vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

403 επισκέπτες, 4 χρήστες
Taskaramou, maprix, Buliwyf, tapantari

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

ΠΟΣΟ ΒΕΛΤΙΩΘΗΚΕ Η ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ;

Αποσυνδεδεμένος Βασίλης

• PROVARI V2+TRAP TANK MINI
  • 2117
  • Φύλο: Άντρας
Πάνω σε ζηλευώ με το dd σου αλλά ερχεται σε λίγο κ για μένα...Ευχαριστω για τις ευχες σου ερχεσαι κ εσυ σιγα σιγα στην κατοσταρα :respect:

Αποσυνδεδεμένος MANOSF

• 504
εγώ  έγινα  γουρουνακι + 8 κιλά  χωρις να τρώω περισσότερο. 

Αποσυνδεδεμένος Darky

• **
  • 176
εγώ  έγινα  γουρουνακι + 8 κιλά  χωρις να τρώω περισσότερο.
ειναι γιατι με το κοψιμο του κ.τ. αλλαζει ο μεταβολισμος, και αυτο δυστυχως δεν μπορεις να το γλυτωσεις..

Αποσυνδεδεμένος Yiannis Rasta

• Ηλεκτρατμιστής e-piper
  • 1413
  • keep walking
    • YIANNIS STAMATIOU
.....εχασα 2-3 κιλα :yes:
Ξεχναω να φαω και ολη μερα πιπιλα :idiot1:

Αποσυνδεδεμένος MANOSF

• 504

Κατι περίεργο βάζεις στα υγρα  για να αδυνατίσεις.

• Ηλεκτρατμιστής e-piper
  • 1413
  • keep walking
    • YIANNIS STAMATIOU
.....ναι ,
VG βαση σκετη-αναλατη-αγευστη και απαχη-
light με μονο 12mg nicotin :baby: :baby: :baby:

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5205
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!

Αν χάσεις όμως κι άλλα, στο τέλος η ... πιπίλα σου θα ζυγίζει περισσότερο από σένα :))

Αποσυνδεδεμένος Kerveros

• *
  • 71
Ξεκίνησα χθες το η.τ.

Πριν από αυτό (όταν κάπνιζα κανονικά), το πρωί όταν ξυπνούσα είχα απίστευτο βήχα, δεν μπορούσα να ανασάνω και έβγαζα κάτι απίστευτες χλαπάτσες. Πραγματικά το είχα παρακάνει αφού με μία πολύ μικρή ανάσα (μόνο από το στόμα, από την μύτη ήταν αδύνατο) νόμιζα ότι θα μου βγούνε οι πνεύμονες βόλτα (να ξεφύγουν από μένα). Αυτό συνέβαινε μέχρι να κάνω ένα τσιγάρο και να πιώ καμιά γουλιά καφέ.

Σήμερα κλείνω 1 μέρα με η.τ. και μόλις ξύπνησα, πήρα μία τεράστια ανάσα από τη μύτη χωρίς κανένα πρόβλημα. Τρελάθηκα!!! Είχα ξεχάσει πως ειναι να ανασαίνεις κανονικά!!! Πήρα και άλλες ανάσες να δω μήπως απλά έτυχε αλλά τίποτα! Ανάσαινα κανονικότατα!!! Και σε 1 μόλις μέρα???? Απίστευτο!

Χθες το βράδυ όμως μου μπήκε κάτι στο μυαλό να ρωτήσω. Ο ατμός αυτός που βάζω στα πνευμόνια μου, δεν υγροποιείται (έστω και σε μικρή ποσότητα) ? Μήπως στο μέλλον υπάρξουν προβλήματα με υγρά στους πνεύμονες? Δεν έχω ιδέα από αυτά και γι'αυτό ρωτάω, μπορεί να λέω και βλακείες...! Ξέρει κανείς κάτι γι'αυτό?

Αποσυνδεδεμένος Kir Fanis

• *
  • 862
Και που είσαι ακόμα.. :) :)..σε 2 μήνες να δεις διαφορές  :yes: :yes:
..για την ερώτηση σου κάνε μια μελέτη εδώ http://e-kapnisma.gr/index.php/board,19.0.html

Αποσυνδεδεμένος atmomixani

• Ειμαι Ninja και το κεφι μου θα κανω
  • *
  • 698
  • το μεγεθος μετραει
αυτη η βελτιωση με εκανε και ενθουσιαστικα τοσο με το ητ οι διαφορες ειναι τεραστιες ! μολις ξεπερασης την αρχικη φαριγγιτιδα και δεν σε τρομαξει θα παθεις πλακα με το ποσο καλιτερα θα εισαι ! :thumpup:

• Ηλεκτρατμιστής e-piper
  • 1413
  • keep walking
    • YIANNIS STAMATIOU
Χθες το βράδυ όμως μου μπήκε κάτι στο μυαλό να ρωτήσω. Ο ατμός αυτός που βάζω στα πνευμόνια μου, δεν υγροποιείται (έστω και σε μικρή ποσότητα) ? Μήπως στο μέλλον υπάρξουν προβλήματα με υγρά στους πνεύμονες? Δεν έχω ιδέα από αυτά και γι'αυτό ρωτάω, μπορεί να λέω και βλακείες...! Ξέρει κανείς κάτι γι'αυτό?
Kαλημερα kerveros :bye:
Aν πουμε οτι οι πνευμονες δεν ειναι σχεδιασμενοι
να ατμιζουν - αν και πολλα ιατρικα εισπνεομενα εχουν την μορφη ατμισματος,
.....υγραντηρες δωματιου-σιγουρα δεν ειναι σχεδιασμενοι και για πισσα και 4000 αλλες ουσιες και
παραγωγα καυσης :nope:
Αρα εχεις οπωσδηποτε 4000 λογους και παραπανω να ανησυχεις λιγοτερο,
απ'οσο οντας χρηστης κ.τ. - καλο μου ακουγεται :))

Αποσυνδεδεμένος Kerveros

• *
  • 71
..για την ερώτηση σου κάνε μια μελέτη εδώ http://e-kapnisma.gr/index.php/board,19.0.html

Σε ευχαριστώ, όντως το Φόρουμ έχει πάρα πολλά θέματα καλυμένα  :)

Αποσυνδεδεμένος argy

• *
  • 7
Περίμενα να περάσει κανένας μήνας ατμίσματος για να μπορώ να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα για τις διαφορές στην υγεία μου.
Προσωπικά για να υπάρξω δίκαιος τα 3 τσιγαρακια την ημέρα ακόμα τα κάνω αλλά κατα κύριο λόγο επικρατεί το η.τ.
Δεν ξέρω όμως αν είδα καμία σημαντική διαφορά. Διαβάζω για βελτίωση αναπνοής για πρωινά φλέματα και άλλα πολλά και αναρωτιέμαι μήπως κάνω εγώ κάτι λάθος.
Μοναδικές διαφορές που έχω δει και που δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να οφείλονται στο η.τ. είναι ότι έχω παραπάνω νεύρα απ' ότι είχα, τρώω περισσότερο ,έχω αρχίσει να παίρνω κιλά και έχω γίνει δυσκοίλιος .
Εύχομαι όλα τα παραπάνω να είναι προσωρινά γιατί δεν θα άντεχα 5-6 κιλά ακόμα..... :o
Εναγωνίως περιμένω να περάσει και 2 μήνας για να έχω να μιλάω για διαφορές προσ το καλύτερο και όχι όπως περιγράφω παραπάνω....

Αποσυνδεδεμένος PanosZervos

• *
  • 5
@ argy
Καλημέρα φίλε. 26 χρόνια κάπνιζα και είχα συνδυάσει την πρωινή μου επίσκεψη στην τουαλέτα με καφέ και τσιγάρο... έκανα 3 μήνες να ξαναβρώ τους "ρυθμούς" μου ;) μην μασάς...

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• χταπόδι, όχι ελέφας
  • 2590
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
Μοναδικές διαφορές που έχω δει και που δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να οφείλονται στο η.τ. είναι ότι έχω παραπάνω νεύρα απ' ότι είχα, τρώω περισσότερο ,έχω αρχίσει να παίρνω κιλά και έχω γίνει δυσκοίλιος .
Εύχομαι όλα τα παραπάνω να είναι προσωρινά γιατί δεν θα άντεχα 5-6 κιλά ακόμα..... :o
Και μόνο το γεγονός ότι σου άνοιξε η όρεξη δείχνει ότι ξεφεύγεις σιγά - σιγά.
Εγώ πήρα 7 κιλά, όλα το δεύτερο μήνα, αλλά τώρα άρχισαν να φεύγουν. Εκείνο το μήνα, όσα υγρά άτμιζα νόμιζα ότι είχαν γεύση φρέσκου βούτυρου... Πεινούσα συνέχεια...
Δεν έγινα όμως και Πάγκαλος...

Συνήθως όσα κιλά παίρνεις απότομα, τα χάνεις.
Υπομονή...

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 117 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20149 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1002 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877589 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 361710 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 465925 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1907467 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 519083 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1557 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 375103 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 701331 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ
Ατμιστική - ταξιδιωτική εμπειρία στο εξωτερικό [Άτμισμα δημοσίως] 19 19921 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 04, 2025, 01:38
από Antiprosopos