vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

479 επισκέπτες, 7 χρήστες
Tem, camber, manoslykos, Giorgos F, kotsos75, laniel, ATMISTHS

GEMINI MINI dual coil 2.0 ohm 2ml (τύπου vivi nova)

Αποσυνδεδεμένος renesis

• **
  • 399
  • Φύλο: Άντρας
  • Tango's dirty only if it's done right...
Απ: GEMINI MINI dual coil 2.0 ohm 2ml (τύπου vivi nova)
« Απάντηση #225 στις: Δεκεμβρίου 24, 2013, 03:18 »
Από κατανάλωση μπαταρίας πώς τα πάει με τις ego; Σκέφτομαι να πάρω έναν τον πατέρα μου, αλλά επειδή είναι dual coil ανησυχώ μήπως τελειώνει η ego στο αψε σβήσε.

Αποσυνδεδεμένος DrV979

• *
  • 22
« Απάντηση #226 στις: Δεκεμβρίου 24, 2013, 03:50 »
Σε 1100mah 4.2v που τον έχω αυτόν, με εναλλαγή με evod 1,8 σε 650mah 3.7v βγάζω γύρω στις 15 ώρες. Μετά φορτίζω για την άλλη μέρα έτσι κ αλλιώς, αλλά από τον χρόνο που φορτίζουν δεν παίζει να έχουν αδειάσει τελείως... Μην τυχόν και τον βάλει στην 3,7 θα ρουφάει υγρό και όχι ατμό  :eyesplash: 

Αποσυνδεδεμένος renesis

• **
  • 399
« Απάντηση #227 στις: Δεκεμβρίου 24, 2013, 04:13 »
Ευτυχώς που μου το είπες αυτό γιατί για την 3,7 θα του τον έδινα.  :wall: 5 φορές έδωσα ηλεκτροτεχνεία για να την περάσω, γι' αυτό και δεν έβγαλα άκρη με τα προηγούμενα.  :tongue_smilie: Ας βολευτεί με τον evod και τον ce4, λοιπόν.

Αποσυνδεδεμένος akpe

• 653
« Απάντηση #228 στις: Δεκεμβρίου 27, 2013, 14:46 »
Με πιο παχύρρευστα υγρά στο πρώτο γέμισμα υπάρχει κανένα κολπάκι να διαβραχούν πιο γρήγορα τα φυτίλια;

Γέμισα χτες, τον άφησα αρκετή ώρα, τον γυρνούσα στο πλάι, ανάποδα, έπαιρνα τζούφιες τζούρες μπας και σπρώξω το υγρό προς τα φυτίλια κ.λπ. και πάλι όμως οι πρώτες τζούρες έβγαλαν καμένο  :angry_orange:

Έβγαλα την τάπα της κεφαλής και είδα ότι το τρίτο φυτιλάκι, ένα μικρό που έχει πάνω από το δεύτερο, δεν είχε καθόλου υγρό και το φυτίλι από κάτω του δεν είχε διαβραχεί τελείως. Κατάφερα να το βρέξω μεταφέροντας υγρό πάνω του με μια βελονίτσα (δεν ήθελα να στάξω σταγόνα επάνω στην αντίσταση) και έτρωσε.

Μήπως με πιο παχύρρευστα υγρά είναι προτιμότερο πριν τον γεμίσω πρώτη φορά να στάζω απειροελάχιστη ποσότητα υγρού κατευθείαν στην αντίσταση;

renesis όντως όπως τα λέει ο DrV979 είναι, θέλει πολλά βόλτς. Όχι απλά η απόδοση του στις απλές ego είναι μειωμένη, αλλά μπορεί να προκαλέσει διαρροή. Πέταξα πολλές κεφαλές έτσι πιστεύοντας ότι έχουν θέμα  :-\

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #229 στις: Δεκεμβρίου 28, 2013, 02:50 »
Ο καθε ατμοποιητής έχει τις ανοχές του σ' αυτό το θέμα. Κάποιοι θελουν πιο λεπτόρευστα, ενώ άλλοι αποδίδουν εξίσου καλά σε παχύρευστα.
Αν βλέπεις ότι δεν σηκώνει τόσο πηχτό υγρό, θα πρέπει να το αραιώσεις λίγο ή να χρησιμοποιείς άλλο ατμοποιητή.
Καλές οι πατέντες, αλλά την καλή απόδοση την παίρνεις όσο το λειτουργείς σύμφωνα με τις προδιαγραφές του.

Αποσυνδεδεμένος alexis36

• 669
« Απάντηση #230 στις: Δεκεμβρίου 28, 2013, 12:08 »
Τι προδιαγραφές έχουν οι ατμοποιητές??? Λέει δηλαδή κανένας ότι δεν κάνει για παχύρευστα υγρά ή κάτι παρόμοιο???

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
« Απάντηση #231 στις: Δεκεμβρίου 28, 2013, 13:20 »
επίσημα κανείς δε θα σου πει τίποτα.
Εμπειρικά θα το καταλάβεις από εμπειρία δικιά σου ή συνατμιστών. Οταν χρησιμοποιείς κάποιον ατμοποιητή, μπορεί να παρατηρήσεις ότι ενώ με κάποιο υγρό δουλεύει καλά, με πιο πηχτό μπορεί να υποτροφοδοτείται ή με πολύ υδαρό να έχει ψιλοδιαρροές, κλπ,κλπ. Νομίζω ότι οι επισκευάσιμοι είναι πιο ανεκτικοί σε πηχτές βάσεις, αλλά σίγουρα υπάρχουν και οι εργοστασιακοί που αγαπούν τα παχύρευστα υγρά.
Αν - όπως λέει ο akpe - ο τζέμινι μινι δεν ανήκει σε αυτούς, το πιο λογικό είναι να χρησιμοποιούμε νορμάλ αραίωσης υγρά και βάσεις.

Μήπως μας είπε κανείς επίσημα ότι ο τζέμινι μίνι θέλει πολλά βολτ; Διάβασε το νήμα και θα καταλάβεις. Μόνοι μας το ανακαλύψαμε  :))

Αποσυνδεδεμένος akpe

• 653
« Απάντηση #232 στις: Δεκεμβρίου 28, 2013, 16:56 »
Για να μην παρεξηγηθώ  ;)  γενικά δεν έχω κανένα πρόβλημα ακόμα και με παχύρρευστα υγρά, παίζει να είναι ο μόνος που πρέπει να προσπαθήσω για να να μου δώσει dry hit.

Απλά με αυτά, στο πρώτο γέμισμα θέλει αρκετή υπομονή μέχρι να ποτιστούν καλά τα φυτίλια, αλλιώς οι πρώτες τζούρες θα βγουν καμένες. Στρώνει μεν μετά, αλλά...

Βοηθάει βέβαια το να ξετυλίγουμε λίγο τα φυτίλια αλλά δεν έχω μέτρο σύγκρισης γιατί αυτό το κάνω πάντα από εποχές Thor.

Αποσυνδεδεμένος Panosbek

• **
  • 136
  • Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι
« Απάντηση #233 στις: Δεκεμβρίου 29, 2013, 17:13 »
Καλησπέρα στη παρέα, τελικά δοκίμασε κανείς να αλλάξει αντίσταση? (να φτιάξει μόνος εννοώ)
Κι αν ναι με τι σύρμα? Διάβασα όλο το νήμα αλλά δεν είδα τίποτα..

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #234 στις: Δεκεμβρίου 29, 2013, 17:44 »
Με τη διάρκεια και την απόδοση που προσφέρει η εργοστασιακή, δεν νομίζεις ότι είναι περιττό κάτι τέτοιο?

Στάλθηκε από το Sony XPERIA M μου χρησιμοποιώντας TAPATALK 4.3.1

Αποσυνδεδεμένος Panosbek

• **
  • 136
« Απάντηση #235 στις: Δεκεμβρίου 29, 2013, 17:53 »
Για μένα δεν είναι καθόλου περιττό γιατί δεν έχω καταφέρει να κρατήσω κανέναν πάνω από
5-6 μέρες. Εννοείται με ενδιάμεσο dry burn και καθάρισμα.
Αμα το έχεις πιπίλα όλη μέρα δεν κρατάνε πολύ.

Αποσυνδεδεμένος renesis

• **
  • 399
« Απάντηση #236 στις: Δεκεμβρίου 29, 2013, 18:10 »
Εγώ χρησιμοποιώ τους gemini σαν πιπίλα (ώρες ώρες ξεκινάω τα ντουμάνια και σταματάω όταν η θερμοκρασία του μεταλλικού drip tip χτυπήσει κόκκινο) και έχουν πάρα πολύ καλη αντοχή. Οι πρώτες δύο κεφαλές μου είχαν κρατήσει για 30ml! Στα 20 είχαν μια μικρή κάμψη απόδοσης, αλλά με ένα dry burn συνέχισαν μέχρι τα 30 όπου και έπεσε πολύ η αποδοση. Η παρτίδα που έχω τώρα δε μου φάινεται και τόσο καλή, αλλά κάνει ικανοποιητικά τη δουλειά της. Για 10-15ml  πυροβολάει ανελέητα, μετά πέφτουν λίγο, αλλά δουλεύουν καλά μέχρι τα 20-25 όπου και τις αλλάζω. Νομίζω ότι για κεφαλή των 2,5 ευρώ είναι μια χαρά η διάρκεια ζωής τους.

Αν ατμίζεις πέρι τα 5ml ημερισίως οι 5-6 μέρες ζωής είναι μια χαρά.

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
« Απάντηση #237 στις: Δεκεμβρίου 29, 2013, 18:16 »
 :hmmm: :hmmm:  καλύτερα να μας πείτε και τι υγρά/γεύσεις χρησιμοποιείτε.
Με απλά καπνικά, τα 40-50 μλ τα βγάζουν εύκολα.
Με κάτι περίεργα γλυκά ή μπεμπέκα (που μου είπε συνατμιστής) ή HOL κρατάνε λιγότερο.
Η αλήθεια είναι ότι 5 κεφαλές το μήνα με την έκπτωση που μας δίνουν τα καταστήματα και τελικό κόστος κεφαλής 2,50 ευρώ δεν είναι κάτι τραγικό.
Στην τελική, το συγκεκριμένο σύρμα και φιτίλι και ο τρόπος που το τυλίγουν ίσως είναι που κάνει τη διαφορά και με κάτι άλλο θα μιλάμε για άλλο ατμοποιητή.
Αλλα αν σου φαινεται βαρύ το κόστος, καλύτερα είναι να προσανατολιστείς σε κάποιον συμμαζεμένων διαστάσεων επισκευάσιμο, που ειναι πιο εύκολη η κατασκευή και τοποθέτηση της αντίστασης.

Αποσυνδεδεμένος Panosbek

• **
  • 136
« Απάντηση #238 στις: Δεκεμβρίου 29, 2013, 18:59 »
Η ερώτηση μου είναι αν αλλάζει η αντίσταση και όχι αν είναι ακριβή για μένα,
που για να ρωτάω έχω κάποιο λόγο.
Ατμίζω flavourArt βάσεις και αρώματα δύο χρόνια και από 5-7-8 ml τη μέρα
και έχω δοκιμάσει πάρα πολλούς ατμοποιητές. Ο καλύτερος μου πάει 3 μέρες.
Μετά dry burn και άλλες δύο άντε τρείς.
Μέχρι να καταλήξω λοιπόν σε κάποιον επισκευάσιμο είπα μήπως να δοκιμάσω κι αυτόν
αφού όλοι τον παινεύετε. Τώρα, αν τα συγκεκριμένα υγρά αφήνουν πιο πολλά κατάλοιπα από άλλα δεν το γνωρίζω γιατί δεν άλλαξα ποτέ υγρά.
Μέχρι δυο μήνες πριν αγόραζα δεκάδες έτοιμες αντιστάσεις και δε με πείραζε.
Τώρα σαν άνεργος πια μου είναι πολλά τα 3 ευρώ κάθε 5 μέρες.

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #239 στις: Δεκεμβρίου 29, 2013, 19:08 »
Σε μια τέτοια περίπτωση, σαφώς και θα σε σώσει ένας φτηνός και εύκολος επισκευάσιμος.

Στάλθηκε από το Sony XPERIA M μου χρησιμοποιώντας TAPATALK 4.3.1

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360065 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1010 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114304 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450391 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110790 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375041 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328343 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1081 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6447 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15308 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29371 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99965 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F