vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

368 επισκέπτες, 6 χρήστες
Milarepa, manoslykos, mathimatikos1966, lagoudakis, Doubt, George Pap

GEMINI MINI dual coil 2.0 ohm 2ml (τύπου vivi nova)

Αποσυνδεδεμένος zacharis1955

• 3469
  • Φύλο: Άντρας
  • Impossible is nothing!, never give up!
Απ: GEMINI MINI dual coil 2.0 ohm 2ml (τύπου vivi nova)
« Απάντηση #135 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2013, 22:51 »
Εγω τελικα είμαι ο μόνος που δεν τα βρήκα μαζι του .
Λέτε να του δώσω άλλη μια ευκαιρία ;

Nαι, για μένα είναι το clearomizer της χρονιάς!

Αποσυνδεδεμένος nikospap

• **
  • 439
« Απάντηση #136 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2013, 23:10 »
Τό μόνο μειονέκτιμα , αν είναι μειονέκτιμα, είναι οτι συνεργάζεται καλύτερα με vv ego μπαταρια

• 3469
« Απάντηση #137 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2013, 23:18 »
Eχω δύο καί τα έχω δουλέψει με ProVari, Innokin SVD, Vamo, Gripper & WildFire...

Αποσυνδεδεμένος cruskro

• **
  • 123
« Απάντηση #138 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2013, 04:06 »
Παιδια εμενα ειναι ο πρωτος μου ατμοποιητης αυτος μαζι με τον crystal thor που μου εκαναν δωρο απο το fabvape.

Καλος στο ατμισμα (οχι πως εχω μετρο συγκρισης...  :) ) αλλα πολυ διαρροη. Μου εχει σπασει τα νευρα.
Μου βγαζει υγρα ΣΙΓΟΥΡΑ εκει που συνδεεται με την μπαταρια, αλλα νομιζω πως μου βγαζει και απο πανω (στο σημειο που ξεβιδωνω για να γεμισω με υγρο μαλλον...)

Τον ξεβιδωσα και και εσφιξα την κεφαλη αλλα τα ιδια.

Εχω παρει και ανταλλακτικες κεφαλες, αλλα ακομα δεν εχω αλλαξει. Δεν ξερω επομενως αν φταιει η συγκεκριμενη κεφαλη.

Α μπαταρια εχω την VV spinner στα 1300 mah

Να σας πω την αληθεια ειμαι περισσοτερο ικανοποιημενος με τον crystal thor. Καμια διαρροη και ισως και να μου αρεσει πιο πολυ στο ατμισμα...

Και λιγο off topic. Επειδη θα παραγγειλω παλι σε λιγες μερες απο fabvape αν θελετε προτεινετε κανενα ατμοποιητη δοκιμασμενο και καλο...

Αποσυνδεδεμένος camber

• 3887
    • camber
« Απάντηση #139 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2013, 04:21 »
Ανέβασε τα volt

Αποσυνδεδεμένος cruskro

• **
  • 123
« Απάντηση #140 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2013, 04:35 »
Οι διαρροες δεν εμφανιζονται μονο οταν ατμιζω (γυρω στα 4 με 4,2 volt το εχω παρεμπιπτόντως ...).
Ενα βραδυ το ειχα αφησει (με υγρο λιγο πιο κατω απο το τζαμακι, σχεδον γεματο δηλαδη...) σε πλαγια θεση και το πρωι βρηκα χυμενο υγρο στο τραπεζι  :angry_orange: !

Οπως τα βλεπω θα αλλξω κεφαλη και αν συνεχισει παει για πεταμα. Πηρα και 3 ανταλλακτικα γ@#ώτο. Τζαμπα θα πανε...

• 3469
« Απάντηση #141 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2013, 12:09 »
Mάλλον δεν βιδώνεις σωστά την βάση στο τάνκ με αποτέλεσμα να έχεις διαρροές ...
Στη βάση του ατμοποιητή (που βιδώνει η κεφαλή), υπάρχει ένα φαρδύ μπλέ Ο-ring σιλικόνης πολύ σφιχτό και παχύ με αποτέλεσμα να χρειάζεται πολύ δύναμη για να ξεβιδώσει η βάση και αρκετή δυσκολία να ξαναβιδώσει μέχρι τέρμα και ίσια...
Το αν έχει βιδωθεί σωστά η βάση φαίνεται (αφού βγάλεις το πάνω καπάκι) από τη θέση του μπλέ σιλικονένιου σωληνακιού που βρίσκεται στο άνω μέρος της κεφαλής  το οποίο αν έχει βιδωθεί σωστά η βάση πρέπει να είναι στο κέντρο του τάνκ...
Αυτό με τον καιρό στρώνει αλλά αν δεν μπορείς να περιμένεις αντικατέστησε το Ο-ring με κάποιο πιο λεπτό όπως π.χ. σαν αυτό της βάσης του CE4+ Crystal...

P.S: Ο-rings σιλικόνης διαφόρων διαμέτρων βρίσκεις σε διάφορα ecig shop π.χ. Ζerobacco, Funstore. Cleverstore κλπ

« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 16, 2013, 23:50 από zacharis1955 »

Αποσυνδεδεμένος Skoudris

• **
  • 100
  • Κeep calm and Vape on
« Απάντηση #142 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2013, 18:38 »
Δεν ξερω αν το δικο μου gemini ειναι ''blessed'' παντως μετα απο μια βδομαδα συνεχεις χρησης σε μια Spinner στα 4.1 - 4.3  Πυροβολαει απιστευτα ... τετιο ντουμανι δεν εχω δει πουθενα και η αντισταση ειναι πεντακαθαρη .. μετα απο 25 ml καινουρια και συνεχηζει !! Εγινε ο βασικος μου ατμοποιητης και τολμω να πω οτι ειναι ο καλυτερος εργοστασιακος ( τουλαχιστον απο αυτους που εχω δοκιμασει οι οποιοι ειναι αρκετοι !! ) Καθολου μπουρμπουληθρες και διαρροες , που και που λιγο υγρο στον πολο της μπαταριας ( 1 σταγονα το πολυ ) .. δεν ξερω ειναι απιθανος και τον συστηνω ανεπιφυλακτα !! :respect: :respect:

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #143 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2013, 18:44 »
δεν είναι ευλογημένος, είναι συνηθισμένος.
νεούδι είναι ακόμη στα 25μλ.
Αυτό τον καιρό έκανα κάποιες δοκιμές με καινούριους bottom coil για να επιβεβαιωθώ ακόμη μια φορά οτι όντως είναι ο καλύτερος εργοστασιακός.
Ανέβασε κι άλλο τα βολτ στη σπίνερ και θα απογειωθεί περισσότερο

Αποσυνδεδεμένος Skoudris

• **
  • 100
  • Κeep calm and Vape on
« Απάντηση #144 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2013, 19:43 »
μετα φοβαμαι την αυτονομια της μπαταριας καθως δν εχω αλλη και βαριεμε να κουβαλαω το gg με την ιθακη :p

Αποσυνδεδεμένος Skoudris

• **
  • 100
  • Κeep calm and Vape on
« Απάντηση #145 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2013, 22:20 »
Tα ευτησε η πρωτη αντισταση μετα απο περιπου 40 ml !! Aρκετα καλα μπορω να πω για εργοστασιακο ατμοποιητη !! :)

Αποσυνδεδεμένος thomasprevere

• **
  • 395
« Απάντηση #146 στις: Οκτωβρίου 05, 2013, 22:34 »
Τον πηρα κ εγω μετα απο αυτα που διαβασα,δεν εχω εμπειρια απο αλλους εκτος του delirium mini protank που δεν μπορουσα να βρω αν φταιει η αντισταση η μπαταρια κλπ μια δεν ειχε καθολου χτυπημα,μια τραβαγα μεγαλες τζουρες χωρις πολυ ατμο,δεν εμεινα ικανοποιημενος.
Με τον GEMINI ειμαι ευχαριστημενος γιατι εχει συνεχεια την ιδια αποδοση,καλη γευση ,απο χτυπημα μετριο με απλες μπαταριες κ ετοιμα υγρα στα 9mg νικοτινης ,μαλλον με μπαταριες που ρυθμιζεις τα βολτ θα εχει πολυ καλο χτυπημα.
Να ρωτησω κ κατι σαν ασχετος που ειμαι με το ηλεκτρονικο τσιγαρο, το χτυπημα εχει να κανει με την νικοτινη η με το υγρο,ατμοποιητη,μπαταρια?
Το καλυτερο για μενα  ειναι 9mg νικοτινης,χτυπημα-ντουμανι κ καθαρη  γευση. Με αυτον τον ατμοποιητη δεν εχω καλο χτυπημα στα αλλα τα παει εξαιρετικα  :thumpup:

Mάλλον δεν βιδώνεις σωστά την βάση στο τάνκ με αποτέλεσμα να έχεις διαρροές ...Στη βάση του ατμοποιητή (που βιδώνει η κεφαλή), υπάρχει ένα φαρδύ μπλέ Ο-ring σιλικόνης πολύ σφιχτό και παχύ με αποτέλεσμα να χρειάζεται πολύ δύναμη για να ξεβιδώσει η βάση και αρκετή δυσκολία να ξαναβιδώσει μέχρι τέρμα και ίσια...Το αν έχει βιδωθεί σωστά η βάση φαίνεται (αφού βγάλεις το πάνω καπάκι) από τη θέση του μπλέ σιλικονένιου σωληνακιού που βρίσκεται στο άνω μέρος της κεφαλής  το οποίο αν έχει βιδωθεί σωστά η βάση πρέπει να είναι στο κέντρο του τάνκ...Αυτό με τον καιρό στρώνει αλλά αν δεν μπορείς να περιμένεις αντικατέστησε το Ο-ring με κάποιο πιο λεπτό όπως π.χ. σαν αυτό της βάσης του CE4+ Crystal... P.S: Ο-rings σιλικόνης διαφόρων διαμέτρων βρίσκεις σε διάφορα ecig shop π.χ. Ζerobacco, Funstore. Cleverstore κλπ
Οντως ειναι δυσκολο να βιδωσεις την βαση με την αντισταση  με το o'ring το μπλε .το ανοιξα χτες να τον καθαρσω κ παλευα ωρα να το βιδωσω... νομιζα οτι εκανα εγω κατι λαθος αλλα τελικα εχει το θεματακι του...

Συγχωνευση ποστ
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 05, 2013, 22:50 από Vrs5 »

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #147 στις: Οκτωβρίου 05, 2013, 23:05 »
Το χτυπημα αυξανεται οσο ανεβαζεις τη νικοτινη, τα βολτ, αλλα και οταν ο ατμο ειναι καλος.
για να ξαναβιδωσεις τη βαση, με δυναμη μιση βολτα αναποδα και μετα με δυναμη βιδωμα

Αποσυνδεδεμένος thomasprevere

• **
  • 395
« Απάντηση #148 στις: Οκτωβρίου 05, 2013, 23:15 »
Ο ατμοποιητης ειναι πολυ καλος,νικοτινη δεν θελω να ανεβασω  γιατι ηδη την (ακουω) :heat:  απο την 12αρα που εχω απο χτες,οποτε μαλλον μια ρυθμιζομενη μπαταρια ειναι το επομενο βημα  :thumpup:

Παρακαλούμε: Μην κάνετε χωρίς σοβαρό λόγο παράθεση του προηγούμενου μηνύματος όταν απαντάτε αμέσως από κάτω. Δεν υπάρχει λόγος να συναντάμε συνεχόμενα τα ίδια πράγματα δυο και τρεις φορές!
Για σωστή χρήση της παράθεσης διαβάστε κι
εδώ.
Ευχαριστούμε.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 05, 2013, 23:20 από Πολυκράτης »

Αποσυνδεδεμένος akpe

• 653
« Απάντηση #149 στις: Οκτωβρίου 06, 2013, 05:43 »
Λοιπόν, πρόσεξα το εξής.

Για κάποιες τζούρες μετά από το πρώτο γέμισμα (το γεμίζω μέχρι εκεί που τελειώνει το τζαμάκι) έχω πολλές φορές, πως να το πω, υπερτροφοδοσία; Μόνο που δεν έχω διαρροές στον πόλο, απλά μπουρμπουλήθρες ενώ ταυτόχρονα μαζεύεται πολύ υγρό κάτω από το drip tip.

Μόλις πέσει λίγο η στάθμη του υγρού, στρώνει. Επαναλαμβάνω, αυτό μου συμβαίνει σχεδόν κάθε φορά στο πρώτο γέμισμα. Μου έχει συμβεί κάποιες φορές και σε αναπλήρωση (πάλι δεν γεμίζω πιο πάνω από το τζαμάκι) αλλά εκεί το πρόβλημα εξαφανίζεται στην δεύτερη-τρίτη τζούρα. Στην προκειμένη περίπτωση αφού σκούπισα τον χώρο κάτω από το drip tip τρεις φορές (είχε γεμίσει υγρό), αφού έκανα καμιά δεκαριά επιπλέον τζούρες ανάμεσα στα καθαρίσματα, αφού «έχασα» περίπου 0.5ml υγρού, μόνο τότε άρχισε να ατμοποιεί χωρίς πρόβλημα.

Αυτό μου συνέβη και στο παρελθόν αλλά δεν είχα δώσει σημασία γιατί το απέδωσα σε λάθος γέμισμα. Τι μπορεί να φταίει; Βρε μπας και τραβάω πολύ δυνατές τζούρες;  :hmmm:

Την επόμενη φορά στο πρώτο γέμισμα θα δοκιμάσω να το γεμίσω μέχρι τη μέση ή τα 2/3 και να συμπληρώσω μετά από λίγη χρήση.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359896 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114249 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450078 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110725 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374798 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328168 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1071 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6435 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15289 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29356 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99928 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F