vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

521 επισκέπτες, 4 χρήστες
Tem, manoslykos, camber, I.P

GEMINI MINI dual coil 2.0 ohm 2ml (τύπου vivi nova)

Αποσυνδεδεμένος Panosbek

• **
  • 136
  • Φύλο: Άντρας
  • Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι
Απ: GEMINI MINI dual coil 2.0 ohm 2ml (τύπου vivi nova)
« Απάντηση #240 στις: Δεκεμβρίου 29, 2013, 19:29 »
Σαφώς και θα πάρω επισκευάσιμο αλλά ποιον μου λες?
Διαβάζω τόσες μέρες σχετικά θέματα στο φόρουμ και δεν μπορώ να καταλήξω.
Δυστυχώς όπως είπε και κάποιος μερικά ποστ πριν, μερικοί για να μη παραδεχτούν τη φόλα
που φάγανε εκθειάζουν ατμοποιητές που αργότερα πετάνε στα σκουπίδια.
Δεν βγάζω άκρη κι ας διαβάζω 10 ώρες τη μέρα από τότε που γράφτηκα εδώ.
Πάνω που καταλήγω κάπου (από τα λεγόμενα των πιο παλιών πάντα) βρίσκεται κάποιος και ανατρέπει τα πάντα :wall:  Και ξανά απ'την αρχή. Επειδή είμαι of topic όμως το κόβω εδώ..

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #241 στις: Δεκεμβρίου 29, 2013, 19:45 »
Κάπου παίζει ένα νήμα "Επιλογή πρώτου επισκευάσιμου" η κάπως έτσι, εκεί πιστεύω θα βρεις τις καλύτερες ιδέες και από άτομα που έχουν πολύ μεγαλύτερη εμπειρία στους επισκευάσιμους από μένα, και εγώ νεούδι είμαι με αυτούς!

Στάλθηκε από το Sony XPERIA M μου χρησιμοποιώντας TAPATALK 4.3.1

Αποσυνδεδεμένος KOSTAS1979R

• 1519
« Απάντηση #242 στις: Δεκεμβρίου 29, 2013, 19:50 »
"Επιλογή πρώτου επισκευάσιμου"
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,11176.0.html

Αποσυνδεδεμένος renesis

• **
  • 399
  • Tango's dirty only if it's done right...
« Απάντηση #243 στις: Δεκεμβρίου 29, 2013, 19:58 »
Με απλά καπνικά, τα 40-50 μλ τα βγάζουν εύκολα.

50ml? Με το ζόρι 30 μου βγάζουν. Ατμίζω cuban cigar της liqua, σκέτο ή με μικρή προσθήκη hazel nut της natura, και citrus mix της liqua. Με το cuban/hazel nut γύρω στα 15-20 ξεκινάνε τα ανεπιθύμητα συμπτώματα, αλλοίωση γεύσης/υποψίες καμένου κτλ. κάνω ένα dry burn και κάπως φτιάχνει η κατάσταση. Με το citrus mix έχω κάνει καμιά 10αριά ml και ήδη έχουν ξεκινήσει τα «περίεργα». Χρησιμοποιώ δύο gemini, ένα για το cuban κι ένα για το citrus.
Τι τους κάνεις και σου βγάζουν 50 ml; Σώσε μας, ρε πέτρα.  :D

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #244 στις: Δεκεμβρίου 29, 2013, 20:06 »
50ml μου βγάζουν μόνο με αμειγώς καπνικά, κάτι που διαπίστωσα το τελευταίο διάστημα που άρχισα παράλληλα τα φρουτογλυκά.
τώρα τελευταία που πήρα ενα sin cookie, βλέπω ότι στα 15μλ αγκομαχάει
Και με κάτι φρουτογλυκά άλλα που τον δοκίμασα, δεν πάει πάνω απο 30μλ εύκολα
Αρα, με αμειγώς καπνικά κρατάει περισσότερο.

Το άλλο που κάνω είναι ότι τον δουλεύω με καλό ηλεκτρονικό μοντ στα 10 βατ, ήτοι 4.7 περίπου βολτ, οπότε καιει καλύτερα το υγρό.
Αλλά, πλυσίματα και dry burn είμαι πολύ τεμπέλα για να τα κάνω. Προτιμώ να αφιερώσω λίγο χρόνο για να καθαρίσω σχολαστικά το μοντ και τον ατμοποιητή εξωτερικά, παρά να ασχοληθώ με την αντίσταση.

Αποσυνδεδεμένος akpe

• 653
« Απάντηση #245 στις: Ιανουαρίου 05, 2014, 00:00 »
Καλησπέρες και Καλή Χρονιά ;)

Ψάχνοντας γενικά για BDC, ανακάλυψα τον Aspire BDC Maxi, ο οποίος αν εξαιρέσουμε το μεγαλύτερο ύψος και την μειωμένη χωρητικότητα είναι ολόιδιος με τον Gemini!

Λέτε να μας ετοιμάζει τίποτε η Oakley, ή απλά στην Eigate άρεσε τόσο πολύ ο σχεδιασμός του Gemini που αποφάσισε να τον αντι... ερμ «δανειστεί»;  :tongue_smilie:
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 05, 2014, 00:15 από akpe »

Αποσυνδεδεμένος Panosbek

• **
  • 136
« Απάντηση #246 στις: Ιανουαρίου 06, 2014, 17:13 »
Που τον βρίσκουμε αυτόν και πόσο έχει ξέρεις??

Αποσυνδεδεμένος akpe

• 653
« Απάντηση #247 στις: Ιανουαρίου 06, 2014, 17:44 »
Εκτός από κάποια καταστήματα του εξωτερικού τον είχα βρει και στο eshop της nexxton, δεν είμαι σπίτι δυστυχώς για να βρω το λινκ. Αν ψάξεις στο Google για Aspire BDC Maxi λογικά θα στο βγάλει ανάμεσα στα αποτελέσματα.

Στάλθηκε από το HTC One X+ μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Panosbek

• **
  • 136
« Απάντηση #248 στις: Ιανουαρίου 06, 2014, 18:00 »
Δε το βρίσκω..μόνο τα ανταλλακτικά μου βγάζει.. άμα δε βαριέσαι το βράδυ βάλε ένα λινκ.

Αποσυνδεδεμένος akpe

• 653
« Απάντηση #249 στις: Ιανουαρίου 06, 2014, 18:35 »
Εδώ είσαι  ;)

Σκέφτομαι να τσιμπήσω έναν και να τον συγκρίνω με τον Gemini αν και, με τη μέχρι τώρα εμπειρία που είχα από τους Aspire BDC, δεν βρήκα καμία διαφορά που να με κάνει να αλλαξοπιστήσω. Πέρα από αυτό που είχε πει η Petra πως οι κεφαλές των Aspire κρατούν αισθητά λιγότερο, κάτι που δεν είχα το χρόνο να το δοκιμάσω. Δεν ξέρω βέβαια αν απλά τον έχω ερωτευτεί και στρουνθοκαμηλίζω ή αν όντως κοντράρει στα ίσια τους Aspire  8)

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
« Απάντηση #250 στις: Ιανουαρίου 06, 2014, 19:13 »
Μια και είναι παλαιότερο μοντέλο, θα έλεγα ότι οι aspire επιχειρούν να τον κοντράρουν.  :))
Για τα δικά μου γούστα δεν τα καταφέρνουν.
Αυτό το καψιμο στη γεύση μετά τα 20μλ μου κακοφάνηκε πολύ.
Βέβαια, για τους φαν των bottom coil, οι aspire είναι εξαιρετικοί και έχουν τις εναλλαγές μεγεθών και σχημάτων. CE5, vivi nova, mini vivi, αυτός που βρήκες... αύριο κάτι άλλο...

Αποσυνδεδεμένος msamko

• *
  • 16
« Απάντηση #251 στις: Ιανουαρίου 13, 2014, 22:59 »
Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Νέο μέλος στο Φόρουμ, ατμιστής περίπου στα μισά του 2011 με Ego-T και τανκς, για πολύ λίγο όμως (1 εβδομάδα) γιατί όποιο υγρό(Flavorart) και να δοκίμασα τότε δεν με κέρδισε σαν γεύση, ενώ ούτε μπορώ να πω ότι ήμουν ιδιαίτερα ικανοποιημένος και από την ποσότητα του ατμού. Παρ'όλα αυτά, πριν μερικές μέρες αποφάσισα να του δώσω άλλη μια ευκαιρία και "ξέθαψα" το σετάκι Ego-T από την αποθήκη.
Για άλλη μια φορά επιβεβαίωσα ότι η ποσότητα του παραγόμενου ατμού δεν μου έφτανε και ενώ ήμουν έτοιμος για δεύτερη φορά να πάψω να ασχολούμαι με το άτμισμα...ανακάλυψα το Φόρουμ και διαβάζοντας διάφορα θέματα έφτασα και στο συγκεκριμένο με το μίνι review της Petra(για καλή μου τύχη).
Μπήκα λοιπόν στον πειρασμό και αγόρασα έναν Gemini mini vivi nova και έναν iclear 16 καθώς και 2 υγρά της Umami ( Frozen greens & Frozen Cucu).
Petra  :respect: .  Πραγματικά ο Gemini με κέρδισε αμέσως...πλούσιος ατμός, ωραία σχεδίαση, αθόρυβος, πολύ καλή γεύση και τζούρα όπως ακριβώς την ήθελα(ούτε σφιχτή, ούτε χαλαρή).
Ο iclear 16 δεν μου ταιριάζει τόσο, λόγω της σφιχτότερης τζούρας και του τραχύτερου "χτυπήματος" που έχει.
 :thumpup: στον Gemini κι από μένα λοιπόν, με την προσθήκη ενός Μινκ επιστομίου, το οποίο πραγματικά απογειώνει τον Gemini τόσο στην εμφάνιση όσο και στην γεύση(όσο αυτό κι αν φαίνεται παράξενο, με το Μινκ η γεύση βελτιώνεται αισθητά).

Αποσυνδεδεμένος Stepeha

• 3068
  • Ναυαγοσώστης σε πιτσαρία καλλυντικών
« Απάντηση #252 στις: Ιανουαρίου 13, 2014, 23:28 »
Τον aspire bdc Maxi που λετε παραπάνω τον εφερε κ η alter ego με δικό της όνομα. ;)

Sent from my iPad using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Geoskoul

• *
  • 47
« Απάντηση #253 στις: Ιανουαρίου 19, 2014, 12:05 »
εδω και 2 μερες που το δοκιμαζω σε Lava  εχω θεμα με την τζουρα ειναι παρα πολυ σφιχτη
φανταζομαι εχει να κανει με τον αερα μπορω να κανω κατι η ετσι ειναι απο κατασκευης ?

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
« Απάντηση #254 στις: Ιανουαρίου 19, 2014, 12:50 »
Δεν είναι. Το ακριβώς αντίθετο. Μήπως ο τρόπος εισαγωγής του ατμοποιητή στο μοντ φράζει τους αεραγωγούς του;
Δοκίμασε να βάλεις έναν αντάπτορα πάνω στο λαβα και πες μας

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360034 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1007 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114297 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450318 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110768 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375006 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328302 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1080 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6445 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15307 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29366 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99947 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F