vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Ερεθισμένος λαιμός;

Αποσυνδεδεμένος vagkap

• *
  • 79
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Ερεθισμένος λαιμός;
« Απάντηση #210 στις: Μαΐου 12, 2015, 23:56 »
Με ποιο κλειστο τον αερα θα δεις οτι θα εχεις περισσοτερο γευση & καταναλωση μικροτερη... Δοκιμασε & με νικοτινη 0.6 για δοικιμη. Απο την 1η μεχρι την 2η τρυπα να το χρησιμοποιεις & θα δεις  ;) Ποιον Genitank εχεις μεσαιο η μεγαλο?

Έκλεισα λίγο τον αέρα, το χρησιμοποιω με 2 τρυπες ανοιχτες (αντι για 3-4 που ειχα πριν), γιατι στην πρωτη είναι πολυ ζορικα τα πραγματα. Έχω τον κανονικό (μεσαίο) genitank.

Δοκίμασέ το αλλά μην αγχώνεσαι με την νικοτίνη. Βαρύς καπνιστής, είναι δύσκολο να κατέβεις στην μια εβδομάδα και μπορεί να μην υπάρχει λόγος.
Το πιθανότερο είναι πως ακόμα προσαρμόζεται ο λαιμός σου. Είναι συχνό φαινόμενο να έχεις ενόχληση στον λαιμό όταν σταματάς να καπνίζεις -ακόμα και χωρίς άτμισμα. Προς το παρόν είναι φυσιολογικό και λογικά σε λίγες μέρες θα περάσει (αν και κάποιοι άτυχοι το έχουν έως και 1 μήνα).
Υγρά και υπομονή, εκτός κι αν χειροτερέψει!

Ο λαιμος είναι λίγο καλύτερα τώρα. Μάλλον συνηθίζω ( ; )  όσο περνανε οι μέρες.

Αποσυνδεδεμένος Tzenamo

• 1054
  • U can call me... ZAN
« Απάντηση #211 στις: Μαΐου 13, 2015, 04:39 »
Έκλεισα λίγο τον αέρα, το χρησιμοποιω με 2 τρυπες ανοιχτες (αντι για 3-4 που ειχα πριν), γιατι στην πρωτη είναι πολυ ζορικα τα πραγματα. Έχω τον κανονικό (μεσαίο) genitank.
Ειχα & εγω παλιοτερα τον μεσαιο Genitank αλλα πηρα τον μεγαλο που εχει μεγαλυτερη χωρητικοτητα (σχεδον 4ml) & χρησιμοποιω μεχρι σημερα. Ξερεις το "κολπο" για να γεμιζει ολοκληρο το ταγκακι με την μπατονετα η ενα μικρο καλαμακι? Μου το ειχε στειλει το βιντεο ενας φιλος απο δω (δεν μπορω να βρω το σχετικο post). Με εσωσε στην κυριολεξια ωστε να καθομαι & να γεμιζω συνεχως. Η photo ειναι το δικο μου γεματο & δες το βιντεο να καταλαβεις  ;)

[youtube]vYzgTrTKiGA[/youtube]

Αποσυνδεδεμένος GiorgosRab

• 713
  • Ἓν οἶδα ὅτι ουδὲν οἶδα
« Απάντηση #212 στις: Μαΐου 13, 2015, 11:29 »
Ο προβληματισμος μου ειναι να μην παω στο περίπτερο. Αυτο θελω να αποφύγω. Και βεβαια δεν θελω να σταματησω να ατμιζω. Ακόμα και η σκέψη με ενοχλεί.
Βοηθεια συντροφοι!

Ελπίζω να είσαι ήδη καλύτερα φίλε! Μακριά απο το κωλοτσίγαρο, μην το σκέφτεσαι καθόλου σαν εναλλακτική! Στην τελική δεν πρόκειται να σου προσφέρει και τίποτα, δεν θα σε βοηθήσει στον λαιμό-χειρότερα θα στον κάνει-και είμαι σίγουρος πως εαν δοκιμάσεις να καπνίσεις θα το πετάξεις στην 2η τζούρα-τζάμπα θα το κάνεις και θα έχεις και τύψεις μετά, οπότε ΜΑΚΡΙΑ!
 Στο θέμα τώρα. Κάνε λίγο παραπάνω υπομονή και μην το βάζεις κάτω! Αν σε παρηγορεί και εγώ τον δικό μου λαιμό τον έσκισα την περασμένη εβδομάδα, δικό μου το λάθος. Δοκίμασα καμια 50αρια διαφορετικές γεύσεις, διαφόρων εταιρειών, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Βρήκα την ευκαιρία και.. το τερμάτισα, απο δική μου επιπολαιότητα, λες και δεν μπορούσα να πηγαίνω κάθε 3 μέρες και να δοκιμάζω απο 3 γεύσεις κάθε μέρα-θα ήταν και πιο αντικειμενική η αξιολόγησή μου για τα υγρα..  :idiot1: Επίσης, πιστεύω οτι παίζει και ρόλο οτι δοκίμασα και εργοστασιακή αντίσταση διαφορετικής τιμής απο αυτή που έπαιζα στάνταρ, έτσι για να την δοκιμάσω σαν απόδοση. Αυτά τα δύο σε συνδυασμό μου έκαναν τον λαιμό όπως θυμάμαι τον εαυτό μου όταν πήγαινα γήπεδο και ούρλιαζα και μετά δεν είχα φωνή για 5 μέρες!
 Βάση σκέτη με λίγη εως καθόλου PG, 3 σταγόνες άρωμα, μισή νικοτίνη και άτμισμα σε CE5 με χαμηλά ρεύματα. Αυτό έκανα και έχω ήδη στρώσει απο το Σάββατο. Υπομονή, μην αλλάζεις συνέχεια στησίματα και υγρά με ερεθισμένο λαιμό, χειρότερα το κάνεις. Μείνε σε χαμηλά ρεύματα με λίγη νικοτίνη και σε 3-4 μέρες, παράλληλα με την ιατρική θεραπεία θα στρώσεις!

Αποσυνδεδεμένος antonishart

• 528
  • watch your back..
« Απάντηση #213 στις: Ιουνίου 10, 2015, 21:33 »
αν και τα υγρα που ατμιζω ειναι 70% και πανω vg και η γλυκερινη που χρησιμοποιω (για την αρεωση τον υγρων) θεωτειταο πολυ καλη νιωθω τον λαιμο μου ξυρο,ειδικα τα πρωινα κ εχω λιγο βηχα.
τι να κανω?

Αποσυνδεδεμένος Doubt

• 2815
« Απάντηση #214 στις: Ιουνίου 10, 2015, 21:40 »
Να μας πεις για πόση νικοτίνη μιλάμε και με τι εξοπλισμό, αν θέλεις;

• 528
  • watch your back..
« Απάντηση #215 στις: Ιουνίου 10, 2015, 21:47 »
νικοτινη 5 εως 7 και η γλυκερινη ειναι της totally wicked
εξοπλισμο εννοεις τα υγρα ανπληρωσεις η τους ατμους που χρησημοποιω?

Αποσυνδεδεμένος erwtas13

• 586
  • τέλος η βρώμα
« Απάντηση #216 στις: Ιουνίου 11, 2015, 01:28 »
για κάνε με άλλα υγρα να δεις :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος Doubt

• 2815
« Απάντηση #217 στις: Ιουνίου 11, 2015, 12:34 »
Mod, watt και ατμοποιητή. Πόσο καιρό είσαι σε αυτά τα επίπεδα νικοτίνης;

Αποσυνδεδεμένος Yannis2810

• *
  • 84
  • Μόνο άτμισμα από 1 Απριλίου 2015...
« Απάντηση #218 στις: Ιουνίου 11, 2015, 13:10 »
Κανε μια δοκιμή με καθαρή VG βάση με 6mg νικοτίνης. Η VG είναι ήπια στο λαιμό, δεν έχει άρωμα που κι αυτό μπορεί να σε κουράσει, και τα 6mg νικοτίνης είναι μια χαρά για να μην αισθανθείς στέρηση.

• 528
  • watch your back..
« Απάντηση #219 στις: Ιουνίου 11, 2015, 13:17 »
Mod, watt και ατμοποιητή. Πόσο καιρό είσαι σε αυτά τα επίπεδα νικοτίνης;
ατμιζω με 50αρι,20αρι και smok80 με ατμους kayfun (fasttech) lemo (μαλλον γνησιος) αλλα πιο πολυ με gs air eleaf.
απο τα υγρα ολα ειναι καλης ποιοτητας εκτος απο το kamel της smoke (που απλα δεν ειμαι σιγουρος γιαυτο)
επεισης δεν ξερω για τις ανταλλακτικες κεφαλες του gs air κατα ποσο ειναι καλες..
watt 14 την νικοτινη τωρα τελευταια της κατεβασα αλλα ανεβασα watt.
Κανε μια δοκιμή με καθαρή VG βάση με 6mg νικοτίνης. Η VG είναι ήπια στο λαιμό, δεν έχει άρωμα που κι αυτό μπορεί να σε κουράσει, και τα 6mg νικοτίνης είναι μια χαρά για να μην αισθανθείς στέρηση.
ολα τα υγρα που κανω ξεπερνανε 70% vg

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• 2958
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
« Απάντηση #220 στις: Ιουνίου 11, 2015, 15:30 »
Το πρόβλημα το παρατηρείς με όλα τα υγρά που κάνεις;
Δεν είναι σίγουρο αλλά είναι αρκετά συχνό τέτοιες ενοχλήσεις να προέρχονται από υγρό.
Νομίζω πρέπει να πειραματιστείς λίγο για να απομονώσεις το στοιχείο που σε ενοχλεί.
Κάποιες φορές μπορεί να είναι ένα συγκεκριμένο άρωμα, άλλες φορές όλα τα υγρά ή βάσεις κάποιας συγκεκριμένης μάρκας. Αξίζει να δοκιμάσεις και σκέτη βάση -με νικοτίνη αλλά χωρίς άρωμα. Σίγουρα αξίζει να δοκιμάσεις να μειώσεις την VG να δεις αν κάτι θα αλλάξει.

Η ενόχληση υπήρχε εξαρχής ή είναι πρόσφατη; Αν είναι πρόσφατη και κάτι άλλαξες στο άτμισμά σου μπορεί κι αυτό να σε καθοδηγήσει λίγο.

• 528
  • watch your back..
« Απάντηση #221 στις: Ιουνίου 11, 2015, 15:54 »
νομιζω ειναι καιρο που εχω μια ενοχληση αλλα το τελευταιο διαστημα ειναι πιο εντονη.
προς το παρον θα δωσω πιο πολυ προσοχη σε υγρα και watt :hmmm: .

Αποσυνδεδεμένος Doubt

• 2815
« Απάντηση #222 στις: Ιουνίου 11, 2015, 17:53 »
Δοκίμασε και με τη νικοτίνη σταθερά στο 5.
7 ίσως να είναι πολύ.

• 528
  • watch your back..
« Απάντηση #223 στις: Ιουνίου 11, 2015, 18:53 »
Πιο παλιά ατμιζα 9-12 όποτε δεν είναι η νικοτίνη.

Στάλθηκε από το LG-D331 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Doubt

• 2815
« Απάντηση #224 στις: Ιουνίου 11, 2015, 20:05 »
Κι εγώ με 12 ξεκίνησα, σε 2 μήνες κατέβασα λόγω λαιμού κ.ο.κ. και τώρα είμαι στο 3-4max

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359849 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114235 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450050 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110707 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374758 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328137 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6432 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15288 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29354 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99921 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F