vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

502 επισκέπτες, 4 χρήστες
Tem, camber, I.P, manoslykos

GEMINI MINI dual coil 2.0 ohm 2ml (τύπου vivi nova)

Αποσυνδεδεμένος msamko

• *
  • 16
  • Φύλο: Άντρας
Απ: GEMINI MINI dual coil 2.0 ohm 2ml (τύπου vivi nova)
« Απάντηση #255 στις: Ιανουαρίου 21, 2014, 19:23 »
Μετά από 7 ημέρες συμβίωσης (περίπου 15ml ατμίσματος) με τον Gemini και σε σχέση με την προηγούμενη αξιολόγησή μου, τα θετικά που αρχικά προσδιόρισα παραμένουν με ένα μόνο αρνητικό...την στεγανότητα :hmmm:
Από την αρχή είχε μία πολύ μικρή διαρροή προς τον πόλο της μπαταρίας, ούτε καν σταγόνα, όπως έχει ήδη αναφερθεί και από άλλους συνατμιστές...τις τελευταίες 2 ημέρες όμως η διαρροή αυτή μεγάλωσε, με αποκορύφωμα την σημερινή ημέρα όπου το πρωί τον γέμισα όπως κάθε μέρα με υγρό και χωρίς να τον χρησιμοποιήσω καθόλου το απόγευμα είχε χάσει το 1/3 του υγρού :confused1: στον πόλο της μπαταρίας. Να προσθέσω ότι ουδέποτε έχω ξεβιδώσει την βάση του ατμοποιητή και σε έλεγχο που έκανα πριν από λίγο, είναι σφιγμένη κανονικά στο σώμα του. Τον ατμοποιητή τον είχα συνδεδεμένο σε μπαταρία και σε όρθια θέση.
Αντίθετα...και αυτό είναι και το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του iclear 16 σε σχέση με τον Gemini, o iclear 16 (15ml ατμίσματος) έχει απόλυτα μηδενικές διαρροές.

Αποσυνδεδεμένος renesis

• **
  • 399
  • Tango's dirty only if it's done right...
« Απάντηση #256 στις: Ιανουαρίου 21, 2014, 19:48 »
Αυτό που λες μου έχει συμβεί κι εμένα, αλλά όπως έχει προειπωθεί δεν πρέπει να τον αφήνεις όρθιο για πολλή ώρα. Κάθε ατμο έχει τα κουσούρια του.  Σκέψου ότι εγώ συνηθίζω να αφήνω το mod σε όρθια θέση, ό,τι άτμο κι αν έχω επάνω αλλά μόνο αν πρόκειται να ξανατμίσω σύντομα. Αν είναι για ώρα τον αφήνω πάντα στο πλάι.
Αυτό συμβαίνει λόγω υπερβολικά καλής τροφοδοσίας, καθώς από όσους top coil έχω δοκιμάσει (gemini mini, ce5, ce4, ithunder, iclear30s), η τροφοδοσία του gemini mini είναι ανώτερη όλων. Π.χ. ο iclear30s υστερεί του gemini μόνο στην τροφοδοσία. Υποθέτω ότι και ο 16 θα είναι παρόμοιος.

edit μετά την απάντηση του DrV: Στην αρχή με το μαμίσιο επιστόμιο είχα κάποιες φορές διαρροή υγρού στο στόμα. Εδώ και 20 μέρες που του έχω βάλει ming δεν έχει ξαναεμφανιστεί κάτι τέτοιο.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 22, 2014, 00:58 από renesis »

Αποσυνδεδεμένος DrV979

• *
  • 22
« Απάντηση #257 στις: Ιανουαρίου 21, 2014, 20:11 »
Και Μερσεντές να πάρεις μπορεί να πέσεις σε αστοχία υλικού, εγώ παλι είμαι τυχερος , του έχω αλλάξει τα πέταλα κ δεν χάνει απο πουθενά τίποτα... :o
Μαζεύει λιγάκι κάτω απτό drip tip αλλά αυτό το έκανε απ την αρχή κ μάλλον φταιει το straight drip tip και το πως ατμιζω ώρες ώρες....

Αποσυνδεδεμένος its

• **
  • 299
« Απάντηση #258 στις: Ιανουαρίου 26, 2014, 18:33 »
Λοιπόν παίδες μετά το review της Petra πήγα και πήρα 2.
Τόσα λεφτά έχω πετάξει 1μηνα  που ατμιζω εδώ θα κολλήσουμε.
Ένα θα σας πω είναι ότι καλύτερο για εμένα τον αρχάριο που έχω χρησιμοποιεί. Παρένθεση δε, έχω πάρει και dripper αλλά μπροστά στον Gemini τύφλα να χει & ο spiral & o pro.
Ναι Οκ μάλλον δεν ξέρω ακόμα να στείνω τον dripper αλλά με τόση ευχαρίστηση που μου δίνει ο Gemini σε εμένα τον αρχάριο αμφιβάλλω εάν θα μάθω και πότε.
Ένα κακό έχει.. Δακρύζει προς τον πόλο.. Βρε τι σε όρθια τι σε πλαγιαστη θέση Δακρύζει.
Έχουμε καμιά λυση/πατέντα?

Αποσυνδεδεμένος zacharis1955

• 3469
  • Impossible is nothing!, never give up!
« Απάντηση #259 στις: Ιανουαρίου 26, 2014, 18:40 »
 :D Σκούπισμα με χαρτομάντηλο όποτε χρειάζεται! :D

Αποσυνδεδεμένος akpe

• 653
« Απάντηση #260 στις: Ιανουαρίου 26, 2014, 18:42 »
Ίσως οφείλεται και στο υγρό, εγώ με 100% VG δεν έχω ούτε σταγόνα. Σε κάθε περίπτωση ένα σκουπισματάκι σε κάθε αναπλήρωση δεν κοστίζει ;)

Sent from my ViperX+ powered HTC One X+

Αποσυνδεδεμένος msamko

• *
  • 16
« Απάντηση #261 στις: Ιανουαρίου 26, 2014, 20:11 »
Αυτό που λες μου έχει συμβεί κι εμένα, αλλά όπως έχει προειπωθεί δεν πρέπει να τον αφήνεις όρθιο για πολλή ώρα. Κάθε ατμο έχει τα κουσούρια του.  Σκέψου ότι εγώ συνηθίζω να αφήνω το mod σε όρθια θέση, ό,τι άτμο κι αν έχω επάνω αλλά μόνο αν πρόκειται να ξανατμίσω σύντομα. Αν είναι για ώρα τον αφήνω πάντα στο πλάι.
Αυτό συμβαίνει λόγω υπερβολικά καλής τροφοδοσίας, καθώς από όσους top coil έχω δοκιμάσει (gemini mini, ce5, ce4, ithunder, iclear30s), η τροφοδοσία του gemini mini είναι ανώτερη όλων. Π.χ. ο iclear30s υστερεί του gemini μόνο στην τροφοδοσία. Υποθέτω ότι και ο 16 θα είναι παρόμοιος.

edit μετά την απάντηση του DrV: Στην αρχή με το μαμίσιο επιστόμιο είχα κάποιες φορές διαρροή υγρού στο στόμα. Εδώ και 20 μέρες που του έχω βάλει ming δεν έχει ξαναεμφανιστεί κάτι τέτοιο.

Νίκο συμφωνώ ότι όλοι οι ατμοποιητές έχουν τα κουσούρια τους, αλλά είναι κρίμα για τον συγκεκριμμένο γιατί είναι το μοναδικό του κουσούρι. Κατά τα άλλα είναι τέλειος...γεύση,χτύπημα, τζούρα,εμφάνιση :thumpup:
Για το ming ισχύει αυτό που λες :yes: Με το ming επιστόμιο για να σου έρθει υγρό στο στόμα, θα πρέπει η μπαταρία να κοιτάζει τον ουρανό όταν ατμίζεις!!!

Αποσυνδεδεμένος its

• **
  • 299
« Απάντηση #262 στις: Ιανουαρίου 26, 2014, 23:27 »
Καλά εννοείται σκούπισμα δεν το συζητώ...
Εγώ πάντως παιδιά κάνω umami (snuffy wood) & El Baron (brasileiro) που νομίζω είναι balanced...
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 26, 2014, 23:43 από its »

Αποσυνδεδεμένος kwstaspan

• *
  • 28
    • Ρεμπέτικο Φόρουμ
« Απάντηση #263 στις: Ιανουαρίου 29, 2014, 16:48 »
Και γω από σήμερα ατμίζω ένα Gemini mini. Από την μέχρι τώρα χρήση του (από το πρωί που τον ατμίζω) θαρρώ ότι είναι πολύ μπροστά από τους μέχρι τώρα εργοστασιακούς που έχω  :thumpup: . Τον συνοδεύω με ένα dark vapure της Natura.

Αποσυνδεδεμένος soulty

• *
  • 22
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #264 στις: Φεβρουαρίου 01, 2014, 02:21 »
Καλησπέρα,  να κανω μια ερώτηση. .. Υπάρχει καποιο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη που να μπορώ να τον προμηθευτώ?  Η μονο απο διαδικτυακή αγορά?

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
« Απάντηση #265 στις: Φεβρουαρίου 01, 2014, 02:30 »
..5,50 Ευρώ τον πήρα από το ecig της Β. Όλγας Θεσσαλονίκη.

Φανταζομαι θα εχει κι αλλου.

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #266 στις: Φεβρουαρίου 01, 2014, 02:58 »
vapeclub π.τσαλδαρη 1νεαπολη
και μ αλεξανδρου 15,αμπελοκηποι
ισως στο dr antismoke β.ολγας με μπότσαρη και μπορει να τον εχουν κι αλλοι.τσεκαρε ιστοσελιδες ή τηλεφωνησε στα καταστηματα της περιοχής σου

Αποσυνδεδεμένος soulty

• *
  • 22
« Απάντηση #267 στις: Φεβρουαρίου 01, 2014, 16:36 »
Σε ευχαριστώ πολύ petra! Πηγα σήμερα τον πήρα και φυσικα απευθείας τον δοκίμασα με υγρό americano απο el greco. Μου αρεσε απίστευτα παααρα πολύ! Δεν παρατήρησα καμια διαρροή και οντως ειναι αθόρυβος!  Αλλα για καποιο λόγο μετα απο χρηση 2 ml με μπαταρια ego 650 ακόμα δεν βγάζει το ντουμανι που περίμενα.  Η μπαταρία φταίει ή θα στρώσει αργότερα?

Διαγραφή άμεσης παράθεσης
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 02, 2014, 05:34 από Πολυκράτης »

Αποσυνδεδεμένος metmat

• **
  • 470
« Απάντηση #268 στις: Φεβρουαρίου 01, 2014, 16:45 »
Για να λειτουργήσει σωστά ο gemini θέλει καλύτερη μπαταρία. Με τις απλές ego δεν θα πάρεις τα αναμενόμενα. Θες μία μπαταρία VV (variable voltage). Πάρε μία Spinner 1300 ή κάποια αντίστοιχη για να έχεις και καλύτερες επιδόσεις με τον gemini, αλλά και μεγαλύτερη αυτονομία.

Αποσυνδεδεμένος akpe

• 653
« Απάντηση #269 στις: Φεβρουαρίου 02, 2014, 01:42 »
Αυτό ακριβώς, όχι ότι είναι άσχημος σε απλές μπαταρίες, αλλά στα 4v+ απογειώνεται. Προσωπικά ατμιζω στα 4.6v-4.8v με υγρό VG.

Sent from my ViperX+ powered HTC One X+

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360034 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1007 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114297 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450317 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110768 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375003 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328301 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1079 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6445 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15307 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29366 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99947 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F