vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

435 επισκέπτες, 6 χρήστες
maprix, camber, grag, Tem, mathimatikos1966, PsykieG

Ερεθισμένος λαιμός;

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Φύλο: Άντρας
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
Απ: Ερεθισμένος λαιμός;
« Απάντηση #180 στις: Μαΐου 07, 2015, 11:29 »
Φίλε Αντώνη, μήπως χρησιμοποιείς αρώματα πορτοκαλιού, νερατζιού ή μανταρινιού στις ιδιοκατασκευές σου?

« Απάντηση #181 στις: Μαΐου 07, 2015, 11:35 »
Δεν εννοούσα τη μάρκα αλλά τη συγκεκριμένη βάση που άνοιξες.
Ερεθισμός στο λαιμό συνήθως από κάποιο άρωμα συμβαίνει που προκαλεί αλλεργία ή
σε κάποιες περιπτώσεις από νικοτίνη που έχει πρόβλημα. Τουλάχιστο από φίλους που γνωρίζω.

Το άρωμα ποιο πιθανό. Είχα και εγώ κάποια προβλήματα στο πριν από κάποιο διάστημα.

Αποσυνδεδεμένος Doubt

• 2815
« Απάντηση #182 στις: Μαΐου 07, 2015, 18:38 »
3. πολυ νικοτινη; νιωθω ότι το χτυπημα πια ακόμα και στο 6αρι που κανω καιρο μου γρατζουναει τον λαιμο. πρεπει να τη κατεβασω;;; μαλλον!
Λεω από νικοτινη και μετά ποσοστα VG/PG, να παω σε περισσοτερη VG...μπας και φταιει η PG

Νικοτίνη που είναι και το πιο εύκολο, πάρε μηδενική και αραίωσε.
Μην το αφήσεις, εγώ το βρίσκω απαράδεκτο να παίρνεις medrol για κάτι που μπορείς να αποφύγεις.

Αποσυνδεδεμένος tt.ss

• **
  • 294
« Απάντηση #183 στις: Μαΐου 07, 2015, 18:48 »
Φιλέ  αντωνη   και  εγώ  με  τα  βαμβακια  εφαγα  πακέτο  μέχρι  να  βρω  τι  μου κάνει  ……….

Για  δες   και  αυτήν  την  παραμετρο  …….   :)

Αποσυνδεδεμένος dimicoco

• *
  • 83
« Απάντηση #184 στις: Μαΐου 08, 2015, 00:58 »
Ξηρότητα στο λαιμό έχω κ εγώ συνήθως τα πρωινά. Πριν λίγες μέρες έπαθα ζημιά στο λαιμό κ πήρα μέχρι κ αντιβίωση. Η μόνη φορά που έκανα σκέτη pg.
Αλλά δε μοορώ να είμαι σίγουρος μιας κ ήταν κ ένας συνάδελφος άρρωστος με το λαιμό του κ μπορεί να με κόλλησε.. Άντε βγάλε άκρη..
Έκανα πάντως ένα υγρό με σκέτη vg κ μου φάνηκε πιο ήπιο στο λαιμό..επίσης κ η υψηλή νικοτίνη πιστεύω επηρεάζει!
Με ένα " ποιοτικο" υγρό 50/50 κ νικοτίνη γύρω στο 14 εγώ είμαι κομπλέ.
Τελικά νομίζω πως όλα παίζουν ρόλο.. Κ τα watt επίσης..κ η ποσότητα..
Καλό θα ήταν να είχαμε κάποια στάνταρ για αυτό το θέμα μιας κ βλέπω ότι απασχολεί πολλούς αλλά ενδεχομένως ο κάθε ένας να ενοχλείται από συγκεκριμένο πράγμα..

Sent from my iPad using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗ

• 2186
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #185 στις: Μαΐου 08, 2015, 09:34 »
Για να δίνει κορτιζόνη ο γιατρός, υποψιάζεται αλλεργία (όχι κατ' ανάγκη από το η.τ.) ή είναι τόσο έντονα τα συμπτώματα που δεν μπορεί να την αποφύγει. Ακολούθησε τις οδηγίες του και άλλαξε τα υγρά που χρησιμοποιείς. Περαστικά! :bye:

Αποσυνδεδεμένος GiorgosRab

• 713
  • Ἓν οἶδα ὅτι ουδὲν οἶδα
« Απάντηση #186 στις: Μαΐου 08, 2015, 09:41 »
Πάντως αυτή την εποχή οι αλλεργίες θερίζουν, οπότε να το έχουμε και αυτό κατα νου. Με έχει τρελάνει η μύτη μου και ξεραίνεται και ο λαιμός μου αλλά επειδή έχω αλλεργία το ξέρω. Νεράκι μπόλικο και λίγο ορό στη μύτη (βοηθάει και στον λαιμό)..

Αποσυνδεδεμένος Harris

• 682
  • Chef of e-Liquids.
    • Vape Greece
« Απάντηση #187 στις: Μαΐου 08, 2015, 10:01 »
Εγώ παιδιά είμαι τόσο χάλια που δεν βλέπω μπροστά μου και παίρνω zirtek  Bilaz και dexarine και πάλι συνεχίζω να βιχω δεν παλεύεται άλλο η γύρη ειλικρινά .

Αποσυνδεδεμένος tt.ss

• **
  • 294
« Απάντηση #188 στις: Μαΐου 08, 2015, 10:22 »
harris  και  εγω  με  xozal  ειμαι  τετοια  εποχη   :laugh1: :laugh1:   αστα 

βηχω  και  βγαζω  ανθομελο   :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος dpagkali

• *
  • 11
« Απάντηση #189 στις: Μαΐου 10, 2015, 00:47 »
Καλησπέρα παίδες. Κι εγώ έχω πρόβλημα ευαισθησίας στο λαιμό εδώ και κάποιες μέρες, και απογοητεύτηκα. Διαβάζω διάφορα άλλα δε βγάζω άκρη. Πρόσφατα άλλαξα από ένα βασικό ego c πακέτο σε kager submini και ενα μοντακι όπου το δουλεύω στα 15 βατ σε 1.2ωμ εργοστασιακή αντίσταση με φουλ ροή αέρα. Από υγρά τις πρώτες 2 μέρες έκανα 2 δοκιμαστικές γεύσεις και μετά άρχισα να κάνω σταθερά nobacco number 4(εδώ και 3 μέρες περίπου) υγρό με 6ml νικοτινη και βάση 50 vg 50 pg. Πιστεύω δε κάνω υπερβολές, αφού ατμίζω το πολύ 4.5 ml  υγρό τη μέρα και γενικά τον ατμοποιητη τον έχω σε χαλαρή λειτουργία βάσει τις προδιαγραφές του. Πάντα ελέγχω να είναι όλα καθαρά και να λειτουργούν σωστά οπότε πραγματικά δε ξέρω τι παίζει :(  Λέω να κάνω υπομονή λίγες μέρες ακόμη να δω πως θα εξελιχθεί.

Αποσυνδεδεμένος Tzenamo

• 1054
  • U can call me... ZAN
« Απάντηση #190 στις: Μαΐου 10, 2015, 01:00 »
Ισως να φταιει dpagkali, οτι απο ενα απλο αρχικο πακετο... πηγες απευθειας σε sub ohm καταστασεις που εκει η καταληξη ειναι οι πνευμονικες τζουρες, πολλα watt μιας & το δουλευεις σε φουλ αερα. Δεν ξερω αλλα εγω με σχεδον 6 μηνες αποκλειστικης χρησης του η.τ. ειμαι ακομα εκτος sub ohm σε χαμηλα Watt μεχρι 10. Δοκιμασε να το αραιωσεις με λιγο περισσοτερο VG να εχεις ενα αποτελεσμα 60-40 η 70-30 να δεις αν ακομα σε πειραζει στο λαιμο...

Αποσυνδεδεμένος dpagkali

• *
  • 11
« Απάντηση #191 στις: Μαΐου 10, 2015, 09:54 »
@Tzenamo  Ευχαριστώ για την απάντηση.Θα περιμένω λίγες μέρες γιατί ακόμα πιστεύω ο οργανισμός είναι σε προσαρμογή και μετά θα δοκιμάσω αυτά που λες. Μάλλον θα παίξω σε λιγότερο pg υγρά και θα δω στο επισκευασιμο κομμάτι αν μπορώ να κάνω αντίσταση στα 1.8 Ω περίπου για να την δουλεύω σε χαμηλότερα βατ. Η 1.2Ω που είχε μέσα δουλεύει από τα 12 βατ και πάνω :(. Ελπίζω να στρώσει ο οργανισμός από μόνος του αλλιώς έχω δουλειά να κάνω. Ούτε υγρά ξέρω να παρασκευάζω, ούτε αντιστάσεις. Πάντως κρίμα γιατί την βρήκα με τα ντουμάνια(σε ανθρωπινο βαθμό εννοείται)  :)

Αποσυνδεδεμένος Tzenamo

• 1054
  • U can call me... ZAN
« Απάντηση #192 στις: Μαΐου 10, 2015, 21:43 »
Πηγαινε σε υψηλοτερη αντισταση 1.8/1.9 & πεσε σε Watt. Ο φουλ αερας στον Subtank προυποθετει μονο πνευμονικες, αρα κλεισε τον αερα αν το χρησιμοποιεις με mouth to lungs. Απο 8 ως 10 Watt & πιστευω οτι θα εχεις & γευση περισσοτερη αλλα θα στρωσει & ο λαιμος σου...

Αποσυνδεδεμένος vagkap

• *
  • 79
« Απάντηση #193 στις: Μαΐου 10, 2015, 21:52 »
Είμαι νέος στο άτμισμα, περίπου μια εβδομάδα. Ψιλοενόχληση στον λαιμό και σε εμένα. Τον αισθάνομαι ξερό. 12αρα νικοτίνη, 4ml/μέρα στα 8-10w σε kanger genitank με τον αέρα ανοιχτό στην μέση περίπου (mouth to lung). Στα υγρα δεν ξέρω σύνθεση/αναλογιες. Είναι τα el greco και δεν μπορώ να βρω στοιχεία πουθενά. Ελπίζω να βελτιωθεί η κατάσταση (να συνηθίσει ο οργανισμός;) το επόμενο διάστημα. Είναι ενοχλητικό.

Αποσυνδεδεμένος Tzenamo

• 1054
  • U can call me... ZAN
« Απάντηση #194 στις: Μαΐου 10, 2015, 22:08 »
Καλως ηρθες στην παρεα vagkap... μεχρι & σημερα χρησιμοποιω τον Geni tank Mega μπορω να σου πω & με εχει βγαλει ασπροπροσωπο. Αφου ειναι η πρωτη σου εβδομαδα με ατμο, θα σε συμβουλευα να πεσεις σε νικοτινη (0.3-0.6) & τον αερα ρυθμισε τον στις πρωτες δυο τρυπες, ετσι θα εχεις & περισσοτερο γευση... δεν θελει περισσοτερη μιας & κανεις mouth to lungs  ;) Σημαντικο ειναι τουλαχιστον μια φορα την εβδομαδα να πλενεις καλα τον ατμοποιητη σε ολα τα μερη πλην της αντιστασης φυσικα. Και το επιστομιο καθημερινα. Τι υγρα χρησιμοποιεις? Pg - vg?

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359854 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114236 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450052 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110707 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374761 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328141 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6432 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15288 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29354 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99922 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F