vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Αυτοπαρουσίαση μελών

Αποσυνδεδεμένος Vangos

• 1896
  • Φύλο: Άντρας
  • "ΑΤΜΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ"
Απ: Αυτοπαρουσίαση μελών
« Απάντηση #1515 στις: Ιουνίου 23, 2012, 19:52 »
Νέοι συν-φορουμίτες, καλωσορίσατε.
Το παρόν νήμα είναι μόνο για αυτοπαρουσιάσεις.
Κάντε έναν κόπο και περιηγηθείτε στο φόρουμ για εξερεύνηση.
Τυχόν ερωτήσεις κι απορίες που έχετε ή συμβουλές που θέλετε, μόνο στα αντίστοιχα θέματα και ενότητες.
Τα νέα μέλη, καλό είναι μετά την αυτοπαρουσίασή τους, να ξεκινήσουν από εδώ:
http://e-kapnisma.gr/index.php/board,118.0.html
Επίσης, "καλωσορίσματα" θα γίνονται μεταξύ των μελών, στα πρώτα μηνύματά τους μέσα στα διάφορα θέματα του φόρουμ.

(Η διαχείριση/συντονιστική ομάδα, θα διαγράψει τα μηνύματα που είναι απαντήσεις/σχόλια.)

Αποσυνδεδεμένος ilias.2008

• **
  • 487
    • Εργαστήρι Αγιογραφίας - Ζωγραφικής
« Απάντηση #1516 στις: Ιουνίου 23, 2012, 20:00 »
Μαλλον ξεχαστηκα να περάσω απο δω :idiot1: :idiot1:
καλλιο αργα δε λένε;; ;)
Ειμαι ο Ηλίας και ειμαι καπνιστης απο τα 18 μου... :wall: :wall:
τωρα ειμαι 35,

και κανω κι εγω την προσπαθεια μου να διωξω αυτο το βραχνα του τσιγαρου απο πανω μου
ξεκινησα το Πασχα, και ηδη ψαχνομαι για  MOD
εχω δοκιμασει αρκετους ατμο και υγρα
εχω καταληξει στο συμπέρασμα οτι πρεπει να βρεις τον καταλληλο συνδιασμο σε αυτα τα 2 για να μπορεσεις να κρατηθεις και να μην καπνισεις πια...
Δυστυχως δεν εχω βρει ακομη αυτον τον συνδιασμο για τα δικα μου γουστα, και κανω και τσιγαρα μαζι...
σιγα σιγα ομως με κερδιζει το ηλεκτρονικο! ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος Tobiana

• 1
« Απάντηση #1517 στις: Ιουνίου 24, 2012, 19:44 »
Καλισπέρα παιδιά και εγώ με τι σειρά μου ήρθα στή παρέα σας  . Κατάγομαι από Κίπρο.   

Αποσυνδεδεμένος e-kapnistis

• *
  • 6
« Απάντηση #1518 στις: Ιουνίου 27, 2012, 13:53 »
Καλησπέρα παιδιά, είμαι ο Γιάννης (39) και είμαι καθαρός (από το τσιγάρο) 8 μήνες... Καπνιστής από τα 16, άρχισα το ητ από το Νοέμβριο του '11 και από τότε το έχω κρατήσει. Έχω ένα Hybrid Nobacco, δεν έχω δοκιμάσει κάτι άλλο μέχρι τώρα. Συγχαρητήρια για το forum, ως νέος δεν έχω δει όλες τις ενότητες, από μία πρώτη ματιά είδα πολύ καλό κλίμα, επίπεδο και χρήσιμες πληροφορίες! 

Αποσυνδεδεμένος agiohori

• *
  • 45
« Απάντηση #1519 στις: Ιουνίου 28, 2012, 13:00 »
Γεια σας παιδια με λενε ΓΙΩΡΓΟ ειμαι απο θεσσαλονικη και με αρεσει.
ειμαι 37χρονων και καπνιστης απο τα 16.
ατμιστης
απο απριλιο 12 ξεκινισα με EGO W και σε δεκα μερες μεσα κατεληξα και στον ατμοποιητη(c4).
εδω και εναν μηνα μαγειρευω μονος μου
το τελευταιο διαστημα ψαχνομαι και για mod

Αποσυνδεδεμένος alexandros101

• 1
« Απάντηση #1520 στις: Ιουνίου 28, 2012, 21:19 »
Αλέξανδρος, από Θεσσαλονίκη. 41 ετων παντρεμένος με ένα κοριτσάκι (η πριγκήπισσα μου) 7,5 ετών. Ιδ. Υπάλληλος.
Άρχισα το η.τ. με Ovale eLips ( και αυτό έχω ακόμα ) πριν 5-6 μηνες και δεν έχω βάλει τσιγάρο στο στόμα μου έκτοτε. Κάπνιζα 22+ χρόνια μέχρι τότε.
Ακόμα δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι απαλλάχθηκα τόσο ανώδυνα από το κάπνισμα...
Πριν από 1-1,5 μήνα άρχισα να φτιάχνω και τα δικά μου υγρά.

AtmosLabs υγρά και τελευταία παρασκευάζω (προσπαθώ μάλλον) τα δικά μου υγρά, με AtmosLabs βάσεις και αρώματα.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 28, 2012, 21:36 από Vrs5 »

Αποσυνδεδεμένος SpirosPan

• *
  • 45
« Απάντηση #1521 στις: Ιουνίου 30, 2012, 10:32 »
Καλημερα.σπυρος απο αθηνα αλλα καταγωγη θεσαλονικη. :bye:

Αποσυνδεδεμένος angelosdes

• 531
  • MTL+flavour
« Απάντηση #1522 στις: Ιουνίου 30, 2012, 11:17 »
για χαρα,,με λενε αγγελο απο κερατσινι 52 ετων ατμιζω 1 χρονο :thumpup: :thumpup: μονο diy καπνικα fa ry4 shade 18 η 22 νικοτινη αναλογα τον ατμο,, μετα τη γνωστη ταλαιπωρια χρονου και χρηματος ,,,κατεληξα μονο σε  σταξιμο,,με 306ατμο,,,στα 2 ωμ,,[αγορα μονο απο αγγλια η usa ],,ελλαδα δεν υπαρχουν γιατι δεν ειναι κινεζικα αρα καλη ποιοτητα,,,διαρκεια,,,καΙ  STEAM MACHINE..ΑΠΟ ΑΤΜΟΜΗΧΑΝΗ,,,,,,,,,,,,,

Αποσυνδεδεμένος G.K.77

• **
  • 193
  • Με λένε Γιώργο και είμαι καλά.
« Απάντηση #1523 στις: Ιουνίου 30, 2012, 22:46 »
Γεια σας παιδιά, το όνομα μου ειναι Γιώργος ήλικιας 35 ετών, είμαι υδραυλικός και είμαι από Θεσσαλονίκη.
Κάπνιζα PRINCE περίπου 20 χρόνια  :(,ατμίζω 3+ μήνες και εκτός από την υγεία μου νομίζω οτι άρχισα να βρίσκω και μια καινούργια ασχολία :).
Είναι η πρώτη φορα σε φόρουμ και νομίζω οτι θα μου αρέσει 8).

Αποσυνδεδεμένος RAV4MK3

• 1
  • ΑΤΜΙΖΩ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΩ ΣΤΑ ΚΛΑΡΙΝΑ!
« Απάντηση #1524 στις: Ιουλίου 01, 2012, 10:39 »
Καλώς σας βρήκα.
Είμαι ο Δημήτρης, 37 ετών και μένω Κόρυδαλλό.
Κάπνιζα απο τα 18μου και πρίν ένα μήνα,
αποφάσισα να το κόψω το ρημάδι.

Στην αρχή είχα πολλά στερητικά αλλά βράχος  :thumpup: :thumpup: :thumpup:
Ψάχνοντας βρήκα το forum και θέλοντας να βάλω και κάτι στο στόμα μου  :-[ :-[ :-[
αποφάσισα να μπώ και εγώ στο κόσμο του Η.Τ.

Σαν πρώτη εμπειρία με εναλλαγή των γεύσεων ,έμεινα ικανοποιημένος
και μετά απο διάστημα 3 εβδομάδων συνεχίζω ακάθεκτα το Η.Τ,
χωρίς να έχω κάνει ουτε ένα Κ.Τ.

ddelo

« Απάντηση #1525 στις: Ιουλίου 01, 2012, 21:56 »
Καλησπέρα κι από μένα.
Ονομάζομαι Δημήτρης, είμαι 48 ετών και καπνιστής από τα 17 μου  :-[
Ξεκίνησα πριν 1,5 χρόνο με τα prestige της nobacco αλλά πολύ σύντομα το εγκατέλειψα...
Πριν ένα μήνα, με την παρότρυνση καποιου φίλου, αγόρασα το i-want της nobacco και ξαναδοκίμασα.
Από τότε, δεν έχω ξανακαπνίσει....ούτε ένα κ.τ.
Το site το βρήκα τυχαία και προσπαθώ να ενημερωθώ από την γνώση των υπολοίπων, πιο έμπειρων, συνατμιστών.
Έχω πράγματι εντυπωσιαστεί από την πληρότητα των θεμάτων και των απόψεων του forum.
Ελπίζω μέσα από την εμπειρία και την δική μου, να φανώ χρήσιμος σε αυτή την ανταλλαγή απόψεων, εδώ.

Αντικειμενικός σκοπός: ΤΕΡΜΑ το ΤΣΙΓΑΡΟ!!!  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
    • Η ζωη ειναι τεχνη και η τεχνη ειναι η ζωη μου
« Απάντηση #1526 στις: Ιουλίου 01, 2012, 23:58 »
Για σας , με λένε Κωστα και είμαι 44 χρονων και καπνιζα απο την ηλικια των 13 χρονων , μεγαλη περιοδο , τους τελευταιους 3 και κατι μηνες σταματησα να καπνιζω αλλα νιωθω συνεχεια την αναγκη του , τους πρωτους 2 μηνες εκανα 15 κ.τ. (συνολικα) αλλα τον τελευταιο μηνα κανω ενα κ.τ. τη μέρα με φοβο να ξανακυλησω πάλι.. στο φορουμ με εμπασε ο Δανιήλ απο Καβάλα μαζι με την Κατερινα οταν τους ειδα στις διακοπες τους να περνάνε απο μπροστα μου με τα Η.Τ τους.. τους σταματησα και τους ρωτησα ευθεως για αυτα που καπνιζαν=ατμιζαν... βεβαια τους ξαφνιασα τους ανθρωπους αλλα ηταν πολυ ευγενικοι να με βοηθησουν και να μου πουν για αυτο εδω το φορουμ ...
Πριν γραφτω εκανα μια ερευνα στο τι ειναι αυτος ο φορουμ με το να διαβαζω αρθρα που γραφουν εδω αλλοι ατμιστες ...  πολυ εδιαφερον και ελπιδοφορο για μενα ... αυτα που ειδα και διαβασα .. ελπιζω να βρω βοηθεια και στην περιπτωση μου ... δεν εχω αρχισει το ατμισμα ακομα , ειμαι ακομα στην φαση του ενος τσιγαρου την ημερα αλλα με πολυ κοπο κρατιεμαι ..
και λεω αυριο να παραγειλω ενα "Hybrid" απο της ΝΟBACCO ελπιζω να ειναι καλη επιλογη για αρχη ... τωρα για υγρο δεν εχω αποφασισει .. ελπιζω να παρω μια βοηθεια γιαυτο .. θέλω να ειναι καπνιστικη γευση  και να θυμιζει εντονα κ.τ δεν χρειαζεται μεγαλη περιεκτικοτητα νικοτινης μιας και ειμουν καπνιστης του ενος πακετου την μερα και το εχω σταματησει τους τελευταιους μηνες αλλα αυτο παλι ειναι σχετικο μιας και κανω ενα τσιγαρο την μερα παλι...
εσεις τι υγρο προτεινετε? στηλτε μου ΠΜ...
Αυτα ειχα να πω
Ευχαριστω
Κωστας

Αποσυνδεδεμένος Andreas St

• 1
« Απάντηση #1527 στις: Ιουλίου 03, 2012, 00:24 »
Καλησπέρα και απο μένα !!! Είμαι ο Αντρέας Γέννημα Θρέμμα Απο Θεσσαλονίκη. Είμαι 31 χρονών και κάπνιζα από τα 14. Έχω να βάλω στο στόμα μου κανονικό τσιγάρο εδώ και 6 μήνες απο την ημέρα που αγόρασα το ηλ.τσιγάρο. Είμαι αρραβωνιασμένος και η γυναίκα μου δεν κάπνιζε οπότε καταλαβαίνετε πως το οτι σταμάτησα να καπνίζω βοήθησε πολυ και στη δυσοσμία στο σπίτι οπότε τέρμα η γκρίνια ;)

Αποσυνδεδεμένος tsiou

« Απάντηση #1528 στις: Ιουλίου 05, 2012, 12:17 »
Γεια χαρά!Είμαι ο Γιώργος από Αθήνα 36 χρονών,χρήστης ηλεκτρονικού τσιγάρου περίπου 5 μήνες.

Αποσυνδεδεμένος skoubri

• *
  • 81
« Απάντηση #1529 στις: Ιουλίου 05, 2012, 14:01 »
Παιδια καλησπερα σε ολους! :bye:
Ειμαι ο Παναγιωτης, εχω 11 μηνες χρησης η.τ. και τον τελευταιο "τσακωνομαι" με τους επισκευασιμους ατμο :laugh1: Το φορουμ το πετυχα μονος μου πανω στην ευρυτερη διαδικτυακη αναζητηση και ειμαι σουπερ ευχαριστημενος  :thumpup:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359908 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1002 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450099 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110728 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374807 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328174 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1072 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6436 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15292 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29358 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99932 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F