vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Αυτοπαρουσίαση μελών

Αποσυνδεδεμένος ilpanos

• *
  • 7
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Αυτοπαρουσίαση μελών
« Απάντηση #1575 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2012, 23:09 »
Kαλησπέρα και συγχαρητήρια για το forum.
Είμαι ο Πάνος και εδώ και μια εβδομάδα σταμάτησα το κάπνισμα και άρχισα το άτμισμα.
Χάρις στο forum σας, μετά από πολύ διάβασμα, αγόρασα μερικές βάσεις και υγρα, ένα ego-t σετ (του οποίου οι ατμοποιητές δυστυχώς ήταν άχρηστοι) και ευτυχώς μαζί αγόρασα και έναν CE5+ με μερικές ανταλλακτικές κεφαλές. Ευχαριστιέμαι την Dirty σκέτη και τα DIY υγρά με τα οποία "παιζω" και έχω μείνει μακριά απ' τον Craven!

Αποσυνδεδεμένος nikos1970

• *
  • 56
  • Ατμίζεις δεν καπνίζεις.
« Απάντηση #1576 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2012, 19:20 »
Γειά σας και απο εμένα, νεός και εγώ με το η.τ  μόλις ένα μήνα  το παλευώ
Νίκος  Χαλκιάς λέγομαι   σαλονικιός   απο καλαμαρια, duble παντρεμένος με  19 χρονο γίο απο τον πρώτο και κοράκλα 18 μήνων απο τον δευτερο.
Ψαράς  κολλημένος .. μεχρι    που έσκασε μύτη η κρίση και αφου   έμεινα  άνεργος τα  ψαρέματα περιορίστηκαν κατα πολύ. :'(
Συγχαρητήρια   σε όλα τα παιδιά που δημιουργήσαν και διατηρούν αυτη την σελίδα :thumpup:
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 02, 2012, 19:34 από Vrs5 »

Αποσυνδεδεμένος stephanos21

• *
  • 23
« Απάντηση #1577 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2012, 13:45 »
  Γεια χαρά σε όλους,
ονομάζομαι Στέφανος, είμαι τρελαμένος ΑΕΚτζής, φανατικός Linuxας, μαθηματικός, και ζω στο Coventry κάνοντας το PhD μου.

Αποσυνδεδεμένος typecent

• *
  • 5
    • Type Center Service
« Απάντηση #1578 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2012, 15:17 »
Γεια σας και από εμένα.
Αν και έχω εγγραφεί στο φόρουμ εδώ και 8 περίπου μήνες, δεν πρόλαβα να το διαβάσω όλο. Πολλά και πολύ καλά όπως και κατατοπιστικά θέματα!!! Μπράβο σε όλους.  :thumpup:
Έχω ξεκινήσει το άτμισμα εδώ και 10 μήνες με μικρές παρασπονδίες ως και την αρχή του καλοκαιριού. Δυστυχώς εδώ και 2 μήνες καπνίζω γύρω στα 5 κ.τ. τη μέρα. Ευελπιστώ να μη το συνεχίσω (το κ.τ. εννοώ)!!! :dontknow:

Μιχάλης

Αποσυνδεδεμένος Projectoras

• *
  • 77
« Απάντηση #1579 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2012, 18:18 »
Καλησπέρα σε όλους!
Είμαι ο Κώστας από Αθήνα.Πριν από λίγες μέρες ανακάλυψα το φόρουμ και έχω αρχίσει να το ξεκοκκαλίζω αφού θα ήθελα να μπορέσω ν'απαλλαγώ από το κανονικό τσιγάρο.
Συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνετε να μεταδώσετε τις γνώσεις σας στα νεότερα μέλη ώστε να μπορέσουν να απεξαρτηθούν από αυτή την βλαβερή συνήθεια.

Αποσυνδεδεμένος Constantine

• 2
« Απάντηση #1580 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2012, 15:45 »
Γεια σας.
Με λενε Κωστα, ειμαι 43 χρονων και καπνιζω τα 30 απο αυτα :-[ . Το φορουμ το ανακαληψα τυχαια ψαχνοντας πληροφορειες για το η/τ στα Ελληνικα. Μπραβο σε ολλους σας για την προσπαθεια που κανεται να βοηθησετε στην απεξαρτηση απο το κ/τ.

Αποσυνδεδεμένος skapsilis

• 1
« Απάντηση #1581 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2012, 13:19 »
Καλώς σας βρήκα και υγεία σε όλους σας.

Ονομάζομαι Στέλιος Καψίλης. Είμαι 33 ετών. Τα τελευταία 33 χρόνια ζω στο Πολύδροσο στα όρια Αμαρουσίου με Χαλάνδρι, στην Αθήνα.

Είμαι Ηλεκτρονικός, όμως τα τελευταία 2 χρόνια είμαι άνεργος.

Έμαθα για το φόρουμ από μια καλή κοπέλα η οποία με εξυπηρετεί στο κατάστημα Η.Τ. στο Χαλάνδρι όπου συχνάζω πια σχεδόν από τότε που άνοιξε.

Κάπνιζα κ.τ. από τα 16 μου περίπου μέχρι και τον Νοέμβριο του 2011. Τα τελευταία χρόνια κάπνιζα 2 πακέτα από τα βαριά τσιγάρα τύπου "στούκας" (με άλλα λόγια, Καρέλια την κασετίνα, το κλασικό πλακέ πακέτο που βλέπουμε στις ασπρόμαυρες ελληνικές ταινίες). Οπότε και άρχισα το άτμισμα και έκοψα το κάπνισμα με τη μία. Σταδιακά, το σταμάτησα και αυτό το Φλεβάρη για περίπου 1,5 με 2 μήνες. Ξανάρχισα να ατμίζω όμως και παράλληλα πού και πού καπνίζω και κανένα στριφτό.

Αυτά για μένα για αρχή. Θα ξεκινήσω σιγά-σιγά να ανακαλύπτω το φόρουμ μήπως και ξεστραβωθώ λγάκι  :D , μιας και με μια πρώτη ματιά είδα ενδιαφέροντα θέματα.

Μπράβο σας για την ωραία δουλειά που έχετε κάνει εδώ.

Αποσυνδεδεμένος Vrs5

• 2526
« Απάντηση #1582 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2012, 13:23 »
Νέοι συν-φορουμίτες, καλωσορίσατε.
Το παρόν νήμα είναι μόνο για αυτοπαρουσιάσεις.
Κάντε έναν κόπο και περιηγηθείτε στο φόρουμ για εξερεύνηση.
Τυχόν ερωτήσεις κι απορίες που έχετε ή συμβουλές που θέλετε, μόνο στα αντίστοιχα θέματα και ενότητες.
Τα νέα μέλη, καλό είναι μετά την αυτοπαρουσίασή τους, να ξεκινήσουν από εδώ:
http://e-kapnisma.gr/index.php/board,118.0.html
Επίσης, "καλωσορίσματα" θα γίνονται μεταξύ των μελών, στα πρώτα μηνύματά τους μέσα στα διάφορα θέματα του φόρουμ.

(Η διαχείριση/συντονιστική ομάδα, θα διαγράψει τα μηνύματα που είναι απαντήσεις/σχόλια.)

Αποσυνδεδεμένος martha

• 2
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #1583 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2012, 14:03 »
Καλησπέρα,
είμαι η Μάρθα και μένω με τον τρελαμένο ΑΕΚτζη Στέφανο στο μαγευτικό Coventry. Μαθηματικός και εγώ, προσπαθώντας για ένα phd. Ξεκίνησα το η.τ. περίπου ένα μήνα τώρα και λέω πως πάει καλά.

Βρήκα το φόρουμ αυτό ψάχνοντας για πληροφορίες για η.τ. και θα έλεγα πως με έχει βοηθήσει. Μπράβο σε αυτούς που το ξεκίνησαν!

Αποσυνδεδεμένος leondim77

• *
  • 81
« Απάντηση #1584 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2012, 06:47 »
Με λένε Δημήτρη. 36 χρόνων. Υπάλληλος ΕΛΤΑ.
Πρώτο post στο forum αλλά 8 μήνες ατμηστής και φυσικά πρώην καπνιστής.
Ήρθε λοιπόν η ώρα να γράψω και εγώ την εμπειρία μου, τις εντυπώσεις μου κτλ κτλ.
Έκοψα το κ.τ πριν από 7 μήνες, μετά από 18 χρόνια και δύο 25άρια πακέτα την ημέρα μέσης περιεκτικότητας. Μαχαίρι και χωρίς δράματα. Δεν άλλαξα τίποτα άλλο στην καθημερινότητά μου.
Λέω όμως ξεκάθαρα ότι το Η.Τ. με βοήθησε πολύ σε κάποιες δύσκολες στιγμές να μην ανάψω κ.τ.
Η.Τ κάνω σχετικά λίγο (2-3ml  ημερησίως ) και όχι στις εξόδους μου. Αλλά επειδή είναι του χαρακτήρα μου όρχησα τους πειραματισμούς με διάφορα προϊόντα του χώρου.
Άρχισα με ένα κλασσικό EGO-T  από Alter-Ego. Σε ελάχιστο χρονικό διάστημα έγινε μετατροπή σε C το οποίο έχω και ατμίζω ακόμη.
Σφιχτή και δροσερή τζούρα με μέτριο ντουμάνι και χτύπημα. Διαρροές ελάχιστες με τα σωστά αναλώσιμα.
Στην συνέχεια πήρα ένα original OVALE ELIPS. Μου άρεσε περισσότερο από το EGO-C. Πολύ περισσότερο ντουμάνι και χτύπημα το ίδιο δροσερός ατμός και πιο χαλαρή τζούρα. Διαρροές άνευ σημασίας..
Τώρα τελευταία δοκιμάζω αυτό το 2,4ml clearomizer,  το CE4++ από NOBACCO (epsilon), Vivi nova V2 και V3, πάντα με διάφορες μπαταρίες EGO.  Αυτό θα αλλάξει αφoύ στο δρόμο είναι ένα U-MAX από Funstore.
Από υγρά δοκιμάζω διάφορα και δεν έχω καταλήξει . Ατμίζω 2-3ml την ημέρα με μηδενική ή μικρή (6ml) περιεκτικότητα σε νικοτίνη.
Τέλος θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στο forum και στα μέλη του που βοήθησαν αφάνταστα σε όλα με τις πληροφορίες τους.
Σοβαρή και σωστή δουλειά.

Αποσυνδεδεμένος karajim83

• 2
« Απάντηση #1585 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2012, 08:50 »
Καλημερα σας ειμαι ο Δημητρης απο Θεσσαλονικη! καινουεγιος στο αθλημα και απο οτι βλεπω εχει πολυ διαβασμα...  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος tearsforfear

• **
  • 134
« Απάντηση #1586 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2012, 11:45 »
παίδες η Κύπρος σας χαιρετά.

είμαι ο Τάσος 35 ετών και καπνιστής 20 χρόνια.

Ατμίζω από μέσα Ιουλίου 2012

Πολύ αξιόλογο το φόρουμ παι δια και συγχαρητήρια σε όσους το διαχωρίζονται.

όσο αφορά το άτμισμα ακόμα ψάχνομαι για να σταθεροποιηθώ σε ατμοποιητή και υγρά.

Το κ.τ.  για μένα έχει μακαριστεί μνημόσυνο μέσα Ιουλίου στη Κύπρο παιδιά να κοπιάσετε.

Αποσυνδεδεμένος Δημήτρης Νίκη

• **
  • 116
  • Φύλο: Γυναίκα
  • e_High ατμιστής
« Απάντηση #1587 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2012, 21:02 »
Γεια σας, ειμαστε η Νικη και ο Δημητρης. Ο Δημητρης δεν εχει καπνισει ποτε. Εγω παλι 3  πακετα καθε μερα. Ο Δημητρης με παρακαλουσε να παρω Η/Τ για να μειωσω το καπνισμα. Στις 6-6 -2012 δοκιμασα για πρωτη φορα και απο τοτε εχω να καπνισω :D . Σημερα αγορασα τον πρωτο ατμοποιητη μου τον ΑΙΟΛΟΣ με κοκκινο πιπακι, κουκλος ατμιζει τελεια, εχει πολυ ευκολο σεταρισμα ΙΔΑΝΙΚΟ για αρχαριους.  Το αγορασα απο atmistique και εμεινα πολυ ευχαριστιμενη, μου εμαθαν τα παντα. Τωρα ατμιζω με VMAX και AΙΟΛΟ. Νικοτινη 6. Θα τα ξαναπουμε συντομα. :bye:

Αποσυνδεδεμένος manner

• *
  • 90
« Απάντηση #1588 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2012, 18:33 »
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΤΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.ΜΑΝΟΣ,ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΧΟΜΠΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ (ΝΟΕΜΒΡΗΣ ΤΟΥ 11), ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ (ΔΙΑΡΡΟΕΣ,ΓΕΥΣΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ) .ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΕΡΕΥΝΑ ΩΣ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΣ
ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΑ ΤΗΣ ΑΤΜΙΣΗΣ,ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.
ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΚΑΝΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΜΕΣ ΑΛΛΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ.ΠΡΟΤΟΥ "ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΩ"  ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ANFAIR ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ...
ΑΝ ΟΜΩΣ Ο ΦΙΛΟΣ JOYEMAN ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΑΛΛΟ ΣΚΟΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΦΙΛΙΚΑ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΕΣ ΑΤΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ SITE ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ... ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΟΤΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΧΡΟΝΟΣ.

Παρακαλούμε: Μην γράφετε ολόκληρα μηνύματα με κεφαλαία. Είναι σαν να φωνάζετε αλλά και κουραστικά στην ανάγνωση.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 13, 2012, 20:47 από Vrs5 »

Αποσυνδεδεμένος Vrs5

• 2526
« Απάντηση #1589 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2012, 20:46 »
Νέοι συν-φορουμίτες, καλωσορίσατε.
Το παρόν νήμα είναι μόνο για αυτοπαρουσιάσεις.
Κάντε έναν κόπο και περιηγηθείτε στο φόρουμ για εξερεύνηση.
Τυχόν ερωτήσεις κι απορίες που έχετε ή συμβουλές που θέλετε, μόνο στα αντίστοιχα θέματα και ενότητες.
Τα νέα μέλη, καλό είναι μετά την αυτοπαρουσίασή τους, να ξεκινήσουν από εδώ:
http://e-kapnisma.gr/index.php/board,118.0.html
Επίσης, "καλωσορίσματα" θα γίνονται μεταξύ των μελών, στα πρώτα μηνύματά τους μέσα στα διάφορα θέματα του φόρουμ.

(Η διαχείριση/συντονιστική ομάδα, θα διαγράψει τα μηνύματα που είναι απαντήσεις/σχόλια.)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359908 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1002 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114250 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450098 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110728 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374807 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328174 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1072 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6436 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15292 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29358 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99932 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F