Εμένα τα Halo μου άφησαν τέλειες εντυπώσεις. Δοκίμασα το Tribeca το Freedom και αυτή τη στιγμή ατμίζω το Torque56.
Πιο συγκεκριμένα το Tribeca θα είναι σίγουρα το all day καθημερινό υγρό μου, που πολύ δύσκολα θα αλλάξω με άλλο.
Έχει μια γεύση τσιγαρίσια και πολύ διακριτικά γλυκιά στο τέλος. Δεν κουράζει καθόλου δεν σε μπουχτίζει είναι υγρό για πολύωρη χρήση και πολύ σωστά μελετημένο.
Το Freedom ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για μένα. Ιδιαίτερη γεύση πολύ σοφιστικέ, ρετρό κατάσταση, είναι σαν μια ανάμνηση από τα παλιά.
Μου αρέσει για βραδινό άτμισμα στο σπίτι σε στιγμές χαλάρωσης.
Τέλος στο Torque56 η Halo νομίζω πως έχει πλησιάσει πολύ τη γεύση του φυσικού καπνού αν και παρατήρησα πως στο τέλος αφήνει μια αίσθηση μέντας.
Σε γενικές γραμμές αν και καινούργιος ατμιστής (απο 7 Οκτωμβρίου) είμαι της γνώμης πως η Halo δεν έχει αντίπαλο στα υγρά του ΗΤ.
Θα δοκιμάσω και τα Βella Valente και Captain Jack. Prime 15 δεν θα πάρω άκουσα πως κάνει καλό στα ποντίκια...και ευτυχώς δεν έχω
Πραγματικά και γω εκεί έχω καταλήξει,δεν υπάρχει αντίπαλος για τη Halo.
Ακόμη και τα υγρά που γευστικά δεν μου άρεσαν(γούστο),με κατέπληξαν σαν ποιότητα παρασκευής και δε θα μπορούσα να πω για κανένα πως είναι για πέταμα(πέραν του Prime15,λόγο οσμής και όχι για τη γεύση).
Το Bella Valente,φίλε μου,ειδικά τώρα που χειμωνιάζει είναι ότι καλύτερο.Σπίτι,ζεστός καφές,τζάκι ή σόμπα,απαλή μουσική ethnic και Bella Vallente...
Το Torque56,έτυχε να το δοκιμάσω και μου θύμησε έντονα γεύση τσιγάρου(από φυσικά καπνά).Πολύ ωραία αίσθηση.
Για μένα το top 5 έχει ως εξής :
1. Tribeca
2. Torque56
3. Freedom
4. Bella Valente
5. Τiki