vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

490 επισκέπτες, 8 χρήστες
Paso, Tem, camber, Mensanos, jim356, Milarepa, manoslykos, mathimatikos1966

Αυτοπαρουσίαση μελών

Αποσυνδεδεμένος Geoskoul

• *
  • 47
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Αυτοπαρουσίαση μελών
« Απάντηση #1500 στις: Ιουνίου 12, 2012, 14:29 »
Με λενε Γιωργο ειμαι 29 χρονων γεννηθηκα και μεγαλωσα στην αθηνα ( πευκακια - περισσος ) <--- Αεκαρααα..
Ειμαι υδραυλικος < λιγο ανεργος λογο εποχης >
Καπνιζα σχεδον την μιση μου ζωη ( 14 χρονια ) Craven και μετα Old Holborn (κιτρινο)
Ξεκινησα τα ατμισμα πριν δυο εβδομαδες περισσοτερο για οικονομικους λογους
Το site σας πραγματικα με εχει βοηθησει ( τρελο διαβασμα θελει το ατιμο το η.τ)
 :thumpup: :thumpup: :thumpup:
 Μπραβο  :respect:

Αποσυνδεδεμένος mpoygatsa kollias

• *
  • 97
« Απάντηση #1501 στις: Ιουνίου 12, 2012, 14:52 »
γεια  σας φιλοι συνατμιστες.ονομαζομαι νικος κολλιας και εχω snak bar μπουγατσα στη νικητη χαλκιδικης. καπνιζα επι 15 χρονια prince medium.λογο του οτι η μερα μου αρχιζει απο τις ΄5 30 το πρωι,εφτασα να καπνιζω 3 πακετα τι μερα.ειμαι 3 μηνες με το η.τ και εχω βρει την υγεια μου .ελπιζω να το συνεχισω. καλα ατμισματα σε ολους.

Αποσυνδεδεμένος Yiannis Rasta

• 1411
  • keep walking
    • YIANNIS STAMATIOU
« Απάντηση #1502 στις: Ιουνίου 12, 2012, 15:35 »
Νέοι συν-φορουμίτες, καλωσορίσατε.
Το παρόν νήμα είναι μόνο για αυτοπαρουσιάσεις.

Επίσης, "καλωσορίσματα" θα γίνονται μεταξύ των μελών, στα πρώτα μηνύματά τους μέσα στα διάφορα θέματα του φόρουμ.

Αποσυνδεδεμένος lefteriszgr

• *
  • 20
« Απάντηση #1503 στις: Ιουνίου 14, 2012, 03:13 »
Καλημέρα σε όλη την παρέα,

Με λένε Λευτέρη, είμαι 29 χρονών και είμαι... καλά !!!   8)

Εδώ και 14 μέρες επίσημα... ΠΟΛΙΤΗΣ !!! (τέλος ο στρατός), αποφοιτός ΤΕΙ και εργάζομαι ως προγραμματιστής/ηλεκτρονικός.

Πρώην καπνιστής 12 χρόνια (Old Holborn κυρίως)... και νυν ατμιστής εδώ και 1 μήνα περίπου. Με μόνο παραστράτημα, πριν μερικές μέρες που χάλασε η ego μπαταρία και έπιασα ξανά τσιγάρο. Φυσικά κράτησε μόνο μια μέρα, την επισκεύασα, επανήλθα στον ατμό και ένα έχω να πώ: ρε παιδιά πως το καπνίζα αυτό το πράγμα τόσα χρόνια... απορώ.

Για να πώ όμως την μαύρη μου αλήθεια, ο κύριως λόγος που έκαψα το τσιγάρο ήταν για οικονομικούς λόγους, γιατί πλέον είχα φτάσει να κάνω έναν καπνό την ημέρα (φαντάρος βλέπετε), πολλά τα λεφτά... Άρη.

Είμαι αναγνώστης του φόρουμ εδω και καιρό και με έχετε βοηθήσει χωρίς να το ξέρετε. Πλέον γίνομαι και εγώ ενεργό μέλος της παρέας σας και θέλω να βοηθήσω και εγώ με την σειρά μου, άλλους να κόψουν αυτό το γα$%# το τσιγάρο.

Τα λέμε στα ενδότερα λοιπόν...
Χαιρετώ προς το παρόν.

Αποσυνδεδεμένος asxetilas

• *
  • 18
« Απάντηση #1504 στις: Ιουνίου 15, 2012, 10:21 »
Γεια σας… με λένε Σωτήρη ή αλλιώς asxetila ..Είμαι 31 ετών και ξεκίνησα το ατμισμα εξαιτίας του pablack και  του slaybas. Είμαι ανεπίδεκτος μαθήσεως λένε αλλά προσπαθώ… εξού και το asxetilas ;D

Αποσυνδεδεμένος Thanassis_R

• *
  • 12
« Απάντηση #1505 στις: Ιουνίου 15, 2012, 17:37 »
Καλησπέρα σε όλους,
Με λένε Θανάση, είμαι 32 χρονών, είμαι από το Βόλο, μένω Αθήνα, είμαι Μηχανικός Συστημάτων και Δικτύων Πληροφορικής και είναι η δεύτερη φορά που ξεκινάω το άτμισμα… αυτή την φορά επιτυχώς!

Μετά από 16 χρόνια κάπνισμα, έχω  3 μήνες χωρίς τσιγάρο και απ’ ότι φαίνετε δεν θα το ξαναβάλω στο στόμα μου.

Πλέον αντί για στρίψιμο …συντηρώ και επισκευάζω τους ατμοποιητές μου (ego-c και περιμένω το Bulli-Smoker A2-T!), παίζω με τις γεύσεις (σταθερό όμως το  Torgue56 12mg) & τις τάσεις (Provari v2 & Ego-C Twist)!

Όλα τα παραπάνω βέβαια τα ανακάλυψα κυρίως ως guest από το forum και έτσι αποφάσισα να γίνω τελικά και μέλος!

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
« Απάντηση #1506 στις: Ιουνίου 17, 2012, 15:26 »
Χαιρετιζω κι εγω λοιπον. Με λενε Παναγιωτη, ειμαι απο τη Ροδο και τα τελευταια 8 χρονια σπουδαζω (δε θελω σχολιο για τα χρονια) στο Πολυτεχνειο στην Πατρα.
Καπνιζω εδω και 9-10 χρονια και σκεφτομαι σοβαρα τον τελευταιο καιρο να αγορασω ενα ηλεκτρονικο τσιγαρο (κυριως οικονομικοι λογοι, δε με νοιαζει να κοψω το καπνισμα απλα να μειωσω το κοστος του) και αυτος ειναι και ο λογος που γραφτηκα στο φορουμ, για να συλλεξω πληροφοριες/γνωμες.

Αποσυνδεδεμένος A621

• *
  • 7
  • ΝΕΟΣ ΑΤΜΙΣΤΗΣ
« Απάντηση #1507 στις: Ιουνίου 18, 2012, 20:44 »
Καλησπέρα και απο εμένα.

Είμαι καπνιστής για 23 συναπτά έτη.

Νέος ατμιστής που ξεκίνησα στις 9/6/2012 με Nobacco i-want και παρέσυρα και άλλους στο άτμισμα. Ακόμα δοκιμάζω ατμοποιητές και υγρά και έχω δαπανήσει μια μικρή περιουσία σε δοκιμές. Κατέληξα προς το παρόν σε HALO Tribecca 18mg με Nobacco Clearomizer και i-want.

Το θετικό είναι ότι κ.τ. δεν έχω επιθυμήσει ακόμα. Λέτε να τη γλίτωσα και να γίνω ατμιστής από καπνιστής; Για να δούμε...

Αποσυνδεδεμένος panoz

• *
  • 30
« Απάντηση #1508 στις: Ιουνίου 18, 2012, 22:11 »
Το έκανα ανάποδα και ζητώ συγνώμη, οπότε :

Καλησπέρα στην παρέα!

Κάπνιζα για αρκετά χρόνια μέχρι που το έκοψα πριν 4-5 χρόνια, αλλά τον τελευταίο καιρό με διάφορα προσωπικά, οικογενειακά κλπ με είχε πιάσει πάλι η "ανάγκη".

Είχα φέρει απ'έξω (κίνα) κάτι μικρά ΗΤ το κακού καιρού τα οποία βοήθησαν αλλά χάλασαν γρήγορα. Οπότε έφερα πάλι από την κίνα γκουχ "original" γκουχ EGO-T από τα οποία πάλι χάλασαν οι ατμοποιητές και έτσι βρήκα αυτό το φόρουμ αναζητώντας λύση! Οι κινέζοι μας ενώνουν!! :D

Καλώς Σας βρήκα!

Υ/Γ : Αν ξέρει κάποιος κάποιο μαγαζί με οικονομικά υγρά σε Πικέρμι-Παλλήνη-Γέρακα (καθότι και άνεργος -πρωτότυπο ξέρω) ας μου πει, μέχρι τουλ. να μαζέψω χρήματα για να αρχίσω το "μαγείρεμα" ;)

Αποσυνδεδεμένος gus-mod

• *
  • 3
  • www.gus-mod.gr
    • Official Web site
« Απάντηση #1509 στις: Ιουνίου 20, 2012, 21:33 »
καλησπερα ειμαι ο Κωστας ειμαι καιρο στο φορουμ κ στον κοσμο του η.τ

Αποσυνδεδεμένος Vrs5

• 2526
« Απάντηση #1510 στις: Ιουνίου 20, 2012, 22:47 »
Νέοι συν-φορουμίτες, καλωσορίσατε.
Το παρόν νήμα είναι μόνο για αυτοπαρουσιάσεις.
Κάντε έναν κόπο και περιηγηθείτε στο φόρουμ για εξερεύνηση.
Τυχόν ερωτήσεις κι απορίες που έχετε ή συμβουλές που θέλετε, μόνο στα αντίστοιχα θέματα και ενότητες.
Τα νέα μέλη, καλό είναι μετά την αυτοπαρουσίασή τους, να ξεκινήσουν από εδώ:
http://e-kapnisma.gr/index.php/board,118.0.html
Επίσης, "καλωσορίσματα" θα γίνονται μεταξύ των μελών, στα πρώτα μηνύματά τους μέσα στα διάφορα θέματα του φόρουμ.

(Η διαχείριση/συντονιστική ομάδα, θα διαγράψει τα μηνύματα που είναι απαντήσεις/σχόλια.)

Αποσυνδεδεμένος panorg

• 1
« Απάντηση #1511 στις: Ιουνίου 20, 2012, 23:47 »
Ειμαι ο Αλεξανδρος 37 και καπνιζα περιπου 20 χρονια.Τον τελευταιο καιρο καπνιζα καπνο καρελια 1 πακετο 2 μερες.Εχω παρει ηλεκτρονικο τσιγαρο εδω και 21 μερες και δεν ξανακαπνισα απο τοτε.Μονο ατμιζω και νιωθω ηδη πολυ καλυτερα!

Αποσυνδεδεμένος Zakk Wylde

• 4
« Απάντηση #1512 στις: Ιουνίου 22, 2012, 11:18 »
Χαιρετω τη κοινοτητα  :bye:

Ειμαι ο Ιακωβος 26 χρονων, καπνιστης για μια δεκαετια και με τη βοηθεια φιλων εχω ξεκινησει τη δικη μου προσπαθεια αντικαταστασης του τσιγαρου με ηλεκτρονικο, πρωτα σημαδια θετικα  :thumpup:

Ατμιζω απο τον περασμενο Απριλη and keep vaping  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Arximandritis

• *
  • 6
« Απάντηση #1513 στις: Ιουνίου 23, 2012, 01:25 »
Καπνιστής εκ πεποιθήσεως και ταυτόχρονα φυσιολάτρης και αθλούμενος, βρήκα τον τρόπο να κόψω το κάπνισμα και να κρατήσω το μεράκι. Επεχείρησα για χρόνια να το κόψω εντελώς και να απολαμβάνω το άτμισμα. Τους τελευταίους μήνες βρήκα τον κατάλληλο εξοπλισμό και το κατάφερα.
Τελικά είναι θέμα τεχνολογίας.

Α. και για να εξηγούμαστε, δεν είμαι κληρικός αλλά χιουμορίστας  ;)

« Απάντηση #1514 στις: Ιουνίου 23, 2012, 13:47 »
Καλημέρα παιδιά. Αν και μπαίνω συχνά στο φόρουμ δεν γράφω απλά διαβάζω τι έχουν πει οι υπόλοιποι. Έτσι κάνω πάντα από ξένα φόρουμ, διαδικτυακά παιχνίδια κτλ… Απλώς παρακολουθώ και δεν μιλάω χαχαχα
Λοιπόν σχετικά με τα καπνιστικά. Ξεκίνησα καπνίζοντας καπνοσύριγγα στα 14 και το συνέχισα μέχρι τα 30 (τώρα είμαι 36). Κάπνιζα ασταμάτητα, είχα τρελό πάθος, αγόρασα εκατοντάδες και από τις πιο ακριβές που υπάρχουν. Μετά με πόνεσε η γλώσσα μου οπότε σταμάτησα το κάπνισμα για 6 μήνες και μετά άρχισαν τα τσιγάρα. Δεν με ικανοποιούσαν όμως οπότε ψαχνόμουνα. Έπιασα το ηλεκτρονικό όταν είχε πρωτοβγεί. Έπαιρνα τα Njoy βανίλια κτλ. Συνέχισα με μηχανές ατμοποίησης,. Αγόρασα ότι υπήρχε τότε στην αγορά, κατέληξα κάποια χρόνια σε volcano (αγόρασα 2 τέτοια) και iolite για όταν είμαι εκτός. Ενδιάμεσα πέρασα κάποιους μήνες με patch, κάποιους άλλους με σπρέι για την μύτη και inhalator. Μετά συνδύασα καραμέλες νικοτίνης και τσίχλες. Μετά πήγα για βελονισμό τίποτα και εκεί. Από το Νοέμβριο ξανάρχισα το ηλεκτρονικό με την νέα βελτιωμένη γενιά πλέον. Πέρασα πάλι κάνα μήνα με patch και ηλεκτρονικό μαζί. Δοκίμασα ένα μήνα με 0 νικοτίνη αλλά μετά γύρισα στην 24άρα Velvet σκέτη. Τώρα κατέληξα να καπνίζω το πρωί και το βράδυ ηλεκτρονικό και ενδιάμεσα τίποτα ή καμιά τσίχλα. Το επόμενο σχέδιο είναι να κάνω μια εβδομάδα αποτοξίνωση μόνο με υγρές τροφές (το έχω ξανακάνει και είναι ζόρικο) και να έχω καβάτζα μηδενικό υγρό σε πολλά volt.

Ο Θεός είναι μεγάλος, οψόμεθα!

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359905 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114250 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450094 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110728 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374804 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328173 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1072 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6436 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15292 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29358 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99931 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F