίσει και απολύτως τα υγρά ακόμα.
Υγρά προτίμησης : Virginia, Green Apple

Αποσυνδεδεμένος VersuS05

• *
  • 29
« Απάντηση #1553 στις: Αυγούστου 09, 2012, 02:09 »
Ονομάζομαι Πέτρος και κάνω χρήση η/τ εδώ και περίπου 6-7μήνες.
Αν και έκοψα το κάπνισμα για οικονομικούς λόγους κυρίως, μπορώ να πω πως έχω ενδείξεις καλυτέρευσης της υγείας μου και αυτό με έχει ενθουσιάσει ακόμη περισσότερο.
Το η/τ πλέον το έχω και ως hobby!
Χαίρομαι που ήρθα στη παρέα σας που αν και δεν έχω γράψει σας διαβάζω συνέχεια και με έχετε βοηθήσει πολύ!
Ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα! :)

Αποσυνδεδεμένος Σένια

• 827
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #1554 στις: Αυγούστου 09, 2012, 11:52 »
Καλημέρα σε όλους!
Είμαι η Σένια (40 από Βόλο), καινούρια στην παρέα σας, και ατμίστρια εδώ και 2 μήνες.
Κάπνιζα 1 πακέτο τη μέρα για ... πολλά χρόνια κατ' εμένα. Το Η.Τ. το ξεκίνησα πριν 2 μήνες, μήπως και κόψω το "συμβατικό" τσιγάρο. Στην αρχή πήρα υγρό με νικοτίνη, αλλά μου έβγαινε σχετικά άνετα να μη καπνίζω. Κακά τα ψέματα ήθελε και λίγο προσπάθεια. Σύντομα άρχισα να βάζω και υγρό χωρίς νικοτίνη μέσα. Στην αρχή λίγες σταγόνες, μετά όλο και περισσότερο. Συνεχώς έβλεπα βελτίωση στη φυσική μου κατάσταση και με ενθάρρυνε αυτό όσο τίποτε άλλο!!!
Τώρα, 2 μήνες μετά, έχω υγρό χωρίς νικοτίνη και δηλώνω καθαρά και μόνο ατμίστρια! Δε σκοπεύω όμως να κόψω το άτμισμα γιατί μ' αρέσει κι έχω αρχίσει πλέον να δοκιμάζω διάφορες γεύσεις. Προσπαθώντας να βρω και πληροφορίες για διάφορα ητ, βρήκα και το forum σας και μου φάνηκε ιδιαίτερα ενδιαμφέρον!
Ευχαριστώ!

Αποσυνδεδεμένος Minerboh

• *
  • 6
« Απάντηση #1555 στις: Αυγούστου 09, 2012, 12:35 »
Λέγομαι Μηνάς. Μένω Αθήνα. Προσωπικά δεν καπνίζω και το σιχαίνομαι όσο  έχω σιχαθεί λίγα πράγματα στη ζωή μου γιατί εξαιτίας του τσιγάρου κινδυνέυει η ζωή της μητέρας μου. Υποστηρίζω ο ηλ κάπνισμα με την έννοια οτι είναι πολυ πιο ''ασφαλές'' στην υγεία του κατώτερου αναπνευστικού, τουλάχιστον σε μια ετεροχρονισμένη βάση.
Αν και φυσκά είμαι λίγο επιφυλακτικός, μια έρευνα που έκανα σχετικά με τη προπυ.γλυκόλ έδειξε οτι είναι πιο ''αθώα'' απο την άλλη (δε θυμάμαι το όνομα).
Ξεκίνησα το ηλ τσιγάρο στη μητέρα μου σα προσωρινό μέτρο μέχρι να μας δεκτεί η διακοπή καπνίσματος και πραγματικά ο Θεός βοηθός στο να έχω πάρει τη σωστή επιλογή.
Το ηλ. τσιγάρο που αγόρασα είναι nobacco Ego-T και το υγρό είναι ουδετερικό νικοτινης.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 09, 2012, 12:42 από Minerboh »

Αποσυνδεδεμένος wanderer

• *
  • 49
« Απάντηση #1556 στις: Αυγούστου 11, 2012, 17:52 »
Γειά σας.

ατμίζω 8 μήνες τώρα περίπου.είχα βάλει σκοπό να σταματήσω το κάπνισμα και το ηλεκτρονικό φάνταζε σαν καλή λύση.ευτυχώς μυήθηκα απο γκουρού στο είδος και δεν μου πήρε καιρό να καταλάβω ορισμένα μυστικά.
παρακολουθώ το φόρουμ αρκετό καιρό τώρα και αποφάσισα ότι καιρός ήταν να συμετάσχω

Αποσυνδεδεμένος Vangos

• 1896
  • "ΑΤΜΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ"
« Απάντηση #1557 στις: Αυγούστου 11, 2012, 21:17 »
Νέοι συν-φορουμίτες, καλωσορίσατε.
Το παρόν νήμα είναι μόνο για αυτοπαρουσιάσεις.
Κάντε έναν κόπο και περιηγηθείτε στο φόρουμ για εξερεύνηση.
Τυχόν ερωτήσεις κι απορίες που έχετε ή συμβουλές που θέλετε, μόνο στα αντίστοιχα θέματα και ενότητες.
Τα νέα μέλη, καλό είναι μετά την αυτοπαρουσίασή τους, να ξεκινήσουν από εδώ:
http://e-kapnisma.gr/index.php/board,118.0.html
Επίσης, "καλωσορίσματα" θα γίνονται μεταξύ των μελών, στα πρώτα μηνύματά τους μέσα στα διάφορα θέματα του φόρουμ.

(Η διαχείριση/συντονιστική ομάδα, θα διαγράψει τα μηνύματα που είναι απαντήσεις/σχόλια.)

« Απάντηση #1558 στις: Αυγούστου 12, 2012, 03:01 »
Καλησπερα με λενε γιωργο και ειμαι 30 χρονων.Ζω στην γερμανια και σκεφτομαι να παρω ενα ηλεκτρονικο τσιγαρο!Πιστευω οτι ειμαι στο καλυτερο μερος για να συλλεξω πληροφοριες και συμβουλες!!!

Αποσυνδεδεμένος spyrosrg505

• **
  • 168
« Απάντηση #1559 στις: Αυγούστου 13, 2012, 19:42 »
Kαλησπέρα και συγχαρητήρια για το forum, το οποιο μέχρι τώρα μου έχει λύσει αρκετές απορίες. Mένω πάτρα και κάπνιζα k.t. από τα 16 με διάλειμμα  στα 24 μου για ένα μηνα (τώρα είμαι 32). Κάπνιζα old holborn και όταν δεν έβγαινα από το σπίτι δεν κάπνιζα πολύ (συνήθως μέχρι 4-5 τσιγάρα).Όταν έβγαινα όμως και έπινα κάνα ποτηράκι του άλλαζα τα φώτα ;D ... Ξεκίνησα το ηλεκτρονικό στις 1/8/12 και από τότε έχω κάνει γύρο στα 5-6 Κ.Τ. από περιέργεια και επειδή μια φορα ξέμεινα από μπαταρία :)) :)) :))  Η αλήθεία είναι ότι όταν "χαρμανίαζω" ποτε μα ποτε δε μου λείπει πλέον το κ.τ. αλλα το ηλεκτρονικό (γιατρέ είμαι καλά?). Πάντως όπως το βλέπω μάλλον δε θα ξαναγυρίσω στο κ.τ.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359902 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114250 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450092 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110728 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374803 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328170 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1072 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6435 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15292 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29358 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99930 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F