vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

431 επισκέπτες, 8 χρήστες
Tem, grag, vougiouklakis, thanoulis, mathimatikos1966, PsykieG, manoslykos, Buliwyf

Ερεθισμένος λαιμός;

Αποσυνδεδεμένος dpagkali

• *
  • 11
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Ερεθισμένος λαιμός;
« Απάντηση #195 στις: Μαΐου 10, 2015, 22:28 »
@tzenamo ok ευχαριστώ για τη συμβουλή . Κάνω πνευμονικές όντως , σήμερα είμαι καλύτερα . Δοκίμασα να πίνω μία γουλιά νερό σε κάθε τζούρα έτσι ώστε ο λαιμός να είναι ενυδατωμένος συνέχεια και φαίνεται ότι δουλεύει αυτό . Αλλά και πάλι δε γίνεται να πίνεις νερό όλη την ώρα οπότε θα το γυρίσω σε κάποια φάση όπως είπες . Γενικά την βρίσκω με τα ντουμάνια , αλλά απ' ότι φαίνεται είναι δύσκολο σπορ :)) .Πραγματικά απορώ πως την παλεύουν τα αμερικανάκια , και όχι μόνο , με τα υπερβολικά ντουμάνια , αφού αυτό προϋποθέτει extreme λειτουργία στα η.τ. τους . Τέλος πάντων..

@vagkap Δοκίμασε κι εσύ φίλε μου αυτό.Πίνε μία γουλιά νερό σε κάθε τζούρα ( ο ερεθισμός από ότι κατάλαβα οφείλεται σε αφυδάτωση στο λαιμό κατά το άτμισμα , και αυτό μάλλον γίνεται πιο έντονο όσο περισσότερη pg έχει το υγρό σου για ατμιστική βάση. Το δικό μου είναι 50 vg 50 pg )  , πιστεύω να σε βοηθήσει.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 10, 2015, 22:34 από dpagkali »

Αποσυνδεδεμένος Tzenamo

• 1054
  • U can call me... ZAN
« Απάντηση #196 στις: Μαΐου 10, 2015, 22:50 »
Φιλε dpagkali, ξερω πως η μοδα αυτη με τις πνευμονικες-ντουμανια-dripper καταστασεις ηρθαν απο USA, αλλα πες μου... καναμε ποτε πνευμονικες στο κ.τ? Ασε που βαζοντας ενα κιλο ατμου σε καθε τζουρα απευθειας στα πνευμονια χανεις την ευχαριστηση & την γευση & σιγουρα δεν ειναι & καλο (για μενα). Το θεμα βεβαια ειναι να το απολαυσουμε το η.τ οπως θελει ο καθενας γιατι ο σκοπος & στοχος ειναι μονο ενας... να μην ξανα καπνισουμε ΠΟΤΕ! :)

Το νερο ειναι απαραιτητο, καλο ειναι 1.5 τουλαχιστον λιτρο καθημερινα. Ασε που οσο πιανουν οι ζεστες μας βλεπω να κατεβαζουμε τα μπουκαλια αερα...

Αποσυνδεδεμένος vagkap

• *
  • 79
« Απάντηση #197 στις: Μαΐου 11, 2015, 00:23 »
@Tzenamo
Είμαι ευχαριστημένος με το genitank. Κανενα παράπονο. Έκλεισα και λίγο τον αέρα όπως μου συστησες, να δω πως θα πάει. Νικοτίνη δεν θέλω να την ρίξω ακόμα καθ'ότι καπνιζα αρκετά έως πολύ πριν το γυρίσω σε η.τ. και δεν θελω να πάω πίσω σε κανονικό τσιγάρο. Για τα υγρά όπως έγραψα και πριν δεν μπορω να βρω αναλογίες.

@dpagkali
Πίνω παραπάνω νερό από τότε που άρχισα το η.τ. Το ζήταγε ο οργανισμός μου, ίσως να φταίει και που ανέβηκε η θερμοκρασία!

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Αποσυνδεδεμένος geomak

• *
  • 20
« Απάντηση #198 στις: Μαΐου 11, 2015, 00:27 »
ειχα το ιδιο προβλημα ενοιωθα το λαιμο μου χαλια.αλλα εκανα νικοτινη 12μγ  και πιπιλα.τωρα που εχω πεσει στο 6 δεν με πειραζει εκτος βεβεα και αν το παρακανω.χωρις να εχω διαβασει ολα τα ποστ υποθετω πως κανεις υψυλη νικοτινη και το εχεις πιπιλα και γιαυτο και το παθενεις.γνωμη μου
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 11, 2015, 02:03 από geomak »

Αποσυνδεδεμένος vagkap

• *
  • 79
« Απάντηση #199 στις: Μαΐου 11, 2015, 00:31 »
Όχι δεν το έχω πιπίλα. Εκτός εάν τα 4-5ml/ημέρα θεωρούνται πολλά. Νικοτίνη 12αρα (προς το παρων). Ίσως την επόμενη φορά να πάρω κάτι με λιγότερη νικοτίνη για δοκιμή.

Αποσυνδεδεμένος Tzenamo

• 1054
  • U can call me... ZAN
« Απάντηση #200 στις: Μαΐου 11, 2015, 00:37 »
Με ποιο κλειστο τον αερα θα δεις οτι θα εχεις περισσοτερο γευση & καταναλωση μικροτερη... Δοκιμασε & με νικοτινη 0.6 για δοικιμη. Απο την 1η μεχρι την 2η τρυπα να το χρησιμοποιεις & θα δεις  ;) Ποιον Genitank εχεις μεσαιο η μεγαλο?

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• 2958
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
« Απάντηση #201 στις: Μαΐου 11, 2015, 01:53 »
Ίσως την επόμενη φορά να πάρω κάτι με λιγότερη νικοτίνη για δοκιμή.
Δοκίμασέ το αλλά μην αγχώνεσαι με την νικοτίνη. Βαρύς καπνιστής, είναι δύσκολο να κατέβεις στην μια εβδομάδα και μπορεί να μην υπάρχει λόγος.
Το πιθανότερο είναι πως ακόμα προσαρμόζεται ο λαιμός σου. Είναι συχνό φαινόμενο να έχεις ενόχληση στον λαιμό όταν σταματάς να καπνίζεις -ακόμα και χωρίς άτμισμα. Προς το παρόν είναι φυσιολογικό και λογικά σε λίγες μέρες θα περάσει (αν και κάποιοι άτυχοι το έχουν έως και 1 μήνα).
Υγρά και υπομονή, εκτός κι αν χειροτερέψει!

Αποσυνδεδεμένος geomak

• *
  • 20
« Απάντηση #202 στις: Μαΐου 11, 2015, 02:09 »
στα κανονικα τσιγαρα λεει νικοτινη 10 ξερω γω ενοει ανα τσιγαρο? και ποσες τζουρες ειναι ενα τσιγαρο κανονικο 25-30 ?
νομιζω με το η.τ οταν το πιανεις στα χερια σου κανεις περισσοτερες τζουρες αποτι θα εκανες με το κ.τ   αρα θα παρεις περισσοτερη νικοτινη απο αυτη που ειχες συνηθισει.και σε πιο τακτα χρονικα διαστηματα. δοκιμασε να κατεβεις λιγο εστω σε 9 η ακομα καλυτερα χρησιμοποιησε το η.τ οπως θα χρησιμοποιουσες το κ.τ δλδ 20-25 τζουρες ανα καποιο διαστημα οπως εκανεσ με το κ.τ

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• 2958
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
« Απάντηση #203 στις: Μαΐου 11, 2015, 02:20 »
Στα κανονικά τσιγάρα η τιμή που αναγράφεται είναι ανά τσιγάρο.
Στο ΗΤ η νικοτίνη που απορροφάμε είναι αρκετά λιγότερη από αυτή που περιέχει συνολικά το υγρό.
Αν την μειώσεις υπερβολικά πάνω στην εβδομάδα θα σου λείψει... και ξαναπάς περίπτερο!

Αποσυνδεδεμένος antonisk

• **
  • 479
« Απάντηση #204 στις: Μαΐου 12, 2015, 22:57 »

Παλικαρια καλησπέρα!
Έτοιμοι για ψυχοθεραπεία; γιατι μη μου πειτε ότι το φορουμ δεν προσφέρεται;;;
Σίγουρα προσφέρεται! και στη συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για γρκρουπ θεραπι!
Λοιπόν. Ειμαι ο Αντώνης και δεν είμαι καλά! είμαι έτοιμος να πάω να πάρω καπνό, φιλτράκια και χαρτάκια από το περίπτερο.Δεν την αντεχω αλλο!
Μια εβδομάδα μετά και ο λαιμός καμία βελτίωση. Μία έτσι μια αλλιώς. Μια λεω το βρηκαμε, μια ξαναρχιζει.
Η θεραπεια με την κορτιζονη συνεχιζει αλλά φευ! τιποτα δεν εχει κανει ουτε αυτη.
Αλλαξα υγρα, μειωσα την ποσότητα παρα πολυ, εκανα σκετη βαση με τη μιση νικοτινη, σκετη VG μηδενικη αραιωμενη με λιγο νερο, αλλαξα βαμβακι KGD με fiber freaks (παρεπιπτοντως πολυ καλο) αλλά τιποτα τα συμπτωματα ειναι εκει.
Το σιγουρο είναι ότι τα υγρα με νικοτινη με ενοχλουν πολυ περισσοτερο.
Αυτα με τη μηδενικη δεν με ενοχλουν τοσο στο λαρυγγα αλλά μου προκαλουν μια αισθηση μπουκωματος, πνιξίματος και εναν υποκωφο βήχα σαν να με ενοχλει η VG. Και βεβαια δεν μπορώ να αντεξω πολλες ωρες χωρίς νικοτίνη...
Το κερατο μου, σαν να με ενοχλουν τα παντα πια, δεν μπορω να βρω ακρη.
Η επόμενη κίνηση ειναι να μην ατμισω καθολου για μια-δυο μερες. Αν αντεξω.
Ο προβληματισμος μου ειναι να μην παω στο περίπτερο. Αυτο θελω να αποφύγω. Και βεβαια δεν θελω να σταματησω να ατμιζω. Ακόμα και η σκέψη με ενοχλεί.
Βοηθεια συντροφοι!

Αποσυνδεδεμένος Doubt

• 2815
« Απάντηση #205 στις: Μαΐου 12, 2015, 23:04 »
Μήπως να δοκιμάσεις κάτι εντελώς basic?
Π.χ. μπαταριούλα ego(ή αντίστοιχη) κι ένα ce5(ή αντίστοιχο)
Αν δεν αντέχεις ούτε αυτά, τότε  :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος mantos

• 929
  • ~Box Mods~
« Απάντηση #206 στις: Μαΐου 12, 2015, 23:10 »
Δοκιμασε κ κατι αλλο εκτος βαβακιου.
Ξαναγυρνα στο silica ή σε biowick μηπως και δεις αλλαγη..

Ποτε δε ξερεις..
Απλα θυμαμαι οτι κ ο Αγραφιωτης(VapinGreek) ειχε ενα σχετικο προβλημα κ "φταιχτης" ηταν το βαμβακι.

Αποσυνδεδεμένος antonisk

• **
  • 479
« Απάντηση #207 στις: Μαΐου 12, 2015, 23:22 »
ego δοκίμασα της γυναίκας. τα ίδια
silica προσπάθησα σήμερα να στήσω στο phenomenon αλλά δεν τα κατάφερα, θα ρωτήσω τα παιδιά στο σχετικό νήμα.

Αποσυνδεδεμένος kotsos75

• 3454
  • φυσα ρουφα τραβα τονε
« Απάντηση #208 στις: Μαΐου 12, 2015, 23:32 »
ρίξε μια ματια σε αυτά τα video

Αποσυνδεδεμένος tt.ss

• **
  • 294
« Απάντηση #209 στις: Μαΐου 12, 2015, 23:39 »
Επειδή  πάνω  από  όλα  η  υγεία    μήπως  να  έκανες  αποχή   για  λίγο  …δεν  θα  πάθεις  τίποτα  φιλέ  μέχρι  να  ισιώσεις 
Να  ξανά  δεις  ενα  γιατρό  …..

Και  μετά  να   ψαχτείς    για  φυτίλια  .σύρματα .  και  τα  λοιπά 

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359856 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114236 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450054 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110708 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374761 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328143 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6432 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15288 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29354 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99923 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F