vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

412 επισκέπτες, 4 χρήστες
ZoeM, maprix, tapantari, Buliwyf

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

ΠΟΣΟ ΒΕΛΤΙΩΘΗΚΕ Η ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ;

Αποσυνδεδεμένος kostasfmx

• *
  • 89
  • Φύλο: Άντρας
    • computermods
15 μερες χωρίς κανονικό τσιγάρο και τα αποτελέσματα φανήκαν απο την πρώτη μέρα!
Πρωινό ξυπνημα πιο ευκολο
Υπνος πιο γλυκός
Γευσεις φαγητών πιο έντονες
και το πιο βασικό απο όλα είναι οι αναπνοές.
Επειδή κάνω ποδήλατο πλεον στην εκπνοη δεν μπουκώνω αλλα βγάζω επιτέλους αέρα και η κάρδιά λειτουργει ομάλοτερα απο οτι οταν καπνιζα!
Με Κ/Τ η καρδιά μου σε αναβάσεις της πάρνηθας δουλευε με 150 bpm
Mε Η/Τ  στις ίδιες αναβάσεις  η καρδια μου δουλευει 115 bpm

Για το οτι είδα λεφτα στην τσέπη το ανέφερα?
Τέλος ο περιπτεράς μου με κοιτάει με μισο μάτι.....ουπςςς !

Αποσυνδεδεμένος Drakos

• Βιοπαλαιστής και μεροκαματιάρης - Αλλάζω πρέκια
  • **
  • 324
  • Ας ήτανε ο πόνος ένα τσιγάρο δρόμος..
Προσωπικά για να υπάρξω δίκαιος τα 3 τσιγαρακια την ημέρα ακόμα τα κάνω αλλά κατα κύριο λόγο επικρατεί το η.τ.
Δεν ξέρω όμως αν είδα καμία σημαντική διαφορά. Διαβάζω για βελτίωση αναπνοής για πρωινά φλέματα και άλλα πολλά και αναρωτιέμαι μήπως κάνω εγώ κάτι λάθος.

Το λάθος που κάνεις είναι αυτά τα 3 που μπορεί να γίνουν και 4 ή 5 τσιγαράκια την ημέρα που καπνίζεις. ;)
Μην κάνεις ούτε μισό!! Και πίστεψέ με θα δεις μεγάλη διαφορά στις ανάσες σου.. :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος panosfc

• Η πραγματικότητα είναι μία ψευδαίσθηση που οφείλεται στην έλλειψη οινοπνευματος
  • 764
  • I am a Steam Machine Κιτσο μου!
    • OUR PRIDE!!!
@ argy
Καλημέρα φίλε. 26 χρόνια κάπνιζα και είχα συνδυάσει την πρωινή μου επίσκεψη στην τουαλέτα με καφέ και τσιγάρο... έκανα 3 μήνες να ξαναβρώ τους "ρυθμούς" μου ;) μην μασάς...

Κι εγω ετσι.Καθε πρωι ξυπναγα,εφτιαχνα καφε,αναβα τσιγαρο και μετα τουαλετα.Καθε πρωι!
Τωρα εχω κανα μηνα που πραγματικα δυσκολευομαι να παω..Ειδικα χτες βραδυ ποναγα αλλα και παλι τιποτα.Περναει αυτο ή πρεπει να το συνηθισω;

Αποσυνδεδεμένος Gabriel74

• Between the velvet lies, there's a truth that's hard as steel
  • 1482
  • Plaudite, amici, comedia finita est!
    • Violin love
Απολύτως λογικό αυτό που λες...
Κι εγώ χωρίς τσιγάρο δεν μπορούσα με τίποτα...
Αυτό κράτησε μέχρι σχεδόν τον δεύτερο μήνα ατμίσματος...
Τώρα δεν μπορώ χωρίς να ατμίζω... έχει συνηθίσει το έντερο σε άλλη λογική...  :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος panosfc

• Η πραγματικότητα είναι μία ψευδαίσθηση που οφείλεται στην έλλειψη οινοπνευματος
  • 764
    • OUR PRIDE!!!
Απολύτως λογικό αυτό που λες...
Κι εγώ χωρίς τσιγάρο δεν μπορούσα με τίποτα...
Αυτό κράτησε μέχρι σχεδόν τον δεύτερο μήνα ατμίσματος...
Τώρα δεν μπορώ χωρίς να ατμίζω... έχει συνηθίσει το έντερο σε άλλη λογική...  :laugh1:

Δηλαδη παρωδικο ειναι μεχρι να συνηθισει ο οργανισμος την αλλαγη;
Φανταζομαι αλλαζει κι ο μεταβολισμος μου αφου πηρα καποια κιλα που παλιοτερα με την ιδια διατροφη οχι μονο δεν θα τα επαιρνα αλλα παιζει να εχανα κιολας...
Μακαρι να εχεις δικιο γιατι δεν την μπορω την πρισμενη κοιλαρα που εχω κανει  :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος jeke04

• Ατμιστής. Τπτ άλλο!
  • 977
  • Γιάννης
    • www.seatclub.gr/forum
Δηλαδη παρωδικο ειναι μεχρι να συνηθισει ο οργανισμος την αλλαγη;
Φανταζομαι αλλαζει κι ο μεταβολισμος μου αφου πηρα καποια κιλα που παλιοτερα με την ιδια διατροφη οχι μονο δεν θα τα επαιρνα αλλα παιζει να εχανα κιολας...
Μακαρι να εχεις δικιο γιατι δεν την μπορω την πρισμενη κοιλαρα που εχω κανει  :laugh1:

Πάνο, για την κοιλιά δεν φταίει το φαΐ, αλλά το μπυρόνι :idiot1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• χταπόδι, όχι ελέφας
  • 2590
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
Παράθεση
Πάνο, για την κοιλιά δεν φταίει το φαΐ, αλλά το μπυρόνι :idiot1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Απόλυτα σύμφωνος... ::)

Όσο για την τουαλέτα, είχα συνηθίσει 30 χρόνια... τσιγάρο, εφημερίδα...
Τώρα, ατμός, εφημερίδα... και βολές κατά ριπάς...
 :))  :-[  :))

Αποσυνδεδεμένος panosfc

• 764
    • OUR PRIDE!!!

αχχααχαχαχα!Αμεσως εσυ!!!Το εχω κοψει τον τελευταιο καιρο αλλα η κοιλαρα δεν λεει να φυγει...Ε ρε που μπλεξαμε...Ειχα πολλα χρονια να ανυσηχω για την κοιλια μου.

Αποσυνδεδεμένος Βασίλης

• PROVARI V2+TRAP TANK MINI
  • 2117
πανο ρε απο οτι σε εχω δει δεν γυμναζεσαι?

Αποσυνδεδεμένος Drakos

• Βιοπαλαιστής και μεροκαματιάρης - Αλλάζω πρέκια
  • **
  • 324
  • Ας ήτανε ο πόνος ένα τσιγάρο δρόμος..
Κι εγω ετσι.Καθε πρωι ξυπναγα,εφτιαχνα καφε,αναβα τσιγαρο και μετα τουαλετα.Καθε πρωι!
Τωρα εχω κανα μηνα που πραγματικα δυσκολευομαι να παω..Ειδικα χτες βραδυ ποναγα αλλα και παλι τιποτα.
Περναει αυτο ή πρεπει να το συνηθισω;

Φίλε Πάνο, δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα, σε καταλαβαίνω απόλυτα. Είμαι και γ@μώ τους δυσκοίλιους.. :wall:
Να φανταστείς όταν τελικά πηγαίνω τουαλέτα και τα καταφέρνω ανοίγω σαμπάνιες.. :))
Με το η.τ ούτε καλύτερα ούτε χειρότερα.
Θα περάσει πάντως μην ανυσηχείς. Ειδάλως, υπόθετα γλυκερίνης φίλε-όχι ατμιστής όμως-και πας καρφί.. :))

Όσο για την τουαλέτα, είχα συνηθίσει 30 χρόνια... τσιγάρο, εφημερίδα...
Τώρα, ατμός, εφημερίδα... και βολές κατά ριπάς...
 :))  :-[  :))
Παράθεση

Εγώ πάλι φίλε Μιχάλη, έχω βολές κατά ριπάς βροντερές, βρωμερές, και χωρίς το ποθητό αποτέλεσμα..
Κουφ@λα δυσκοιλιότητα.. :))

Αποσυνδεδεμένος panosfc

• 764
    • OUR PRIDE!!!
Βασιλη ναι γυμναζομαι αλλα αν δεν παω και τουαλετα θα σκασω.
Δεν ειχα ποτε προβλημα δυσκοιλιοτητας.Μακαρι να ειναι προσωρινο γιατι δεν θα μου κανουν τα παντελονια μου στο τελος.

Αποσυνδεδεμένος Yiannis Rasta

• Ηλεκτρατμιστής e-piper
  • 1413
  • keep walking
    • YIANNIS STAMATIOU
.....νυφαδες καλαμποκιου καθε πρωι - σε 3 μερες θα εισαι ρολοϊ :yes:

Αποσυνδεδεμένος panosfc

• 764
    • OUR PRIDE!!!
.....νυφαδες καλαμποκιου καθε πρωι - σε 3 μερες θα εισαι ρολοϊ :yes:

Εφαγα Corn flakes πριν καμια ωρα και λιγα δαμασκηνα και πριν 5 λεπτα voila!!!Βγηκε το κακο απο μεσα μου!
Το κακο ειναι οτι παλιοτερα δεν χρειαζοταν να το κανω αυτο...

Αποσυνδεδεμένος Yiannis Rasta

• Ηλεκτρατμιστής e-piper
  • 1413
  • keep walking
    • YIANNIS STAMATIOU
....μια χαρα ακουω το πρωινο :thumpup:
Παλια ειναι και περασαν....ομως οι φυτικες ινες δεν ειναι πολυτελεια αλλα αναγκη
για σωστο μεταβολισμο.....μονο καλο κανεις panosfc :D :bye:

Αποσυνδεδεμένος Βασίλης

• PROVARI V2+TRAP TANK MINI
  • 2117
Βασιλη ναι γυμναζομαι αλλα αν δεν παω και τουαλετα θα σκασω.
Δεν ειχα ποτε προβλημα δυσκοιλιοτητας.Μακαρι να ειναι προσωρινο γιατι δεν θα μου κανουν τα παντελονια μου στο τελος.

Αν θελεις να στεγνωσεις μπας κ φυγει αυτη η μικρη μπακα που μπορει να εχεις δεν ξερω
σε συνδυασμο με την γυμναστικη καντο μονο για 1 εβδομαδα(αν αντεξεις)
οποτε πεινας θα τρως μπακαλιαρο με αγγουρι και για την λιγουρα κασιους για ενεργεια
τα ξερω απο το κολλητο μου που τα κανει αυτα και εχασε σε 1 βδομαδα 2 κιλα αλλα στεγνωμα ε!!!!

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 115 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20147 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1002 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877578 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 361707 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 465919 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1907436 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 519075 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1556 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 375076 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 701328 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ
Ατμιστική - ταξιδιωτική εμπειρία στο εξωτερικό [Άτμισμα δημοσίως] 19 19918 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 04, 2025, 01:38
από Antiprosopos