vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

374 επισκέπτες, 2 χρήστες
Milarepa, Buliwyf

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

ΟΣΟΙ ΠΕΣΑΤΕ ΣΤΟ.... ΜΗΔΕΝ (κατηγορία ... Φλορέξ), ΕΔΩ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!

Αποσυνδεδεμένος drum

• 5390
  • Φύλο: Άντρας
μπααα... δεν εχω ελπιδες.  οσες προσπαθειες εκανα, εδω κ τοσα χρονια, ηταν σαν το πραξικοπημα στην τουρκια...  :))

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• χταπόδι, όχι ελέφας
  • 2590
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
Ομοίως. 5 χρόνια στα 18 mg (3μηνη παρένθεση το 2012 στα 12 και 2ωρη - την ίδια χρονιά - στα 9).
Αυτός πια δεν είναι ρυθμός, είναι ταινία Αγγελόπουλου-Ταρκόφσκι που προβάλλεται από μηχανή που περιφέρεται αιώνια γύρω από μαύρη τρύπα, σε σλόου μόσιον.

Αποσυνδεδεμένος atmistis

• 1462
Επιτρέψτε μου μια ένσταση όσον αφορά τον τίτλο θέματος.Είναι το λιγότερο άκομψη....
Φίλε, μην προσβάλεις το.. νονό!!!! :laugh1:
Εδώ το φλωρέξ χρησιμοποιείται με την καλή την έννοια ;) :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος moroua

• *
  • 96
Τί μου θύμισες τώρα.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πριν 4 χρόνια καλοκαίρι 2012 Ιούλιο ή αρχές Αυγούστου δεν θυμάμαι ακριβώς,άρχισα τη μηδενική σκέτη βάση..Από περιέργεια θα ψάξω το νήμα.

Μπράβο και εγρράφως. Μακάρι να αντέξεις.Μην το βάζεις κάτω.Πείσμα υπομονή και εγωισμό θέλει.  :thumpup:

Edit.Το έψαξα και όντως ήταν 3 Αυγούστου.
Μπράβο,εσυ και ο domaze ανοίξατε το δρόμο για την μηδενική και ετσι εγω ειμαι στα 3 και πλέον χρόνια :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος atmistis

• 1462
Εγώ που "άνοιξα" αρχικά το νήμα και παρά τις πολλές μου προσπάθειες κατά καιρούς, δεν τα κατάφερα με 0νική έως τώρα  :-[
Εσύ που είσαι στα 3 χρόνια με το φλορέξ :)), τι σου αρέσει ακριβώς, τι καταλαβαίνεις από "χτύπημα" και συνεχίζεις ακόμα το άτμισμα, μας λες? :laugh1:
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλ 22, 2016, 09:53 από atmistis »

Αποσυνδεδεμένος Doubt

• 2815
Πρώτη απόπειρα στα μηδενικά υγρά εδώ και μια βδομάδα περίπου. 
Μέχρι τώρα όλα καλά, έτσι κι αλλιώς εδώ και καιρό είχα πέσει  κάτω από 1mg/ml.

Αποσυνδεδεμένος st2anger

• **
  • 360
Εναμιση μηνα και εγω στην κατηγορια φλωρεξ, Εως τωρα καλα παει, απλως θελω το υγρο να ειναι καπνικο

Αποσυνδεδεμένος Sfigos

• *
  • 55
  • Vape it like u stole it!
Πρώτη απόπειρα στα μηδενικά υγρά εδώ και μια βδομάδα περίπου.
Μέχρι τώρα όλα καλά, έτσι κι αλλιώς εδώ και καιρό είχα πέσει  κάτω από 1mg/ml.

Ωραίος!!!Από απορία πόσο καιρό σου πήρε?και με πόσο είχες ξεκινήσει?

Αποσυνδεδεμένος Doubt

• 2815
Με 12αρα είχα ξεκινήσει, Οκτώβριο του 14.
Θα είχε γίνει νωρίτερα η απεξάρτηση, αν δεν μου είχε στείλει πέρσι μισό λίτρο 32αρα βάση η hexocell (το γνωστό giveaway σε όλο το forum). Βέβαια και πάλι μου έμεινε αρκετή, αλλά όταν την πληρώνεις είναι αλλιώς σίγουρα.

Αποσυνδεδεμένος Mr.R0bot

• The vaping section Hellas
  • **
  • 416
  • #ComeToTheVapeSide
ξεκίνησα με 3mg από την αρχή αν και κάπνιζα περίπου 20 τσιγάρα/μέρα θέλω να σταματήσω και την νικοτίνη εντελώς, ατμίζω τώρα 2μήνες περίπου μπορώ να την σταματήσω απότομα η δεν δεν προτεινετε;  :-\

Αποσυνδεδεμένος Mixmin

• *
  • 13
Με ένα πακέτο την ημέρα και ξεκίνησες το άτμισμα μόνο με 3mg?? Πόσα ml κάνεις την ημέρα?
Εγώ με 2 πακέτα την ημέρα, ξεκίνησα με 20mg!!!

Αποσυνδεδεμένος Mr.R0bot

• **
  • 416
  • #ComeToTheVapeSide
κάνω 9ml την ημερα πνευμονικές, αν και δεν νιώθω καθόλου να μου λυπεί το τσιγάρο πάντως..   :)

Αποσυνδεδεμένος bill66

• *
  • 22
καλησπερα μετα απο τρεισιμιση χρονια ατμισματος εδω και 3 μηνες ειμαι στη μηδενικη.ολα καλα μεχρι τωρα.

Αποσυνδεδεμένος Mixmin

• *
  • 13
κάνω 9ml την ημερα πνευμονικές, αν και δεν νιώθω καθόλου να μου λυπεί το τσιγάρο πάντως..   :)

Τόσα κάνω και εγώ με τον Avocado μετά από 3 χρόνια. Στο 0,5mg με 1mg (για την ιδέα) και φυσικά χωρίς καθόλου ΚΤ.

Αποσυνδεδεμένος Mr.R0bot

• **
  • 416
  • #ComeToTheVapeSide
σήμερα παρατήρησα πως αν δεν κάνω καθόλου νικοτίνη αρχίζω και έχω ζαλάδες και η διάθεση μου είναι πολύ χαλια.. μόλις κάνω μερικές τζούρες με 6mg είμαι ok.. αν και πιστεύω περισσότερο ότι είναι ψυχολογικό το θέμα.. 

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 99 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 247 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20274 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1071 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878030 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362445 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467142 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1909795 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 519918 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1618 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 375797 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 701963 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ