vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

344 επισκέπτες, 4 χρήστες
Ηρακλης, ramon, Tem, manoslykos

Αυτοπαρουσίαση μελών

Αποσυνδεδεμένος Mikekats

• 2
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Αυτοπαρουσίαση μελών
« Απάντηση #1365 στις: Μαρτίου 19, 2012, 11:30 »
Γεια σε όλους με λένε Μιχάλη είμαι 30 χρονών και ατμίζω εδώ και 10 μήνες, του τελευταίους 3 μήνες έχω κόψει εντελώς το τσιγάρο φυσικά και νιώθω άλλος άνθρωπος τρομερή διαφορά σε αντοχή και στην όσφρηση.

Αποσυνδεδεμένος Δερεκοπουλος νικολαος

• 691
  • monta πρωην καπνιστης νυν ατμιστης και υγιης
« Απάντηση #1366 στις: Μαρτίου 20, 2012, 00:22 »
Καλησπερα σε ολους με λενε Νικο και ειμαι 53 χρονων.Καπνιζω εδω και 35 χρονια και ατμιζω 1μηνα και δεν εχω καμμια διαθεση να ξαναγυρισω στο κ.τ.Το φορουμ το βρηκα εντελως τυχαια και αμεσως μου κινησε το ενδιαφερον για τις πληροφοριες που εδινε και για αλλα ενδιαφεροντα θεματα.Το εχω ψαξει αρκετα και εχω αρχισει να καταλαβαινω αρκετα  για το η.τ.Ηβοηθεια που πηρα για την αγορα του πρωτου μου η.τ ηταν μεγαλη και θα συνεχισω να το παρακολουθω με ενδιαφερον.

Αποσυνδεδεμένος karras

• *
  • 5
« Απάντηση #1367 στις: Μαρτίου 20, 2012, 14:35 »
Γεια σας και απο μενα, ειμαι ο Γιωργος απο Κοζανη και καπνιστης γυρω στα 15 χρονια.
Μετα απο διαφορες σκεψεις και διαβασμα στο φορουμ οπου εμαθα χιλια δυο, κατεληξα στο η.τ. που θελω να παρω.. Αυτα τα λιγα και καλη συνεχεια. :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος President

• *
  • 87
« Απάντηση #1368 στις: Μαρτίου 20, 2012, 19:19 »
Γειά σας αδέρφια ατμιστές!   :bye: :bye:

Είμαι ο Ηρακλής απο Πειραιά!

Είναι καιρός που διαβάζω το φόρουμ σας και χαίρομαι που θα γίνω μέλος αυτής της παρέας!

Είμαι στα 26 και καπνίζω σχεδόν 10 χρόνια ! Το username μου προέρχεται απο τα τσιγάρα που συνήθιζα να καπνίζω.

Το τσιγάρο ήταν για μένα η προέκταση των χεριών μου ,χωρίς υπερβολές! Ποτέ δεν προσπάθησα να το κόψω. Έλεγα ψέμματα στον εαυτό μου και στους γύρω μου, ότι εμένα το τσιγάρο μου αρέσει, ότι το απολαμβάνω! :idiot1: :idiot1:

Σιγά σιγά άρχισε να με ενοχλεί κυρίως η βαριά αίσθηση "μπουχτίσματος" μετά απο μια μεγάλη μέρα και ύστερα απο πολλά πολλά τσιγάρα.Όπως επίσης άρχισαν να με επηρεάζουν και τα λόγια συγγενών και φίλων που πιο παλιά απο το ένα έμπαιναν απο το άλλο έβγαιναν!

Άρχισα να σκέφτομαι ότι τουλάχιστον πρέπει να το μειώσω...και επέλεξα τη λύση του στριφτού τσιγάρου! Έριξα και τον αριθμό των τσιγάρων που έκανα ημερησίως ( καθώς το στίψιμο απαιτεί κάποια διαδικασία που σε καθυστερεί  :laugh1:) και το οικονομικό που είχε αρχίσει να γινεται δυσβάσταχτο!
Διαφορά στον οργανισμό μου δεν είδα-δεν μπορώ να πώ πως ένιωσα καλύτερα-το μόνο που κατάλαβα ήταν η διαφορά στην καπνίλα μου με ακολουθούσε όπου πήγαινα για χρόνια! Αυτή τουλάχιστον είχε ελλατωθεί και με έκανε να νιώθω κάπως καλύτερα!
Η αίσθηση του στριφτού δεν με γέμιζε ιδιαίτερα με αποτέλεσμα να αγοράζω πότε ποτέ τα κανονικά μου τσιγάρα και να νιώθω και πάλι "ευτυχισμένος"! Όμως είχα γλιτώσει 1-2 πραγματάκια, όπως έγραψα παραπάνω, τα οποία με είχαν ικανοποιήσει αρκετά και η επιστροφή στα κανονικά τσιγάρα δεν πέρναγε σαν σκέψη πια απο το μυαλό μου!

Με αυτό τον συνδιασμό λοιπόν προχώρησα για κάποια χρόνια! Σιγά σιγά ,και κυρίως γιατί το στριφτό δεν μου έδινε καν την ψευδαίσθηση της απόλαυσης ενός τσιγάρου, άρχισα να καταλαβαίνω πως ο μόνος λόγος που "αγαπώ" το τσιγάρο, που το ''θέλω" τόσο πολύ και το έχω κάνει και κομμάτι της ζωής μου είναι η εξάρτηση μου απο την νικοτίνη και τίποτα παραπάνω..

Δεν θυμάμαι ποτε ακριβώς πρωτοάκουσα για το ηλεκτρονικό τσιγάρο, όμως εξ'αρχής μου κίνησε την περιέργεια! Πρίν απο 6 μήνες περίπου ανακάλυψα το φόρουμ και διαβάζοντας σας αποφάσισα ότι αξίζει να δοκιμάσω!
Μια εύκολη συσκευή για να αρχίσει κανείς ακουγόταν το nobacco hybrid και το αγόρασα! Με μέση προς υψηλή περιεκτικότητα νικοτίνης στα πρώτα μου υγρά ξεκίνησα να ατμίζω για περίπου ένα μήνα. Άτμιζα αλλά παράλληλα κάπνιζα και κανένα τσιγάρο στριφτό μέχρι που ξανακύλησα πίσω στα στριφτά....

Σκέφτηκα ότι για μένα δεν κάνει το ηλεκτονικό τσιγάρο και δώρισα το hybrid μαζί με όλα τα αξεσουάρ του, υγρά κτλ κτλ!
Παρόλο που είχα ξαναεπιστρέψει στο κτ , δεν είχα σταματήσει να διαβάζω τα ποστ σας στο φόρουμ!
Είχε αρχίσει να γίνεται κάτι σαν χόμπυ η ενασχόληση μου με το θέμα του ηλεκτονικού τσιγάρου και η ανάγνωση του φόρουμ συνεχίζει να είναι κάτι πολύ ενδιαφέρον για μένα!

Συνεχίζοντας λοιπόν το διάβασμα του φόρουμ άρχισα να καταλαβαίνω πως η απόφαση να απορρίψω το ητ τόσο εύκολα ίσως δεν ήταν η σωστή!
Παρατήρησα πολλά μέλη που με κάποια προσπάθεια τελικά βρήκαν το συνδιασμό των παραγόντων ( υγρο, περιεκτικότητα, ατμοποιητής, κτλ κτλ) που τους ικανοποίησε και απολαμβάνουν το άτμισμα χωρίς να τους λείπει λεπτό το κτ!
Αυτό αποφάσισα να το κάνω και εγώ και ξαναεπέστρεψα δυναμικά στην παρέα σας!

Είναι τώρα περίπου 2 μήνες που ξανα-ατμίζω. Ώρες ώρες είμαι εντελώς ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα και κάποιες άλλες όχι και ανάβω και κανένα κτ. Υπάρχουν και οι μέρες που κάνω μόνο κτ  :-[ αλλά βλέπω ότι σιγά σιγά θα βρώ και γω το δρόμο μου και δεν θα το χρειαστώ άλλο!

Ακόμα δεν είμαι σε θέση να πώ ότι δεν καπνίζω και μόνο ατμίζω αλλά πιστεύω πως θα έρθει η ώρα και την περιμένω με χαρά!
Η βοήθεια που έχω πάρει απο το φόρουμ είναι μεγάλη.Μέρα με τη μέρα το ηλεκτρονικό τσιγάρο μου αρέσει και πιο πολύ!
Αφού έτσι και κάνει κανείς το λάθος και με ρωτήσει τίποτα γι΄αυτό , τον αρχίζω στις αναλύσεις και φρικάρει  :laugh1: :laugh1:

Κάτι που με κάνει να νιώθω αρκετά σίγουρος ότι ο δρόμος μου με το κτ θα χωρίσει, παρόλο που τώρα που σας γράφω σιγοκαίει ένα ανάμεσα στα δάχτυλα μου :-[, είναι ότι για 3 συνεχόμενες μέρες δεν είχα καπνίσει.Ανάβω λοιπόν ένα και βρώμισα...η γεύση του δεν μου άρεσε στην αρχή!! :thumpup:

Αφήστε που οι φράσεις .. " πω,πω τσιγαρίλααα..." , "ανοίξτε κάνα παράθυρο" "ωχ, τωρα κρυώνουμε","μας έπνιξες" απο τους φίλους έχουν αντικατασταθεί με  εντυπωσιακές φράσεις τύπου ... " ρε συ, μπορείς να το φυσάς προς τα δώ...τα σπάει η φράουλα"  και άλλα παρόμοια!

Εννοείτε το καθαρό αυτοκίνητο, το καθαρό σπίτι, τα ρούχα είναι  :respect: :respect:

Συνεχίζουμε λοιπόν! Το μόνο που με προβληματίζει αλλά θα το αφήσω για το μέλλον...είναι η αιτία του όλου κακού...η νικοτίνη!
Δεν με πιστεύω και πολύ ότι θα καταφέρω να τη μειώσω λίγο λίγο...αλλά θα το προσπαθήσω και αυτό απο τη στιγμή που για αρχή δεν θα έχω ανάγκη το κτ! Βήμα βήμα!

Καλώς σας βρήκα λοιπόν και συνεχίστε την εξαιρετική δουλειά που κάνετε στο φόρουμ!!

Αποσυνδεδεμένος teo81

• *
  • 6
« Απάντηση #1369 στις: Μαρτίου 22, 2012, 00:35 »
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα.

Έχει 2 μέρες που ξεκίνησα το άτμισμα, κυρίως από περιέργεια, αφού υπήρξα καπνιστής για αρκετά χρόνια (στριφτό)
με μέσο όρο ένα καπνοπακετάκι καρέλια 25gr/4μέρες. Είπα να καλησπερίσω την παρέα εδώ μιας και μπαίνω συχνά για να κάνω
"αναζήτηση" σε θέματα που με αφορούν. Προς το παρών είμαι αρκετά ικανοποιημένος από το η.τ. μιας και εδώ
και 2 μέρες δεν έχω... στρίψει! Αν και μου λείπει η αίσθηση του χαρτιού ιδίως όταν βρίσκομαι στο pc μπροστά.
Συνηθίζεται όμως.

Έχω όμως μια απορία. Εδώ και 2 μέρες (γεμάτες) δεν έχω τελειώσει ούτε τα 2 πρώτα ml του υγρού (12άρι νικοτίνη).
Η αλήθεια είναι ότι το ψιλοφοβάμαι να το ρουκουνιάσω... μην καεί το ένα, μην στραβώσει το άλλο ξέρετε. Αφήστε που
σε κάθε τζούρα ξεβιδώνω το καπάκι και το κοιτάω. Η απορία μου λοιπόν είναι (αρκετά σας κούρασα)....΄

Επειδή είμαι νεότατος ατμιστής... κάθε πότε πρέπει να καθαρίζω τον ατμοποιητή κλπ? Κάθε φορά που τελειώνουν τα 2ml?
Πρέπει να γεμίζω υγρό πριν τελειώσει ή να περιμένω να "στεγνώσει" για να το καθαρίσω πρώτα? Σίγουρα υπάρχουν χιλιάδες
απαντήσεις επί του θέματος, αλλά δεν βρήκα ακόμα κάποιο sticky post για πρωτάρηδες (κάτι σαν οδηγίες χρήσεως).

Sorry αν τα ρώτησαν κι άλλοι αυτά, δεν βρήκα απαντήσεις. Καλώς σας βρήκα λοιπόν.

Υ.Γ.1 Έχω ένα Ego-W.
Υ.Γ.2 Αν υπάρχει πρόβλημα για απάντηση εδώ ή υπάρχει ήδη, κάντε ένα ΠΜ με λίνκ ή μια συμβουλή δική σας. Thx.

Αποσυνδεδεμένος askepeva

• *
  • 6
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #1370 στις: Μαρτίου 22, 2012, 13:31 »
Καλησπέρα σας! Εύα και ατμίστρια 1,5 μήνα. Με ένα πακέτο την ημέρα, αποφάσισα να χρησημοποίησω το Nobacco M&M και το Κ.Τ. γειά σας για πάντα! πριν 2 εβδομάδες πήρα και το Hybrid για μεγαλύερη αυτονομία όμως δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένη...οι καρτος δεν τραβάνε με τίποτα..ούτε ντουμάνι όπως περίμενα...

Αποσυνδεδεμένος Vangos

• 1896
  • "ΑΤΜΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ"
« Απάντηση #1371 στις: Μαρτίου 22, 2012, 15:37 »
Νέοι συν-φορουμίτες, καλωσορίσατε.
Το παρόν νήμα είναι μόνο για αυτοπαρουσιάσεις.
Κάντε έναν κόπο και περιηγηθείτε στο φόρουμ για εξερεύνηση.
Τυχόν ερωτήσεις κι απορίες που έχετε ή συμβουλές που θέλετε, μόνο στα αντίστοιχα θέματα και ενότητες.
Τα νέα μέλη, καλό είναι μετά την αυτοπαρουσίασή τους, να ξεκινήσουν από εδώ:
http://e-kapnisma.gr/index.php/board,118.0.html
Επίσης, "καλωσορίσματα" θα γίνονται μεταξύ των μελών, στα πρώτα μηνύματά τους μέσα στα διάφορα θέματα του φόρουμ.

(Η διαχείριση/συντονιστική ομάδα, θα διαγράψει τα μηνύματα που είναι απαντήσεις/σχόλια.)

Αποσυνδεδεμένος kefalas

• 1
« Απάντηση #1372 στις: Μαρτίου 22, 2012, 20:05 »
καλησπέρα! Δημήτρης 35 ετών και καπνίζω από τα 14. Εδώ και δυο μήνες ανακάλυψα το μαγικό κόσμο του ατμίσματος και είμαι πολύ χαρούμενος. Γράφτηκα με την παρότρυνση ενός φίλου που δουλεύει σε μεγάλο εμπορικό κατάστημα για επαγγελματίες! καλά ποστ.

Αποσυνδεδεμένος xr3i

• 3
« Απάντηση #1373 στις: Μαρτίου 22, 2012, 20:52 »
Καλῶς σᾶς βρῆκα παιδιά!  Εἶμαι φανατικὸς ἀτμιστὴς ἐδῶ καὶ ἕνα μῆνα. Κάπνιζα πολὺ γιὰ πολλὰ χρόνια, καὶ δέν εἶχα σκοπὸ νὰ τὸ κόψω...μέχρι ποὺ τυχαίως ἔπεσε στὰ χέρια μοὺ τὸ i-want. Νὰ πῶ τὴν ἀλήθεια ἡ ἰδέα τοῦ ητ μοῦ προκαλοῦσε γέλιο. Βέβαια δὲν εἶχα κὰν ἀσχοληθῆ, καὶ οὔτε μοῦ περνοῦσε ἀπὸ τὸ μυαλό μου. Τώρα μόνο ητ χωρὶς νὰ μοῦ λείπει τὸ τσιγαράκι-ἀπίστευτο! Αἰσθάνομαι καλλίτερα, δὲν λαχανιάζω, δὲν κάνω καψίματα παντοῦ, δέν μυρίζω, δὲν βρωμᾶνε τὰ τασάκια, πᾶνε οἱ πονοκέφαλοι, τρέχω μὲ τὸ σκυλάκι μου,δὲν κιτρινίζουν τὰ δάκτυλα,δὲν λεκιάζουν τὰ δόντια... μερικὰ πράγματα ποὺ ἄλλαξαν. Τὸ ὡραῖο εἶναι πὼς τὸ ητ κολλάει μὲ τὸν καφὲ καὶ μὲ τὸ φαγητό. Μὲ τὸ ἀλκοὸλ δὲν τὸ ἔχω δοκιμάσει. Δὲν εἶμαι ἐχθρικὸς πρὸς τὸν καπνὸ, καὶ ἅμα θέλω στρίβω ἕνα. Αὐτὸ εἶναι ποὺ μ'ἀρέσει πὼς τώρα πιὰ ἀποφασίζω ἐγὼ πότε  καὶ ἂν θὰ καπνίσω!  Σχεδὸν δὲν καπνίζω ἐγὼ ποὺ ρούφαγα 2 πακέτα Old Navy 25άρια, ἢ ἑνα σακουλάκι στριφτὸ Μάλμπορο τὴν ἡμέρα τὸ λιγότερο!

Αποσυνδεδεμένος Olga_dra

• 3
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Nexxton e- cig κατάστημα Δράμας
« Απάντηση #1374 στις: Μαρτίου 22, 2012, 23:19 »
Γειά σας είμαι η Όλγα από Δράμα, καπνίζω εδω και 14 χρόνια περίπου κ.τ και μολις άρχισα να ατμίζω (3 μέρες τώρα). Αφορμή ατμίσματος ήταν η επαφή μου με μια δουλεία προώθησης η.τ οπότε τι καλύτερο απο την εφαρμογή στην πράξη του προϊόντος που προωθώ !!!

Μου είναι πολύ χρησιμες οι πληροφορίες που αντλώ απο το φορουμ σας και σας ευχαριστώ για αυτό.

Αυτα τα ολίγα,
Να είστε όλοι καλά και να ατμίζετε !!!  :thumpup:
Όλγα.

Αποσυνδεδεμένος toninio

• *
  • 8
« Απάντηση #1375 στις: Μαρτίου 23, 2012, 00:06 »
χαιρετω ολα τα εκλεκτα μελη του φορουμ.καινουριοs στην παρεα και στην προσπαθεια για διακοπη του κανονικου τσιγαρου.καλη δυναμη σε ολουs!!!

Αποσυνδεδεμένος jeke04

• 976
  • Γιάννης
    • www.seatclub.gr/forum
« Απάντηση #1376 στις: Μαρτίου 23, 2012, 15:11 »
Νέοι συν-φορουμίτες, καλωσορίσατε.
Το παρόν νήμα είναι μόνο για αυτοπαρουσιάσεις.
Κάντε έναν κόπο και περιηγηθείτε στο φόρουμ για εξερεύνηση.
Τυχόν ερωτήσεις κι απορίες που έχετε ή συμβουλές που θέλετε, μόνο στα αντίστοιχα θέματα και ενότητες.
Τα νέα μέλη, καλό είναι μετά την αυτοπαρουσίασή τους, να ξεκινήσουν από εδώ:
http://e-kapnisma.gr/index.php/board,118.0.html
Επίσης, "καλωσορίσματα" θα γίνονται μεταξύ των μελών, στα πρώτα μηνύματά τους μέσα στα διάφορα θέματα του φόρουμ.

(Η διαχείριση/συντονιστική ομάδα, θα διαγράψει τα μηνύματα που είναι απαντήσεις/σχόλια.)

Αποσυνδεδεμένος liapakos

• **
  • 101
  • Ζήσε την στιγμή,πριν γίνει ανάμνηση...
« Απάντηση #1377 στις: Μαρτίου 23, 2012, 17:36 »
καλησπερα και απο εμενα παιδια.Ονομαζομαι Αντωνης και αν και ειμαι μονο 18 χρονων,καπνιζω απο τα 12... ειχα φτασει σε φαση να καπνιζω 1 καπνο την μερα και αυτο ηταν μεγαλη επιβαρυνση αισθητα και στην τσεπη και στην υγεια.Ετσι,αποφασισα να αρχισω το ητ.2 βδομαδες τωρα,χωρις τσιγαρο και με αισθητες διαφορες προς το καλυτερο.ευχομαι να συνεχισω ετσι.ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστω στο φορουμ και σε ολα τα παιδια,που χωρις να το 8ελουν με ωθησαν σε αυτο.

Αποσυνδεδεμένος Tasosps

• *
  • 9
« Απάντηση #1378 στις: Μαρτίου 23, 2012, 19:35 »
Τασος απο θεσσαλονικη! ειμαι 26 και καπνιζω απο τα 21! ειναι η 4η μερα με η.τ. και την βρισκω  :thumpup:
καλη συνεχεια σε ολους!

Αποσυνδεδεμένος WotU777

• 2
« Απάντηση #1379 στις: Μαρτίου 23, 2012, 20:28 »
Γεια χαρα σε ολους με λενε Ανδρεα, εχω αρχισει το ατμισμα εδω και μια εβδομαδα και παρακολουθω το φορουμ κανα 2 μερες. Τα θερμα μου συγχαρητηρια σε ολους/ες τους συντελεστες για τις προσπαθειες τους και την καλησπερα μου σε ολους/ες. :thumpup: :thumpup:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360105 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1013 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114314 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450432 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110803 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328368 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1081 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6450 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15312 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29379 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99967 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F