Εμενα η γνωμη μου ειναι οτι ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ !! Αν και νεος ατμιστης ( 1 μηνα και χωρις τζουρα απο κτ ) και με πολυ λιγες εμπειριες στο αντικειμενο , διαπιστωσα τα εξης. Ειμαι ευτυχης κατοχος e-go ggts-avs και fog . Kαθε μερα ειναι τοσο διαφορετικη αλλα και συναρπαστικη με το ητ !! Σημερα για παραδειγμα το fog μου εβγαλε απιστευτα απολαυστικες τζουρες , αν και ειχα ενα θεματακι με καμενο . Φυσαγα , εκλεινα τρυπες και προσπερνουσα . Χτες το gg και το fog μου εκαναν κατι νερα ( σιγουρα απο δικα μου λαθη ) και την εβγαλα μια χαρα με το e-go με το μεγαλο ατμo των 2 ml !! Εχω μπλεξει και με τα υγρα , ψαχνομαι με ατμ βασεις , αρωματα , δοσολογιες , μπαταριες ( εκανα και παραγγελια απο Αγγλια .. αλλο γελιο , 0 στις 2 προσπαθειες . Λαθος μπαταριες 3v οχι επαναφορτιζομενες με ασχετο φορτιστη που τα παιρνει ολα εκτος απο 3v !!!! ) Σας λεω περναω καταπληκτικα !!! Γι, αυτο που δεν ανησυχω ειναι πως , οσα λαθος μονοπατια και να παρουμε , ξερουμε απο που βγαινει ο ηλιος και δεν προκειται να χαθουμε !!!!